HABERLER>POLİTİKA
11 Aralık 2015 Cuma - 10:34

CHP İzmir'de '4 kişilik' otel zirvesi!

20 Aralık’ta gerçekleşecek il kongresi öncesi Konak İlçe Başkanı Başak ilçe başkanlarını bir araya getirmeye çalıştı. Konak'taki otelde yapılan kongre zirvesine 3 başkan katıldı. Başak toplantının pazartesi günü yineleneceğini duyurdu.

CHP İzmir de  4 kişilik  otel zirvesi!

Gökhan KOÇ / EGEDESONSÖZ -  CHP İzmir’de ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından gözler 20 Aralık’ta yapılacak il kongresine çevrildi.

İl Başkanı Bedri Serter yeniden aday olurken sürece Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak’ın Ankara’ya yaptığı ziyaret damga vurdu.

Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Başkan Başak genel başkanın örgütün çıkaracağı ortak adaydan yana tavır alacağını ifade ederek ilçe başkanlarını toplayacağını açıkladı.

Konak İlçe Başkanı Başkan tüm başkanları 1 gün önce arayarak toplantı için davet etti.

ÖNCÜLÜK YAPMA TAVRIM YOK! 
İZAN Otel'de gerçekleşen toplantı öncesi açıklama yapan Başak, toplantının bir aday belirleme değil fikir-alışverişi toplantısı olacağını ve 4-5 gün sonra tekrarlanacağını dile getirdi. Başak, "Genel Başkan görevi bana verdi" sözleriye gündem olan sürece de değindi. Konak İlçe Başkanı, "Benim öncülük yapma gibi bir tavrım yok. Ben genel başkana örgütün talebini ilettim. O da toplanıp çıkacak kararı bana bildirin dedi. Bu durum 'genel başkan bana görev verdi' diye yansıtıldı" diye konuştu.



3 KİŞİ GELDİ 
Başak'ın organize ettiği otel zirvesine Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Selçuk İlçe Başkanı Hasan Uysal ve Menemen İlçe Başkanı Hürol Tarlak katılım gösterdi.

4 başkan bir süre görüşme yaptıktan sonra otelden ayrıldı. Konak İlçe Başkanı Başak toplantını pazartesi günü tekrarlanacağını, bu oturumda alınacak kararları da Ankara'ya giderek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na bildireceğini açıkladı.
 


YARIMADA YOK!
Öte yandan toplantı öncesinde Urla İlçe Bakanı Ahmet Bahri Yalaz’dan önemli açıklamalar geldi. Yalaz, yapılacak olan toplantıya katılmayacağını belirterek, toplantıyı daha bütünleştirici bir kişinin üstlenmesi gerektiğini dile getirdi. Bu toplantıdan endişe duyduğunu belirten Yalaz, bütünlük sağlanamayacağını söyleyerek, toplanış biçiminin de hoş olmadığını dile getirdi.
 
İl Kongresi için de önemli açıklamalar yapan Yalaz, Yarımada ilçe başkanları olarak bu akşam bir araya geleceklerini söyledi. Yalaz, partide emek vermiş birisi olan Nevzat Kavalar’ın il başkanlığına ise onay vererek, “İl Başkanının bizim için örgütün içinde çıkıyor olması önemlidir. Bu partinin tozunu yutmuş, partiye emek vermiş ve partiyi çok iyi tanıyan bir arkadaşımızın il başkanı olmasını arzu ediyoruz. Türkiye’nin en önemli illerinden birisi olan İzmir’de başkanın CHP’yi layıkıyla temsil edecek biri olması önemlidir. Ben 20 yılı aşkın bu partide emek veren Bornova İlçe Başkanımız Nevzat Kavalar’ı il başkanlığına uygun olarak görüyorum. Bu akşamda Yarımada ilçe başkanları olarak bir araya geleceğiz. Yemekte bir araya gelerek güç birliği oluşturup hareket edeceğiz. Süreci birlikte götürmek istiyoruz” diye konuştu.
 

 
10 ilde 'paralel' operasyon: İzmirli eski vekil gözaltında
 
Karşıyaka'nın Filizleri'ne büyük onur
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kralçıplak 14 Aralık 2015 Pazartesi 11:12

aslında genç dinamik bir aday var ama onu yapmazlar..ALİ KEMAL ELİTAŞ..

Yorumu oyla      11      5  
Savaş 12 Aralık 2015 Cumartesi 10:39

Koskaca CHP de genç vede dinamik aday yokmu ya hep aynı isim aynı yüzler görmekten sıkıldık yahu eleştirmekten yorulduğumuz AKP de bile genç isimlere daha çok yer veriyorlar adamlar gençlere sahip çıkıyorlar biz ise ESKİ TOPRAKLARDAN medet umuyoruz

Yorumu oyla      11      5  
DESTEK 12 Aralık 2015 Cumartesi 00:30

Sayın Konak İlçe Başkanı Başak ı destekliyorum. Aday ismini örgüt belirlemeli.Belirlenen bir isim üzerinde hareket edilmemeli.Genel Başkan desteklenmeli.Sayın yalaz izmir ilçe başkanlarıyla derli toplu toplanarak aday belirlese daha iyi olur

Yorumu oyla      11      6  
Serkan K. 12 Aralık 2015 Cumartesi 00:25

Ne kavalari ya, yok mu dinamik Genc , heyecanlandiran Bir deger koca partide

Yorumu oyla      12      5  
Bayraklılı Murat 11 Aralık 2015 Cuma 21:34

Cemalettin Alper örgüt adınamı orada yoksa Hasan Karabağ adınamı orada. Hasan Karabağdan izinsiz evine bile gidemez. Başkan önce Bayraklı CHP örgütünü Hasan karabağın alkışlayıcı takımı olmaktan çıkarması gerek. Gerçekten CHP BAYRAKLI İLÇE ÖRGÜTÜ YAPMASI GEREK

Yorumu oyla      12      5  
O.T 11 Aralık 2015 Cuma 19:02

Hepsi bi alem bunların. Güya örgüt lideri zatlar. Kapalı kapılar ardında yürütülen şeffaf(!) politikayı umarım örgüt yemez.

Yorumu oyla      14      7  
partili 11 Aralık 2015 Cuma 16:28

iyi güzel de sayın bahri başkan akşam toplanacağız yarımada başkanları ile diyorsun ama kafandaki adayıda dayatıyorsun bu diğer yarımada başkanlarına ayıp olmuyormu.?seni yarım adada kim patron ilan etti.?Yoksa koca başkan mı istedi senden bu açıklamayı yap diye.?açıklarmısın.?

Yorumu oyla      17      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Demirtaş Kuzey Irak’tan neden acil döndü?
HDP İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkçü, Eşbaşkan Demirtaş'la birlikte ...
Davutoğlu takvime bağladı: İşte vaatler ve hedefler
Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından dün açıklanan 64. hükümetin 2016 yılı ...
Hamza Yerlikaya Erdoğan'ın baş danışmanı oldu
Dünya ve Avrupa Şampiyonu eski Milli Güreşçi Hamza Yerlikaya, Cumhurbaşkanı ...
 
Davutoğlu ile Biden arasında 'Musul' görüşmesi
Başbakan Ahmet Davutoğlu, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden ile telefonda ...
Erdoğan'dan Musul açıklaması: Askerleri geri çekmek...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi ...
Barzani HDP yönetimi ile görüştü
Mesut Barzani, HDP Eşbaşkanı Yüksekdağ başkanlığındaki heyet ile bir görüşme ...
 
CHP’de Özen’den ‘söz örgütün’ mesajı!
Adı il başkanlığı adayları arasında geçen İl Eski Sekreteri Özen sosyal ...
Balbay kürsüden Silivri maketiyle seslendi!
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Dünya İnsan Hakları Günü'nde 4 ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Zuckerberg mesajı!
Müslümanların ABD'ye girişinin durdurulmasını isteyen ABD'de Cumhuriyetçi ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
50 yıl önce nasıl katil oldu?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva