HABERLER>POLİTİKA
12 Aralık 2011 Pazartesi - 08:08

AK Parti Bayraklı’da yürütme kurulu belli oldu

Delege seçimlerinde silahların konuştuğu tartışmalı kongre sürecinin yaşandığı AK Parti Bayraklı’da yürütme belli oldu. İlçe Başkanı Erdal Seyitler en yakın çalışma arkadaşlarını seçti.

AK Parti Bayraklı’da yürütme kurulu belli oldu

FATİH YAPAR/EGEDESONSÖZ - AK Parti’nin en çok konuşulan ilçeleri arasında yer alan Bayraklı İlçe Teşkilatı’nda kongrenin ardından üst yönetim belirlendi. Cengizhan Mahallesi’nde yapılan delege seçimlerinde silahlı kavga ile Türkiye gündemine oturan Bayraklı’da genel merkezin aday gösterdiği İlçe Başkanı İsmail Sarı’nın karşısında yer alan ve kongrede aday olan Erdal Seyitler zafere ulaşmıştı. Uzun süre genel merkez tarafından görevden alacağı söylentileri yayılan Seyitler, yakın çalışma ekibini belirledi. Karşıyaka eski İlçe Başkanı Mikail Bilici, İzzettin Mizan, İpek Özgür ve Yücel Demir gibi isimler tarafından desteklenen ve seçimi kazanan Seyitler resmi açıklama yapmadı fakat liste kulislere sızdı.

Seyitler, Siyasi ve Hukuk İşler’nden Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na Abdurrahim Aydın’ı getirirken Teşkilatlanma’dan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı’na ise Süleyman Aksoy’u getirdi. Yeni görev dağılımında Yılmaz Sayni Seçim İşleri’nden, Mevlüt Kömür Tanıtım ve Medya’dan, Behsat Biler Sosyal İşler’den, Ali Rasim Alkışlar Halkla İlişkiler’den, Metin Fitöz Yerel Yönetimler’den, Süleyman Yurt Mali İşler’den, İdris Avcı Ekonomi’den, Uğur Bayrak Dış İlişkiler’den, Coşkun Demir Ar-Ge’den, sorumlu ilçe başkan yardımcıları oldu. İlçe Sekreterliği görevine ise Cemil Kurkut getirildi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 34 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ebru 23 Aralık 2011 Cuma 00:14

bazı kendını bılmez ınsanlarımıza sozumuz gercı bız onlar gıbı ınsanları asagılamak yerıne dogruya davet edıyoruz rasızlıkları da ondandır dıye dusunuyorum.insanın bıraz murekkep yalaması lazım derler ya bunun sadece egıtımle degıl hayat okuluyla da alakası var ınsanın kendını yuregıyle adamlıgıyla kısılıgıyle gelıstırmesı lazım hayata at gozlüğü ıle bakan bır karekter sahıbı olupta yorum yapmak degıldır egitim almıs olmak..zaman bırlık zamanıdır aynı yolda olup sırt cevırmek degıldir.

Yorumu oyla      14      9  
bize kavga yakışmaz 21 Aralık 2011 Çarşamba 15:44

sözün kısası kavgacılarla bir yere varamassın bazıları vardır ankarada bardak kırar bazıları vardır b.meclislernde geçimsiz adam döver bazıları vardır bayraklı va akpartiye zarar vermek için silah çeker bazıları vardır yönetici döver bazıları vardır ihale yolsuzluğu yapar bazıları vardır rüşvetle iş yapar bu saydıklarım bütün partilerde ve kurumlarda var bunları ya def edeceksin bu millet kurtulacak adam gibi yönetilecek buda zor bunları içimize lanlar utansın

Yorumu oyla      14      7  
akbayraklıya 16 Aralık 2011 Cuma 21:45

eh be kardeşim, yani sarı kazansaydı belediye gitmemişmiydi. 2004'ü ne çabuk unuttunuz. İsmail Sarı değilmiydi, Ahmet Priştinanın arkasında yürüyen. Erdal Seyitler ve ekibini izlemeye devam edin!!

Yorumu oyla      15      10  
yemek görüntüsü 16 Aralık 2011 Cuma 14:58

bayraklıda delege seçimlerindeki mahallelerdeki görüntü ile şimdiki görüntüyü kabullenemiyorum özdemir pilazadaki yemekteki görüntü ile delege seçimindeki görüntü akparti teşkilatı temsil eden görüntü değil bir tarafta kötü görüntü birtaraftada küfürbazlarla sarmaş dolaş olanlar bizler yemekte vaybe dedik bu siyaset bu ise vay izmir ve bayraklının seçimlerdeki haline seçim almak için neler yapılıyormuş neler amaç doğru siyaset eğri yapa yapa yılan olduk herkesi sokuyoruz.

Yorumu oyla      14      9  
komik 14 Aralık 2011 Çarşamba 20:03

bizde bir laf vardır kargalara kalan dünya diye aynen o durumdayız. bayraklının kaderi bu yada potansiyel zayıf güçlü akıllı ve dürüst hiç kimse barınamıyor. bu yönetimle bayraklı ilçeyi hep eleştirdim eleştirmeye de devam edecem. genel merkez duysun beni. ak parti çizgisinden bu insnlarla sapmış durumda. bütün mimliler bir arada. sıradan vatandaş bile yolumu kesip o kadar övdüğün ak parti bunlara mı emanet etti bizi diye. bu güne kadar susmadım yine de susmam. layık değilsiniz o koltuklara. ak

Yorumu oyla      17      11  
ilçe başkanıma 14 Aralık 2011 Çarşamba 16:50

değerli başkanım vermiş olduğunuz yemek kaynaştırma yemeğimi eski ve yeni arkadaşları bir araya getirip belki gelmeyende olabilir ama gerçekten akparti teşkilatına yakışanda davet edilen yere gidip bütün arkadaşlarla sohbet yapıp ortamı yumuşatmak olacağı inancındayım sizden öncede daha öncede kuruluşundan beri hep kırmadan ve kırılmadan hep beraber olduk parti ayakta durduğu müddetçe bizler sizler hep olacağız veayakta tutacağız ama bir olursak birlik olursak birbirimizin dibini oyarakdeğil

Yorumu oyla      16      11  
dost ak partili 14 Aralık 2011 Çarşamba 13:04

Yine de bu ortamda yorum yapacak isek yapılacak yorumlar hakaret içermesin, aşağılayıcı ve hakir görücü bir üslup kullanılmasın , sevgi ve saygı sınırları içerisinde olsun ,hepsinden önemlisi küslük yaratmasın kalp kırmasın çünkü biz hep beraberiz yok birbirimizden farkımız.… .sevgi ve saygılarımla …

Yorumu oyla      17      9  
dost ak partili 14 Aralık 2011 Çarşamba 13:03

İnsanlarımıza hizmet etmekten alıkoyar .Onun için sizlerden istirhamım bu sanal ortamda birbirimizin arkasından konuşmayalım varsa problemlerimiz,önerilerimiz,şikayetlerimiz gelin ilçe binamızda yüz yüze konuşalım. Varsa bir problemiz mutlaka birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek şekilde çözelim.

Yorumu oyla      17      8  
dost ak partili 14 Aralık 2011 Çarşamba 13:02

Kısır çekişmeleri en kıza zaman da hızla terk etmeliyiz..Partimizin 2023 genel hedefleri ,ilçe teşkilatımızın da 2014 yerel seçimler hedefi var. Eğer Bayraklımızı Ak parti belediyeciliğiyle tanıştırmak istiyorsak bu sanal ortamda birbirimizin kalbini gönlünü kırmanın bir anlamı yok.Nefsimize uyup içimizdeki nefret duygularını körüklemenin hiç mi hiç anlamı yok.Bu sadece bizlerin hedefi olan Bayraklı Belediyesini Ak parti belediyeciliğiyle buluşturmaktan uzaklaştırır.

Yorumu oyla      17      9  
dost ak partili 14 Aralık 2011 Çarşamba 13:00

Burada yorum yazan değerli arkadaşlar biliyorum Bayraklı Ak partiye hepinizin hizmeti var. Hepiniz partimize ve Bayraklımıza değer katabilme ,hizmet yapabilme derdindesiniz.Kongre sürecinde yaşananlar geride kalmıştır.Geçen kongrede olduğu gibi kaybeden kazananı tebrik etmiş başarılar dilemiştir.Artık yeni seçilmiş yönetimi eleştirmek değil onları daha fazla çalışmaya ,daha fazla halk ile beraber olmaya, siyaset ve proje üretmeye ve birlik ve beraberliği sağlamaları için iteklemeliyiz.

Yorumu oyla      18      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Baykal’ın programında sürpriz iptal!
Nikâh şahidi olmak için geldiği İzmir’de havalimanındaki görkemli karşılamanın ...
Gürültüye kızan Bakan masayı yumrukladı
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Giresun'da katıldığı Doğu Karadeniz ...
Kılıçdaroğlu'ndan CHP'ye Anayasa talimatı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Arkadaşlara talimatım var, hiç ...
 
Yıldırım'dan CHP'ye: Düşün İzmir'in yakasından!
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İzmir’in EXPO ...
Cumhurbaşkanı'ndan Başbakan'a ziyaret
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a geçmiş olsun ziyaretine geldi.
Baykal'dan İzmir mesajı: Kendimi evimde hissediyorum
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, İzmir ziyaretinin ...
 
'Diktatörler oldukça huzur sağlanamaz'
Medeniyetler İttifakı'nın açılış forumuna görüntülü mesaj gönderen Başbakan ...
AK Parti Karşıyaka kongresinde iptal sürprizi
Bakan Yıldırım’ın katılacağı kongrenin genel merkez tarafından iptal edilmesi ...
Yıldırım İzmir’in kuzeyi için düğmeye bastı!
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım İzmir projeleri hakkında bilgi verdi.
 
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
İzmirli kız ve Onur E. Yıldız meselesi
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva