HABERLER>POLİTİKA
12 Aralık 2011 Pazartesi - 15:55

CHP İzmir İl Yönetimi Baykal’ı boşuna bekledi!

CHP İl Yönetimi, il başkanlığı ziyaretini iptal eden Deniz Baykal'ı tam kadro bekledi. Baykal'ın gelmemesi üzerine açıklama yapan Bayır "Sorun bizden kaynaklanmıyor. Tam kadro bekledik. Gelseydi çok mutlu olurduk" dedi.

CHP İzmir İl Yönetimi Baykal’ı boşuna bekledi!

CAN ÖZLÜ/ FATİH YAPAR/ EGEDESONSÖZ-CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın, CHP İzmir İl Başkanlığı’na yapacağı ziyaretin sürpriz bir şekilde iptal edilmesinin yankıları sürüyor. İl Başkanı Bayır’ın, Baykal’a verilen randevu saatinde farklı bir konuda basın toplantısı organize etmesi ve toplantının randevu saati ile çakışmasının yarattığı küçük çaplı kriz aşılamadı. Baykal ve kurmayları ‘nezaketsizlik’ yakıştırması yaparak İl Başkanlığı’na gitmeyi reddederken, toplantı saatini öne çeken Bayır ve yönetim kurulu üyelerinin Baykal’ın gelişini uzun süre beklemesi dikkat çekti.

"Baykal'dan çok sert 'Yeni CHP' eleştirisi" haberi için tıklayın
 
Program değişikliğinden sonra İl Başkanlığı yerine Buca’ya giden Baykal ve ekibi İl Başkanı Bayır ile görüşemedi. Programı kendilerinin belirlemediğine dikkat eken Bayır, eski lideri ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını belirtti. Kendilerine ziyaretin iptal olduğu yönünde bilgi gelmediğini açıklayan Bayır,  Baykal’ı saat 11.00’e kadar bekleyeceklerini söyledi. Baykal’ın gelmemesinin ardından soruları yanıtlayan Bayır “Gördüğünüz gibi il yönetimiyle birlikte buradayız. Hem değiştirdikleri saatte, hem de ilk ve son söyledikleri saat olan 10.30 ve 11.00’de buradaydık. Ancak eski Genel Başkan ve Antalya milletvekilimiz İl Başkanlığımızı ziyaret etmediler. Gelseydi mutlu olacaktık. Gazetelerden okuduğum kadarıyla kendisinin açıklamalarında İzmir ilinde birlik ve beraberlikten söz etmiş olması,  İl Başkanı olarak beni çok mutlu etti.  İzmir’de birlik ve beraberlik içinde CHP”yi iktidar yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.
 
Bayır, ziyaret programının iptali konusunda kendilerinde bir hata görmediklerini, ya bir anlaşmazlık ya da bir organizasyon eksikliğinden kaynaklandığını belirtti. Baykal ile aralarında bir sorun olmadığına dikkat çeken Bayır, “ Kişisel karşıtlığımız söz konusu olamaz. İl Başkanlığına gelmemesi farklı, yanlış bilgilendirmeden kaynaklanmış olabilir. Baykal birlik beraberliğin önemli olduğunu ifade etmişti. Tercih kendisine ait olabilir. Ya da yanlış bilgilendirmeden kaynaklanmış olabilir. Altında bir şey aramanın CHP’ye yararı olmayacaktır” diye konuştu.

Baykal’ı Havaalanı’nda karşılamamasın bir kırgınlık yaratıp yaratmadığı sorusuna Bayır, “ Bilemiyorum ama CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisi de dahil olmak üzere bildiniz gibi şaşalı havaalanı karşılamalarını uygun bulmuyor. Örgüt içinde taban içinde çalışmalarını istiyor. Bazı belediye başkanlarının ilçe başkanlarının karşılamalarını doğal karşılıyorum. Uğurlamaya katılabilirler. Ancak, biz çalışmalarımız keserek bu tip karşılamalara katılmıyoruz. Çalışmalar uygun olsaydı biz de katılırdık” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 20 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ahmet KILIÇ 15 Aralık 2011 Perşembe 14:59

İrade ve dirayet yazdığın yorumun ve söylediğin sözün altına adını açıkça yazabilmektir, tabi maçan yiyorsa.

Yorumu oyla      12      6  
takılmayın bunlaraaa 13 Aralık 2011 Salı 14:16

Ya hala il sekreteri olan hanımefendi mi konuşuluyor?? Alaattin Yüksel'in has ekibinden,o ne derse onu yapacak bir kızacğız..Eskiden di o dirayetli il sekreterleri..Ha kapıdaki sekreter kızacağız o il sekreteri olan kızcağız..

Yorumu oyla      12      6  
13 Aralık 2011 Salı 14:07

hasibe hanım siz genel başkan yardımcısı geldiyinde hava alanına gelmişmiydin.sizdemi birinden talimat aldınız

Yorumu oyla      12      6  
Yakup 13 Aralık 2011 Salı 13:20

CHP İzmir İl Sekreteri Sevda hanım başarılı bir avukattır. Onu görmek isteyenler il binasına gidebilir. Görevinin başındadır. Eşi Ahmet beyde iyi bir partilidir. Onu görmedim diye soran ychpli arkadaşa sormak lazım sen hiç il binasına gittin mi. ya da sana bu aklı veren kişi il binasına gittimi... işi vardı diye gelmemiş olabilir hemen çamura yatmaya gerek yok.

Yorumu oyla      12      6  
Toroslu 13 Aralık 2011 Salı 13:05

Gercekten bende il sekreteri avukat hanımı ve eşini hiçbir yerde göremiyorum nerde acaba? Bilen yokmu ya?

Yorumu oyla      12      6  
RUMUZ 3 13 Aralık 2011 Salı 11:10

HEPİMİZ BİLİYORUZ BAYKAL BU KONUDA DÜRÜST DEĞİL İZMİRE GELMESİ GENE DÖMENİN YOLLARINI FİLMİNİ OYNAMAYA BAŞLADI ŞİMDİDE İZMİRE KARIŞTIRMAK İÇİN GELDİ BAKIN ÜLKENİN HALİNE VE SORUNLARINA AMA ŞER ÇETELERİ YİNE MENFAATLERİ PEŞİNDE YENİ CHP YE KIZIYOR DOĞRU DEĞİLMİ BAYKALIN ZAMANINDA PARTİNİN ATATÜRKÇÜLÜKTE,VE LAİKLİKTEN BAŞKA POLİTİKASI YOKTU VE İNSANLARDA CHP YE SICAK BAKMIYORLARDI BAYKAL YİNE GELİRSE BU PARTİ BARAJIDA GEÇEMEZ BIRAKIN BU ADAMIN PAŞİNİ EĞER PARTİYİ,ÜLKEYİ SEVİYORSANIZ BIRAKIN YETER

Yorumu oyla      18      7  
AHMET 13 Aralık 2011 Salı 11:01

BAŞKANIM FAZLA BİLE YAPMIŞSIN BAYKALIN AMACI BELLİ YİNE HİZİP PEŞİNDE EVVELA DÜRÜST DEĞİL BEN ADAY OLMAM SÖZ KONUSU DEĞİL AMA İSTERLERSE OLURUM KEM KÜM YAHU BİZ BUNUN CİĞERİNİ BİLİRİZ BU 50 YILDIR YAPTI OYUNU,TİYATROYU YİNE OYNUYOR KANINDA VAR ASLA VAZGEÇMEZ MADEM GELİYORDU ADAM GİBİ KILIÇDAROĞLUYLA MİTİNGE GELİRDİ PARTİ BURDAYDI AMA DEDİM YA BUNUN AMACI KESİN GENE UTANMADAN Kİ UTANMA DİYE BİRŞEY YOK ONDA GERİ GELMENİN YOLLARINI ARAŞTIRMAK HELE HELE S.KÜRÜMÜN YAPTIKLARI İZMİRİNDE HİZİP BAŞI

Yorumu oyla      19      7  
ychpli2 13 Aralık 2011 Salı 10:10

Pardon bir şey sormak istiyorum; CHP İl Sekreteri olan hanımegendeiyi uzun zamandır göremiyorum nerede acaba? İl Yönetimi arasında bir kırgınlık mı var? Genel Başkan Kılıçdaroğlu geldiğinde göremedim. Hava Gazındaki toplantıda göremedim. Bornova İlçenin gecesinde göremedim. Büyükşehirin etkinliklerinde göremedim. Bu arada eşini de artık göremiyorum. Eşide İl binasına gelirdi o da yok. Sebebi nedir merak ettim? Sayın BAYIR EKİBİNDE ÇATLAK MI VAR?

Yorumu oyla      16      8  
ychpli 13 Aralık 2011 Salı 04:30

Sayın başkanım siz gereğini yaptınız kutluyorum sayın baykal kaç gündür izmirde geldiysen ilkönce ilbşk lığına gelmeli idi kalkmış hala eskiydi yeniydi diyor bu yapmış olduğu ziyaretler nedir hangi akla hizmet ediyor chp ismini tabeladan silmekmi istiyor ben yeni chp li olarak diyorumki kavgayla bir yere varılmaz eskiler oturmasını bilsin yenileri hazmetsinler saygıyla hatırlaansınlar chp ye oy verenleri kimsenin üzmeye hakkı yoktur başkanım ychp lilere sahip çıkınsaygılarımla

Yorumu oyla      18      9  
DREN 13 Aralık 2011 Salı 01:04

Sayın Y-CHP İL BŞKN T.bayır senin il de temsil ettiğin partinin ikinci dönem kurucusu ve yıllarını bu partiyi büyütmek ve iktidar yapmak yapmak için yıllarını vermiş,partinin ilkekerini ve ideolojisini sonuna kadar kadar dimdik savunmuş,bir dönem önceki Sayın GENEL BAŞKAN DENİZ BAYKAL ı İZMİR imize gelişinde karşılamak zorundasın.!Karşılamazsan;sayın DENİZ BAYKAL da il örgütüne ziyaretine gelmezse laga luga yapmıyacaksın.sevmesende SAYGI göstermek zorundasın.PROSÜDÜRÜ BİLECEKSİN!

Yorumu oyla      16      13  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı belli Başbakan kim olacak?
Fehmi Koru, siyaset sahnesinde yaşananların perde arkası ile ilgili bomba iddialarda bulundu.
İşte CHP'nin çarpıcı Van Depremi raporu
CHP heyetinin hazırladığı Van Raporu’nda, Van Valisi’nin yetersiz olduğu, ...
Baykal’dan çok sert ‘Yeni CHP’ eleştirisi!
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Kılıçdaroğlu ...
 
MHP'li Tanrıkulu, bütçe toplantısında sert konuştu
MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, TBMM Genel Kurulu’nda, 2012 ...
Baykal’dan Binali Yıldırıma sert yanıt!
CHP eski lideri ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal İzmir programının ...
Günay: “Hükümet destekledi İzmir yaptı densin''
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Çeşme ve İnciraltı planlarına ...
 
AK Parti Bayraklı’da yürütme kurulu belli oldu
Delege seçimlerinde silahların konuştuğu tartışmalı kongre sürecinin yaşandığı ...
Baykal’ın programında sürpriz iptal!
Nikâh şahidi olmak için geldiği İzmir’de havalimanındaki görkemli karşılamanın ...
Gürültüye kızan Bakan masayı yumrukladı
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Giresun'da katıldığı Doğu Karadeniz ...
 
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
İzmirli kız ve Onur E. Yıldız meselesi
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva