HABERLER>POLİTİKA
24 Mart 2014 Pazartesi - 14:40

Erdoğan: Pensilvanya CHP, MHP ve BDP’yi kiraladı!

Trabzon mitinginde konuşan Başbakan Erdoğan'ın hedefinde hem muhalefet hem cemaat vardı. Erdoğan, ''Pensilvanya, CHP, MHP ve BDP'yi kiraladı, bir kısım medyayı da kiraladı. Onlarla birlikte bazı işveren çevrelerini de şantajlarla emir komutasına aldı'' dedi.

Erdoğan: Pensilvanya CHP, MHP ve BDP’yi kiraladı!

TRABZON - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Atatürk Alanı'nda düzenlediği mitingde halka hitap etti.
 
Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları şöyle:
 
''Pensilvanya, CHP ve MHP'yi kiraladı, BDP'yi de kiraladı, bir kısım medyayı da kiraladı. Onlarla birlikte bazı işveren çevrelerini de şantajlarla şu anda emir komutası altına aldı. Şimdi bizi yıpratmak için gayret içindeler. Fakat diyorum ki, bak benim abdestimden şüphem yok, namazımdan da şüphem yok, sen abdestinden şüphesi olanlarla uğraş, bizimle uğraşamazsın. Ama sen şu anda ülkenin milli güvenliğini tehdit eden çalışmalar içerisindesin.
 
Cumhurbaşkanı'nı, Başbakan'ı, Genelkurmay Başkanı'nı dinleyemezsin bunlar casusluk örgütü olduğu için bu yollara başvurdular. Ama bunlar maalesef casusluk örgütü olduğu için bizi dinlemeye varıncaya kadar bu yollara başvurdular. Adeta düşünebiliyor musunuz, ülkeyi yönetenlerin haremine giriyorlar. Bunu bir tehdit unsuru olarak kullanıyorlar. Ne yaparsanız yapın, elinizden ne gelirse gelsin ininize gireceğiz İninize. Er veya geç, bunun şakası yok. Bu ülkeyi, bu devleti sokakta bulmadık. Gereği neyse onun hesabını soracağız.
 
Merhum Menderes gibi milletin hizmetkarı olacağız. 30 Mart inşallah Menderes'in Ali Şükrü Bey'in verdikleri mücadelenin anlamında bize ayrı güç verecek. Siz 30 Mart'ta bu CHP'ye MHP'ye Pensilvanya'ya en güzel cevabı vereceksiniz. Şunu unutmayın bunların tuzaklarına karşı bunların bilmediği bir şey var milletimin de tuzağı var hepsinden öte Rabbimin de tuzağı var.
 
Bizden sonrakilere şantajı miras olarak bırakmak istemiyoruz. Bu bir istikbal ve istiklal mücadelesidir. 'Bu bir istikbal mücadelesi' derken, bu mücadele Türkiye'nin geleceğini, istikbali ve istiklalini belirleyecek bir mücadeledir. Şöyle bir karar vereceğiz; gelecekte Türkiye'yi ya kasetler yönetecek, montajlar, tehditler, şantajlar yönetecek ya da Türkiye'yi siz yöneteceksiniz.
 
'Bu uzun' diyor 'bize çok hainlik' yaptı. Nasıl hainlik yaptıysak? 17 üniversite kurmak için geldiler hepsini onadık. Bu mudur hainlik? Okullar için yer istedi verdik. Olimpiyat dediler her türlü desteği verdik. Ne istediniz de alamadınız? Dert başka. Hani dershaneleri reforme ettik ya bunları bu rahatsız etti. Bunların dersanelerinden yavrularınızı alın, kardeşlerim hiç çekinmeyin.
 
Hafta sonlarında cumartesi pazar 'takviye kursları' adı altında Milli Eğitim Bakanlığımız ücretsiz olarak yavrularımıza eğitim-öğretim vereceğiz. Bunlar söğüşlediler. Bunların okullarından da çocuklarınızı alın. Devletin okulları bize yeter babalar, devletin okulları bize yeter. Dünyanın parasını alıyorlar, ondan sonra bir de napıyorlar, bir de kursa git. Yetti ya. Bunlar sülük gibi emdiler sülük ama sülük faziletli, sülük zararlı kanı emiyor, bunlar faydalı kanı emdiler.
 
Şimdi biz şehirlerde rekor katılımlarda miting yapıyoruz ya, inanın bu mitingi Pensilvanya'daki zattan gizlemişlerdir. Çünkü tansiyonu fırlar, onun için göstermemişlerdir ya da 'montaj' demişlerdir. Bunu kandırmak kolay. Ne olacak ceketinin üzerinden tansiyon ölçüyorlar. Hapları verişleri bile bir değişik. Ama dün İstanbul'u gördüyse inanın dizlerinin bağı çözülmüştür, tir tir titreyip yanlış yaptık demeye başlamıştır.''

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
mesut 24 Mart 2014 Pazartesi 19:26

Sayın editör:Ben dobra bir insanım.Fakat şu an şukarıda yazılmış olanları elhamdülla müslümanım deyip okumaya calışacağım.Ama Ama deyip şimdiyeye kadarda.(TÜRKİYEMİZİ)Bircok siyasilerimiz yönetti kimisi(70)sente muhtacız dedi kimisi de limon gibi sıkılmaya devammı edliceksiniz dedi kimisi evi olmayanlara anahtarmı vadetmedi.hep bunları(TÜRKİYEMİZİ)yönetmiş parti liderlerinden ha pardon bir liderimizde satarımsatarım deyip ist boğaz köprüsünün hisselerini satmış idiozamanlar.şimdide bir liderimiz cıkmış bir şeye sığınmak gereksinimi.Pensilvanya diyorlar ya bunlar nasıl bir siyatsettir derim tabiki.neydim neoldum dememeli neydim ne olacağım demeli değilmi.şimdi ben kime suç atarımın camuruna düşmüş gibi demi.Yüce ALLAHIM herzaman sana şükür ediyorum sana sığınıyorum.Ailemi ve beni kötülüklerder koru yarappim derim.şükretmeyenleri görüyoruz ne hallere düşüyorlar.kötülük yapmak isteyenler cukura düşmüşler böyle cırpınırlar.ona laf atarlar kötü söz sarfederler siyaset böyle olmamalı derbiyemizi takınmalıyız.saygılarımı sunarım.

Yorumu oyla      17      6  
Ayhan Kocaman 24 Mart 2014 Pazartesi 18:24

Bakınız ne istedilerse verdik diyor. Devletin tüm kademelerini ve imkanlarını bunlar için seferber edip ortaklaşa devleti ne hale getirdiler resmen itiraf ediyor. Şimdi kalkmış yine muhalefeti suçlayıp içinden sıyrılma derdinde. Yavuz hırsız ev sahibi bastırırmış lafı doğruymuş valla.

Yorumu oyla      15      6  
Ezilen Halk. 24 Mart 2014 Pazartesi 16:06

12 yıldır sen Pelsinvanya nın kiralığı değil mi idin, demek neymiş. Kiralık kiralıktır, parayı verir kiralarsın, bundan ne anlıyoruz, bir zamanlar sende kiralıktın.

Yorumu oyla      17      6  
PRİVATE35 24 Mart 2014 Pazartesi 15:19

12 YIL KİMİ KİRALADI O ZAMAN.

Yorumu oyla      17      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Davutoğlu: Seçimle ilişkilendirmek ihanettir!
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Suriye uçağının düşürülmesi ile yerel ...
Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: İspatla, birlikte…
Yolsuzluk ve rüşvet iddialarına montaj diyen Başbakan Erdoğan’a seslenen ...
Seçimde son düzlük: 3 Lider’den 30’ya yakın miting
Seçim için son haftaya girildi. Liderleri oldukça yoğun bir miting programı ...
 
CHP’li Güven Gördes’te yerelde kalkınmayı anlattı
CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven, Gördes CHP Belediye Başkan ...
CHP'li Yüksel'den Bakan Çelik'e işçi soruları!
CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ...
Bakandan şok yorum: ''Sizin karınız olsa...''
CNN TÜRK'te 'Ankara Günlüğü' programını telefonla bağlanan Ulaştırma Bakanı ...
 
Bahçeli'den sert çıkış: Erdoğan tükenmiştir
MHP lideri Devlet Bahçeli, Aksaray mitinginde yaptığı konuşmada, iktidarın ...
Kılıçdaroğlu'ndan düşürülen uçak açıklaması
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Suriye ...
İdris Naim Şahin'den CHP'li adaya destek
İçişleri Eski Bakanı İdris Naim Şahin katıldığı programda CHP Çekmeköy ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva