HABERLER>POLİTİKA
20 Mayıs 2011 Cuma - 13:47

Güçbirliği'nden Alsancak'ta gövde gösterisi

Cumhuriyet Güçbirliği gönüllüleri, ellerinde meşaleler ve Doğu Perinçek, Yaşar Müjdeci bayrakları ile bir yürüyüş gerçekleştirdi.

Güçbirliği nden Alsancak ta gövde gösterisi

İZMİR - Karşıyaka İskelesi’nde toplanan vatandaşların bir bölümünün vapurlarla Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesine gelmesi ile başlayan yürüyüşe Cumhuriyet Güçbirliği İzmir 1. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Yaşar Müjdeci, Cumhuriyet Güçbirliği İzmir 2. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Doğu Perinçek’in eşi gazeteci Şule Perinçek, İşçi Partisi Genel Başkan Vekili Mehmet Bedri Gültekin, İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir İl Başkanı Av. H. Tugay Şen, İşçi Partisi Genel Sekreteri Hasan Basri Özbey, TGB Genel Başkanı İlker Yücel, Cumhuriyet Kadınları Derneği Karşıyaka Şubesi Başkanı Ülker Kutlu, Cumhuriyet Güçbirliği İzmir Sözcüsü Av. Erdoğan Özer, Balçova Eski Belediye Başkanı ve Dokuz Eylül Cumhuriyet ve Demokrasi Platformu Başkanı Ali İhsan Ülker ile çeşitli kitle örgütlerinden de temsilciler katıldı. “Tayyip Titre Güçbirliği Geliyor”, “ Ergenekon Yalanı Amerikan Oyunu”, “ Yurtsever İzmir’e Perinçek Yakışır” sloganları eşliğinde yürüyen gruba TGB Bando’su da eşlik etti.



Yücel: Türk Ordusu dağıtılıyor

Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde Doğu Perinçek seçim otobüsü üzerinde kitleye ilk seslenen TGB Genel Başkanı İlker Yücel oldu. Yücel, Cumhuriyet Güçbirliği olarak bir ordu olduklarını ve milleti kandırmaya çalışan sahte Müslümanlara karşı savaşmaktan yılmayacaklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti:” Kurtuluş Savaşı’nı kazanan Türk ordusu dağıtılıyor, Atatürk devrimi de yıkılmak isteniyor. Ne gençlik ne de gençliğin her kademesinde tüm gücü ile çalıştığı Cumhuriyet Güçbirliği hareketi buna izin vermeyecek. Bizler günü birlik Atatürk sevdalısı değiliz, tekke ve zaviyeci hiç değiliz. Bizler Mustafa Kemal’in iradesi ile meclise girmeye çalışan devrimcileriz. AKP, yıllardır yaptığı gibi halkı kandıramayacak; çünkü 12 Haziran’dan sonra Meclis’te muhalefet olarak Doğu Perinçek ve Yaşar Müjdeci olacak.”

12 HAZİRAN AKP’Yİ SANDIĞA GÖMME GÜNÜ
Sloganlar ve alkışlar arasında konuşmasını tamamlayan İlker Yücel’in ardından konuşan Cumhuriyet Güçbirliği Baımsız Milletvekili Adayı Yaşar Müjdeci ise şunları söyledi:” Türkiye’nin lider ülke, ekonomik olarak kalkınmış, iç huzuru olan, başı dik bir ülke olmasını istemiyorlar. Emperyalist güçler kendilerine uşaklık edecek bir millet istiyorlar ve Türk milletinin bu yapıya hiçbir zaman izin vermeyeceğini de bildiklerinden, bu isteklerini AKP gibi dediklerinden çıkmayacak, iradesiz hükümetler aracılığı ile yapmak istiyorlar. Başbakan İzmir halkı için “gâvur “ tabirini kullandığında bu güzel İzmir’in halkı şu sözleri söylemişti: ‘Biz gâvur İzmir’iz, ya denize dökeriz, ya sandığa gömeriz’. 12 Haziran senin günün İzmir, 12 Haziran AKP’yi sandığa gömme günü İzmir.”
Müjdeci’nin ardından TGB Genel Başkan Yardımcısı Zafer Tezci, Doğu Perinçek’in mesajını okurken, Kıbrıs Şehitleri caddesi kelimenin tam anlamı ile meşaleler altında alkış sesleri ile inledi.

Perinçek: Doğu Akdeniz’de NATO’nun karabatakları yüzüyor

“Silivri ve Hasdal, orada yatanların hapishanesi değil, Türk milletinin hapishanesi olmuştur. Korku imparatorunun sarayı, Silivri duvarları üzerinde duruyor. Bu durumda var mısınız, yıkacak mıyız o duvarları? Evet yıkacağız. Çünkü Türkiye’yi özgürleştirecek eylem budur. Doğu Akdeniz sularında NATO’nun karabatakları yüzüyor. Kuzey Afrika göklerinde ABD’nin leş kargaları dolaşıyor. Ortadoğu kan deryası. ABD ordusu, Irak’ın kuzeyinde pusuya yatmış. Türkiye kalesi içeriden fethedilmiş. Manzara budur. İşte bu koşullarda, Türk ordusunun 34 General ve amirali, 163 subayı bir gecede esir alınmışsa, o ordunun Genelkurmay Başkanı da esirdir. Acıdır ama hakikat budur.”

Perinçek’in mesajının okunmasının ardından Gündoğdu Meydanı’na doğru yürüyüşe geçen grup, “Yurtsever İzmir’e Doğu Perinçek Yakışır”, “ Yurtsever İzmir’e Yaşar Müjdeci Yakışır” şeklinde oluşturulan lazer gösterisinin ardından dağıldı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kazım emir 20 Mayıs 2011 Cuma 18:09

etmeyin tutmayın yol yakınken yanlıştan dönün 76000 oy almanız lazım bu defada chp ye zarar vermeyin

Yorumu oyla      12      7  
HASAN TUFAN 20 Mayıs 2011 Cuma 17:02

2.BÖLGEDE 600 OY ALIYORDUNUZ, ŞİMDİ 2000 GİBİ OY ALARAK AKP'YE KAZANÇ SAĞLIYORSUNUZ.

Yorumu oyla      14      7  
Mehmet Rahman 20 Mayıs 2011 Cuma 15:52

Alacağınız 3-5 bin oyla AKP'ye güzellik yapacaksınız. Atatürk ve cumhuriyete bundan daha güzel ihanet olmaz.

Yorumu oyla      15      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Günay İzmir'den ödünç oy istedi
Bakan Ertuğrul Günay, İzmir’in kalkınması için tüm siyasi partilerden ...
Bayır: Değil 2 bakan, bakanlar kurulu gelse farketmez
Seçim bürosu açılışında konuşan CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, “Bu ...
Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a ‘Ergenekon’ davası
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Ergenekon davası kapsamında partisini çetecilikle ...
 
Çıray: Binali Bey treni yine devirecek
12 Haziran’a sayılı günler kala çalışmalarını 7 gün 24 saat sürdüren CHP ...
Yaman ve Başkaya durmak bilmiyor
Demokrat Parti iktidarında kadınların ricacı değil, icracı olacağını ...
Ayşe Sucu Kiraz ve Beydağ'daydı
Demokrat Parti(DP) Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2. Bölge Milletvekili ...
 
Balıkçı: Engellilerin istihdam sorunu kalmaycak
AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Tolga Murat Balıkçı, Engelliler ...
Türkan: Menemen’in 93 bin oyuna talibiz
AK Parti İzmir 2. Bölge adayı Uğur Türkan, Menemen’in 93 bin oyuna talip ...
Yıldırım: ‘CHP’nin kalesi’ lafına gıcık oluyorum
AK Parti adayı Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım, “İzmir CHP’nin kalesidir” ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
'Pişman olmuş adama Nobel verdiler!'
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Altın anahtarla açılan Sümerbank'ın acı sonu!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva