HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
13 Haziran 2024 Perşembe - 11:27

Gaziemir'de CV Bank'la yüzler gülüyor

İş arayan yurttaşlar ile personel arayan firmalar arasında köprü görevi yapan Gaziemir Belediyesi CV Bank birimi, Mayıs ayında düzenlediği iş görüşmelerinde 94 kişinin yeni işine kavuşmasını sağladı.

Gaziemir de CV Bank la yüzler gülüyor

Sosyal projeleriyle yurttaşların yanında olan Gaziemir Belediyesi, Türkiye’nin en büyük sorunlarından olan işsizlikle mücadele eden vatandaşlara da çözüm üretiyor. Belediyenin CV Bank birimi, iş arayanlarla işverenler arasında köprü görevi yaparak hem yurttaşlara hem de firmalara destek oluyor. CV Bank biriminde özel bir yazılımla kayıt altına alınan yurttaşların özgeçmişleri, personel arayan firmalarla paylaşılıyor. Verdiği kariyer danışmanlık hizmeti ile iş arama sürecinde olan vatandaşların hedefledikleri işe ulaşmalarına ve kariyer planlaması yapmalarına yardımcı olan CV Bank, düzenlediği toplu iş görüşmelerinde iş arayanlarla, işletmeleri bir araya getiriyor. Mayıs ayında 271 kişinin CV kaydını alan birim, bu özgeçmişleri 621 kez işletmelerle paylaştı. CV Bank biriminin Mayıs ayında düzenlediği iş görüşmeleri sonucunda 94 kişi yeni işine kavuştu.


Yurttaşların kariyerlerine uygun iş, firmalarında ihtiyaçlarına uygun personel bulmaları için faaliyetlerini sürdüren CV Birimi’ndeki hizmetleri geliştirerek daha etkin ve verimli hale getireceklerinin altını çizen Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, “Ülkemizin en büyük sorunlarının başında gelen işsizlik, yaşadığımız ekonomik krizle daha da derinleşiyor. CV Bank birimimizde verdiğimiz hizmetle, işsizlikle mücadele eden ve çalışamadığı için ekonomik dar boğazda olan yurttaşlarımızın iş arayışlarına destek oluyoruz. Ege Serbest Bölgesi’nde ve Sarnıç’ta faaliyet gösteren firmalar başta olmak üzere İzmir’deki ve çevre şehirlerdeki işletmelerin insan kaynaklarıyla güçlü ilişkiler kuran birimimiz, yurttaşlarımızın yeni işine kavuşmasına aracılık ediyor. CV Bank’ın, Mayıs ayında düzenlediği toplu iş görüşmeleri sonucunda 94 kişi yeni işine kavuştu. İş arayan yurttaşlarımız ile personel arayan firmalarımızı CV Bank birimimize bekliyoruz” diye konuştu.

CV Bank’a nasıl başvuru yapılır?
CV Bank’ta özgeçmiş oluşturmak isteyen yurttaşlar, Gaziemir Belediyesi Ana Hizmet Binası ile Sarnıç Hizmet Binası’ndaki birimi ziyaret ederek ya da çevrim içi kayıt oluşturabiliyor.  CV Bank, belediyenin mobil uygulaması ve e-belediye üzerinden de hizmet veriyor. İş arayan vatandaşlar CV Bank’a Ios ve Android işletim sistemine sahip tabletleri ve cep telefonları aracılığıyla başvuru yapabiliyor. Vatandaşlar e-belediye ve mobil uygulamayı kullanarak yeni CV kaydı oluşturabiliyor, sistemdeki mevcut özgeçmişini güncelleyebiliyor. Kolay bir şekilde özgeçmiş oluşturmayı sağlayan sistem, personel arayan firmaların da CV sorgulamasına imkân tanıyor. CV Bank'a 0232 999 0251 dahili 5050 - 5528 ve 2425 (Sarnıç) numaralı telefondan ulaşılabiliyor. Özel bir yazılımla kayıt altına alınan bu öz geçmişler, Ege Serbest Bölgesi (ESBAŞ) ve Sarnıç’taki sanayi kuruluşları başta olmak üzere İzmir’de genelinde ve çevre illerde faaliyet gösteren işletme ve firmalarla paylaşılıyor.

 
Bakan duyurdu: Ödemeler yarın yapılacak!
 
1 yılda 585 suç örgütü çökertildi!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İzmir İçin 13 Haziran 2024 Perşembe 23:25

Halil İbrahim Şenol kaliteli bürokratları beraber kurduğu güzel bir hizmet yeni başkanın uzman çavuş Başkan yardımcısıda bişeyler bulur herhalde

Yorumu oyla      0      0  
.. 13 Haziran 2024 Perşembe 21:00

Başka da bir iş yapt8kları yok zaten

Yorumu oyla      0      0  
Murat 13 Haziran 2024 Perşembe 12:16

Bu chp li beld. kendi işlerini yapsalar ya! Kaç tane iş bulma siteelri Bu ülkede iş ve işçi bulma kurumu iş yapmıyor mu demek istiyorsunuz? Siz hasta mısınız?

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İZSU’dan 'plankton' açıklaması: Deniz kirliliğiyle ilgisi yok!
Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin bir hayli üzerinde seyretmesi ...
Seferihisarlı çiftçilere uyarı: 7 gün su yok!
Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, sulama barajındaki suyun ...
Bayraklı'da halk oyunları şöleni!
 Kültür sanat kurslarını BASAMAK çatısı altında toplayan Bayraklı Belediyesinin ...
 
'Yedili Yansıma' sergisi Bornova'da kapılarını açtı
Bornova Belediyesi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi, yedi öğrencinin ...
Seferihisar’da 'Robot Takımı' kuruluyor
Seferihisar Belediyesi, gençlerin bilim ve teknoloji alanındaki yeteneklerini ...
Başkan Sengel, personelle bayramlaştı!
Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, yaklaşan Kurban Bayramı ...
 
Seferihisar’da yaz spor okulları başlıyor
Seferihisar Belediyesi Yaz Spor Okulları, 11 ayrı branşta çocuklar ve ...
Karşıyaka'da bayram mesaisi!
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçedeki tüm camilerde dezenfeksiyon ...
Büyükşehir'den ihtiyaç sahiplerine yardım eli
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Kurban Bayramı’nda ihtiyaç sahibi ailelere ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kabiliyetsiz milletin Atatürk’ü olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
1 Temmuz eşiği ve normalleşememe!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Despina Vandi Çeşme’de… Kaçırmamak gerek
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Kaytara kaytara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Varlık-Hiçlik ekseninde gerilen insan
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva