HABERLER>POLİTİKA
6 Ağustos 2011 Cumartesi - 16:33

İsyan ateşi “grupta” sönecek

İzmir’deki başkanlar sorununa el koyan Genel Merkez, Tekin ve Canalioğlu’nu görevlendirdi. İki Genel Başkan Yardımcısı, Kocaoğlu ve kendisine bayrak açan 8 ilçe belediye başkanı ile bir araya gelecek.

İsyan ateşi “grupta” sönecek

Can Özlü/Egedesonsöz - Randevu krizi için “tren kaçtı” yorumunu yapan Kocaoğlu ile başkanlar arasında uzlaşmanın yolları aranacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile partili 8 ilçe belediye başkanı arasında yaşanan krizin kangrene dönüşmesi ile devreye giren parti genel merkezi, başkanlar arasında yaşanan tartışmalara pazartesi günü el koyacak. Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nca görevlendirilen Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ile Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canalioğlu, hafta başında İzmir’e gelerek, konu hakkında tarafların görüşüne başvuracak.
 
PROGRAMI BAYIR BELİRLEYECEK
İkili gün boyu yapılacak görüşmelerde, başkanlar arasında yaşanan sıkıntının boyutlarını masaya yatırarak çözüm formülü üretecek. Öğle saatlerinde kente gelmesi beklenen Canalioğlu’nu, CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır karşılayacak. İl Başkanlığı’nı da ziyaret edecek olan Canalioğlu, örgüt yöneticileri ve partililer ile bir araya gelecek. Bir diğer Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ise akşamüzeri İzmir’de olacak. Resmi ziyaret programını ise İl Başkanı Bayır hazırlayacak.
 
GRUP TOPLANTISI BİLMECESİ
İkilinin, başta İl Başkanı Bayır olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu ve 8 ilçe belediye başkanı ile görüşmeler yapacağı öğrenildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu ile kendisine bayrak açan ilçe belediye başkanları arasındaki “İsyan ateşinin” ise Büyükşehir Belediye Meclisi öncesi yapılacak grup toplantısında söneceği iddia edildi. Kocaoğlu için hazırlanan talep raporu ellerinde kalan ilçe belediye başkanların, Genel Merkez’in iki üst düzey yöneticisini de grup toplantısına davet etmesi beklenirken, hazırlanan raporun da bu toplantıda iki Genel Başkan Yardımcısı’na sunulacağı ifade edildi.
 
İLK KARŞILAŞMA GRUPTA YAŞANACAK
Başkanların bu hamlesi karşısında nasıl bir tavır takınacağı merak konusu olan Başkan Kocaoğlu ise yerel son yerel seçimlerin ardından ilçelere yapılan yatırımları içeren sunumu gerçekleştirecek. Tekin ve Canalioğlu’nun grup toplantısına katılması halinde, İl başkanlarının bile çok sık yer almadığı grup toplantısında ilk kez genel merkez düzeyinde katılım sağlanmış olacak. Grup toplantısı, başkanlar ile ilgili randevu krizinde ‘tren kaçtı’ diyen Kocaoğlu ile ilçe belediye başkanlarının da ilk karşılaşması olacak. Belediyenin iç işleyişine karışmak istemeyen ikilinin, grupta yer almaması halinde, görüşmeler, meclis toplantısı sonrasındaki iftar davetinde masaya yatırılacak. Tekin ve Canalioğlu gün boyu sürecek görüşmelerde, çözüm ve uzlaşma için paket formüller önerecek. İkili, geceyi de İzmir’de geçirecek.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
N.HIZIRA AYRI BİR CEVAP 7 Ağustos 2011 Pazar 12:04

sayın hızır.doğruya doğru yanlışa yanlış demek.her vijdanlı insanın yapması gereken şeydir.bazı belediye başkanları o dürüst halkçı kisbesinin altında,tam tersi bir kişilik taşıyor. medya yoluyla balon gibi şişiriliyor.pire işler deve yapılıyor.bir park yapmak helede kendi personeliyle.çok küçük maliyetlere yapılabilir.sürekli park açılıyor.ben huzur evi yapılsın istiyorum.ben cem evi istiyorum.ben aş evi istiyorum.kadın sığınma evi istiyorum.ben belediye binamın borçsuz ve kredi alınmadan yapılmasını istiyorum.ben yollarımın jilet gibi olmasını istiyorum.kısacası seçim öncesi söz verdiklerinin hiç birisini yapmadı.hep tersini yaptı.yoksa doğru adama neden doğru demiyeyim.şimdiye kadar yaptıklarıda oyalanmadan ibaret.bu güne kadar yaptıklarını boyacı süleyman da yapar.daha kısa zamana kadar sekiz trilyonunun olmasından gurur duyan adama.bu sekiz trilyonu nasıl harcadığını sormak hakkımız değilmi.??

Yorumu oyla      14      6  
N.HIZIR 7 Ağustos 2011 Pazar 11:50

HANGİ ÇOCUĞUNUZ BELEDİYEDE ÇALIŞIYOR.MERAK ETTİM.GERÇEK KİMLİĞİNİZİ YAZIN BEN SİZİ ÇÖZEYİM.VE BAYRAKLI İLE NE MÜNASEBETİNİZ VAR.HASAN BEYİ TANIYAN GERÇEK BİR VATANSEVER BU KELİMELERİ ASLA YAZAMAZ.

Yorumu oyla      12      6  
isimsiz 46 7 Ağustos 2011 Pazar 10:51

rezilliğin daniskası...Millet nelerle uğraşıyor , gündemde neler oluyor , dünyada ve türkiye ' de neler var , bizim partinin ise haline bak...Hayatta , hizipçilikten , kavgadan , kaostan ve kaos ortamlarından fayda sağlamaktan başka birşey bilmeyen 2 -3 kişi yüzünden genel merkez seferber oldu...Bu ve bunlar gibiler yüzünden , parti gündemi yakalayamıyor , sürekli bu tip tırı vırı kavgalarla uğraşıyor ve hala halktan kopmaya devam ediyor..

Yorumu oyla      12      6  
n.hızır 7 Ağustos 2011 Pazar 08:51

saldırmak ve belden aşağı vurmak.intikam almak.bunlar doğru şeyler değil.bayraklı yeni bir belediye ve gayet güzel yönetiliyor.izmirin gelecekteki yıldızı bayraklıdır.onun için herkesin gözü bayraklıda.hasan başkan çalışmalarınla gurur duyuyoruz.doğru yoldasın.cumartesi günkü dayanışmanız türkiyeye ve akp li belediyelere örnek olsun chp içindeki başkan düşmanları çaTLASIN.

Yorumu oyla      13      9  
6 Ağustos 2011 Cumartesi 21:42

neyaparlarsa yapsınlar chp de kavga bitmez çünkü herkes 2014 hesabını yapıyor

Yorumu oyla      14      7  
BAYRAKLIDAN FIRILDAK HASAN YAZIYOR 6 Ağustos 2011 Cumartesi 20:18

BAYRAKLIDA BEN BÖYLE BAŞKAN GÖRMEDİM.HİZMET AŞKIYLA YANIP TUTUŞUYOR ADAMCAĞIZ.O KADAR ÇOK ÇALIŞMAYI SEVİYORKİ,DİĞER İLLERE BİLE EL ATTI.ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN.BAYRAKLIYI BAŞTAN AŞAĞI DEĞİŞTİRDİ.HER KEZ AĞLIYOR ARTIK.BİZE 5 YIL YETMEZ İNŞALLAH BİR 5 YIL DAHA ADAY OLUR.YİNE ONU SEÇERİZ.GÜNAHLARIMIZA KEFARET OLUR.CEHENNEMİ BAYRAKLIDA YAŞATTIĞI İÇİN DİREK CENNETE GİDERİZ İNŞALLAH.BAYRAKLIYI KADINLARIN BELEDİYESİ YAPICAM DEDİ,GERÇEKTEN YAPTI.BİR GÜZELLİK YARIŞMASI YAPILSA İLK ÜÇ BELEDİYEDEN ÇIKAR BİLLAHİ.BÜTÜN GÜZELLER ETRAFINDA BİR İŞİM ÇIKSADA KOŞSAM BELEDİYEYE DİYE CAN ATIYORUM.BU GÜZELLERİN ARASINDA NASIL KORUYOR KENDİNİ VALLAHİ PES.ADAM İRADE ABİDESİ.HAYATTA HARAMA UÇKUR ÇÖZMEZ.BEN SEVİYORUM HASAN ABİYİ.BENİM ADIM FIRILDAK HASAN,BUGÜNLÜK BU KADAR.

Yorumu oyla      17      11  
partili 6 Ağustos 2011 Cumartesi 18:22

inşallah gelenlerin kendileri ve yakkınları için pazarlık yapmazlar yani benzinlik gibi yani bürokraside neden chp li yok gibi konuları tutmadığınız iftar yemeyinde sulandırın desinlerki haçonun hançeri var

Yorumu oyla      15      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yeni YAŞ düzeni İspanya modeli mi?
Erdoğan’ın YAŞ’a başkanlık ederken çekilen fotoğrafı çok konuşulmuştu. ...
‘Darbeciler TSK’dan temizlenmeli’
MHP lideri Devlet Bahçeli, YAŞ’ta yaşanan krizinin büyümeden çözülmesini ...
'Deniz Feneri'nin üzeri kapatılmak isteniyor'
CHP Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan, Deniz Feneri soruşturmasını ...
 
BBP: O görüntüler elimizde
BBP Genel Başkanı Destici, eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını ...
Demirtaş: Türkiye’nin bir bayrağı vardır
Barış ve Demokrasi Partisi'nin yapacağı kongre öncesi (BDP) Grup Başkanı ...
Kılıçdaroğlu: TSK’yı bakana bağlayalım
Hükümete çağrıda bulunan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Verin teklifi ...
 
‘Yeni Anayasa millete borç’
TBMM Başkanı Çiçek, yeni Anayasa'nın, parlamentonun millete borcu olduğunu ...
CHP’li kadınlar Balbay’a mektup yazdı
CHP İzmir Kadın Kolları İl Yönetimi, Ergenekon soruşturması kapsamında ...
Başkan Kocaoğlu'na Genel Merkez uyarısı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile ilçe belediye başkanları ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva