HABERLER>GÜNCEL
31 Ağustos 2017 Perşembe - 00:15

İzmir sordu AK Partili vekil yanıtladı

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli sosyal medya hesabından İzmirlilerle buluştu. Sürekli, canlı yayında soruları yanıtladı, projelerdeki son durumu anlattı.

İzmir sordu AK Partili vekil yanıtladı

EGEDESONSÖZ-  Sosyal medya platformlarından sık sık canlı yayın yaparak vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli Başbakan Binali Yıldırım’ın 8-9 Eylül tarihlerindeki İzmir ziyareti öncesinde açıklamalarda bulundu. Sürekli, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden soruları yanıtladı, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başbakan Binali Yıldırım’ın İzmir ziyareti öncesinde açılışlar ve programlarla ilgili değerlendirme yapan Sürekli, Torbalı ve Bornova Devlet Hastanesi’nin açılışlarının yapılacağını söyledi. Sürekli, “Tire devlet hastanemizin hazırlıkları ve bitirilmesiyle ilgili son rötuşlar devam ediyor. Yine Bayraklı’da 2 bin 60 yatak kapasiteli şehir hastanemizin çalışmaları sürüyor. Başbakanımızın İzmir ziyareti kapsamında Manisa-İzmir arasındaki Sabuncubeli Tüneli’nde ilk ışık görünecek. Projelerimiz son sürat devam ediyor. İzmir’e ne yapsak azdır. Hükümetimizin 35 projesi aralıksız sürüyor” dedi.

KARŞIYAKA STADI
Sürekli, milletvekilleriyle birlikte sürekli alan çalışmaları yaptıklarını belirtirken İzmir’de tartışmalara neden olan stat projelerinin son durumunu anlattı. Sürekli, “Sayın başbakanımızın Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka statlarıyla ilgili çalışmaları var. Daha önce Karşıyaka’nın temeli atılmıştı, belli bir imalat da var.  İmalatın devamıyla ilgili tören yapılacak. Diğer statlarımızın temelleri atılacak. Daha önce de ‘Karşıyaka’ya o stat yapılacak’ demiştik. Engelleme konularına girmiyorum.  Bunu yapmak isteyenler başarılı olamayacak. Biz, İzmir’e ne pahasına olursa olsun hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizim sözümüz vardı, onu yerine getiriyoruz” diye konuştu.

İZBAN YATIRIMI
AK Partili belediye başkanlarının da geçen sürede başarılı işlere imza attığını anlatan Sürekli, “Aliağa-Menderes Raylı Sistem Projesi olan İZBAN, Torbalı’dan sonra Selçuk’a uzanıyor. Aliağa’dan da Kuzey’de Bergama’ya kadar gidecek. Sayın başbakanımız Kınık’a geldiğinde bir söz daha vermişti. Projenin Bergama’dan sonra Kınık’a kadar ilerlemesi için ise çalışmalar sürüyor. Haftaya İZBAN’ın Selçuk kısmını açacağız. Ayrıca Büyük Körfez Projesi’nin içinde olan İZKARAY da yapılacak.  Belediyelerimiz projelerini sürdürüyor. TOKİ başta olmak üzere her alanda hizmetler geliyor” dedi.

Milletvekili Sürekli, hükümetin İzmir ve Türkiye genelinde sağlık, spor, eğitim, üniversite, ulaşım gibi birçok alanda yaptığı yatırımların rakamlarını paylaştı.

KARIŞ KARIŞ GEZİYORUZ
Sürekli, bayramlaşma programları hakkında bilgi verirken Menemen-Aliağa, Bergama-Kınık ilçelerinde ikinci ve üçüncü gün ziyaretlerde bulunacağını söyledi. Sürekli, “Karış karış ilçelerimizi geziyoruz. Sürekli sahadayız. Her zaman ‘sizlerin arasından geldik’ diyoruz. 7 Haziran 2015’ten bu yana durmadan çalışıyoruz. Gelen talepleri çözüyor, çözemediklerimizin de izahını yapıyoruz. Sizlerin arasındayız, bulunmaya devam edeceğiz.

Birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Sürekli, Türkiye’nin jeopolitik konumu ve durumu nedeniyle hedefte olduğunu terör örgütlerinin de bu yüzden zarar vermeye çalıştığını söyledi. Sürekli, “Her türlü terör örgütleriyle mücadelemiz aralıksız devam edecek. Yurt dışına çıktığımızda görüyoruz ki ülkemizin olumlu gidişi birilerini rahatsız ediyor. Muhalefet çıkıp yurt dışında ‘ülkeye gelmeyin’ diyor. Biz bunu şiddetle kınıyoruz. Milletimizi seveceğiz, sevmeye devam edeceğiz ” ifadelerini kullandı. 

 
"Mazeret ataması" ile "alan değişikliği" isteyen öğretmenlere müjde
 
Türkiye'den ABD'ye çok sert tepki
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Metrolardan ne haber? 31 Ağustos 2017 Perşembe 01:10

Soran var mı? Cevap nedir? Körfez ÇED raporu ne alemde?

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
"Mazeret ataması" ile "alan değişikliği" isteyen öğretmenlere müjde
Milli Eğitim Bakanlığınca, öğretmenlere "mazerete bağlı ikinci il içi ...
Kuzey Kore krizi ABD'de 'çatlak' mı oluşturdu?
Kuzey Kore krizi ile ilgili olarak ABD'de ilginç gelişmeler yaşanıyor. ...
Zincirlikuyu Mezarlığı'nda dehşet: Isırarak kurtuldu
19 yaşındaki Hollandalı üniversite öğrencisi G.H. yolunu kaybederek girdiği ...
 
İzmir'de korkunç cinayet! Laf attığı gerekçesi ile...
 İzmir'in Buca ilçesinde iki kadını taciz ettiği iddiasıyla yaralanan kişi ...
Dışişleri'nden BAE'li bakana yanıt
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hüseyin Müftüoğlu, BAE'li mevkidaşının Türkiye ...
Almanya'da bomba tahliyesi
Almanya'nın Frankfurt kentinde yapılan kazı çalışmaları sırasında bulunan ...
 
Vatan Şaşmaz cinayetine yayın yasağı getirildi!
İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği'nce, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın ...
Ortalık savaş alanına döndü: Emniyet Müdür Vekili de dahil çok sayıda yaralı
Siirt İl Özel İdare YSEspor ile Batman Petrolspor arasında oynanılan Ziraat ...
Çatalca Belediye Başkanı: Sertab Erener olayları çarpıttı
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, şarkıcı Sertab Erener'in kendisini ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Hani kardeştik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kaçın, demokratlar geliyor!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Deniz çayırlarına çocuklarınız için acıyın…
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva