HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
5 Temmuz 2011 Salı - 17:50

Bayraklı meclisi mahkemelik oluyor

Bayraklı Belediyesi’nin meclis toplantısı yargıya taşınıyor. Ak Parti Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe, kendisine hakaret eden Yamanlar Mahallesi Muhtarı Ali Uçar ve partili Sadık Özer hakkında tazminat davası açacağını açıkladı.

Bayraklı meclisi mahkemelik oluyor

FATİH YAPAR/Egedesonsöz - Bayraklı’da Ak Parti ve CHP’li belediye meclis üyelerini karşı karşıya getiren vatandaşların da karıştığı güvenlik görevlililerinin müdahalesiyle son bulan olaylı meclis toplantısı yargıya taşınıyor. AK Parti Belediye Meclis Üyesu Hüsnü Boztepe’nin, Belediye Başkanı Hasan Karabağ’a yönelik eleştirileri meclis toplantısını germişti. Boztepe’nin Yamanlar Mahallesi’ndeki genel seçim sonuçlarını hatırlatması ve ikinci olduklarını ifade etmesi üzerine muhtar Ali Uçar ve partili Sadık Özer, duruma tepki göstermişti. Boztepe’nin “Siz ne karışıyorsunuz” eleştirilerine “Ne diyorsun sen it. Git işine köpek” diye bağıran ikili hakkında tazminat davası açılması kararı alındı. Meclis toplantısının ardından parti grubu ile durum değerlendirmesi yapan Boztepe, hakkını yasal yollardan arayacağını ifade etti.
 
 
DOKTORA GİTSİN
Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın meclis toplantısına karışan sivil vatandaşları engellemediğini ifade eden Boztepe, kendisine hakaret eden muhtar ve partiliyle mahkemede hesaplaşacaklarını söyledi. Orada sadece kendisine değil belediye başkanına da hakaret olduğunu anlatan Boztepe, “Tüm meclise yapılan hakareti kesinlikle kaldıramayız. Belediye başkanı kimi zaman güvenlik görevlilerini üzerimize gönderiyor. Bir muhtarla belediyeden ihale almaya çalışan taşeron şirket sahibinin yaptıkları yadırganamaz” dedi. Başkan Karabağ’ı saldırgan ve tutarsız olmakla da itham eden Boztepe, Karabağ’ın doktora gitmesini önerdi.
 
NELER YAŞANDI
Boztepe’nin, Belediye Başkanı Hasan Karabağ’a yönelik  “Başkan, Yamanlar’da seçim sonuçlarına yönelik açıklamaların vardı. Seçimi alacağınızı söylüyordun. Orada ikinci oldunuz” sözleri tartışmaların fitilini ateşledi. Yamanlar Muhtarı Ali Uçar ve partili Sadık Özer ayağa kalkarak Boztepe’ye tepki gösterdi. Boztepe’nin “Siz ne karışıyorsunuz” sözlerinin ardından meclis bir anda karıştı. Muhtar ve partili Özer Boztepe’ye “Ne diyorsun sen it. Git işine köpek” diye bağırdı. Güvenlik görevlilerinin araya girdiği olaydan sonra CHP Grup Başkan Vekili Remzi Palabıyık’ın yeterlilik önergesinin ardından meclis sona ermişti.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
HÜSNÜ BOZTEPE 6 Temmuz 2011 Çarşamba 12:45

SEVGİLİ KARDEŞIM ÇOK TEŞEKUR EDERIM SİZİN GİBİ DUYARLI VADANDAŞIN DESTEĞINI YANIMDA GÖRMEK BENİ ÇOK MEMNUN ETTİ ÇOK DUYGULANDIM ÇOK TEŞEKUR EDRIM HİÇ MERAK ETMEYIN ORADA TEK BAŞIMA KALSAM BİLE TÜM HAKSIZLIĞA VE BASKILARA SİZ DESTEK VERDIKCE DURMAYACAĞIM DURMAYACAĞIZ'DA

Yorumu oyla      15      7  
seden 6 Temmuz 2011 Çarşamba 12:16

hüsnü bey siz yanlız diğilsiniz sizi halk seçti siz bizim haklarını savunmak zorundasınız bizim sorularını dile getirmek için ordasınız fakat orda yaşanan terbiyesizlik tek size yapılmadı bitün herkeze yapılmıştır hasan karabağı koltukda otursun diye seçilmedi meclisi nasıl yonetiliyor öğrensin .meclis uyesine zabıtaları saldıracak dişare attıracak konuşma özgürlunu elinde alınacak hele meclisde başkan yok çene düştu seni çok konuşiyorsun laflar etmiş aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh kimlere kaldı belediye vatandaş olarak çok üzuliyorum artık dur demek lazım size tekrar tebrikediyorum hüsnü bey ağzına sağlık

Yorumu oyla      14      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kocaoğlu 'Çiçekliköy'ü değerlendirdi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP'li 8 ilçe belediye ...
Sbrenitsa için bir ayakkabı da Başkan Tatı’dan
Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı 11 Temmuz 1995 yılında gerçekleşen Sırp ...
Değirmendere ıslahında son viraj
Geçtiğimiz Mart ayı sonunda başlayan ve kent içinde zaman zaman su baskınlarına ...
 
Bergama’da 2. KOSGEB dönemi
Bergama’da yaşayan ve kendi işini kurmak isteyen girişimcilere yönelik ...
Yeni köye eski tatil!
Bundan 40 yıl önce yaz aylarında dar gelirli ailelerin vazgeçilmezleri ...
‘Avrupa’dan İzmir’e tam not
Avrupa Konseyi Toplantısı için İzmir’e gelen Yerel ve Bölgesel Yönetimler ...
 
Başkanlar vekilleri biraraya getirecek
İzmir’in önde gelen sivil toplum örgütü başkanlarından oluşan İzmir Başkanlar ...
Bornova'da 31 yıllık hayal gerçek oldu
İzmir Büyükşehir Belediyesi, yıllarca kağıt üstünde kalan Yüzbaşı İbrahim ...
Yeşilova Höyüğü’ne ''Amazon eli''
Yeşilova Höyüğü’nde yaz dönemi çalışmaları Bornova Belediye Başkanı Prof. ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birkaç gün önce Çin
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
'Pişman olmuş adama Nobel verdiler!'
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Altın anahtarla açılan Sümerbank'ın acı sonu!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva