HABERLER>GÜNCEL
29 Eylül 2017 Cuma - 08:33

Emrah Serbes için çarpıcı sözler: Aile taziye yaşayamadı çünkü...

Yazar Emrah Serbes, İzmir'de 22 Eylül günü gerçekleşen ve bir baba ile kızının hayatını kaybettiği trafik kazasını kendisinin yaptığını açıkladı. Serbes, teslim oldu ve tutuklandı. Serbes'in yerine cezaevine giren Doğru serbest bırakıldı. Özçelik Ailesi'nin avukatından ise çarpıcı açıklamalar geldi.

Emrah Serbes için çarpıcı sözler: Aile taziye yaşayamadı çünkü...

Behzat Ç.'nin senaristi yazar Emrah Serbes, 22 Eylül tarihinde Aydın-İzmir otoyolunda meydana gelen ve bir baba-kızın yaşamını yitirdiği trafik kazasını kendisinin yaptığını belirterek itirafta bulundu. 

 22 Eylül'de İzmir- Aydın otobanında 4 NT 5005 plakalı otomobil, İzmir-Aydın Otoyolu Torbalı Kavşağı yakınlarında, Ayhan Özçelik (59) idaresindeki 35 TV 9335 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, sürücü Özçelik ile kızı 16 yaşındaki Zeynep Özçelik olay yerinde hayatını kaybetti, anne Nilgün Özçelik ağır yaralandı.

- İZMİR'DE KATLİAM GİBİ KAZA! AYNI AİLEDEN 3 KİŞİ...

İTİRAF TWİTTER'DAN GELDİ
Kazanın ardından arabaya kullandığını söyleyen Kenan Doğru tutuklandı. Fakat bugün ünlü yazar Emrah Serbes, kazayı kendisinin yaptığını itiraf etti, itirafı sosyal medya adresinden duyurdu.

İFADELERİ ORTAYA ÇIKTI
Serbes'in tutuklandığı mahkemede verdiği ifade ortaya çıktı. İfadesinde, olay günü tatil için arkadaşı Kenan Doğru ile Bodrum'a doğru yola çıktıklarını anlatan Emrah Serbes, “Yola çıkmadan önce arkadaşım olan Kenan Doğru ile konuştuk. Bana iş bulamadığını söyleyince 2 bin TL karşılığında şoför olarak anlaştık. Kendisi o gün çalışmaya başladı. İlk olarak arabayı Kenan kullanıyordu. Yorulduğunu anlayınca İzmir taraflarında aracı ben kullanmaya başladım.

'HIZIMI 130, 140 KM'YE DÜŞÜRDÜM'
Yağmur çiselemeye başladı ve yerlerin kaygan olduğunu düşünerek hızımı 130-140 km'ye düşürdüm. Güvenlik sıkıntı olursa emniyet şeridine rahat geçebilmek için orta şeride geçtim. Olay yerine geldiğimizde rampayı çıkar çıkmaz orta şeritte bir aracın olduğunu gördüm. Direksiyonu sol tarafa kırdım ama kullandığım aracın sağ ön tekerleği ile öndeki araca çarptım. Frene bastım ama zemin kaygan olduğu için işe yaramadı. Takla atarak yolun en sağ tarafındaki tele takılarak durabildik. Aracın sunroofundan dışarı çıktık ve çarptığımız araca doğru gittik. Aracın içindeki bayanın hala yaşadığını fark ettim ve geçen araçlara 112'yi aramalarını söyledim. Camdan fırlayarak ölen çocuğu görünce kendimi kaybettim. Suçu üstlenmememin en temel nedeni budur. Arkadaşım Kenan bunu anlayınca suçu üstleneceğini söyledi ve öyle yaptı. Araç kullanırken kesinlikle alkol ya da uyuşturucu kullanmadık” dedi.

4-5 GÜN PSİKİYATRİ KLİNİĞİNDE TEDAVİ OLDUM
Olaydan sonra İstanbul'a gittiğini anlatan Emrah Serbes, “Özel bir psikiyatri kliniğinde 4-5 gün kadar yattım ve tedavi oldum. Kendimi cezaevi koşullarına ruhsal ve bedensel olarak hazırladım. Daha sonra İzmir Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığına gelerek teslim olmaya karar verdim. Cezam neyse çekmeye razıyım” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

TUTUKLANDI
Torbalı Adliyesi'ne gelerek teslim olan 'Behzat Ç.'nin senaristi, yazar Emrah Serbes, önce Cumhuriyet savcısına ifade verdi. Serbes ardından, tutuklanması talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Hakim karşısına çıkan Serbes, tutuklandı.

TUTUKLANIRKEN BÖYLE DEDİ: YERE BATSIN EMRAH SERBES
Serbes, cezaevine götürülürken adliye çıkışında basın mensuplarına, "Yakınlarından özür dilerim, yere batsın Emrah Serbes. Benim adım Emrah Serbes. Sonunda 't' yok. Bundan sonra benim sonumda hiçbir şey yok. Keşke o kazada ben ölseydim. Çok pişmanım. Ömür boyu bu vicdan azabıyla yaşayacağım" dedi.

Öte yandan Özçelik Ailesi'nin dün savcılığa avukatları aracılığı ile başvuru yaptıkları ortaya çıktı. Başvuruda kaza sonrası aracı kullandığını belirten Kenan Doğru'ya alkol kontrolü yapıldığı, ancak uyuşturucu madde kullanıp kullanmadığıyla ilgili herhangi bir testin yapılmadığı, bu yönde de test yapılması talebinde bulunulduğu ifade edildi. Ayrıca kazanın seyrinin değiştirme ihtimaline karşı Kenan Doğru ile Emrah Serbes'in olayın hemen sonraki telefon kayıtlarının incelenmesini de talep ettiği belirtildi.

KENAN DOĞRU TAHLİYE EDİLDİ YERİNE EMRAH SERBES GELECEK
Bu arada suçu üstlenen Kenan Doğru bugünkü gelişmelerin ardından Buca Cezaevi'nden tahliye edildi. Doğru'nun yerine Emrah Serbest aynı cezaevine girdi. Özçelik ailesinin Doğru'dan delilleri karartmak suçu iddiasıyla şikayetçi olacakları öğrenildi.

AİLENİN AVUKATI: KAHRAMANLIK GİBİ ALGILANMASIN
Özçelik ailesinin avukatı Burcu Ece Güler ailenin kaza olduktan sonra önce "Kader" diye düşünürken kaza tespit tutanaklarını inceledikten sonra olayın yavaş yavaş boyut değiştirdiğini söyledi.

Hürriyet'e konuşan Güler şunları anlattı:

''İki araç da İstanbul'dan hareket etmiş aynı yöne yani Bodrum'a gidiyormuş. Torbalı'da maalesef bu kaza meydana geliyor. Aile Bodrum'a tek kızları Zeynep Özçelik ile otele tatile gidiyormuş. Anne Ege Üniversitesi'nde yoğun bakımda ve durumu kritik. İlk anda kader derken kaza tespit tutanakları ve delillerin incelenmesiyle olay zaten Emrah'ın üzerine doğru gidiyordu. O yol dümdüz otoban herkes bilir. Rampalar var ama anlattığı gibi kazaya neden olacak rampa yok. Ayrıca orta şeritte o hızla gidilmez. Emrah Serbes belki de çok kısa süre içinde yakalanacakken senaryo gibi bir itirafname yaptı. Bugün olmasa belki de yarın gerçekler ortaya çıkacaktı. Yaptığı kahramanlık gibi algılansın istemiyoruz. Aile bugüne kadar bu nedenle taziyesini yaşayamamış. Emrah artık yakalandı şimdi en çok ilgilenecekleri artık annenin sağlığı." (DHA, Hürriyet)

 
İzmir'de 4 kişiyi öldüren sahte içki davası: Rapor yine çıkmadı
 
İzmir'deki feci kazada hafızalarını kaybetmişlerdi... Anılarını okulda arıyorlar...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de 4 kişiyi öldüren sahte içki davası: Rapor yine çıkmadı
Ürettikleri sahte içkilerle 4 kişinin ölümüne neden oldukları iddiasıyla ...
İzmir'de pes dedirten olay: Torununu alet etmiş!
İzmir’in Konak İlçesi’nde, uyuyan torununu yerleştirdiği bebek arabasına ...
Rize'de sel kabusu: Evleri yıktı, can aldı!
Rize'nin Gürpınar Köyü'nde sağanak yağmurun ardından oluşan sel nedeniyle ...
 
'Hormonlu not'a çare bulundu: İşte yeni sistem!
TEOG’un yerini alacak sistemin detaylarına ulaşıldı. Bazı okulların öğrencilerine ...
Sınırdaki tatbikatta kritik safha: İlk yaşandı!
TSK tarafından yürütülen, üçüncü safhasına Irak Silahlı Kuvvetlerine bağlı ...
İstanbul felç oldu! Tam 122 kilo...
İstanbul akşam saatlerinde başlayan sağanak yağışa teslim oldu.
 
Deniz Baykal'dan İzmir'de önemli açıklamalar: Şimdi yeni bir aşamadayız!
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, İzmir'e geldi. Gündem ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
TSK'dan ağır darbe: Çok sayıda terörist...
Genelkurmay Başkanlığınca, Irak'ın kuzeyinde icra edilen hava harekatı ...
Habur hamlesi: Alternatif sınır kapısı belli oldu
Irak’taki Bölgesel Kürt Yönetimi’nin bağımsızlık referandumu kararı alması ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Hani kardeştik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kaçın, demokratlar geliyor!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Deniz çayırlarına çocuklarınız için acıyın…
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva