HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
29 Ekim 2011 Cumartesi - 10:36

Bayraklı’nın yardım tırları yola çıktı

Bayraklı Belediyesi ve duyarlı vatandaşlar tarafından Van’daki depremzedeler için toplanan ve içinde gıda, giyim ile battaniye bulunan yardım tırları yola çıktı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Van’a gidecek tırları bizzat yolcu etti.

Bayraklı’nın yardım tırları yola çıktı

İZMİR - Pazartesi günü Van’a giderek yardım malzemelerinin dağıtımına katılacağını kaydeden Başkan Hasan Karabağ, “Van’daki vatandaşlarımıza Türkiye’nin en batısından, Bayraklı’dan vatandaşlarımızın yardımlarını ulaştıracağız. Kampanyanın başladığı ilk günden itibaren yoğun ilgi gösterdiler. 2 tır ve bir kamyon dolusu içinde gıda, giyim ve battaniye bulunan yardımları ihtiyaç sahiplerine vereceğiz” diye konuştu. 

 

BİR YARDIM DA TEMİZLİK İŞÇİLERİNDEN
Depremin yaşandığı ilk günden itibaren Vanlılar için seferberlik ilan eden Bayraklı Belediyesi’nde Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları da depremzedeler için kanlarını verdi. Temizlik İşleri Şantiyesi’nde Kızılay yetkilileri ile birlikte kurulan kan alma merkezine çalışanlar yoğun ilgi gösterdi. Depremzedelerin yaralarını sarmak için kan verdiklerini söyleyen çalışanlar, “Deprem herkesin başına gelebilir. Böyle günlerde yardımlaşmak önemli. Bizim de elimizden gelen buydu. Oradaki vatandaşlarımıza bir nebze olsun faydamız dokunduysa ne mutlu bize” dediler.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
çok yakın 1 Kasım 2011 Salı 01:12

sademisin kakaolumusun bilemem lakin o haramzadeler sana çok yakın kardeşim.paraları kimin götürdüğü aşikar bizim kuyumcu dükkanımız yok çok şükür.o haramzadenin 2014 den sonra nasıl mantar gibi gün yüzüne çıkacağını gözlerinle görürsün kardeşim.canını sıkma.bırak vatandaş içini döksün çünkü onunla muhatap olacak kimse yokki derdini anlatsın.hep aynı şeyleri söylüyorlarsa yapmasın o zaman.kimsedelaf söylemez.bendeki allah korkusu sende olsa.kalbin durur .yanlış adamı bana koruma.

Yorumu oyla      16      7  
sade vatandaş cemil 31 Ekim 2011 Pazartesi 10:39

egede son söz neden hiç yorumumu yayınlamıyorsunuz ben söylim çünkü bayraklı belediye başkanını eleştirmiyorum diye dimi

Yorumu oyla      13      10  
sade vatandaş cemil 31 Ekim 2011 Pazartesi 10:35

yorum yapan arkadaşlar size üzülüyorum kac para alıyonuz böyle yorum yazmak için belediye başkanı agzıyla kuş tutsa size yaranamaz çünkü neye hizmet ettiginiz belli papagan gibi aynı laflar ama şu yorum varya hani sag elin yaptıgını sol el görmezmiş diyosunuzya sol el görmüyo çünkü haramzadelerin cebine giriyo sayın hükümet yalakaları eger sizde allah korkusu varsa böyle yazmassınız size emir verilmiş başkan hakkkında her habere olumsuz yorum yapın diye bunu ben cok iyi biliyorum cemil

Yorumu oyla      12      12  
31 Ekim 2011 Pazartesi 07:57

neyin tartışmasını yapıyonuz anlamış değilim. yardım kuruluşu olarak kurulan kızılay bile dağıttığı çadırlara amblemini basmış daha neyi tartışıyonuz.Başkanın davranışı gayet yerindedir. Amaç o yardımların gerçekten ihtiyacı olanlara ulaşmasıdır. gerisi hikaye biz işimize bakarız. sizde başkanın sakalıyla bıyığıyla uğraşın durun anlaşıldı mı?

Yorumu oyla      13      12  
SEN ANLAMADIN GALİBA 30 Ekim 2011 Pazar 10:24

GÜZEL OLDUĞUNDA POST BIYIKLI AMCAYA AFERİM DİYORUZ.BUGÜNE KADAR YAPILANLARIN GİDEN PARALARIN KARŞILIĞI OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYOR HER KEZ.HARCANAN BÜTCE İLE BEN NORMAL AKILLI BİR İNSAN DAHA AZ HARCAMA İLE ZATEN BUNLARI YAPARDI.İNSAN ÜSTÜ BİR LİDER GİBİ KİMSEYİ GÖSTERMEYE GEREK YOK.POST BIYIKLI AMCAYA BU GÖREV 10 BEDEN BÜYÜK GELDİ.SIRITIYOR DOĞRUSU.HANİ O KANKALARINIZ NEREDE SAYIN BAŞKAN İKİ GÜNDE LAV OLDUNUZ.SİZİN OLDUĞUNUZ YERDE SEVGİDE OLMAZ BİRLİK BERABERLİKTE OLMAZ.İŞTE SİZİN ESERİNİZ.

Yorumu oyla      18      7  
SEN ANLAMADIN GALİBA 30 Ekim 2011 Pazar 10:17

ANLATAYIM.BAYRAKLIDA OSMANGAZİDE YAKILAN SİGARANIN KOKUSU YAMANLARDAN HİSSEDİLİR DİYORUM.SEN YAZI YAZILMASA NEREDEN GELDİĞİ NE ANLAŞILACAK DİYORSUN.YAPTIĞIN HAYIR İŞİ İSE NEREDEN GELDİĞİNİN NE ÖNEMİ VAR.METERYALİST BİR DÜŞÜNCENİN GÖZLÜĞÜYLE BAKARSAN GAZETLERE BÖYLE İLANLAR VERİRSİN İŞTE.BELEDİYEYE GEREKSİZ YAPILAN HER HARCAMAYIDA BÖYLE İLAN ETSENE.DİREKSİYON YANLIŞ ELLERDE VE HIZLA UÇURUMA DOĞRU GİDEN BİR BAYRAKLI.BEN İDDA EDİYORUM 2014 GİRDİĞİMİZDE BORÇ BATAĞINDA BİR BAYRAKLI GÖRECEKSİNİZ.

Yorumu oyla      19      8  
son derece yerinde bir gözlem 30 Ekim 2011 Pazar 01:13

KARDEŞ BELEDİYENİN(KARŞIYAKA) TIRLARINA BİR BAKIN VARLA YOK ARASINDA BİR YAZI.ADAMLAR AŞMIŞLAR KENDİLERİNİ.BİZ BUYUZ .İYİSİYLE KÖTÜSÜYLE BU.ÖYLE MELEK OLMA GİBİ BABACAN GÖRÜNME GİBİ BİR İDDALARI OLMADIĞI GİBİ HALKÇI BAŞKAN DİYE BAĞIRTMIYOR KENDİSİNE.HANİ BU ARENADA KAÇ KİŞİYİZ.OSMANGAZİ BİNASINDA BİRİ YELLENSE.REFİK ŞEVKETTEKİ KAHVEDE KONUSU OLUYOR.ÇEVİR 10 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA HASAN BEYİN MÜNHASIR LAKABI NEDİR DİYE SOR SANA SÖYLESİN .NE DEMİŞLER AL HABERİ ÇOCUKTAN. KİMSEYİ PARLATMAYA ÇALIŞMAYIN.

Yorumu oyla      21      8  
son derece yerinde bir gözlem 30 Ekim 2011 Pazar 01:04

GÖZÜM O TIRLARIN ARDINDAKİ İNSANLARI TAKILINCA RİYAKARLIK GÖRÜYORUM.BİZZAT BEN BİLİYORUMKİ 10 LARCA İNSANIN YARDIM TALEPLERİ KAYMAKAMLIĞA YÖNLENDİRİLMEKTEDİR.BELEDİYENİN GÖREVİ NEDİR KUZUM.KİBARİYE İLE RAKS ETMEKMİ,DEVE GÜREŞTİRMEKMİ,KARAKUCAK MUSABAKALARI DÜZENLEMEKMİ .GEREKSİZ TRİLİYONLARI SOKAĞA ATMAKMI.HASAN BEY FATURASI OLDUKTAN SONRA OBAMAYI BİLE GETİRECEĞİNE İDDASINA GİRERİM.LAKİN KARANLIK OLAN O FATURA KESİLDİKTEN SONRA OLANI.BEN BUNA YASAL OLAN YASALSIZLIK DİYORUM.ANLAYAN ANLADI.

Yorumu oyla      19      7  
son derece yerinde bir gözlem 30 Ekim 2011 Pazar 00:56

OSMANLI ZAMANINDA BİR YARDIM TAŞI OLURMUŞ MAHALLENİN BİR KÖŞESİNDE .MADDİ İMKANI OLAN ORAYA GÖNLÜNÜN YETTİĞİNCE AKÇE KOYAR.İHTİYACI OLANDA İHTİYACI KADAR O AKÇEDEN ALIR KALANINI DA ORADA BIRAKIRMIŞ.İŞTE BÖYLESİNE GÜZEL ŞEYDİR.KİMSE BİLMEYECEK.HİÇ KİMSE BU FAKİRLİĞİNİN ALTINDA EZİLMİYECEK.BUGÜNE DÖNELİM.KOCA KOCA TIRLAR.BAYRAKLI BELEDİYESİ DİYE ÜZERİNDE YAZILAR VAR.ŞİMDİ O YAZILAR YAZILINCA KİMLER YÜCELDİ.KİMLERİN ARTI HANESİNE YAZILDI.DAHA MERHAMETLİMİ OLDUK.

Yorumu oyla      19      8  
zeynoo 30 Ekim 2011 Pazar 00:39

vandaki depremzedelere yapılan yardımlara öncülük ettiginiz için çok teşekkürler hasan başkanımm...

Yorumu oyla      12      14  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karabağlar Van için 6 tır yardım topladı
Karabağlar Belediyesi’nin, Kızılay Karabağlar Şubesi işbirliğiyle, Van’daki ...
Tartan çocuk senato üyeleriyle Ata’yı ziyaret etti
Konak Çocuk Senatosu üyeleri Cumhuriyet’in 88. yıl kutlamaları çerçevesinde ...
İzmirli yüreğini koydu, yardımlar dağ oldu
Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği “İzmir bizim Van bizim” adlı ...
 
İzmir’in 31. ilçesi 'Çandarlı'
Yakaladığı ekonomik ve ticari başarılarla son yıllarda adından söz ettiren ...
Karşıyaka'dan Van'a 5 tırlık yardım eli
Karşıyaka Belediyesi, geçtiğimiz hafta sonu Van’da meydana gelen deprem ...
Cumhuriyet Bayramı Bayraklı'da kutlandı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni çerçevesinde Bayraklı da düzenlenen ...
 
Sinan Baydar'a soruşturma yok
Siyasi faaliyetlerde bulunduğu gerekçesi ile hakkında inceleme başlatılan ...
Menemen Katı Atık Tesisi mahkemelik oluyor
Büyükşehir Belediyesi tarafından Menemen’de yapılması planlanan Katı Atık ...
Çiğli’den 4 yardım aracı yardım yola çıktı
Çiğli Belediyesi’nin Van’da meydana gelen depremden etkilenen depremzedeler ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva