HABERLER>SPOR
18 Mayıs 2023 Perşembe - 10:21

İZVAK’ın faaliyetlerine oy birliği ile onay

Ali Erten başkanlığındaki İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı’nın (İZVAK) olağan mali genel kurulu yapıldı.

İZVAK’ın faaliyetlerine oy birliği ile onay

Tarihi Havagazı Fabrikası’nda yapılan genel kurulda vakfın faaliyetlerini anlatan Başkan Erten, öncelikle 2016’dan bu yana devam eden başkanlığı döneminde İZVAK’a destek veren tüm kurum, kuruluş ve kişilere, özellikle kulüp başkanlarına teşekkür ederek, “Stadyum inşaatları, teknik ve hukuk desteği, arazi tahsisleri, maddi kaynak yaratma, ortak forma sponsorlukları gibi  kulüplerimizi desteklemek anlamında üstümüze ne düşüyorsa onu yapmaya çalıştık. 2016 yılında kapanma noktasına kadar gelen bir kurumu, kulüplerimiz ve yönetim kurulumuzdaki çok değerli arkadaşlarımızla birlikte yepyeni bir vizyonla İzmir’in en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri konumuna yükselttik. Türkiye’ye örnek bir kurum oluşturduk.Yedi yıl gibi kısa bir sürede bu noktaya ulaşmamızda kulüplerimizin verdiği destek, sinerji ve enerji çok önemli. Onlar olmasaydı bunu başaramazdık. Gençlik ve Spor Bakanlığı’mız, siyasi temsilcilerimiz, İzmir Büyükşehir Belediye’miz, Meslek odalarımız, Futbol Federasyonumuzve  spor basınımız  her zaman yanımızda yer aldı. Basın mensuplarımızla örnek bir dayanışma sergiledik. İzmir, ülkemizde futbolun ilk oynandığı şehirdir.Ortalama yüz yıllık şanlı tarihleri olan kulüplere sahibiz. Kulüplerimiz, aynı zamanda kent mirasımız ve en değerli markalarımız. Bu anlamda çok şanslıyız.Bunun değerini biliyoruz.İzmir; ‘Sahada rekabet, saha dışında dostluk, işbirliği ve dayanışma’ ve ‘Dostluk içinde rekabet ‘ kavramlarının hayat bulduğu şehirdir. Bu konuda çok yol aldık. Hep beraber çok başarılı örnekler oluşturduk. Çünkü biliyoruz ki ‘Dostluk içinde rekabet’ kavramının çok önemli bir marka değeri var. Hala yapmamız gerekenler, eksiklerimiz var. Olumsuzluklardan ders çıkartıyoruz, objektif özeleştirilerimizi yapıyoruz ve daima daha iyisi için çalışıyoruz. Bu şehre, hepimize yakışan her neyse onu yapıyoruz. Örnek olmaya devam edeceğiz. Olimpiyat ruhu, İzmir’imize  çok yakışıyor” dedi.

ORTAK AKIL VE UZLAŞI SAYESİNDE BAŞARDIK
Günlük tartışmalara hiç girmeden uzlaşı ve ortak akılla hedef ve sonuç odaklı olarak çalıştıklarını  kaydeden Erten, “Stadyumlarımızın inşaatlarında aktif roller üstlendik.Şu anda Türkiye’nin en güzel, en keyif veren iki stadı İzmir’de. Karşıyaka Stadı’nın Karşıyaka Kulübü’müze kazandırılması için de kulübümüzle birlikte halen çalışıyoruz. Ayrıca kulüplerimizin altyapı tesislerine kavuşması için arazi tahsisleri  ve proje geliştirilmesi, sürecin takibi aşamalarında her anlamda destek veriyoruz. Bornova FK ve AliağasporFK’nın da 3. Lig’e yükselmeleri ile İstanbul’dan sonra profesyonel futbol liglerinde en fazla takımı olan ikici şehir durumuna geldik. İzmir, şu anda dokuz profesyonel futbol kulübü ve spor tesisleriyle tam bir spor ve futbol kenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.2018 yılında Danışma Kurulu’muzda onaylanan ‘İzmir Spor Master Planı’nın 2030 yılı hedefleri doğrultusunda çalışıyoruz.  Rehberimiz, uzlaşı ve ortak akıldır.  Günlük sportif başarılardan ve tartışmalardan bağımsız olarak hedef ve sonuç odaklı olarak çalışıyoruz. İzmir’den ülkemize örnek bir model yarattık. Bize emanet edilen bayrağı, yönetim kurulumuzdaki çok değerli arkadaşlarımızla birlikte taşımaya, sizlere ve İzmir’imize layık olmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

AVUKAT ERDEM MEÇO’YA 25. HİZMET YILI PLAKETİ
Toplantı Divan Başkanlığında Avukat Çağatay Akar, Remzi Noyan Uluğ ve Fatih Özfatura’nın görev yaptığı genel kurulda Erten başkanlığındaki yönetimin sunduğu 2022 yılı faaliyet raporları, mali tablolar, gelir-gider hesapları ve denetim raporları oy birliği ile ibra edildi.

Genel kurulun sonunda ise, 1998 yılında İZVAK’ın kuruluş işlemlerini gerçekleştiren ve o günden bu yana25 yıldır aralıksız olarak gönüllülük esasıyla hizmet veren Avukat Erdem Meço’ya,25. hizmet yılı anısına İzmir kulüplerinin forma kesitlerinin yer aldığı  bir plaket takdim edildi. Meço’ya teşekkür eden Erten, “Vakfımızın kuruluşunu gerçekleştiren, o günden bu yana 25 yıldır aralıksız hizmet veren ve halen de genel sekreterlik görevini sürdürerek hizmetlerine devam eden Sayın Meço’ya şahsım, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım, kurucularımız, mütevelli heyetimiz ve kulüplerimiz adına teşekkür ediyoruz” dedi. Vakıf Üyesi Bahri Vreskalada yaptığı konuşmada yönetim kuruluna teşekkür ederek, herkesin bu süreci desteklemesi gerektiğini vurguladı.

 
Karabağlar Belediyesi personelinden karma sergi
 
'Açlık tarikatı' soruşturmasında ceset sayısı 277'ye çıktı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İstanbul'daki büyük finalin adı belli oldu!
Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City, Real Madrid'i 4-0 mağlup ederek ...
Altay'da Paixao için tarihi fırsat
Spor Toto 1'inci Lig'deki son maçında pazar günü Tuzlaspor'u konuk edecek ...
Karşıyaka'da kongre tartışması
TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta evinde şampiyonluk yarışındaki Belediye ...
 
Göz-Göz Play-Off'ta avantaj peşinde!
Spor Toto 1'inci Lig'de evinde 86'ncı dakikaya kadar 3-1 önde götürdüğü ...
Altınordu kendini yaktı
Spor Toto 1'inci Lig'de evinde en önemli 90 dakikada en yakın rakibi Erzurumspor ...
Menemen FK rekor sonuçla ligde kaldı
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta sonuncu Sivas Belediyespor'u deplasmanda 9-0 ...
 
Bucaspor 1928, Play-Off'ta finalde!
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta evinde önemli rakiplerinden İskenderunspor'u ...
Pınar Karşıyaka, ligde geriledi
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde son 5 haftada 3 mağlubiyet alan ...
Göztepe, Play-Off biletini kaptı!
Spor Toto 1’inci Lig’de Göztepe ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maç adeta nefesleri kesti. 
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kabiliyetsiz milletin Atatürk’ü olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
1 Temmuz eşiği ve normalleşememe!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Despina Vandi Çeşme’de… Kaçırmamak gerek
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Kaytara kaytara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Varlık-Hiçlik ekseninde gerilen insan
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva