HABERLER>POLİTİKA
30 Haziran 2011 Perşembe - 12:13

İzmir'de tanıtım ve medyanın galibi AK Parti

AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Aziz Demir, milletvekili adaylarının medyada yer alması ve tanıtım anlamında da İzmir teşkilatı olarak çok başarılı bir seçim kampanyası yürüttüklerini söyledi.

İzmir de tanıtım ve medyanın galibi AK Parti

İZMİR - Demir, rakamsal verilerin bunu ortaya koyduğunu dile getirdi. İzmir’de yürütülen başarılı kampanyanın rakamlara da yansıdığını kaydeden Demir, ulusal medya takip sisteminden alınan verilere göre; 2 aylık kampanya boyunca tüm adayların yerel ve ulusal basında yer verilen haber toplamının 5 bin 549, televizyon kanallarında ise 3 bin 369 kez yer aldıklarını açıkladı.
 
Reklam kampanyasını başarılı kılan en önemli unsurun; genel merkez tarafından hazırlanan reklam, slogan ve şarkı seçiminin olduğunu söyleyen Demir, bu artılarla birlikte 9 yıllık icraatların ve 2023 vizyonunu yansıtan hizmetlerin, yapılan haberler üzerine çok iyi kurgulandığını vurguladı. Aziz Demir, seçim kampanyası sürecinde yerel ve ulusal medya üzerinde yürüttükleri sistemli ve programlı çalışma neticesinde; tüm milletvekili adaylarının seçmene verdiği mesajların İzmirlilere doğrudan yansıtıldığını ifade etti.
Başarılı teşkilat çalışmasıyla birlikte yürüttükleri kampanyanın tanıtım ve medya ayağında şu ana kadar yapılan kampanyaların en başarılısına imza attıklarını dile getiren Demir, şöyle konuştu: “Tüm vekil adaylarımızın yerel ve ulusal medyada geniş bir şekilde yer alması, hizmetlerimizin ve projelerimizin hemşerilerimize aktarılması noktasında çok önemliydi. Yürüttüğümüz kampanya neticesinde İzmirliler vekillerimizi daha yakından tanıma imkânı buldu. Bizlere olan teveccühleri de sandıklara yansıdı.”
 
Demir; kavgadan, tartışmadan uzak sadece AK Parti icraat ve projelerinin anlatıldığı; hizmet odaklı siyasi mesajların verildiği bu süreçte İzmirlilerden olumlu tepki aldıklarını ifade etti. Yürütülen doğru stratejiyle seçmenin AK Parti’ye duyduğu algının değiştiğini ifade eden Demir, medyanın gücünün tam anlamıyla kullanıldığı doğru ve başarılı bir seçim kampanyasını geride bıraktıklarını açıkladı. Demir, “Sosyal medyada uyguladığımız tanıtım ile de farklı niteliklerdeki seçmenlere ulaşmada farklı yöntemler izledik. Seçmeni etkilemeye değil, bilgilendirmeyi amaç edindik. Bunu yaparken de uygun haberi uygun zamanda servise koyduk. Sonuç ortada. İzmirli hemşerilerimizin teveccühlerini kazanarak daha güçlü teşkilat çalışmalarımızla bir sonraki yerel seçimleri başarıyla sonuçlandıracağız.” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ak partili 1 Temmuz 2011 Cuma 15:00

böylesini ilk kez görüyorum. aziz bey kendini övmek için basın bülteni hazırlamış. çok komik olmuş. başarılıysan bırakta başkaları taktir etsin. en azından böyle gülünç duruma düşmezsin. bu işi bilmediğini herkes biliyor.

Yorumu oyla      13      8  
sinem kara 30 Haziran 2011 Perşembe 18:33

bu ak partili başkanlarında her başarıyı kendine mal etmesi gelenek oldu.neden basın danışmanlığını dışardan gelen bir gazetecinin yaptığını söyleyemiyorsunuz onun tecrübesi ve fotoğraftaki il basın danışmanı bayanın çabası olmasaydı,üstüne istanbul ekibinden tecrübeli basıncıların desteği olmasaydı bu anlattıklarını tek başına yapabilecekmiydin sen acaba aziz bey.hep bana hep bana olmuyor gerçekçi olun artık.işin özünü bilenler bu il başkanına ve sizlere gülüyor.yazıkkk

Yorumu oyla      13      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'CHP'yi tahrik etmek istemem ama...'
Başbakan Yardımcısı Arınç, CHP'nin ant içmeme tepkisinin ne kadar süreceği ...
Yemin tavrında delege desteği
16 delege 'noter kanalıyla' kurultay toplanması yönündeki imzalarını geri çekti.
ABD büyükelçisinin Perinçek şaşkınlığı
Bazı önemli isimlerin halı üzerine işlenmiş portlerini gören ABD Büyükelçisi ...
 
MHP’de ilçeler ‘hesap’ verecek
Seçimlerde beklediği sonucun çok altında bir oy oranı yakalayan MHP’de ...
Kabineye 10 yeni isim
61. Hükümet’i kurma yetkisini dün Cumhurbaşkanı Gül’den alan Başbakan ...
Bahçeli: Kefaleti millet ödedi
"Millet iradesi tutuklu milletvekillerinin kefaletidir. Kılıçdaroğlu’nu ...
 
Tutuklu 'Balbay' ilk toplantısını yaptı
CHP İzmir İl Kadın Kolları, milletvekili seçilen ancak mahkeme kararı ...
Yemin krizinde Köşk devrede
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yarın CHP Cuma günü de bağımsızlar adına iki ...
‘Biz iş kazalarında öldük, ölmeseydik ne iyiydi’
BDP'nin desteklediği bağımsız milletvekili Sırrı Sürreyya Önder, neden yemin etmediğini yazdı.
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
34 yıldır katilleri nasıl bulunmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Büyük İnsanlık İçin: MikroRNA!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva