HABERLER>GÜNCEL
5 Ekim 2011 Çarşamba - 15:50

İşte O kadının yaşadığı dehşet anları!

İzmir'in merkezindeki beş yıldızlı otelin otoparkında, kimliği belirsiz kişinin tabancayla tehdit ettikten sonra dövdüğü, elektroşok cihazıyla bayıltarak el ve ayakları bağlayıp kaçırmaya çalıştığı dershane sahibi Özlem Tosun, yaşadığı dehşet anlarını anlattı.

İşte O kadının yaşadığı dehşet anları!

İZMİR - Saldırgana çantasını ve aracının anahtarını vermesine rağmen bağırdığı için kendisine saldırdığını söyleyen Tosun, "Sürekli çığlık attım, güvenlik kameralarından beni görürler ve sesimi duyarak kurtarırlar diye, ama kimse gelmedi. Bana o dehşet anlarını yaşatanın yakalanmasını istiyorum, ancak o zaman rahatlarım" dedi. Kaçan saldırgana benzeyen bir taksi sürücüsü gözaltına alındı, ancak olayla ilgisinin olmadığı anlaşıldı.

"İzmir'in göbeğinde dehşet!" haberini okumak için tıklayınız
 
Olay dün saat 17.30 sıralarında, Çankaya semtinde, çok katlı beş yıldızlı otelin kapalı otoparkında meydana geldi. Özel Yüksek Performans Dershanesi sahibi, bir kız annesi 32 yaşındaki Özlem Tosun, akşam işlerinin bitmesinin ardından aracına binmek için otoparka gitti. Bu sırada otomobilin arkasında saklanarak kendisini bekleyen kimliği belirsiz gaspçı, Özlem Tosun'u önce tabancayla tehdit ederek etkisiz hale getirdi. Eşyalarını isteyen gaspçıya, çantasını ve otomobilin anahtarını veren Tosun, bu sırada panikle bağırınca saldırıya uğradı.

 
SALDIRGAN ELEKTRO ŞOK CİHAZIYLA SALDIRDI
Saldırgan, elektroşok cihazıyla bayıltmaya çalıştığı Özlem Tosun'u, feci şekilde dövdükten sonra el ve ayaklarını bağlayıp otomobilin arka koltuğunda kaçırmaya çalıştı. Otoparkın bariyerine çarparak çıkan saldırgan, ters yöne gidip kaza yapınca da otomobili terk edip, kadının çantasını araçta bırakıp kaçtı. Otomobilde kanlar içerisinde bulunan Özlem Tosun, Tepecik Eğitim Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edildi.
 
"BAĞIRINCA ÇILGIN GİBİ SALDIRDI"
Yakınına ait evde dinlenen ve yüzüyle vücudunda dayak sonucu oluşan izler bulunan, elekroşok cihazının kullanıldığı boynunun morardığı görülen Özlem Tosun, saldırganla bir anda karşı karşıya geldiğini söyleyerek, olayı şöyle anlattı:
 
"Bana silah doğrulttu. Bağırca da çılgın gibi saldırdı. Ben sürekli çığlık atıp boğuşarak yardım bekledim. Belki güvenlik görevlileri kameralardan beri görür, insanlar da çığlıklarımı duyarak yardıma gelirler diye çırpındım ama hiçbiri olmadı. O an ölmek istemediğimi kendi kendime söyleyip karşı koymaya çalıştım. Beni etkisiz hale getirdi, baygınlık geçirince de kaçırmak istemiş. Ondan sonra yaşadıklarımı hayal gibi hatırlıyorum. Gözümü açtığımda eşim hastanede karşımdaydı. Hemen ona bağırdım bana yardım etmesi için."
 
Kendisine neden saldırıldığını bir türlü anlamadığını belirten Özlem Tosun, "Kendi halimizde işleri olan kimseyle sorunu olmayan bir aileyiz. Beni tesadüfen seçtiğini düşünüyorum. Bana o dehşet anları yaşatan kişinin biran önce yakalanmasını istiyorum, o zaman rahat edebilirim" dedi.
 
"İZMİR'İN MERKEZİNDE, AKIL ALIR GİBİ DEĞİL"
Özlem Tosun saldırganın önce istediği, sonra araçta bıraktığı çantanın içinde değerli birşey olmadığını, gün içinde de banka veya parayla ilgili bir işlem yapmadığını anlattı.
 
Eşinin yanından biran olsan ayrılmayan, dersaneyi de birlikte işleten Cenk Tosun ise, "İzmir'in merkezinde, yüzlerce insanın aynı anda bulunduğu, aileleriyle gezdiği bir yerde böyle bir olayın yaşanması akıl alır gibi değil. Saldırganın yakalanmasını bekliyorum" dedi.
 
BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Olayla ilgili çok yönlü soruşturmasını sürdüren polis, otoparkın güvenlik kamerası görüntülerinin çalışmadığını belirledi. Saldırganın kaza yapıp otomobili bıraktığı bölgedeki görüntülere el koyan ekipler, saldırganın otomobili terk edip kaçtığı sıradaki görüntülerine ulaştı.
 
Otomobilde de araştırma yapan polis, saldırganın düşürdüğü tabanca, elektro şok cihazı ile otomobilin çeşitli bölümlerinde parmak izleri tespit etti. Bu izlerin ilk incelemede, herhangi bir sabıkalı kişiyle uyuşmadığı ancak araştırmaların da devam ettiği belirtildi.
 
Emniyetteki tüm birimlere dağıtılan güvenlik kamerasından alınan fotoğraftaki kişinin yakalanmaya çalışıldığı sırada polis, eşkale ve görüntülere benzerlik gösteren taksi sürücüsünü gözaltına aldı. Olay anında bulunduğu yeri ispatlayan sürücünün saldırıyla ilgisi olmadığı belirlenince serbest bırakıldı. Polisin, bu yöndeki tüm ihbarları değerlendirdiği çok sayıda kişinin de bilgisine başvurduğu, soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

SALDIRGANIN TABANCASI KURUSIKI VE ÇALINTI
Hilton Oteli'nin otoparkında, dershane sahibi Özlem Tosun'a saldıran zanlının, kaçarken otomobilde bıraktığı tabancanın da sırrı çözüldü. 

Polis, kuru sıkı olduğu belirlenen tabancanın satıldığı Basmane semtindeki işyerini buldu. İfadesi alınan işyeri sahibi saldırgan hakkında bilgiye sahip olmadığını, tabancanın da bir süre önce işyerinden çalındığını ileri sürdü. Ancak işyeri sahibinin hırsızlık olayıyla ilgili olarak da polise herhangi müracaatta bulunmadığı kaydedildi. Otomobilde bulunna tabanca üzerinde parmak izi incelemesinin devam ettiği bildirildi. (DHA)(DHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ertuğrul Özkan 6 Ekim 2011 Perşembe 09:53

Hilton oteline yaptırım uygulanmayacak mı ? Koskoca İzmir de HİLTON oteline protesto da bulunma cesaretini gösterebilecek insan kalmadı mı ? Bu otelin müşterileri 'koyun ' mu ?

Yorumu oyla      12      6  
Selcuk Mengüc 5 Ekim 2011 Çarşamba 17:09

Bir zamanlar bit basbakanimiz kücük Amerika olacagiz diyordu... Buyrun aynen öyle olduk. Silahsiz dolasanin yasama hakki yok. Bu herifi cekip vursan bir de hapishanelerde cürürsün. Lanet olsun bu düzene...

Yorumu oyla      20      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
E.Ü. 57. akademik yıla merhaba dedi
Türkiye’nin en köklü ve seçkin eğitim kurumlarından biri olan Ege Üniversitesi(EÜ) ...
Yüksel Çakmur ağabeyini son yolculuğuna uğurladı
İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Yüksel Çakmur’un hayatını kaybeden ...
Kaldırımı kullanamayan engelliler yola indi
Kaldırımlara araç park edilmesi, masa, tabela konmasını protesto etmek ...
 
O kredilerin aslan payı Gökçek'e gitmiş
Başbakan Erdoğan'ın iddiaları üzerine, Alman Yatırım Bankası KfW’nin kredi ...
Ece'nin saç baş yolduran ölümü!
Karşıyaka'da, 64 yaşındaki Nuriye Aynur Köker, geri manevra yaptığı sırada, ...
Odalardan Konak Tüneli'ne sert eleştiri!
Konak Tüneli konusunda, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş’ın ...
 
'İsrail tehdit çünkü...'
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in elindeki atom bombaları dolayısıyla ...
Gökşin Sipahioğlu hayatını kaybetti
SİPA'nın kurucusu, ünlü foto muhabiri Gökşin Sipahioğlu tedavi gördüğü ...
Harmandalı Çöplüğü AİHM'e taşınıyor
Çiğli’de, Harmandalı halkını canından bezdiren Çöplük sorunu, AİHM’ne ...
 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva