HABERLER>GÜNCEL
29 Ağustos 2024 Perşembe - 13:05

Evlatlarını katleden cani 'baba' öldü!

İzmir'in Bornova ilçesinde tabancayla 4 çocuğundan 3'ünü öldürüp, 1'ini de yaraladıktan sonra intihar teşebbüsünde bulunan Vesim Şimşek (45), hastanede hayatını kaybetti.

Evlatlarını katleden cani  baba  öldü!

Olay, 27 Ağustos'ta sabah saatlerinde Merkez 4541/1 Sokak'ın üst kısmındaki dağlıktaki zeytinlikte meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Vesim Şimşek, çocukları Hiranur (11), Cemre (4), Ceylin (2) ve Nira Şimşek’i (14) evlerine 2 kilometre mesafedeki zeytinliğe getirdi. Şimşek, yanında bulunan tabancayla 4 çocuğuna art arda ateş etti. Çocuklar vücutlarının farklı yerlerine aldıkları kurşunlarla yere yığıldı. Ardından bir yakınını arayarak çocuklarını vurduğunu, kendisinin de intihar edeceğini söyleyerek bulundukları yeri bildiren Vesim Şimşek, aynı silahla intihara kalkıştı.

CENAZELER TOPRAĞA VERİLDİ
İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Cemre, Ceylin ve Nira'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Vesim Şimşek ve Hiranur Şimşek ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Çocukların cenazesi ise Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. İşlemlerinin ardından cenazeler, anneleri Naciye Şimşek'in yakınları tarafından morgdan alınıp, Manisa'nın Salihli ilçesine götürüldü ve Karaağaç Mezarlığı'nda torağa verildi.

KAZADA GÖZÜNDE GÖRME KAYBI OLUŞMUŞ
Vesim Şimşek'in, eşi Naciye Şimşek ile boşanma aşamasında olduğu, arayıp tekrar bir araya gelmeyi dilediği ancak her defasında olumsuz yanıt aldığı öğrenildi. Ayrıca Vesim Şimşek'in bir kimya fabrikasında işçi olarak çalıştığı kaydedildi. Bir süre önce iş yerinde geçirdiği kazayla sol gözünde görme kaybı yaşadığı öğrenilen Vesim Şimşek'in ücretli izinde olduğu ayrıca iş yeri tarafından tedavisine destek verildiği belirtildi. Şimşek'in asıl işin ise inşaat ustalığı olduğu kaydedildi.

FOTOĞRAFIN HİKAYESİ
Öte yandan, Vesim Şimşek'in kızlarının yan yana bir arada yemek yerken ki fotoğrafının da hikayesi ortaya çıktı. Çocukların köfte ekmeği çok sevdiği, olaydan iki gün önce de babalarının çocuklarına bu yemeği alıp eve getirdiği ardından geriye acı hatıra bırakan o fotoğrafı çektirdikleri ortaya çıktı.

Vesim Şimşek, bu sabah tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

ÇOCUKLAR 2 HAFTA ÖNCE BABALARINA GİTMİŞ
İzmir'de 3 torunu, damadı Vesim Şimşek tarafından öldürülen, Manisa'nın Salihli ilçesinde yaşayan işçi emeklisi, evli, 3 çocuk babası ve 6 torun sahibi Necati Akkaplan (57), olayla ilgili konuştu. Kızı Naciye Şimşek'in şiddet gördüğünü ve bu nedenle eşine boşanma davası açtığını söyleyen Akkaplan, tek tesellilerinin olaydan yaralı kurtulan torunu Hiranur Şimşek olduğunu dile getirdi. Kızının damadına karşı önce 1 ay, ardından 27 Temmuz'da 2 aylık uzaklaştırma kararı aldırdığını ifade eden Akkaplan, "Çocuklar bizimle yaşıyordu. Vesim, özlediğini söyledi. 'Benim görmeye hakkım yok mu?' dedi. Ara ara babalarının yanına gitmelerine izin veriyorduk. Son olarak çocuklar 2 hafta önce babaların yanına gitti. Bunun yanında çocukların okulunu Manisa'ya naklettirdik. Bu nedenle çocukları Manisa'ya göndermesini istedik. Olaydan bir gün önce Vesim ile görüşmemizde 'Tamam, bugün göndereceğim' dedi. Çocuklara valizlerini hazırlatmışlar. Sabah olayı öğrendik. Aklımın ucundan geçmezdi. Böyle bir şey yapacağını düşünseydim, çocukları aldırırdım" dedi.

‘NACİYE GELİRSE ONU ÖLDÜRECEĞİM DEMİŞ’
Damadının daha önce de defalarca kızı Naciye'yi ve torunlarını darbettiğini öne süren Akkaplan, "Olayın olduğu gün, yakınlarımız komşuları ile konuşmuş. Vesim, olaydan önce komşularına 'Naciye gelirse onu öldüreceğim' demiş. Belki de kızımın İzmir'e dönmesi için çocukları geri göndermedi. Onu da öldürmek niyetindeydi” diye konuştu.

Vesim Şimşek'in ölümüyle ilgili de konuşan Akkaplan, "Allah taksiratını affetsin. Öbür tarafta çocuklara hesabını versin" dedi. (DHA)

 
Karşıyaka’da tiyatro kurslarına renkli final
 
Konak Belediyesi Fuar'a hazır
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Erol 30 Ağustos 2024 Cuma 11:55

O kadar çok ki bu tür saçma ölümler, öldürmeler, vatandaşların incir çekirdeğini doldurmayacak gerekçelerle birbirine girmesi. Ama bu konuda etkili ve yetkili kişi ve kurumlarda bir hareket göremiyoruz. Tv.lerde şaçma dizi ve söyleşiler gırla giderken bu sorunun nedeni, kökeni, çözümü hakkanda tek proğram bile yok

Yorumu oyla      0      0  
izmirli 29 Ağustos 2024 Perşembe 13:21

insanımızın bu acı olayları yaşamasına sebep olan düzeni var edenleri Allaha havale ediyorum..

Yorumu oyla      10      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Platform'dan tepki: İEF, Kültürpark'ta yapılmasın!
Kültürpark Platformu, yarın başlayacak olan 93. İEF için bir açıklama ...
Doğal Yaşam Parkı'nın vahşi sakinleri!
Doğal Yaşam Parkı'nın vahşi sakinleri!
Müze gemi, sanatseverleri ağırlayacak
İzmir'in Balçova ilçesindeki İnciraltı'nda Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na ...
 
İş makineleri zarar vermişti… Tümülüslere koruma kalkanı
İzmir'in Ödemiş ilçesinde yer alan ve tarihi öneme sahip Tümülüslerin ...
Metrobüsler çarpıştı: 3'ü ağır 10 yaralı
İstanbul Küçükçekmece'de metrobüslerin çarpışması sonucu 3'ü ağır 10 kişi ...
Ölüme olta!
Uzmanların çok ciddi zehirlenmelere neden olacağı açıklamasına rağmen ...
 
Artvin'de 'Narkoçelik-36' operasyonu
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Artvin'de düzenlenen 'Narkoçelik-36' operasyonunda ...
Teknik Direktör Fatih Terim’den 'itibar' davası
Teknik direktör Fatih Terim, sosyal medyadan hakkında hakaret içerikli ...
Tartıştığı babasını döverek öldürdü
Bursa'nın İnegöl ilçesinde Ufuk A. (27), tartıştığı babası Cihangir A.'yı (51) darbederek öldürdü.
 
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
 Narin (İnce) Habercilik ve Medya Etiği
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmir'de 'mor sultan' bayramı!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Aşırı uçuşlar da turizm canavarı
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Gazzeli Çocuklara Mektuplar (5) Yönetmen değil, önce insanım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet, cemaat ve cinayet!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’de en yüce değer, tembelliktir
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Okullar açıldı
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Narin'in katliamı, feodalizm ve suskunluk yasası
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Nefes nefese bir yaz geçti'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Ne yaşıyoruz?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva