HABERLER>SPOR
20 Aralık 2011 Salı - 11:14

Gaziemir’de 250 yıldız adayı 9 antrenöre emanet

Aldığı derecelerle Türkiye’de adını duyuran Gaziemir Belediyespor Kulübü, büyük kulüplerin en çok sporcu transfer ettiği yerlerden biri oldu. 9 tecrübeli antrenör, 250 sporcu ile tek tek ilgilenerek geleceğin yıldız adaylarını yetiştiriyor

Gaziemir’de 250 yıldız adayı 9 antrenöre emanet

İZMİR - Gaziemir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Derneği bünyesinde spor yapan çocuk ve gençler Gaziemir’in adını tüm Türkiye’de duyurmaya başladı. Başarılı sporcuların antrenörleri, yetiştirdikleri çocukların başarılarıyla gurur duyuyor.
 
Güreşte Ali Mutlu ve Sedat Arıcı, Taekwondo’da Hasan Taştan, atletizmde Nilgün Polat Ata ve Hülya Karakoç, basketbolda Hüseyin Çelik, Hatice Şimşek ve Yiğit Ünveren ile voleybolda Enis Özalp, disiplinli ve programlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.
 
Velilere atletizm çağrısı
Atletizm antrenörü Nilgün Polat Ata, atletizm ve jimnastiğin sporun temel branşları olduğunu belirterek, velilere seslendi, “Koşmadan hiçbir spor yapılmaz. Çocuklarınızı atletizme gönderin, biz yatkınlık ve yeteneklerine göre diğer sporlara yönlendiririz” dedi.  
 
Basketbolun çocuklarda cesaret duygusunu geliştirdiğini anlatan Basketbol antrenörü Hatice Şimşek ise, “Basketbol hızlı düşünüp karar almayı sağlayan ve fiziksel gelişimi destekleyen bir spordur. İki spor salonu bulunan ve Gaziemir Belediyesi’nin ücretsiz kurs imkanları sağladığı ilçemizde çocukları şiddet, tehlike ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için velileri bu olanaklardan faydalanmaya çağırıyoruz. Ayrıca minik basketbolcuların hazırlık maçlarını izlemeye de tüm Gaziemirliler’i davet ediyoruz” diye konuştu. 
 
Güreşçilerin hedefinde
3 madalya var
Sedat Arıcı (Güreş Antrenörü)
Gaziemir’de bu yıl güreş sporuna rağbetin artığını söyleyen Antrenör Sedat Arıcı, lisanslı 70 öğrenci ile çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Haftanın 5 günü aralıksız antreman yapan sporcuların, 2012 Ocak ayında başlayacak karşılaşmalara hazır olduklarını söyleyen Arıcı, “Geçtiğimiz sezon takım halinde 15-17 yaş grubunda İzmir birincisi olduk. Sporcularımızdan Muhammed Emre 32 kg yıldızlarda Türkiye 5.si miniklerde Ulaş Topaloğlu yine Türkiye 5.si oldu. Önümüzdeki sezon hedeflerimiz büyük” dedi.
 
Ali Mutlu (Güreş Antrenörü)
Gaziemir Belediyesi ve Belediye Spor Kulübü yöneticilerine güreş sporuna verdikleri destek nedeniyle teşekkür eden Ali Mutlu, “2011’de grup maçlarına katılamadık. Bu yıl grup maçlarına katılmayı istiyoruz. Sporcularımız arasında takım ruhu da oluştu. 2012’de Türkiye genelinde 3 madalya bekliyoruz” dedi.
 
Taekwondo sporu ilgi bekliyor
Hasan Taştan (Taekwondo Antrenörü)
Gaziemir’de kısa sürede Türkiye şampiyonluğu gibi büyük başarılara imza attıklarını anlatan Taekwondo Antrenörü Hasan Taştan, 5 yaşından itibaren çocukları taekwondo için eğittiklerini, şu an 70 öğrenci ile çalıştıklarını anlattı. Haftada iki gün antremanlara devam ettiklerini ifade eden Taştan, “Taekwondoya daha fazla ilgi gösterilmesini istiyoruz. Çalıştığımız salonlara göre sporcu sayımız hala az” diye konuştu.
 
Atletizmde yetenek avı başlıyor
Nilgün Polat Ata (Atletizm Antrenörü)
Gaziemir Belediyespor Kulübü’nde atletizm önemli bir yer tutuyor. 40 öğrenci ile hem pistlerde hem de salonlarda çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Antrenör Nilgün Polat Ata, “Haftanın 5 günü çalışıyoruz. Hafta sonu da yarışmalara gidiyoruz. Geçen yıl 5 öğrencimiz Türkiye Şampiyonası’nda ilk 5’e girdi. Atletizm Federasyonu bu yıl illerde daha kapsamlı çalışma başlattı. İl Temsilcimiz Hikmet Öncel ile birlikte Gaziemir’deki okullarda öğretmenlerle görüşüp seçmeler yaparak yeni sporcuların seçimine de başlayacağız” dedi. 
 
Hülya Karakoç (Atletizm Antrenörü)
6’sı lisanslı 20 öğrenci ile çalışan Antrenör Hülya Karakoç ise, öğrencilerin son olarak Karşıyaka’da düzenlenen Zübeyde Hanım Koşusu’nda 4., 7. ve 10. olduklarını söyledi. İmkanlar ölçüsünde atletizmin tüm branşlarında eğitim vermek istediklerinin altını çizen Karakoç, “İzmir’de yapılan tüm kros müsabakalarına katılıyoruz” dedi.   
 
Basketbolda 3 iddialı takım
Gaziemir Belediyespor Kulübü’nde basketbolda kız takımı olmasa da 3 farklı yaş grubundan erkek takımları final gruplarında karşılaşmalar yapmaya hazırlanıyor. Basketbol antrenörleri Hüseyin Çelik, Hatice Şimşek ve Yiğit Ünveren, çalışmalarını ve basketbolu anlattı.   
 
Hüseyin Çelik (Basketbol antrenörü)
Gaziemir Belediyespor’un minik erkek takımını çalıştıran Hüseyin Çelik, 10-11 yaş grubunda 15 lisanslı sporcuyla iyi bir takım kurduklarını ifade etti. Geçen sezon İzmir genelinde 64 takımdan ilk 6’ya giren miniklerin bu yıl ilk 3’ü hedeflediklerini anlatan Çelik, “Haftada 4 gün çalışıyoruz, hazırlık maçları yapıyoruz. Minik erkeklerin basketbola ilgisi çok büyük. Basketbol hem fiziksel hem de zihinsel olarak çocukları geliştiriyor. Anne babalar Gaziemir Belediyesi’nin bu olanağından yararlanarak çocuklarını hem spor okullarına hem de takımlara yönlendirebilir” dedi.    
 
Hatice Şimşek (Basketbol antrenörü)
Basketbol 4. Kademe B Kategorisi hocası olan Hatice Şimşek, 12-13 yaş minik erkekler grubundan 13 lisanslı sporcuyu çalıştırıyor. Geçtiğimiz Ekim ayında başlayan grup müsabakalarını 2. olarak tamamlayan takımın yarı final karşılaşmaları için fikstür çekimini beklediğini belirten Şimşek, “Haftada 4 gün çalışma yapıyoruz. Hedefimiz altyapıda sağlam bir kadro kurup minik erkeklerden genç erkeklere kadar basketbol adına başarılı çalışmalar yapmak. Sporcularımıza malzeme yardımı yapan ve her konuda bizlere destek olan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a teşekkür ediyorum” dedi.   
 
Yiğit Ünveren (Basketbol antrenörü)
Gaziemir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nde genç erkekler takımını çalıştıran Yiğit Ünveren, 12 lisanslı sporcuyla haftada 4 gün eğitim veriyor. Takımın geçen yıl İzmir 5.’liği kazandığını anlatan Ünveren, “Final grubunda oynamayı hedefliyoruz. Genç takımın üstü yok. O nedenle öne çıkan yetenekli sporcularımızı büyük takımlara yönlendiriyoruz” diye konuştu. 
 
Voleybolcuların hepsi Gaziemirli
Enis Özalp (Voleybol antrenörü)
Kız geç takımının çalıştırıcısı Enis Özalp, geçen yıl 5.si olan takımı ile gurur duyuyor. 11 lisanslı sporcunun tamamının Gaziemirli olduğunu belirten Özalp, “Hepsi 16 yaşında olan lise öğrencisi sporcularımız bu yıl yarı final grubuna çıktı. Hepsi hem voleybolda hem de derslerinde oldukça başarılı. Önümüzdeki dönemde voleybolda altyapı çalışmalarına ağırlık vermeyi hedefliyoruz” dedi.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Küme düşme kalkacak mı?
Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, şike nedeniyle küme düşme ...
Futbol Federasyonu'ndan Digiturk'e büyük rest
İhale bedelinin düşürülüp, döviz kurunun sabitlenmesini isteyen Digiturk’e ...
Dünya Karşıyakalılar günü coşkuyla kutlandı
Kuruluşunun 99'uncu yılını kutlayan Karşıyakaspor'da 19 Aralık Dünya Karşıyakalılar ...
 
Göz Göz sakata geldi, en az puanı topladı
Bank Asya 1. Lig'de ilk 16 haftalık bölümü 18 puanla 13. sırada tamamlayan ...
Tayfur Havutçu'nun yeni görevi belli oldu
Tayfur Havutçu tahliye edilmesi sonrası bir yandan geçmiş olsun ziyaretlerini ...
İtalya yine şikeyle sarsıldı! 17 gözaltı
İtalya'da başlatılan yeni şike soruşturmasında aralarında eski futbolcuların ...
 
İzmirlilerden vücutçulara büyük ilgi
Vücut Geliştirme Spor Vakfı’nın geleneksel olarak düzenlediği Perfect ...
Erzurum’da gol sağanağı: 54-0!
Büyükşehir’in buz hokeycileri,ilk maçında tam 54 gol attı Buz Hokeyi Süper ...
Aliağaspor U19 futbol takımı sezona galibiyetle başladı
Aliağa Belediyesi Şehir Stadında sezonun ilk lig maçını oynayan Aliağaspor ...
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
34 yıldır katilleri nasıl bulunmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Büyük İnsanlık İçin: MikroRNA!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva