HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
14 Temmuz 2011 Perşembe - 15:39

Bayraklı’da ‘korkak’ davası

Meclis toplantısında tartışan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve Ak partili meclis üyesi Hüsnü Boztepe mahkemelik oldu. Başkan Karabağ, kendisi hakaret ettiği gerekçesi ile Boztepe'ye dava açtı.

Bayraklı’da ‘korkak’ davası

Can Özlü/Fatih Yapar/Egedesonsöz - Geçtiğimiz yıl bir meclis toplantısında, BayraklI Belediye Başkanı Hasan Karabağ ile AK Parti Meclis üyesi Hüsnü Boztepe tartışmış, Boztepe, kenisine söz vermeyen Başkan Karabağ'a "Kaçıyorsun, korkak" diye bağırmıştı. Karabağ ve Boztepe arasında yaşanan tartışma mahkemeye taşındı. Bayraklı Belediye Başı Hasan Karabağ, kendisine hakaret ettiği gerekçesi ile AK Partili meclis üyesine dava açtı. Bayraklı Adliyesi 9. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen dava duruşmasında Başkan Karabağ ve Boztepe hazır bulundu. Karabağ'ın şahitliğini, aynı zamanda meclis üyesi de olan CHP Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer yaptı. Hakim karşısına çıkan ikili kendilerini savundu. AK Partili Boztepe'nin avukatlığını, CHP üyesi olan avukat Celal Can Yalvaçar üstlendi. Sonraki Duruşma Ekim ayına ertelendi.
 


Ak Partili meclis üyesi Hüsnü Boztepe, meclis sırasında yaşanan tartışmada hakaret amacının olmadığını sadece kendisini ifade etmek için biraz sert üslp kullandığını söyledi. Boztepe "CHP'li bir meclis üyesi, adımı kullanarak iftiralarda bulundu. Bunun üzerine, Başkan Karabağ'dan cevap hakkı istedim. Kendisi bana söz vermeden oturumu kapattı. Kendimi ifade edebilmek için "kaçıyorsun, korkak" demiş olabilirim ancak hakaret kastım yok. Beni mahkemeye veren başkanın kendisidir. Meclis toplantısında onlarca hakarete maruz kalmama rağmen hiç dava açmadım" diyerek kendini savundu. Başkan Hasan Karabağ ise dilek ve temenniler kısmının sona ermesinin ardından, usulen başka kimseye söz verilemeyeceğini belirterek, kendisine hakaret eden Boztepe'den şikayetçi olduğunu ifade etti.
 
Mahkeme çıkışında açıklama yapan Başkan Karabağ "Belediyede olup hizmet üreteceğimiz saatlerde, mahkemelerde, davalarla uğraşıyoruz. Bunlar çalışmalarımızı engellemeye yönelik provakatif durumlardır. Bu kaçıncı dava oldu hatırlamıyorum. Bunlarla uğraşmak yerine çalışmak istiyoruz ama izin vermiyorlar" dedi.
 
Kendini savunan Hüsnü Boztepe ise "Hizmet üretmeyen kendisidir. Biz mahkemelerde gezmeyi çok mu seviyoruz. Böle şeylerle uğraşacağına, çalışsın hizmet üretsin" dedi.

Karabağ'ın şahitliğini yapan CHP Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer, "Hüsnü Boztepe sürekli mecliste aynı tavırlarını devam ettiriyor. Bunu tarz edinmiş. Son kararı mahkeme verecek" dedi. Öte yandan Boztepe'nin şahidi belediye meclis üyesi AK Parti'li Kemal Büyükkesim ise "bir belediye başkanıyla meclis üyesinin mahkeme koridorlarında böyle bir görüntü vermesi hiç hoş değil. Siyaseten karşılıklı diyaloglar ve sert sözler yaşanabilir. Bunun mahkemeye taşınmaması gerekirdi" diye konuştu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
FIRTINA 15 Temmuz 2011 Cuma 12:59

Mahkeme çıkışında açıklama yapan Başkan Karabağ "Belediyede olup hizmet üreteceğimiz saatlerde, mahkemelerde, davalarla uğraşıyoruz. Bunlar çalışmalarımızı engellemeye yönelik provakatif durumlardır. Bu kaçıncı dava oldu hatırlamıyorum. Bunlarla uğraşmak yerine çalışmak istiyoruz ama izin vermiyorlar" DEMİŞ İYİDE HASAN AĞA SENİN ADLİYE KORIDORLARINDA ZAMAN KAYBETMENE HÜSNÜ BEYDEN MI KAYNAKLANDI KAÇINCI MAHKEMEDIR BİLMİYORUM DİYORSUN BU İNSANLARI MAHKEMEYE VEREN SENSIN ŞİKAYETCI OLAN SENSIN BİRDE SIKILMADAN DERT YANIYORSUN NE DİYEYIM SANA

Yorumu oyla      17      7  
bayraklı gülü 15 Temmuz 2011 Cuma 12:56

hasan bey tam bir hayal kırılığı...pişmanız.çalışmalarından hiç memnun değiliz.öçünkü göstermelik.tribünlere oynuyor sürekli.onu yeniden belediye başkanı yapacak bu halk bunu hep unutuyor.

Yorumu oyla      16      7  
duran çelik 15 Temmuz 2011 Cuma 01:13

konuyla alakalı değil biliyorum ama.hasan bey.belediye binasını yapmak için kredi alacağını tahmin ediyorum.çünkü ne alacağımız nede borcumuz var dedi.bölünmeden dolayı bayraklı sınırları içerisinde belediyeye borçlu olan ve ödeme yapması gereken yükümlülerden alacaklar alındımı.bu hiç bir zaman gündeme gelmedi.bölünmede ne kadar borç bayraklıya devir edildi ve ne kadarı tahsil edildi.bu konu ile alakalı pis dedikodular dolaşmakta.2 yıldır bıktık bu kokulardan .şu belediyeyi adam gibi yönetecek birileri çıksın artık meydana.

Yorumu oyla      24      11  
DOĞRUCU DAVUT 15 Temmuz 2011 Cuma 00:39

Mahkeme çıkışında açıklama yapan Başkan Karabağ "Belediyede olup hizmet üreteceğimiz saatlerde, mahkemelerde, davalarla uğraşıyoruz. Bunlar çalışmalarımızı engellemeye yönelik provakatif durumlardır. Bu kaçıncı dava oldu hatırlamıyorum. Bunlarla uğraşmak yerine çalışmak istiyoruz ama izin vermiyorlar" dedi. hay aklınla bin yaşa dicem.yaşaman külfet ,zulüm bu insanlara.televizyonlarda kendi ağzınlada diyorsun .beni belediye binalarında bulana aşk olsun.nazire edercesine.allah mustakını versin hasan bey.resmi arabanız,kaçta alıyor sizi.11 demi,öğlenmi. Peki ,nere götürüyor sizi.binadaki güvenlik yada aradığımız sekreter henüz gelemediğinizi söylüyor.güvenlikmi yalan söylüyor yoksa sizmi söylüyorsunuz.birde evraklara imza attığınızı söylüyorsunuz ya gülmekten karınlarıma ağrılar giriyor.pes yani.hangi resmi evrağın altında imzanız var.yada başka anlamda sizi risk altına koyacak hiç bir evrakın altında imzanız yok.siz atmayın zaten.o kadar müdürler.varken.siz niye atacaksınızki.sayın başkanım dikkat ettim olmayan bir şeyi olmuş gibi anlatırken elinizi burnunuza götürüyorsunuz.vucut dili diyorlar buna..daha dikkatli olun lütfen.hüsnü boztepe nin yaptığı şowmu bilemem.hakaretmi etmiş onuda bilemem.ama içimden geçenleri bir duyabilseydiniz şekeriniz tavan yapacağını garanti ederdim.bunu düşünmek bile beni mutlu ediyor.günün birinde er yada geç sizsiz bir bayraklıyı hep ümit ediyorum.çünkü bayraklıyı sizden çok be çok seviyorum.

Yorumu oyla      17      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Turistlere broşürlü Karşıyaka tanıtımı
Karşıyaka Belediyesi, Karşıyaka’yı en iyi şekilde tanıtmak ve turizm kenti ...
Fırça darbeleri, şehit çocukları için
Emekli subay ve emekli subay eşlerinin oluşturduğu Güneş Grubu, ilk sergisiyle, ...
“Yeni bina” hayaline kamulaştırma engeli
Kendine ait hizmet binası hayalini gerçekleştiremeyen Karabağlar Belediyesi, ...
 
Başkan İnce’den balıkçılara Sürmene Çakısı
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, balıkçılara “Sürmene Çakısı” ...
Bornova Belediyesi personeline afet eğitimi
Bornova Kent Konseyi Afet ve Kriz Çalışma Grubu, İzmir Valiliği ve İl ...
Öğrenciler bu işe çok sevinecek
2010-2011 eğitim öğretim yılının ardından yaz tatiline giren Yapıcıoğlu ...
 
Vanayı birlikte açtılar
Seferihisar bölgesinde incelemelerde bulunan Jeotermal A.Ş. yönetimi, ...
İzmir çok fiyakalı olacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “Kordon’da fayton keyfi” için hazırladığı ...
Yeni ilçeye hükümetten tam destek
Egedesonsoz.com’un duyurduğu ‘İzmir’in 31. ilçesi’ haberi Gümüldür, Ürkmez, ...
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
34 yıldır katilleri nasıl bulunmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Büyük İnsanlık İçin: MikroRNA!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva