HABERLER>EKONOMİ
5 Şubat 2013 Salı - 15:22

Demirtaş ‘vizyon değiştiren STK’yı’ ağırladı

Ege Genç İşadamları (EGEİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kaya ve beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş'ı makamında ziyaret etti. Görüşmede, kurumlar arasındaki ilişkilerin kişilerle kurulduğunu vurgulayan Demirtaş, "Biz yönetime ilk geldiğimiz, 1992'li yıllarda, genç işadamları ve derneklere çok sıcak bakmıyorduk. Çünkü o zamanın vizyonu oydu. Fakat zamanla bu tür sivil toplum kuruluşları, bir takım eserler ortaya koydu. Dolayısıyla bizim de bu noktada görüşümüz değişti. EGİAD, İzmir'in örnek kuruluşlarından biri oldu" diye konuştu.

Demirtaş ‘vizyon değiştiren STK’yı’ ağırladı

Kutay GÜROCAK/EGEDESONSÖZ - Ege Genç İşadamları (EGİAD) Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kaya, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş'ı makamında ziyaret etti. Görüşmede, kurumlar arasındaki ilişkilerin kişilerle kurulduğunu belirten Demirtaş, "Biz yönetime ilk geldiğimiz, 1992'li yıllarda, genç işadamları ve derneklere çok sıcak bakmıyorduk. Çünkü o zamanın vizyonu oydu. Fakat zamanla bu tür sivil toplum kuruluşları, bir takım eserler ortaya koydu. Dolayısıyla bizim de bu noktada görüşümüz değişti. EGİAD, İzmir'in örnek kuruluşlarından biri oldu" diye konuştu.

O dönemden bugünü çeşitli başarıların sağlandığını hatırlatan Demirtaş, "Burası ayın zamanda sizin de Odanız. Çünkü sizler de iş adamısınız. Bizden tek farkınız genç olmanız. Biz, İTO olarak her türlü işbirliğine hazırız. Her ne kadar 3 ay sonra Oda seçimleri olsa da ; kurumların devamlılığı vardır. Biz olursak ya da bir başkası olar ama ilişkiler devam eder" şeklinde konuştu.

İzmir'in 8 bin 500 yıllık bir şehir olduğunu aktaran Demirtaş, "Şehrimiz yaşayanları ve fikirleriyle genç bir şehir. Üniversiteler kenti. Bu da Ege Bölgesi'nin başkenti olmasının getirdiği bir yenilikle... Vakıf üniversitelerimiz de bulunuyor. Okullarımız son derece kaliteli. Sizler de buralardan yetişerek iş yaşamına katkı koymaya başladınız. Sonuçta bir vizyon getireceksiniz. Çünkü bilgiye ulaşmayı ve onu kullanmasını çık iyi biliyorsunuz. Dünya vizyonunuz var" diye konuştu.

İzmir'in dünyanın en yaşanabilir kentleri arasında ilk 10 içinde 6. sırada yer aldığını aktaran Demirtaş, "Turizm ve sanayi kentimize sizlerden de katkı bekliyoruz. İzmir sizin katkınızla daha hızlı yükselecektir. Umarım EXPO 2020'yi alırız. Burada da sizin omuzlarınıza yük binecek. Biz İTO olarak her türlü işbirliğine hazırız" ifadesinde bulundu.
 
ÖNCÜ KURUMLARI TAKİP ETTİK
Ziyarette konuşan Ege Genç İşadamları (EGEİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kaya ise "EGİAD'ın yeni yönetimi olarak ilk ziyaretimizi size yapmak istedik. Bizim için İTO çok önemli bir kurum. Çünkü hepimizin gidip geldiği bir yer. EGİAD'ın başarısında sizin gibi öncü kurumları takip etmenin önemli olduğunu görüyoruz. Biz sizin gibi kurumları izliyoruz" dedi.

Gençliğin getirdiği dinamizmi bu sürece entegre etmek istediklerini kaydeden Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir çoğumuz, aile işletmelerimizin 2. ya da 3.'ncü kuşağı. Dolayısıyla sizlerin çizdiği vizyon, bize her zaman ışık tutuyor."

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir dünyanın gelinlik başkenti olma yolunda…
İzmir, gelinlikte dünya merkezi olma yolunda… Ege Giyim Sanayicileri Derneği ...
Çeşme yatırımlarla büyüyor: Hedef 12 ay turizm
Çeşme Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Veysi Öncel, yeni otel yatırımlarının ...
EGİAD artık bir Global Compact’ın üyesi
Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD), Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler ...
 
Serbest Bölge'nin çöpleri enerjiye dönüşecek
İzmir Serbest Bölgesi (İZBAŞ) iştiraki ile Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) ...
Kaskoda yüzde 50 zam şoku: İşte yeni sistem!
1 Nisan 2013’te başlayacak yeni kasko uygulamasında; piyasa değeri üzerinden ...
MÜSİAD'ta yeni yönetim belli oldu
MÜSİAD İzmir Şubesi’nin geçen hafta Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme ...
 
Doğaltaşcılar Hindistan'a kotasız ihracat istiyor
Türk Doğaltaş Sektörü önümüzdeki yıllarda Çin’den sonra en büyük pazarı ...
IF Wedding'te podyum hiç boş kalmayacak
13 – 16 Şubat 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan IF WEDDING ...
JEWEX 2013 beklentileri aştı
İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleşen “JEWEX 2013 5. Alyans, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
50 yıl önce nasıl katil oldu?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva