HABERLER>EGE
30 Temmuz 2011 Cumartesi - 16:56

Marmaris’te tatilciye haciz şoku

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne bağlı İçmeler Beldesi'nde, turizm sezonunun en canlı olduğu dönemde 130 yerli turistin bulunduğu otele haciz geldi. Otel odalarında bulunan eşyalar toplanırken turistlerin tepki göstermesi üzerine haciz bir süreliğine durduruldu.

Marmaris’te tatilciye haciz şoku

MUĞLA - Olay, Marmaris İlçesi'ne bağlı İçmeler Beldesi'nde 'her şey dahil' sistemiyle hizmet veren İçmeler Beach adlı otelde bugün (Cumartesi) yaşandı. Rastur Turizm İnşaat Ticaret A. Ş. adlı firma, aralarında balayı çiftlerinin de bulunduğu 130 kişinin kaldığı otelin mal sahibi Bodrum Turizm İşletme A. Ş.'den masraflarıyla birlikte 328 bin TL alacağına karşı haciz kararı çıkarttı. Kararın ardından firma avukatı Fatma Börekçi Emek, Marmaris 1'inci İcra Müdürlüğü memurları, polis eşliğinde otele geldi. Mal sahibi ve işletmecisinin bulunmadığı otelin personeli de haciz ekibini görünce işyerini terk etti. Buna rağmen işlemlere başlayan icra memurları ve avukat, tümü dolu olan odalar dahil işletmeyi gezip, rapor tuttu. Tatilcilere de odalarda bulunan ve otele ait olan tüm eşyanın alınacağı bildirildi. Klima, yatak, televizyon, masa ve sandalyenin de aralarında bulunduğu 430 parça demirbaşın kaydedildiği rapor işlemleri bittikten sonra eşyalar kamyona yüklenmeye başladı.
 
Oteldeki müşterilerin itirazlarına rağmen tüm odaların klimaları söküldü. Yaşananlara tepki gösteren tatilciler, lobi ve havuz başında toplanarak, mağdur duruma düşürüldüklerini, kimsenin tatillerini bölmeye, kendilerini sokakta bırakmaya hakkının olmadığını söyleyip haczin durdurulmasını istedi. Bunun üzerine avukat Fatma Börekçi Emek, bağlı olduğu alacaklı firma yetkilileriyle telefonla görüştükten sonra, eşyaların çıkarılması işlemini şimdilik durdurduklarını, dileyenlerin otelde konaklayabileceğini söyledi. Ancak odalarındaki klimaları sökülmüş, personeli terk etmiş, yemek pişmeyen bir otelde kalmayacaklarını dile getiren tatilcilerin 100'den fazlası bavullarını toplayarak otelden ayrıldı. Bazı müşteriler de bir yandan tur operatörlerini arayıp kalacak başka bir tesis bulunmasını isterken, olayın sorumlusunun cezalandırılması için de yargıya başvuracaklarını söyledi.
 
Avukat Fatma Börekçi Emek, “Yediemini otelde bırakacağız. Yeni müşteri girişine izin verilmeyecek, otel tamamen boşaldığında haciz işlemleri tamamlanacak” dedikten sonra otelden ayrıldı. (DHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
volkan 1 Ağustos 2011 Pazartesi 16:16

ben ortada kalan insanlara acırım,ancakkkkk...ne otele ne sahibine acımam.bende geçen hafta kaldım.sararmış yastklarada çarşaflarda uyudum,ilk girdiğimde wc yi ben temizledim.odanın her yeri saç kılıydı.kliması bozuktu,havuzunun devir daimi yoktu e pisti,3x3 uzunluğundaydı,lobisi yoktu,yemeklerin hepsi bi gün önceden kalmaydı,herşey dahildi ama le cola,le gazoz,yekta rakı,evin şarabı vardı,saç krurtma mak yoktu,tv de sadece star çıkıyordu,sorumlu yoktu,özel plaj dendi 5 lira veriyorsun plaja üstelik 8 de kalkman gere,duşa 3 lira.yalan dolan.internet sitesinin tamamı yalan....bumu turizm,icra gelincede 'turizm baltalandı 'oluyor.bırakın allah aşkına ya.beter olsunlar diyorum ve çok mutluyum...

Yorumu oyla      12      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Toplu ölümler olabilir’
Hastanede tedavileri devam eden Tavşanlı Eti Gümüş işçileriyle görüşen ...
Hayvan sevgisi girişimci yaptı
Manisalı girişimci 30 yaşındaki Arif Koçak, yaz sıcağında kavrulan sokak ...
Kendini ve oğlunu yaktı
Hurdacılık yapan Dursun Ergünyürek, 12 yaşındaki oğlunu ve kendini belediye ...
 
'Beş yıldızlı' tuvaleti için radyoya ilan verdi
Dalaman Sahil FM Radyosu'nda daha önce eşine hiç rastlanmayan bir reklam ...
Boğazındaki pille 15 gün yaşadı
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, yuttuğu 25 kuruş büyüklüğündeki yuvarlak ...
Işıklı Gölü S.O.S veriyor
Denizli'de DOSEV Başkanı Ümit Şıracı, Çivril İlçesi'nde bulunan Işıklı ...
 
Pamukta olağanüstü toplantı
Pamukta yaşanan olağanüstü düşüş, Aydın Ziraat Odaları’nın Didim’de yapılan ...
Menekşe Balıkesir'den vazgeçmiyor
İmkansızlıklar içinde büyük bir başarıya imza atarak emanet kitaplarla ...
"Kahraman"a iş teklifi yağıyor
Denizli'de yangında canını tehlikeye atarak bir aylık bebeği kurtaran ...
 
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva