HABERLER>EGE
31 Temmuz 2011 Pazar - 10:58

Kahraman polis eşini kurtarırken boğuldu

Denizli Çevik Kuvvet Şube Müdürü Hakan Bülbül (42),Kuşadası Davutlar'da denizde boğulmak üzere olan 18 yıllık eşini kurtardıktan sonra dalgalara kapılarak can verdi. Bülbül'ü son yolculuğuna meslektaşları uğurladı

Kahraman polis eşini kurtarırken boğuldu

DENİZLİ - Denizli'de görev yaptığı yaklaşık 9 yıllık sürede birçok operasyona imza atan ve herkesin takdirini kazanan Çevik Kuvvet Şube Müdürü Hakan Bülbül (42), tatile gittiği Kuşadası Davutlar'da denizde boğulmak üzere olan eşini kurtardıktan sonra dalgalara kapılarak yaşamını yitirdi. Müdür Bülbül'ün ölümü emniyet camiasında bayak üzüntü yarattı. 18 yıllık eşi uğruna can veren kahraman polis, törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Denizli'den Uşak'a tayini çıkan Çevik Kuvvet Şube Müdürü Hakan Bülbül, yeni görevine başlamadan önce ailesi ile birlikte tatile çıktı. Önce Aydın'daki anne babasını ziyaret eden Hakan Bülbül, daha sonra Denizli İl Özel İdaresinde çalışan iç mimar eşi Nafiye, oğlu Bora (11) ve kızı Başak (2.5) ile birlikte Kuşadası'nın Davutlar beldesinde yer alan Yuvam Kur Sitesi'ndeki amcası Ahmet Bülbül'ün yazlığına gitti. Önceki gün akşam saatlerinde çocuklar yazlıkta otururken Bülbül çifti serinlemek için sitenin plajından denize girdi. Şiddetli bir dalgayla denizde savrulan ve çırpınmaya başlayan çifti kurtarmak için sahildeki vatandaşlar seferber oldu.
 
İYİ YÜZME BİLİYORDU
Çok iyi yüzme bildiği öğrenilen Hakan Bülbül, kısa sürede kendini toparlayıp büyük çaba sarfederek azgın dalgalarda eşini suyun üzerinde tutmayı başarırken, kendisi suyun dibine battı. Kahraman polis müdürünün yardımıyla suyun üzerinde kalan eşi Nafiye Bülbül, çevreden koşup gelenler tarafından kıyıya çıkarıldı.
Suda kaybolan polis müdürü Hakan Bülbül için ise vatandaşlar yeniden denize koştu. Ancak talihsiz polisin birkaç dakika sonra sudan çıkartıldığında nefes almadığı görüldü. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Hakan Bülbül'ün boğularak yaşamını yitirdiği belirlendi.
 
EMNİYET'TE YAS
Söke Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edilen Nafiye Bülbül ile yakınları acı haberle yıkıldı. Olayın duyulmasının ardından başarılı polis müdürünün Denizli Emniyet Müdürlüğü'nde görevli mesai arkadaşları gece yarısı hastaneye akın etti. Bülbül'ün yakınlarına taziyede bulunan polisler gözyaşlarına hakim olamadı.
Amca Ahmet Bülbül, "Hakan kolej mezunu olması nedeniyle Samsun ve Didim'deki eğitim kamplarında çok iyi yüzme eğitimi almıştı. Onun suda bu şekilde boğulmasına akıl erdiremiyorum" dedi.
Bülbül ailesinin Aydın'da günboyu taziyeleri kabul etmesinin ardından öğleden sonra İl Emniyet Müdürlüğü önünde bir tören düzenlendi. Törene acılı ailenin yanı sıra Bülbül'ün Denizli ve Aydın'daki meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Eşi Nafiye, oğlu Bora, annesi Aysun, kahraman polis Hakan Bülbül'ün tabutuna sarılıp gözyaşı döktü. Cenaze ikindi vaki Aydın Merkez'deki Bey Camii'nde kılınan namaz sonrası Kemer Mezarlığı'nda toprağa verildi.
 
İntihara kalkışan kadını kurtarmıştı
Denizli'de görev yaptığı yaklaşık 9 yıllık sürede birçok operasyona imza atan Çevik Kuvvet Şube Müdürü Hakan Bülbül, taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmıştı. Bülbül, 2 yıl önce Asayiş Şube Müdürlüğü'nden Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü görevine atanmıştı. Asayiş Şube Müdürü iken düzenlediği operasyonlar ve "Vatandaş Polis El Ele" projelerine verdiği destek nedeniyle büyük başarılar elde eden Bülbül, bir binanın çatısına çıkarak intihar etmek isteyen bir kadını ölümün eşiğinden ilginç bir yöntemle kurtarmıştı. Eşinden ayrılan ve işten atıldıktan sonra bunalıma giren kadına kendisini vali yardımcısı olarak tanıtan Bülbül, "Ben vali yardımcısıyım, senin işini hemen çözeceğim" diyerek aşağı inmeye ikna etmişti.(Yeni Asır)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hadlow, Akyaka'yı dünyaya tanıtacak
Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Akyaka beldesi, 5. kez dünya şampiyonu olan ...
Vali Erkmen: Papa'yı Denizli'ye bekliyoruz
Denizli'nin dünyaca ünlü turizm merkezlerinden Hierapolis (Pamukkale) ...
Marmaris’te tatilciye haciz şoku
Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne bağlı İçmeler Beldesi'nde, turizm sezonunun ...
 
‘Toplu ölümler olabilir’
Hastanede tedavileri devam eden Tavşanlı Eti Gümüş işçileriyle görüşen ...
Hayvan sevgisi girişimci yaptı
Manisalı girişimci 30 yaşındaki Arif Koçak, yaz sıcağında kavrulan sokak ...
Kendini ve oğlunu yaktı
Hurdacılık yapan Dursun Ergünyürek, 12 yaşındaki oğlunu ve kendini belediye ...
 
'Beş yıldızlı' tuvaleti için radyoya ilan verdi
Dalaman Sahil FM Radyosu'nda daha önce eşine hiç rastlanmayan bir reklam ...
Boğazındaki pille 15 gün yaşadı
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, yuttuğu 25 kuruş büyüklüğündeki yuvarlak ...
Işıklı Gölü S.O.S veriyor
Denizli'de DOSEV Başkanı Ümit Şıracı, Çivril İlçesi'nde bulunan Işıklı ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva