HABERLER>POLİTİKA
23 Şubat 2022 Çarşamba - 08:47

İl Başkanı Sürekli: AK Parti farkı Menemen'e yansıdı!

Menemen’de STK, esnaf ve muhtar ziyareti gerçekleştiren AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "Aydın Pehlivan Başkanımız, 1 yıl 1 ay gibi süredir görevde ve geldiğinden beri ekibi ile gece gündüz sahada. AK Belediyecilik farkı ise Menemen’in her yerine yansımış durumda. İşlemez, borç batağında bir belediye varken 22 Milyon TL’nin üzerinde borç ödendi" dedi.

İl Başkanı Sürekli: AK Parti farkı Menemen e yansıdı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Menemen’de STK, esnaf ve muhtar ziyareti gerçekleştirdi. AK Belediyeciliğinin farkını, kısa sürede Menemen’in de yaşadığını belirten Sürekli, ‘’Aydın Başkanımız borç içindeki, çıkmaz içindeki belediyeyi düzlüğe çıkardı. Borçlar ödendi, Menemenli hemşehrilerimiz hizmet göremeye başladı. AK Belediyecilik farkını bir yılda gösterdi. Ancak bu süreç içerisinde İzmir Büyükşehir Belediyesi ise ayrımcılığa Menemen’i de dahil edip, hakkını başka ilçelere kaydırdı.’’ dedi.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Menemen Kızılay Şubesi Genel Kurulunda güven tazeleyerek Başkan olarak görevine devam eden Serkan Orun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali sürekli, esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi. Menemen’de, sokaklarda dolaştığında, değişimin göze hemen çarptığını ifade eden Başkan Sürekli, ‘’Aydın Pehlivan Başkanımız, 1 yıl 1 ay gibi süredir görevde ve geldiğinden beri ekibi ile gece gündüz sahada. AK Belediyecilik farkı ise Menemen’in her yerine yansımış durumda. İşlemez, borç batağında bir belediye varken 22 Milyon TL’nin üzerinde borç ödendi.

Belediye çalışanlarımız, geriden gelen maaşlarını aldığı gibi artık alın teri kurumadan maaşlarını zamanında alıyor. Yıllardır kangren olan ve Menemen’i ortasında bir utanç gibi duran kapalı pazaryeri, toplamda 21 bin metrekare alanda 2 katlı olarak tamamlanarak Menemenli hemşehirilerimize şimdi modern bir yapı olarak hizmet veriyor. Hem esnafımız memnun hem de vatandaşlarımız. Belediyenin esnafa olan borçları da tek tek ödeniyor, 50 milyon TL’nin üzerinde borç ödendi. Gençlerimizin Yükseköğretim Kurumları Sınav ücretini de belediyemiz üstlenirken, yeni etüt merkezleri de ilçemize kazandırılıyor. Menemen’deki eksiklikler tek tek 1 yıl gibi kısa zamanda giderildi, giderilmeye de devam ediliyor. Peki buna karşın İzmir Büyükşehir Belediyesi ne yapıyor? 1 yıldan bu yana cezalandırma politikası uyguluyor. Bir asfaltı Menemenlilere çok görüyor. Ama biz engellemelere, onların ayrımcılığına ve kayrımcılığına rağmen hemşehrilerimizin en iyi hizmeti alması için çalışmaya devam ediyoruz.’’ dedi.

Muhtarlarımıza gereken önem ve değeri vermeye, desteklemeye devam edeceğiz 
Menemen Ziraat Odası Başkanı Arif Metin Karagöl ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, oda çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi edindi. Her programında Muhtar ziyaretleri yapan Başkan Sürekli, Menemen Gaybi Mahalle Muhtarlığını da ziyaret ederek, Muhtar Emir Bahadır Gencer ile bir araya geldi. Devlette açılan ilk kapının Mahalle Muhtarlığı olduğunu belirten Başkan Sürekli, ‘’Vatandaşımız talep ve isteklerini ilk olarak mahallesindeki Muhtar’a iletir. Cumhurbaşkanımız ülkedeki tüm muhtarlarla bir araya gelme sözünü tutarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yüz yüze toplantılar gerçekleştirerek, bir ilki hayata geçirdi. Muhtarların özlük haklarında, SGK primlerinin devlet tarafından ödenmesi, maaşlarının artırılması, başta olmak üzere pek çok önemli iyileştirmeler yapıldı. AK Parti geldiğinde 97 TL olan Muhtar maaşı bugün itibari ile 4 bin 250 TL oldu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Muhtarlarımıza verdiği önem herkesin malumu. Biz Muhtarlarımıza gereken önem ve değeri vermeye, desteklemeye devam edeceğiz.’’ dedi.

 
Beyaz Saray açıkladı: Zirve rafa kalktı
 
DEÜ Sabancı Kültür Merkezi'ne erişilebilirlik bayrağı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bülent ışık 23 Şubat 2022 Çarşamba 11:59

Ak belediyecilik 2019 yılında Ödemiş.Kemalpaşa,Menderes,Selçuk,Torbalı seçimlerini niye kaybetti.

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mehmet KARABEL yazdı… Ya o beş liderden biri ‘olmaz’ derse?
Mehmet KARABEL yazdı… Ya o beş liderden biri ‘olmaz’ derse?
Erdoğan Gine ziyaretini iptal etti, yurda dönüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gine ziyaretini iptal ettiği ve yurda döneceği ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenskiy ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile görüştü. Görüşmede ...
 
Kılıçdaroğlu: Savaş en çok Türkiye'ye zarar verir
Partisinin grup toplantısında konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ukrayna'daki ...
‘Sosyal konut’ tartışmaları hız kesmiyor... Kaya: Garibanın yüzü gülsün istemiyorlar!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan'ın Karaburun'da yapılmak istenen TOKİ ...
Bahçeli: 'Tarkan'dan zilletin Tarzan'ı çıkarılamaz
MHP lideri Bahçeli, Tarkan'ın polemik yaratan 'Geççek' şarkısıyla ilgili ...
 
CHP’li Bakan sert çıktı: İzmir'e dolar gözlükleriyle bakıyorlar!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir’in ödediği vergilerin karşılığını ...
Skandal paylaşımın ardından istifa geldi!
CHP Buca Belediye Meclis Üyesi Bülent Uygur'un sosyal medyada kadın bedenini ...
CHP'li vekiller Kemeraltı'nda... 'Esnaf siftah bile yapamıyor!'
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekilleri, CHP İzmir İl Başkanı Deniz ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
50 yıl önce nasıl katil oldu?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva