HABERLER>POLİTİKA
14 Mayıs 2023 Pazar - 10:23

İzmir'de siyasiler oylarını kullandı!

Cumhurbaşkanı ve parlamento seçimleri için sandık başına gidildi. İzmir’deki siyasiler de oy vermeye başladı.

İzmir de siyasiler oylarını kullandı!

EGEDESONSÖZ – Türkiye 5 yıl boyunca görev yapacak olan Cumhurbaşkanı’nı ve parlamento üyelerini seçmek için sandık başına gitti.

Meclise 28 milletvekili gönderecek olan İzmir’de 8 bin 877 sandıkta 3 milyon 442 bin 424 seçmen oy kullanacak.

Oy kullanacaklar arasında yer alan siyasiler oylarını vermeye devam ediyor. Oyunu verip sosyal medya üzerinden paylaşım yapan İzmir siyasetçileri şöyle:

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ve eşi Fatma Köşger de Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için sandık başına gitti.

Resim

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu: “Geldik oyumuzu kullandık vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Okullarda vatandaşlarımızkuyruklar halinde oy kullanmayı bekliyor. Vatandaşlarımızın oy kullanma arzusu çok yüksek. Tüm vatandaşlarımızı, sandıklara ve verdikleri oylara sahip çıkmaya çağırıyorum. Ben de bugün akşam saat 17.00’de sandıklar kapandığında, oyuma sahip çıkmak için oy kullandığım sandıkta olacağım. Bu
akşam büyük bir demokrasi şöleni bizleri bekliyor.”

Resim

AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı: Türkiye Yüzyılı başlıyor. Kıymetli ailemle birlikte Dr. Cavit Özyeğin İlkokulunda oyumuzu kullandık. Aydınlık yarınlarımız için şehrimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu: Ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.

AK Parti Genel Başkan vekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım: Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ: Bayraklı’da, Şehit Nazımbey İlkokulu’nda oyumuzu kullandık. Başlasın Türkiye Yüzyılı…

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili adayı Yüksel Taşkın: Sandık ülkemize çok yakışıyor. Artık karar halkımızın. Oy verme ve sayım sürecinin sakin ve adilce tamamlanmasını diliyorum. Şimdiden hayırlı olsun.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili adayı Gökçe Gökçen: Oy vermek harika bir şey. Bir oy verdiğinizde nefret yerine sevgiyi bu ülkede egemen kılabilir, kendi mutlu geleceğinizi inşa edebilir, hatta annenize müthiş bir anneler günü hediyesi verebilirsiniz. Oy verin  

Resim

CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke: Ailemizde ilk oy heyecanı, demokrasi umudu, anneler günü mutluluğu var bugün. Ülkemize dair heyecanımız ve umudumuzla sandık başındayız, #Haydi Türkiye sandıkta buluşalım!

CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan: Bugün sevgili ailemle birlikte oy kullanarak ülkemize ve demokrasimize baharı getirmesini temenni ediyoruz. Tüm hemşehrilerimizi oy kullanmaya davet ediyorum. Her şey çok güzel olacak.

CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat: Umut dolu yarınlar için, geç kalan baharı getirebilmek için, Türkiye'de demokrasiyi ve huzuru sağladık diyebilmek için oyumuzu kullandık. Gelecek güzel günlerin temennisiyle milletimize hayırlı olsun...

CHP PM Üyesi Rıfat Nalbantoğlu: Karşıyaka Ankara İlkokulu’unda vatandaşlık görevimizi yerine getirerek oyumuzu kullandık. Gelecek güzel günler adına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç: Yarın, geri kalan hayatımızın ilk günü.. Umut, sevgi, neşe dolu olsun istiyorsan değiştir. Kazanacağız. Buca Vali Rahmi Bey İlkokulu

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan: Eşim ve oğlumla birlikte oyumuzu Bayraklı Cemal Gürsel İlkokulunda kullandık Hayırlı uğurlu olsun.


AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi: Oyumuzu kullandık. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri'nin ülkemize, milletimize ve İzmirimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya: Değerli eşim Pınar Hanım ile birlikte oyumuzu kullandık. Seçimlerin, ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır: Artık söz sizde. Ve sen yoksan bir eksiğiz! Geleceğimize sahip çıkmak için, yurdumuza huzur gelsin, topraklarımızdan bereket fışkırsın, yüzler gülsün, gönüller bir olsun diye vatandaşlık hakkımızı kullanalım, oyumuza sahip çıkalım. Haydi sandığa gidelim ve ilk turda bitirelim.



AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli: Memleketin tüm kazanımları Türkiye Yüzyılı’nda da var olsun diye… Oyumuzu Çiğli 75. Yıl Anadolu Lisesinde kullandık. Başlasın Türkiye Yüzyılı

MHP İzmir Milletvekli Tamer Osmanağaoğlu: Devlet ve Milletiyle Her Şeyden Önce Türkiye diyerek mührümüzü vurduk. Seçimlerin vatanımıza, milletimize hayırlar getirmesini diliyorum.

MHP İzmir Milletvekili Adayı Bahadır Bumin Özarslan: Oyumuzu kullandık. Devletimize, milletimize ve İzmir'imize hayırlı olsun

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan: Oyumuzu kullandık... güzel ülkemiz için hayırlı olsun'.


İYİ Parti İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu: Ailece oyumuzu kullandık. İzmirimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Milletin iradesine sonuna kadar saygılıyız. Demokrasi kazansın!..

İYİ Parti İzmir Milletvekili Adayı Hüsmen Kırkpınar: İzmir’imiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun!

CHP İzmir Milletvekili adayı Devrim Barış Çelik: Oyumuzu kullandık. Ülkemize barış ve huzuru getirecek bir değişimin başlangıcı olması dileğiyle…

MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu:  Memleket ve milletimiz için hayırlı olması dileğiyle oyumu kullandım

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter: Oyumu görevli seçimde görevli okduğum Bergama ilçemizde, Cunhuriyet Lisesi’de kullandım.Bergama’ya bahar gelmiş.#SanaSöz

TİP İzmir Milletvekili adayı İrfan Değirmenci: İşlem tamam Haydi bakalım 

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan: Oyumuzu kullandık, vatandaşlık görevimizi yaptık. Seçimlerin milletimize huzur, barış ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum. Vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun.



Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç: Demokrasi kültürüne inanmış insanlarımızın mutlaka gelip oy kullanması gerekir. Birey olarak ülkemizin geleceğinin planlanmasında hepimize görevler düşüyor. Bugün çıkacak sonuçlar milletimizin iradesini ortaya koyacaktır. Hepimizde bir bayram sevinci var bugün. Sandıklardan çıkan sonucun ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum

Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen: Başlasın TürkiyeYüzyılı Oyumuzu kullandık. Hayırlara vesile olsun inşaallah.



Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin: Demokrasimiz için en önemli adımı attık. Şehit Öğretmen Mehmet İzdal İlkokulu’nda oyumuzu kullandık.



Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü: Bugün oy kullanarak, memleketimizin geleceğine bahar getiriyoruz. Unutmayalım ki değişim hep bizim elimizde



Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce: Eşim Nilüfer Ince ve kızım Sinem Ince ile birlikte Yaka Mahallesinde oyumuzu kullandık. Demokrasinin hakim olduğu bir süreçte seçimlerin geçmesi diliyorum



Konak Belediye Başkanı Abdül Batur: Sevgili eşim Ferah Batur ile birlikte Türkiye’nin yeni döneminin başlangıcı için oyumuzu kullandık. Oy vermek bir vatandaşlık görevidir. Demokrasi için tüm hemşehrilerimi oy kullanmaya davet ediyorum.

Resim

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu: Baharın coşkusunu her yönüyle hissettiğimiz bu güzel İzmir gününde vatandaşlık görevimizi yerine getirerek oyumuzu kullandık. Demokrasi şöleni yaşadığımız bu mutlu günde; annelerimize, çocuklarımıza, gençlerimize, ülkemize en güzel hediyeyi vereceğiz. 

Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer: Oyumuzu kullandık. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun. Tüm halkımızı sandığa giderek oyunu kullanmaya davet ediyorum.

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu: Ali Rıza Eroğlu İlkokulu'nda, 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi nedeniyle oyumuzu kullandık. Sandık görevlilerini ziyaret ettik. Genel Seçimin; ülkemiz, şehrimiz ve geleceğimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Dikili Belediye Başkanı Adil Kıgöz: Oyumuzu kullandık, vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Seçimin bir demokrasi şöleni havasında geçmesini, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Çeme Belediye Başkanı Ekrem Oran: Oyumuzu bahardan yana kullandık.

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan: Güzel bir gün... Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri'nde yurttaşlık görevimizi yaptık. Oyumuzu kullandık. Demokrasimizin yolunu açsın... Sanasöz demiştik. Sandığa sadece tercihinizi değil, kalbimizi de bıraktık. Haydi İzmir sandık başına.
Hep birlikte Bahar için... Yarınlarımız için...

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin: Oyumuzu kullandık. Vatanımıza ve milletimize hayırlı, uğurlu olsun. Kazanan Türkiye olsun

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar: Oyumuzu kullandık. Seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Secim2023

Beydağ Belediye Başkanı Feidun Yılmazlar: Gelecek güzel günler için oyumuzu kullandık, en önemli vatandaşlık görevimizi yaptık. Sizi de sandığa gidip oyunuzu kullanmaya davet ediyorum. Güzel günler göreceğiz, güneşli günler...

Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan: Vatandaşlık görevimizi yaparak Ortaköy Şehit Jandarma Binbaşı Adil Karagöz İlkokulu’nda oyumu kullandım. Memleketimize, milletimize hayırlı olsun.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin: İlhan Onat İlkokulu'na giderek görevimizi yaptık; devletimizin, milletimizin bekası, demokrasi ve adalet için oyumuzu sandığa attık. Henüz oy kullanmayan vatandaşlarımız varsa sandığa davet ediyorum. Seçim sonuçlarının şimdiden ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya: Son 1 saate yaklaşıyoruz. İlçemizde seçimlere katılım çok güzel. Şu ana kadar oy kullanamayan tüm yurttaşlarımızı da sandıklara demokratik haklarını kullanmaya davet ediyorum.

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ: Türkiye bir demokrasi bayramı yaşamak üzere. Gençlerin umudu olan demokrasiyle ilgili yapılacak çalışmaları heyecanla bekliyoruz. Siyaset her sektöre yön veren bir kurum. Dolayısıyla eğitimden ekonomiye bir çok şeyin tamamen siyasete bağlı olduğunu biliyoruz. Bu açıdan Türk halkının vereceği karar çok kıymetli. Gördüğüm kadarıyla bu seçimlerde katılım oranı yüzde 90’ları geçecek gibi. Oy kullanan herkese teşekkür ediyorum. Katılımın yüksek olması çok kıymetli, çok önemli. Bu açıdan çok mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Bu açıdan bugünkü seçim Türkiye’nin önemli bir eşik atlama günüdür. Hepimize hayırlı olsun"

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel: Maaile oyumuzu kullandık

 
Ekşi Sözlük'ün yeni alan adına da erişim engeli
 
Liderlerden ilk oy Akşener'den geldi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dünyadan Türkiye'deki seçimlere büyük ilgi!
Dünya Türkiye’de bugün yapılan cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri ilgiyle ...
Liderler oylarını nerede kullanacak?
Türkiye bugün sandığa gidiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Üsküdar'daki ...
Seçim yasakları devrede!
Pazar günü gerçekleştirilecek seçimler nedeniyle yarın, seçim yasakları ...
 
Erdoğan: Terör örgütleriyle ülke yönetilmez
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beyoğlu mitinglerinde halka hitap ...
Liderler nerede oy kullanacak?
Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde liderlerin ...
Akşener: Savaşa değil, seçime gidiyoruz
İyi Parti Genel Başkanı Meral Şener, Beylikdüzü'nde 'Umre Anneleri' ile ...
 
Bakan Kasapoğlu vatandaşlarla buluştu!
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, seçim çalışmaları kapsamında, ...
MHP'li Şahin'den seçim çıkışı: İzmir’de MHP oy patlaması yapacak
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Tarihimizin ...
Kaya, Balçova Arsa Mağdurları ile buluştu: Sorunu kökünden çözeceğiz
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Balçova Termal Otel’de ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Hani kardeştik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kaçın, demokratlar geliyor!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Deniz çayırlarına çocuklarınız için acıyın…
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva