HABERLER>EGE
8 Ocak 2016 Cuma - 18:29

Kar küreyen işçi tutuklandı, polis tutuklandı!

Taşdemir'in yakınları ve iş arkadaşları, kazaya neden olan otomobil sürücüsü polis memuru M.G.'nin aşırı alkollü olduğunu ileri sürüp, meslektaşları tarafından korunduğunu iddia etti. Kazanın ardınan serbest kalan otomobil sürücüsü M.G., Taşdemir'in ölümü üzerine tutuklandı.

Kar küreyen işçi tutuklandı, polis tutuklandı!

Balıkesir’in Bigadiç İlçesi'nde, geçen 2 Ocak'ta kar küreme çalışması sırasında üzerinde bulunduğu kamyonete otomobilin çarpması sonucu kasadan yere düşüp ağır yaralan ve kaldırıldığı hastanede 4 gün sonra yaşamını yitiren 28 yaşındaki Emir Taşdemir, ölümüyle ilgili bir çok iddia ortaya atıldı. Taşdemir'in yakınları ve iş arkadaşları, kazaya neden olan otomobil sürücüsü polis memuru M.G.'nin aşırı alkollü olduğunu ileri sürüp, meslektaşları tarafından korunduğunu iddia etti. Kazanın ardınan serbest kalan otomobil sürücüsü M.G., Taşdemir'in ölümü üzerine tutuklandı.

Bigadiç-Balıkesir karayolunun 22'nci kilometresindeki Çömlekçi yol ayrımında geçen 2 Ocak'ta saat 21.30 sıralarında, 30 yaşındaki polis memuru M.G.'nin kullandığı 38 FK 651 plakalı otomobil, KLV İnşaat A.Ş.'ye ait 06 DY 0721 plakalı kar küreme kamyonetine arkadan çarptı. Kamyonetin kasasından greydere mazot ikmali yapan Emin Taşdemir, çarpmanın etkisiyle düşüp başını yere çarptı. Kazada Taşdemir ve otomobildeki 17 yaşındaki H.A.E. yaralandı. Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan evli, iki çocuk babası Taşdemir'in beyin kanaması geçirdiği belirlenip tedaviye alındı. Doktorların müdahalelerine rağmen dört gün sonra yaşamını yitiren Taşdemir, Bigadiç'te toprağa verildi. Taşdemir'in iş arkadaşları ve yakınları otomobil sürücüsü M.G.'nin aşırı alkollü olduğunu iddia etti.

'POLİS KORUNDU' İDDİALARI
KLV firmasının Bursa Şantiye Sorumlusu Ümit Satan, "Olay günü yol açma çalışmasında tüm tedbirler alınıp, mazot ikmali yapıldığı sırada polis memuru M.G. kendisine ait özel otomobiliyle arkadaşımıza arkadan çarparak, ölümüne neden olmuştur. Sürücüde134 promil alkol çıktığını ve kaza anında yanında 17 yaşında 'H.A.E.' isimli genç bir kız olduğunu öğrendik. Ancak gerek poliste gerek jandarmada tutulan tutanaklarda bu isimlerden bahsedilmedi. Daha sonra yaralılar hastaneye intikal ettiğinde, polis memuru korunmaya çalışıldı. Ortada ölümlü bir kaza var ancak bu kamuoyundan gizlenmek istendi" dedi.

Emir Taşdemir'in amcası İlyas Taşdemir de benzer iddialarda bulundu. Amca Taşdemir, "Ben Karayolları'ndan emekliyim. Greyder operatörüyüm. Yeğenim KLV inşaatta çalışıyordu. Yeğenim araba çarpınca düşmüş. Hastaneye geldiğimde her taraf sivil polis doluydu. Bize 'geçmiş olsun' diyen bile olmadı. Yeğenim ameliyata alındı. O sırada polislerin doktorlarla 112 Acil Servis elemanlarıyla özel odada görüştüklerine şahit oldum. Bize birşey diyen olmadı. Bize soru soran da olmadı" diye konuştu.

POLİS TUTUKLANDI, GENÇ KIZ YOĞUN BAKIMDA
Kazanın ardından ölüm olmadığı için sorgusunun ardından serbest bırakılan polis memuru M.G.'nin Emin Taşdemir'in vefatı sonrası yeniden Cumhuriyet Savcılığı tarafından Bigadiç Adliyesi'ne çağırıldığı ve tutuklandığı öğrenildi.

Kazada ağır yaralanan H.A.E.'nin ise Atatürk Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisinin sürdüğü bildirildi. Genç kızın Bahçelievler Anadolu Lisesi'nde öğrenci olduğu, özel harekatçı olan polis memurunun da okulda geçici olarak görev yaptığı öğrenildi. (dha)

 
Fırat Çakıroğlu davası 22 Şubat’a ertelendi
 
Türkiye 89 ülkeyle anlaşmayı feshediyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bodrum'da kavşak kazası: 1'i ağır 3 yaralı
Bodrum'da kavşakta iki otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen kazada, 1'i ağır 3 kişi yaralandı.
Denizli'de domuz gribi tedavisi gören çocuk taburcu oldu
Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde bir çocuk hastada, 'domuz ...
Manisa’da domuz gribi ölümü!
Manisa’da, yüksek ateş şikayetiyle hastaneye kaldırılan ve domuz gribi ...
 
Tarihi baskın sonrası uyuşturucu gemisinde arama!
Libya’nın Tobruk Limanı'nın kuzeydoğusundaki uluslararası sularda, 'Albatros ...
CHP’li vekilden Soma için kamu görevlilerine suç duyurusu
CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, 301 maden işçisinin hayatını ...
Korkunç son: Fıtık ağrıları dinmeyince...
Denizli'de, fıtık ağrıları nedeniyle bunalıma giren işçi emeklisi 67 yaşındaki ...
 
Bodrum çöplüğü yandı gökyüzünü duman kapladı!
Bodrum'da çöplükte çıkan ve kısa sürede büyüyen yangında, gökyüzünü kaplayan ...
Eski Bakan Şakar son yolculuğuna uğurlandı
Ankara’da solunum yetmezliğinden yaşamını yitiren Gençlik ve Spor eski ...
Koruma altındaki flamingoları vurdular!
Orman ve Su İşleri Bakanlığı 4'üncü Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Dilek Yarımadası ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Avrupa’yı daha da zor günler bekliyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Galiba, bu filmi seyretmiştik…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden 'erken seçim' için meydan okudu?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
1 Temmuz eşiği ve normalleşememe!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva