HABERLER>POLİTİKA
9 Kasım 2013 Cumartesi - 15:59

Harmandalı Çöplüğünde miting gibi adaylık açıklaması!

AK Parti Çiğli İlçe Başkanlığı görevinden Belediye Başkan aday adayı olmak için istifa eden Adnan Yılmaz, aday adaylığı açıklamasını bin 500 kişinin katıldığı bir törenle yaptı. Adnan Yılmaz, Harmandalı çöp depolama alanında bulunan soruna dikkat çekmek için sinevizyon gösterisi ve çöp depolama alanında çekilmiş fotoğraflar ile süslenmiş bir minik fotoğraf sergisi haline getirilmiş, konteynır önünde basın açıklaması yaptı.

Harmandalı Çöplüğünde miting gibi adaylık açıklaması!

Yılmaz’ın hedefinde Çiğli Belediyesi ve Büyükşehir vardı. Yılmaz basın açıklamasında sözlerine birlik ve beraberlik ile başlarken şöyle devam etti, “Birlikte doğup büyüdüğümüz bu topraklarda yerel hizmetin karşılığını alamadığınızı biliyorum. Ancak Ataşehir’in penceresinden bakan çocukla Harmandalı’ dan, Güzeltepe ve diğer gelişmemiş bölgelerin penceresinden bakan çocukların bir olmadığını da biliyoruz. Sosyal sıkıntılarımızın olduğunu biliyoruz. Yarın bu insanlar bizim geleceğimizi kuracaklar. Ne ekiyorsak onu biçecekler. Biz hizmette yarış diyerek talip oluyoruz. İdeoloji deyip geleceğimizi karartmıyoruz.” Çiğli’de sizlere en üst düzeyde hizmet boynumuzun borcu diyen Yılmaz, “Sizlerin yaşam alanlarını düzenleyeceğiz. Engelli kardeşlerimiz, 24 saat ilçe içerisinde ihtiyacını giderebilmeli . şehit aileleri ve gazi ailelerinin, garibanların ve engellilerin unutulduğu ve yok sayıldığı güzel ilçemde onlardan özür dileyerek onların sesi olacağımızı belirtmek istiyorum. Şuna özellikle dikkat çekmek istiyorum, toplumsal refahın yayılması, toplumsal barışın güçlenmesi ve sosyal yaralarımızın sarılması anlamında var gücümüzle çalışacağız. Bizler bu topraklarda tıpkı mazide olduğu gibi, sevgi ve hoşgörünün, adalet ve barışın yaygınlaşmasını istiyoruz.” dedi.


 
BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ BOZULAMAZ
Neden aday olduğunu açıklayan Adnan Yılmaz, “Hedefimiz istikrar ve güveni muhafaza ederek, kalkınma, büyüme, gelişme yolunda emin adımlar atmaktır. İlçe Başkanlığı görevine geldiğimiz günden bu zamana kadar, salı ve perşembe günleri yapmış olduğumuz halk günleriyle geçmişte ilçemizde kurumlarla, millet arasında örülmüş olan duvarı ortadan kaldırmaya çalıştık ve başarılı da olduk. Vatandaşla aramızdaki güçlü bağı kurmak amacıyla halk günleri ile sahiplenmek ve onların sesi olmaya çalıştık , ilçemizde gariban engelli özürlü fakir ve kimsesizleri güçlü konuma ulaşmasını sağlamaya çalıştık. Çalışmalarımızı engellemek isteyenler, hakkımızdaki olumsuz sözlü tacizleriyle hizmeti saklamaya çalıştılar. Hizmet yerine, aramızda kardeş kavgası çıkarmak, birlik ve beraberliğimizi bozmak istediler. Bizim bunlara vereceğimiz en iyi cevap, göstereceğimiz dayanışma olacaktır. Hiçbir güç, hiçbir musibet, birlik ve beraberliğimize zarar veremeyecektir.” dedi.
 
CHP GERİLİM SİYASETİ YAPIYOR
CHP’nin gerilim siyaseti yaptığı vurgulayan Yılmaz sözlerine söyle devam etti, “Siyasette, demokraside, ekonomide, kültürde, sanatta, sporda, sosyal yaşamda başarısızlıklarla dopdolu büyük bir köyden bahsediyoruz. Burada gerilim siyaseti yapılıyor. Hiç kimsenin Çiğli’nin hür iradesini ipotek altına almaya hakkı yoktur, olamaz. Biz, Çiğli’de yaşayan bütün vatandaşlarımıza adil hizmet götürmekten yanayız. Biz Ataşehir’e nasıl bakıyorsak diğer mahallelere de öyle bakacağız. Çünkü biz rantın değil, tüm mahallelerin ortak partisiyiz. Biz milleti temsil ediyorsak, onların hakkını hukukunu ve hürriyetini savunmak bizim boynumuzun borcudur. İnsanlarımızın huzur içinde, barış içinde yaşayacağı bir Çiğli’yi imar edeceğiz.”


 
KOCAOĞLU’NA YÜKLENDİ
Harmandalı çöp depolama alanında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na yüklenen Yılmaz şunları söyledi. “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 2007 yılında yaptığı açıklamada ‘Harmandalı çöp depolama alanının ömrü tamamlanmıştır. İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZSU, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin bulunduğu bir heyet oluşturulacak ve burada yazılacak rapor ile bu sorunun çözülmesi için gerekli çalışmalar yapılacak’ demişti. Ancak, aradan geçen zaman içerisinde bununla ilgili çelişkili açıklamalar devam etmiştir.” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
miisafiir 10 Kasım 2013 Pazar 00:12

20.35 iyi de 500 de yazmıyor ki 1500 yazıyor:))

Yorumu oyla      12      5  
MEGASTAR 9 Kasım 2013 Cumartesi 20:36

Başkan olunca evka5in karşısıda olan izbanın egekent duragı dediği yere evka5ten otobüs konulcakmı koskaca evka5le dalga geçiyorlar sıkıntımız büyük

Yorumu oyla      12      5  
9 Kasım 2013 Cumartesi 20:35

500 kişi yi beşyüzbin diye okumuşum :))

Yorumu oyla      11      6  
miisafiir 9 Kasım 2013 Cumartesi 16:33

hem yeni tesis için her türlü engeli yapın ondan sonra ben yapacağım deyin.merak etme sana da yaptırmazlar

Yorumu oyla      16      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Buca aday adayı Akdemir: Muhtarlar çözümün anahtarı olacak
Cumhuriyet Halk Partisi Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Remzi Akdemir, ...
CHP’li Güler: Türkiye’yi çözmeye çalışıyorlar
İzmir Milletvekili ve CHP Parti Meclisi Üyesi Birgül Ayman Güler, İzmir’de ...
Çeşme’de ‘yerli aday’ tartışması: Tütüncüoğlu yalnız kaldı!
Belediye Başkanı Tütüncüoğlu’nun yerli aday vurgusuna CHP aday adaylarından eleştiri geldi.
 
En ilginç vaat: CHP aday adayı başkan olursa…
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan aday adayı Levent Piriştina, ...
CHP’de büyük gün: Sarıgül kartını aldı, Keskin...
Yeniden CHP üyesi olan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül parti üyelik ...
‘Boru’ topuna AK Parti’de girdi: Çakar’dan sert çıkış
İZSU’nun arıtma tesisi yapımı için kullanılan boru alımında pahalı tercih ...
 
Onur Mahallesi’nde Ali Kökoğuz rüzgarı
AK Parti Bayraklı Belediye Başkan A. Adayı Mimar Ali Kökoğuz, Onur Mahallesi’nde ...
Güzelbahçe aday adayı Yelekli’den ‘bayraklı çağrı’
Güzelbahçe CHP Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Yelekli, 10 Kasım Atatürk’ün ...
Gaziemirli kadınlar Kar’ı başkan yapmak için yola çıktı
Gaziemirli kadınlar; CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Fikret Kar’ı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
50 yıl önce nasıl katil oldu?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva