HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
27 Ekim 2011 Perşembe - 10:13

Bayraklı yardım tırı cumartesi yola çıkıyor

Van’da meydana gelen deprem dolayısıyla Bayraklı Belediyesi ve duyarlı vatandaşların dayanışmasıyla toplanan yardım malzemeleri Cumartesi günü yola çıkıyor.

Bayraklı yardım tırı cumartesi yola çıkıyor

İZMİR - Başkan Hasan Karabağ’da iki ayrı merkezde toplanan yardımları yerinde inceledi. Vatandaşlara duyarlılıklarından dolayı teşekkür eden Başkan Hasan Karabağ yardımların ilk elden ihtiyaç sahiplerine ulaşması için Van’a giderek dağıtıma yardım edeceğini söyledi.

Vatandaşlarımıza teşekkür ederiz
Belediye olarak deprem gerçeği bilinciyle hareket ederek kuruluşlarıyla birlikte Deprem Etüt Merkezi’ni kurduklarını söyleyen Başkan Hasan Karabağ, “Depremi yaşayan vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için ilk günden itibaren hummalı bir çalışma içine girdik. Duyarlı vatandaşlarımız da kampanyamıza büyük destekte bulundular. Gelen giyim eşyalarını yıkadıktan sonra erkek, kadın ve çocuk olarak kolilere ayırdık. Böylelikle yardım ulaştığı anda kimin neye ihtiyacı varsa kolileri açmadan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza teslim edebileceğiz” dedi. 

Başkan Karabağ’da Van’a gidiyor
Belediye olarak palto, bebek maması, bebek bisküvisi, bebek bezi, süt, çeşitli gıda ve temizlik malzemeleri ile bin adet yeni battaniye satın aldıklarını kaydeden Başkan Karabağ, “Giyim eşyalarının yanı sıra 4492 adet 5 litrelik pet su da Bayraklı Belediyesi yardım konvoyuyla birlikte Van’a ulaşacak. Yardım yapmak kadar, yardımın ihtiyaç sahiplerine ulaşmasının da önemli olduğunu vurgulayan Başkan Hasan Karabağ, “Ben de Van’a giderek Bayraklı Belediyesi’nin yardım tırlarını orada karşılamayı ve birinci elden dağıtımını sağlamayı düşünüyoruz” diye konuştu.        

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
klevye başındaki adam 28 Ekim 2011 Cuma 11:31

bizim onun karşısına çıkacak yüreği varda onun bizim karşımıza çıkacak yüreği varmı ben onu merak ediyorum.bu iş yürek işi.kendisine çok yakın olanlar kurufasulyeyle bamya yemeğini birbirinden ayıracak kadar çok iyi bilir ve tanır onu .senin için rahat olsun.bayraklıya hiç yakışmıyan şeyler olduğunda anlıyorumki merkez belli.bu hasan beyin seçimi.dostları da belli düşmanlarıda .hasan bey adına korumaya geçen zatlar sizene bırakın hasan bey kendini müdafa etsin.bu yalakalıktan ileri gitmiyor.

Yorumu oyla      19      7  
SOLCU EYLEM 28 Ekim 2011 Cuma 10:24

YAŞADIĞIMIZ BU FELAKETTE GÖSTERİYORKİ HERKESİN İŞİNİ DÜZGÜN TAM LAİKİYLE YAPMASI ÇOK ÖNEMLİ..BU ÖLÜMLERDEN A DAN Z YE KADAR HERKES SORUMLU..İŞİNİ DÜZGÜN YAPMAYAN MÜTAHİT, KONTROLÜ DÜZGÜN YAPMAYAN YAPI DENETİN ELEMANLARI..KAÇAK YAPILAŞMAYA DİKKAT ETMEYEN BELEDİYELER..KURALLARA UYMAYAN VATANDAŞLAR..HERKESİN BİR PAYI VAR BU ÖLÜMLERDE..BİZLERİNDE TÜM BELEDİYE BAŞKANLARININDA ŞAPKASINI ÖNÜNE KOYUP DÜŞÜNMESİ GEREKİR..MAKAMLARDA, ÜNVANLARDA GELİP GEÇİCİ..UMARIM HASAN KARABAĞDA BUNDAN BİR DERS ÇIKARIR..

Yorumu oyla      15      7  
27 Ekim 2011 Perşembe 11:43

yorumlarda sağduyulu olun Hasan Beye olan öfkenizi klavye başında değil çıkıp karşısında kusun. elbette onunda diyecekleri vardır.dünya fani evet bu dünyanın üstü varsa altı da var.Attığınız iftiraların yaptığınız hakaretlerin bedelini nasıl ödeyeceksiniz.Başkan tüm iyi niyetiyle yardımları ihtiyacı olanlara ulaştırmaya çalışıyor siz hala kin kusmanın derdindesiniz. Yazıklar olsun..

Yorumu oyla      15      11  
vana git başkan 27 Ekim 2011 Perşembe 10:56

başkan vana git ve oradaki atmosferi iyi sindir.paranın anlamsızlığını farkına er..dünyanın fani olduğunu sentezle.bu dünyanın kimseye kalmıyacağını hisset.bugüne kadar yaktığın bütün canları ve haksızlıkları beyninde canlandır.ve izmire geri dön.oradada kalabilirsin, bizim için sakıncası yok.belki senin için orası bir arınma noktası olur.ondan sonra birde ümreye git.arın kirlerinden.çok geç değil.hatasız kul yok.lakin senin günahların büyük başkan.allah affetsin.

Yorumu oyla      15      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çocuk gözüyle Agora
Konak Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen ‘Agora’nın ...
Balçova’dan Van’a kardeşlik yolu
7.3 depremle sarsılan Van’a yardım etmek isteyen Balçovalılar belediye ...
'Uçan yol’suz tünel hiçbir işe yaramaz
Kanal 35’te yayınlanan Haftalık’a konuk olan Büyükşehir Belediye Başkanı ...
 
15 yolcu gemisi için uluslararası ihaleye çıkılıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 6 Aralık tarihinde gerçekleştireceği ihale ...
Narlıdere'de yardımlar TIR’a sığmadı
Narlıdere Belediyesinin Van’daki depremzedelerin yaralını sarmak için ...
Fırtına; “Bir yanlış bir doğruyu götürmesin!”
Ödemiş Belediyesi Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Mustafa Ali Fırtına, ...
 
EXPO'ya 'Yıldırım' kanun: Büyük görev Kıraç’a
İzmir’in EXPO 2020 adaylığı ile ilgili beklenen Bakanlar Kurulu Kararnamesi ...
Kocaoğlu: “En büyük yatırımı çevreye yaptık”
“Sürdürülebilirlik Gelecek Konferansı”na katılan İzmir Büyükşehir Belediye ...
Gaziemir’den Van’a yardım eli
Depremzedeler için seferber olan Gaziemirliler, soğukta evsiz kalan yurttaşlar ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva