HABERLER>POLİTİKA
24 Mart 2014 Pazartesi - 07:57

Bakandan şok yorum: ''Sizin karınız olsa...''

CNN TÜRK'te 'Ankara Günlüğü' programını telefonla bağlanan Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan Twitter'ın kapatılması konusunda açıklamalarda bulundu. Elvan, Samanyolu Yayın Grubu Ankara Temsilcisi'ne sorduğu soruyla şaşırttı. Bakan daha sonra sorduğu sorudan dolayı özür diledi.

Bakandan şok yorum:  Sizin karınız olsa...

Hande Fırat, Hüseyin Yayman ve Utku Çakırözer’in yorumladığı “Ankara Günlüğü” programında. Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek, Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Kartoğlu ve Samanyolu Yayın Grubu Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu konuk olduğu programa, telefonla bağlandı.
 
Bakan Elvan, “Tek talebimiz Twitter yönetiminin hukukumuzu yok saymaması, mahkeme kararlarını uygulaması, muhatap bulunmasıdır” diyen Elvan, yasağa karşı yaptığı yorumlarla dikkat çeken Samanyolu Yayın Grubu Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu'na 'Çok afedersiniz ama, özel bir soru sormak istiyorum. Eğer evli ise kendi eşinizin adı ve soyadı veya kız kardeşinizin adı ve soyadı kullanılıp herhangi bir twitter hesabı açılsa ve bu hesaba pornografik görüntüler konulsa o görüntülerin üzerine de eşinizin veya kız kardeşinizin ismi yazılsa nasıl karşılarsınız acaba' dedi.
Bakan Elvan'ın bu sorusundan sonra gazeteci Hüseyin Yayman da şöyle bir cevap verdi:
"Galiba bizim araya girmemiz gerekiyor. Sayın Bakan'ı biz de tanıyoruz, kendisi kibar bir insan. Ama doğrusu Sayın Abdullah Abdulkadiroğlu'na sorduğu soruyu ben doğru bulmadım. Niye böyle bir soruyu soruyor. Zaten bu sorunun cevabı belli sayın Bakan da bunu biliyor. Ben bu tavrı doğru bulmuyorum. "
Bakan Elvan da bu cevap üzerine özür dileyerek bu soruyu sorduğunu söylerken, insanların empati yapması gerektiğini söylediğini anlattı.
İlginç soruya muhattap olan Abdullah Abdulkadiroğlu ise bu soruyu Bakan Elvan'a yakıştıramadığını söyledi. Abdulkadiroğlu, "Verdiğiniz örnekten anladığım kadarıyla Türkiye'deki gergin ortamın çok etkisinde kalmışsınız. Keşke yayına bağlanmamış olsaydınız daha hayırlı olurdu." dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
mesut 24 Mart 2014 Pazartesi 17:46

bakan dediğimiz kişiler kendilerini haklı durumdaolduklarını gösterebilmek için ararlar tv cıkıp.yazıklar olsun yakışıyormu bir bakana canlı yayında böyle soruyu sormaya sen cahilden de cahilmisin koca bakan olmuşsun ondan sana yazıklar diyorum vatandaş olarak sizin insan larla diyalogunuz işte bukadar ya siz insanlarımızı konuşmalarınız ile işte ötekileştiriyorsunuz.ya gidin artık diyorum yönetemiyorsunuz bizleri her türk vatandaşı küçük düşürmekle bir yere varılmaz ya yeter artık.insanları tarik ediyorsunuz.sayın editör.hiç bir kişi bu devletin bakanı da olsa bile bu şekilde canlı yayında bulunamaz herkesin hassıyeti ve şerefi vardır.ben bunu örnekleme olarak görmüyorum direkt söylediğini varsayıyorum.bunların terbiye ve ahlak sızlık sınınırları aştığını söylemek istiyorum artıkya.yazım da kusur işledim ise kusura bakmamanızı isteyeceğım.saygılarımı sunuyorum.

Yorumu oyla      14      6  
ŞİRİNYERLİ 24 Mart 2014 Pazartesi 10:48

Sayın Editör..;Bugün bu arkadaş'a yarın başka bir arkadaşa,**ÖRNEKLEME**gösterilerek, hakaret eden sonra usulende olsa *ÖZÜR DİLEYEN** *SİYASİLERE* bazı TERCÜBESİZ..veya *TEORİK BİLGİSİ* az olan *GAZETECİ ARKADAŞ**lar cevap veremiyorlar..Cevabı bence şu olmalıydı..BU PROGRAMIN FORMATI GEREĞİ,SEN DEVLETİN BAKANLIK GÜCÜNÜ KULLANARAK BAĞLANDIN..MİLLETİN YÖNETİCİSİ OLARAK ÖNDESİN..BU ÖRNEĞİ,KENDİ EŞİN.ve KIZ KARDEŞİN İÇİN GÖSTER,SONRA NASIL DAVRANACAĞINI ANLAT,BİZDE YÖNETİCİMİZDEN ÖRNEK ALALIM** 7 GAZETECİ ARKADAŞ ARASINDAN DİREK ADIMIDA KULLANARAK GİRİŞ YAPMAN,,SENİN ART NİYETİNİ,ÖCALMA DUYGUNUN DIŞA VURUMUDUR.BU DUYGUDA OLAN BENİM BAKANIM DEĞİLDİR..DEMELİYDİ..**GAZETECİLER CEMİYETİNDEN PRETESTO,ve KINAMA BEKLİYORUZ..HER KÖTÜ ÖRNEK.., BİZİ AYDINLATAN GAZETECİ İLE BAĞDAŞTIRILMAMALI.HEMDE CANLI YAYINDA.SAYGILAR..

Yorumu oyla      14      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bahçeli'den sert çıkış: Erdoğan tükenmiştir
MHP lideri Devlet Bahçeli, Aksaray mitinginde yaptığı konuşmada, iktidarın ...
Kılıçdaroğlu'ndan düşürülen uçak açıklaması
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Suriye ...
İdris Naim Şahin'den CHP'li adaya destek
İçişleri Eski Bakanı İdris Naim Şahin katıldığı programda CHP Çekmeköy ...
 
Erdoğan'dan İstanbul'da milyonluk miting!
Ak Parti'nin İstanbul Yenikapı'daki 'Yeniden Milli İrade Mitingi'ne katılanlar ...
CHP'li Tekin: Türkiye tüm dünyaya rezil oldu
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, twitter'ın kapatılmasıyla Türkiye'nin ...
Güven'den o balkona ziyaret: Korumalar gözaltı yapamaz
İzmir Milletvekili ve CHP Parti Meclisi Üyesi Birgül Ayman Güler, AKP ...
 
AK Parti'nin rakılı afişine ceza kesilecek mi?
İçki satışına sınırlama getiren AK Parti, içkiden ceza alması gündemde. ...
4 eski bakan 'yolsuzluk'tan mahkum olsa bile...
AKP'nin 4 eski bakanla ilgili verdiği Meclis soruşturma önergesindeki ...
Kılıçdaroğlu: Erdoğan beni de dinliyor, servis ediliyor
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan'ın yasadışı dinlenmesiyle ilgili ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva