HABERLER>POLİTİKA
13 Aralık 2021 Pazartesi - 11:17

CHP'li Başkanlar Kayseri yolcusu

Cumhuriyet Halk Partili ilçe ve büyükşehir belediye başkanları CHP Genel Merkez'in düzenlediği 3 günlük Kayseri kampında bir araya gelecek. CHP Lideri'nin açılış konuşması ile başlayacak programa İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve İzmir'deki ilçe belediye başkanları da katılması beklenirken, toplantını ana gündeminde  ülkenin içinde bulunduğu ekonomik konular ve olası erken seçim yer alacak.

CHP li Başkanlar Kayseri yolcusu

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Koronavirüs pandemisi nedeniyle uzun süredir bir araya gelerek toplantı düzenleyemeyen ancak sonrasındaki normalleşme süreci ile birlikte saha çalışmalarına hız veren Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) parti belediye başkanları yeniden kampa giriyor…
17-18-19 Aralık  tarihlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un da katılımı ile Kayseri'de bir araya gelecek olan CHP'li yerel yöneticilerin gündeminde ise 'ekonomi, yoksulluk, asgari ücret, belediyelerdeki asgari ücretler' olacak.

PROGRAMDA NELER VAR?
Programın ilk gününde belediye başkanları cuma günü saat 10:00 ila 12:00 arasında otele yerleşecek. Kayıtlar sırasında ise saat 11:00 ila 11:30 arasında CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun basın toplantısında açıklamalarda bulunacak. Günün devamında ise kente inecek  olan belediye başkanları ilk olarak meslek odalarını ve STK'ları ziyaret edecek. Sonrasında başkanlar gruplara ayrılarak heyetler halinde ilçe esnaf ziyaretlerinde bulunacak. 

SEYİT TORUN TANITIM KONUŞMASI YAPACAK
Cumartesi günü ise belediye başkanları sabah 7:30'da kahvaltıda bir araya gelecek. Saat 9:30'da saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak programda 9:40'da Seyit Torun katılımcılara toplantının tanıtım konuşmasını yapacak. Torun'un ardından ise 9:50'de CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu yaklaşık 1 saat boyunca açılış konuşmasını gerçekleştirecek. 

Programın ikinci gününde ayrıca saat 11:30 ila 13:00 arasında CHP Kadın Kolları Genel Başkanı, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı, Engelsiz Arena ve SODEMSEN katılımcılara sunum yapacak. Sonrasında ise 'Seçime Doğru' başlıklı atölye çalışması yapılacak. Çalışmada  'Genel Merkezden beklentiler', 'Kara Kış Fonunda belediyelerin rolü' ve 'Genel seçime doğru belediyelerin rolü' konuları masaya yatırılacak.

PROGRAM CHP LİDERİ'NİN KONUŞMASI İLE SON BULACAK
Sabah kahvaltısı ile başlayacak programında 3'ncü ve son gününde ise saat 9:30'da araştırma sunumu yapılacak. 10:00'da Özlem Gürses moderatörlüğünde 'Seçimi belirleyecek konular ve profiller' başlıklı panel gerçekleştirilirken, panelde Eğitim Uzmanı Ali Koç,  Ekonomist Uğur Gürses, Akademisyen Murat Şeker konuşmalarını gerçekleştirecek. Saat 11:15 ila 12:00 arasında ise 'Siyasal İletişim ve Sosyal Medya' konulu sunumlar gerçekleştirilecek. Gününde devamında ise saat 12:00'da CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Torun'un katılımı ile  'Başkanlarla değerlendirme oturumu' gerçekleştirilecek. Program saat 13:00'da Kemal Kılıçdaroğlu'nun kapanış konuşması ile son bulacak. Saat 13:30'da ise başkanları toplu olarak hatıra fotoğrafı çekilecek.

 
Aydın Avrupa'da çeyrek final için sahada
 
Bergama Deve Güreşi Festivali için geri sayım başladı
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
izmirli 13 Aralık 2021 Pazartesi 23:49

yorum yok. teşekkürler izmir..

Yorumu oyla      2      3  
Adil ve eşit hizmet ilkesi 13 Aralık 2021 Pazartesi 13:13

İzmir BB kamu hizmeti olan toplu taşımada ayrımcılık yapıyor. İzmir merkez ilçelerindeki toplu taşıma araçlarında ( metro, otobüs , vapur, tramvay ) 120 dk. aktarma hakkı var. İzmir çevre ilçe belediye otobüslerinde de ( ESHOT ) var olan 90 dk. aktarma hakkı İzmir BB meclisince 10.02.2016 tarihinde iptal edildiğinden ; belediye otobüslerinde dolmuş işlemesi gibi indi bindi para ödeniyor. İzmir toplu taşımada merkez ilçelerde 120 dk. aktarma hakkı var. İzmir çevre ilçe belediye otobüslerinde aktarma hakkı yok. İzmir BB çevre ilçe belediye otobüslerini hizmetten çekerek İZTAŞIT ( özel halk otobüsü ) uygulamasında ısrar ederek çevre ilçe toplu ulaşımını tamamen özelleştirme gayreti içinde değil mi ? ( İZTAŞIT 2019 Aralık ayında Seferihisar ilçesinde başlatıldı ) İzmir BB 120 dk. aktarma hakkı olan merkez ilçelerde 2020 Eylül ayı itibariyle ilk biniş tam 3,46. TL. Aktarma hakkı olmayan çevre ilçelerde ( B fiyat tarifesi ) her biniş tam 3,56.- TL. fiyat uygulamaya başlamadı mı ? Hem aktarma hakkı yok, hem de merkez ilçelere göre her binişte 10.-krş fazla ödeniyor. İzmir BB nin toplu ulaşımdaki hizmet anlayışı . İzmir merkez ilçelerinde 120 dk. aktarma hakkı var. İzmir çevre ilçe belediye otobüslerinde aktarma hakkı yok. İzmir merkez ilçelerinde İzmir BB ait metro, otobüs , vapur, tramvay ile toplu taşıma hizmeti var. İZTAŞIT ( özel halk otobüsü ) uygulamasında ısrar edilirse İzmir çevre ilçelere belediye otobüsü dahi yok. İzmir toplu taşımada adil ve eşit hizmet vermek için İzmir çevre ilçe belediye otobüslerinde de İZBAN daki gibi uygulama yapılması çok mu zor. Kamu hizmeti olan toplu taşımada ayrımcılık yaparak “umudu “ çoğaltabilir misiniz ? “ Eşit yurttaşlık mümkün “ mü ? ???

Yorumu oyla      7      4  
Vatandaş 13 Aralık 2021 Pazartesi 11:37

Sayın belediye başkanları ara sıra makamlarında atanarak geldikleri ve halkın tıpış tıpış oy vermesi ile geldikleri belediyelere uğrarlar,yoksa bütün belediye başkanları mobil halinde seminerler,konferanslar,erik festivali nar festivali adı altında yapılan etkinliklere katılmaktan ne zaman halka hizmet yapacaklar acaba,önemli olan genel merkez memnun olsun nasıl yeter ki bir daha seçimde başkan olsun...

Yorumu oyla      10      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Beko: Ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar!
MTV zammını yüzde 36,2’den  yüzde 25'e düşürülmesindeki asıl amacın TÜİK'in ...
AK Partili Nasır'dan, Özgür Özel'e cevap: 'Ceketimi koysam seçilir' dönemi bitti!
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Cumhuriyet ...
İzmir'de oyları toplayan Mustafa Kemal!
İzmir'de oyları toplayan Mustafa Kemal!
 
Altun: Dezenformasyonla ile mücadele etmek çok hayati
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen Uluslararası ...
CHP’li Özel’den Bakan Kurum’a İzmir yanıtı: Aday ol boyunun ölçüsünü al!
İzmir üzerinden CHP’yi eleştiren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği ...
Sağlıkçıların özlük hakları tekliften çıkarıldı
TBMM Genel Kurulu'nda sağlık personelinin özlük haklarına ilişkin düzenlemeleri ...
 
AK Parti Teşkilat Akademisi sona erdi
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen ...
MHP İzmir'e toplu katılım
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığına katılımlar sürüyor. ...
'Sarayın vesayeti altındasınız' dedi... Yerli ve milli palavrası atmayın!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın bütçe görüşmelerinde CHP Grubu adına ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kalbimizi ateşe verdikleri gün!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Avrupa’yı daha da zor günler bekliyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Galiba, bu filmi seyretmiştik…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva