HABERLER>SEÇİM 2015
13 Şubat 2014 Perşembe - 13:21

Bornova Adayı Atila’dan birlik mesajı: Herkesi kucaklayacağız

Yerel yönetimlerde hizmet anlayışının yaygınlaştırılması, etkin ve sonuç odaklı projelerin üretilebilmesi için hem parti içinde hem de yurttaşların zihninde, birlik ve beraberlik duygusunun ön plana çıkması gerektiğini belirten CHP Bornova Belediyesi Başkan Adayı Olgun Atila, “Bizim önceliğimiz, hangi görüşten olursa olsun insanlarımızı kucaklamak. Bunun sağlamanın yolu hoşgörü içinde insanlarımızın eleştirilerine açık olmak. Biz, açık ve net siyaset yapma taraftarıyız” diye konuştu.

Bornova Adayı Atila’dan birlik mesajı: Herkesi kucaklayacağız

İZMİR - Türkiye yerel seçimlere hazırlanırken; parti adayları da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren CHP Bornova Belediyesi Başkan Adayı Olgun Atila, yerel yönetimlere ilişkin önceliklerinin her görüşten insanın kucaklamak olduğunu söyledi.



Yoğun mesaisi içinde CHP Bornova İlçe Kadın Kolları üyeleri ve partililerle bir araya gelen Atila, belediyelerin yurttaşlara verdiği hizmetlerde etkin ve sonuç odaklı proje üretebilmesi için hem parti içinde hem de yurttaşların zihninde, birlik ve beraberlik duygusunun ön plana çıkması gerektiğini kaydetti. Atila, “Biz, yola çıktığımız ilk günden bu yana açık ve net siyaset yapmaya özen gösterdik. Kimseye boş vaatte bulunmadık, kimseyi ötekileştirmedik. Önceliğimiz, hangi görüşten olursa olsun yurttaşlarımızın düşüncelerini hoşgörü içinde dinlemekti. Bu duygu içinde, herkesi kucaklayarak çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz” diye konuştu.
 
BİRLİK VURGUSU
Siyasetteki ilkeli duruşlarıyla göreve talip olduklarını belirten Atila, “Son günlerde adaylıkla ilgili yaşanan bazı tartışmalar, bizlere de sıklıkla soruluyor. Biz, bu tür ‘fırtına’ söylemlerini parti içindeki demokrasi mücadelesi olarak görüyor, anlayışla karşılıyoruz. Bunlar siyasetin doğal bir parçası; dolayısıyla insanların tepkilerini olgunlukla değerlendirmek gerekiyor. Bir yurttaş olarak, hepimizin önceliği, birlik ve beraberlik içinde yaşamak. Sonuçta aynı yolları, aynı mahalleyi, aynı dünyayı paylaşıyoruz. Bu yüzden kırıcı davranışlar içine girmememiz gerekiyor. CHP olarak amacımız önce yurttaşlarımıza hizmet etmek; sonrasında ise partimizi iktidara taşımak. Bunu başaracak güç ve inanca sahibiz” ifadesinde bulundu.
 
MESAİ HİÇ BİTMİYOR
Bornova İlçe Müftüsü Muhammet İnceoğlu’na nezaket ziyaretinin ardından tekrar yurttaşlarla bir araya gelen Atila, “Birkaç gün öncesine kadar parti içinde nezaketli bir adaylık yarışı vardı, bu bitti. Şimdi sırada diğer partilerin adaylarıyla rekabet etme zamanı. Biz, ekibimizle birlikte Eylül ayından bu yana sıkı bir çalışma içindeyiz. Günde 18-19 saat çalışıyor, vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Projelerimizi ve geleceği ilişkin düşüncelerimizi paylaşıyor; yurttaşlarımızın beklentilerini dinliyoruz. Bu mesaisi hiç bitmeyen bir iş ve bu süreci de başarıyla tamamlayacağımıza inanıyoruz” dedi.


 
TAHMİNLERLE OY ALINMAZ
Karşıyaka eski Belediye Başkanı ve Bosna Hersek Türkiye Fahri Konsolusu Kemal Baysak’ı da ziyaret eden Atila, “Kimilere oy tahmin etmeyi başarı sayıyor. Halbuki bizim derdimiz, CHP için bir fazla oy nasıl alınabileceği için kafa yormak ve çalışmak. Yoksa tahminlerle değil çalışarak oy toplanır. Bu gerçeği iyi biliyoruz. Amacımız Bornova’da CHP’nin rekor oyunu alabilmek” şeklinde konuştu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bornovalı yahya 14 Şubat 2014 Cuma 09:56

Olgun Atila, bu süreçte en iyi çalışan, en çok halkı ziyaret eden her kapıyı çalan tek başkan aday adayıydı...Emeklerinin karşılığını aldı... Mevcut başkanımız ise bu döeneme kadar kötüydü, gençleri ayrıştırdı ama yinede emekleri için teşekkür ederim bir bornovalı olarak. Ama mecvut başkan aday açıklandığı zaman gidip adaya destek vereceğine eğlem imza kampanlarının yapılmasını engellemedi ve partiyi yıprattı....Yolun açık olsun sayın atila...

Yorumu oyla      13      5  
mehmet 13 Şubat 2014 Perşembe 21:45

Şuanki başkandan daha iyi olacağına inanıyorum umarım halkın derdini dinledikten sonra çözüm bulur

Yorumu oyla      15      7  
ali 13 Şubat 2014 Perşembe 19:13

Atila bey, eski başkanı ziyaret et lütfen, gönlünü ve desteğini al. kırgınlığı yok et. Bornovalı olarak zafere hazırlanıyoruz. gereksiz kırgınlıklar olmadan var gücümüzle seçime hazırlanalım. Eski başkanımıza da saygı ve sevgiler.harika işler yaptı o da.

Yorumu oyla      19      9  
Deniz Dayangaç 13 Şubat 2014 Perşembe 16:46

Sayın Olgun Atila'nın bu süreçteki çalışkanlılığına, heyecanına ve polemiklerden uzak kalarak işi süreci sahiplenme biçimine hayran kaldım. Her kesimden Bornovalının görüş ve önerilerine önem veren anlayışıyla çok başarılı olacağına eminim. Yolu açık olsun

Yorumu oyla      38      16  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aliağa adayı Yorulmaz: Kadınlar varsa zafer vardır
AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, AK Parti ...
Taşer: AKP-CHP mücadelesi rant kavgası!
MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, Karşıyaka esnaf ...
AK Parti Çiğli Adayı Yılmaz’dan halk günü!
AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, ilçe başkanlığı döneminde ...
 
Yıldırım’dan CHP’deki sancıya salvo: Hizmet kavgası yok…
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, “Koltuk ...
Akşener Aydın'da aday tanıttı, vekillere çattı!
Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve TBMM İdare Amiri MHP Aydın Milletvekili ...
Engin esti-gürledi: ‘Dönek’ çıkışı, disiplin sopası ve Ankara açıklaması
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Buca Belediye Başkan Adayı Levent Piriştina ...
 
Torbalı’nın gülen yüzü: Ufuk Yörük
Torbalı Belediye Başkanlığı’na CHP’den aday olan Ufuk Yörük Egedesonsöz’ün ...
DSP'den iki flaş transfer ve Büyükşehir sinyali!
DSP’nin flaş Dikili transferi sırasında Büyükşehir Adaylığı için adları ...
Yıldırım’dan ‘meclis’ mesaisi: Ofiste kamp!
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım meclis ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
50 yıl önce nasıl katil oldu?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva