HABERLER>EGE
21 Aralık 2010 Salı - 00:00

Denizli’’de Hollywood heyecanı

Beyaz travertenleriyle ünlü Pamukkale'de, Nicholas Cage'in başrolünü oynacağı 'Hayalet Sürücü' filminin bazı sahnelerinin çekilecek olması, Denizli'de sevinçle karşılandı.’

Denizli’’de Hollywood heyecanı

Beyaz travertenleriyle ünlü Pamukkale'de, Nicholas Cage'in başrolünü oynacağı 'Hayalet Sürücü' filminin bazı sahnelerinin çekilecek olması, Denizli'de sevinçle karşılandı.’
 
DENİZLİ - ABD'nin ve dünyanın yakından tanıdığı, Leaving Las Vegas filmindeki rolüyle en iyi erkek Oyuncu Oscar'ını alan Nicolas Cage'in başrolünü oynadığı 'Ghost Rider' (Hayalet Sürücü) filminin ikincisinin bir çok önemli sahnesi Pamukkale ve Kapadokya'da çekilecek. İlki 2007 yılında çekilen, Nicolas Cage ve Eva Mendes'in başrolünü oynadığı 114 milyon Dolar gişe yapan Ghost Rider serisinin ikincisi Sony Film tarafından çekilecek.
 
'Face Off, Rock, Büyük Hazine, Kaptan Corelli'nin Mandolini' filmlerinden tanınan Nicolas Cage yine başrol oynayacak ve filmin çekimlerinin önemli bir bölümü Kapadokya ve Pamukkale'de yapılacak. Pamukkale ve Hierapolis antik kentindeki çekimler 14-21 Ocak 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Sony Film tarafından çekilecek Ghost Rider 2'inin yapımcılığını Brian Taylor üstleniyor. Aralarında Brian Taylor'un da bulunduğu 35 kişilik ekip, geçen hafta Pamukkale'ye gelerek incelemeler yaptı. Filmin çekimi için yaklaşık 400 kişilik bir ekibin Denizli'ye gelmesi bekleniyor.
 
Denizli Valisi Yavuz Erkmen, bu hafta içinde Sony firmasından yetkililerin kente geleceğini söyledi. Filmin Pamukkale'nin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını kaydeden Erkmen, film ekibine ve Oyunculara Denizli'yi detaylı olarak tanıtacaklarını anlattı. Erkmen, "Bu proje Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın girişimleriyle gerçekleşiyor. Bu konuda çekimlerin Pamukkale'de yapılmasını sağlayan Kültür ve Turizm Bakanımız Ertuğrul Günay'a çok teşekkür ediyorum. Bu film zaten dünyaca ünlü Pamukkale'nin daha etkin tanıtımı için büyük fırsat olacak" dedi.
 
Yapım ekibinden filmde Buldan Bezi gibi Denizli'ye özgü materyalleri kullanmalarını isteyeceklerini belirten Erkmen, "Pamukkale ve Denizli'nin tanıtımı için doğan bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Oyunculara ve yapımcılara Denizli'yi anlatacağız, doğal ve kültürel güzelliklerini görmelerini sağlayacağız, Termal sağlık turizmini göstereceğiz. Çekim programı kesinleştikten sonra detaylı açıklama yapacağım" diye konuştu.
 
Ghost Rider, çekimleri Pamukkale'de yapılan ilk Hollywood filmi olacak. Pamukkale'de her yıl en az iki Bollywood filminin bazı sahneleri çekiliyor.(DHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Lise maçında taşlı-sopalı kavga
Bodrum’’da iki lisenin futbol takımlarının taraftarları arasında taş ...
Denizli'de uyuşturucu operasyonu
Denizli'de, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları ileri sürülen ...
Aydın’’da AVM'deki restorana içki baskını!
Ankara'daki lüks bir restoranda aileleriyle birlikte oturan 18 yaşından ...
 
Uludağ'da dağcı grubu kayboldu
Bursa Uludağ'da kamp yapan 33 kişilik bir dağcı grubu sabah, yoğun ...
Son anket: AK Parti yüzde 40, CHP yüzde 26
Son ankete göre önceki ay yüzde 44.8 olan AK Parti yüzde 40.9'a düştü. ...
Otomobil evin mutfağına girdi
Yoldan çıkan bir otomobil, bir evin mutfak duvarına çarparak durabildi. ...
 
Bodrum bembeyaz oldu
Muğla'nın Bodrum İlçesi'yle beldeleri Yalıkavak, Ortakent ...
Yeni PM'ye İzmir'den kimler girdi?
CHP Kurultayı'nda herkesin merakla beklediği 80 kişilik PM listesi ...
Badem hayatının aşkını buldu
Ege’’nin ’‘sevgilisi’’ Akdeniz foku Badem aşk yaşıyor. Badem aynı beldede ...
 
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Vali Bey neden ‘yıkamam’ dedi?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Keşke idam olsaydı’ diyenler haklı mı?
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birkaç gün önce Çin
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
'Pişman olmuş adama Nobel verdiler!'
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva