HABERLER>POLİTİKA
8 Şubat 2012 Çarşamba - 12:21

Baykal'ın yeni bir seks kaseti daha çıktı iddiası!

Baykal'ın 'organize çete işi' dilekçesi üzerine Odatv serverları üzerinde Ergenekon izi arandı. Seks kasetinin devamı ortaya çıktı. Peki "Varan2" adlı kaset nerede ya da kimde ? Herkes bu soruyu merak ediyor.

Baykal ın yeni bir seks kaseti daha çıktı iddiası!

ANKARA - Deniz Baykal'ı CHP Genel Başkanlığı koltuğundan indiren kaset tezgahının şifreleri çözülüyor. Ergenekon soruşturması kapsamında Odatv'de ele geçirilen komplo belgeleri CHP eski Genel Başkanı Baykal ve Ankara Başsavcılığı'nı harekete geçirdi. Baykal'ın, "Komplo organize çete işidir. Örgüt aranmalıdır" dilekçesi üzerine soruşturmayı Özel Yetkili Savcılığa gönderen Başsavcılık, İstanbul'dan istediği Odatv serverları üzerinde Ergenekon izini aradı.
 
ORGANİZE ÇETE DİLEKÇESİ
Baykal'ı koltuğundan eden skandal kaset dosyasıyla ilgili çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Özel Yetkili Savcılığın araştırdığı Baykal'a yönelik kaset komplosuyla ilgili Özel Yetkili Savcının dosyaya hayali isimler ve gizli tanıklar koyabileceğini öne süren Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na karşılık Baykal cephesinin farklı tavır aldığı belirlendi. Baykal'ın soruşturma sürecinde Ankara Başsavcılığı'na, "Komplo organize çete işidir. Örgüt aranmalıdır" talebini ilettiği ortaya çıktı. Başsavcılığın Baykal'ın talebi üzerine dosyayı, 'CHP yeniden dizayn edilmek istendi' vurgusuyla örgütlü suçlara bakan Özel Yetkili Başsavcıvekilliği'ne gönderdiği tespit edildi.
 
ORTAK FAİL ARAŞTIRMASI
Ankara Başsavcılığı'nın Özel Yetkili Savcılığa gönderdiği dosyada Ergenekon şüphesinin araştırıldığı öğrenildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı kanalıyla İstanbul emniyetinden bazı serverlar istenirken bu serverların Oda Tv bağlantılı veri tabanları olduğu ifade edildi. İstenen belgeler arasında Baykal'ın taciz ettiği ileri sürülen Odatv muhabiri İklim Bayraktar'la ilgili teknik kayıtlar da bulunuyor. Bu arada Baykal'ın, yakın çevresine ortaya çıkan belgelerin üzerine gidilmesi talimatını verdiği aktarıldı. Başsavcılığın ise Ergenekon bünyesindeki Odatv soruşturmasında Baykal'la ilgili belgeleri mercek altına aldığı bildirildi.
 
KARANLIK ODA, VARAN-1 VARAN-2
Deniz Baykal'ın muhalefette yeterince etkili olmadığı gerekçesiyle Ergenekon örgütü tarafından 'Varan-1' kodlu seks kaseti ile liderlikten devrildiği, bunda Ergenekon sanıklarının da rolü olduğu Odatv soruşturmasında ortaya çıkmıştı. Kılıçdaroğlu'nun sürpriz şekilde liderlik koltuğuna oturmasının ardından sadece soyunma sahnelerinin yer aldığı kasetle yetinilmişti. Kasedin devam bölümlerinin olduğu, asıl sahnelerin "Varan-2"de olduğu iddia edildi.
 
BAYKAL'A ODATV TUZAĞI
Ergenekon soruşturması kapsamında kabul edilen Oda Tv iddianamesinde, Baykal'ın internette yayınlanan görüntülerine ilişkin bilgiler yer alıyor. "Kılıçdaroğlu'na destek zorunlu" ibaresi ile başlayan ST3120827AS_4MS1TF89 seri numaralı dokümanda "Halk TV'yi devralırsak parasal sıkıntımız kalmaz. Kılıçdaroğlu da istekli, her türlü desteği alırız ama Baykal direniyor, Baykal engelini aşmalıyız. İkna için varan 2..." ifadesi yer alıyor.(İnternethaber)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ne alakası var 8 Şubat 2012 Çarşamba 14:54

Oda tv ile ilgili ciddi iftiralar var ve bunu yapan sözde gazeteciler! bırakın bu maşalıkları iktidara mı yaranacaksınız.

Yorumu oyla      15      6  
DEMOKRAT 8 Şubat 2012 Çarşamba 14:10

Bu İşin Tezgah Olduğunu Herkez Biliyor.Partinin Kalite Seviyesi Her Geçen Gün Dip Yapmakta.Gürsel Tekin Bile kendisini Dev Aynasında Görebiliyorsa Vah CHP ye.Baykalın İsterseniz Daha 50 tane Kasetini Çıkarın,yinede Onun Karizmasının Altında Yerle bir Olmaktasınız.Onun Özel Yaşantısına Eşi Laf Etmiyorsa Kimseye laf düşmez.Eleştirinleride Sanırsınız Kanatsız MELEK.

Yorumu oyla      20      12  
helal olsun 8 Şubat 2012 Çarşamba 13:39

sizde daha iş bitmemiş genel başkanım izmir gençliği sizle gurur duyuyor en kısa zamanda dönün siyasete bu kılıçdaroğlu bu partiyi bitiriyor yoksa biz siyasetinize bakarız yaşamtarzınız bizi ilgilendirmez size komplo kuranlara bir ki tane daha yollayın deyiverin

Yorumu oyla      16      11  
Cem 8 Şubat 2012 Çarşamba 12:29

Kurultay geliyor ya Baykal'a her gün bir iftira, bir çamur atılıyor farkında mısınız? İsmi geçmeyen wikileaks belgeleri bile basının dilinde. Hadi mayda AKP ye yandaştı. AKP yandaşı basın Kılıçdaroğlu' na da yandaşlaştı. Candaş bulamadık yandaşa sığındık. Demek aynı hedefe hizmet ediliyor...

Yorumu oyla      16      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu: Kurultay toplamak suç mu ayıp mı?
Kemal Kılıçdaroğlu, “CHP'nin kurultaylar partisi” olduğu yönündeki eleştirilere, ...
Türeli: Güzelbahçe'ye hastane yapılmalı
İlçede yaşanan sağlık sorunlarına dikkat çeken Milletvekili Türeli Güzelbahçe ...
CHP'li Susam borçlu esnaf için destek istedi
Vergi ve sigorta borçlarının yapılandırmasını ödeyemeyen bir milyon işletme ...
 
CHP İzmir’de iptal üstüne iptal kararı!
Delege seçimlerine yönelik itirazları görüşmek üzere olağanüstü toplanan ...
Eski Cumhurbaşkanı Sezer yıllar sonra ortaya çıktı
10. Cumhurbaşkanı Sezer, Kılıçdaroğlu ile beraber sergi açılışına katıldı.
CHP'li Güven: AKP köylüyü ihmal etti
CHP İzmir milletvekilleri Prof. Dr. Hülya Güven ile Alaattin Yüksel, Bergama ...
 
Kılıçdaroğlu’nun daveti Auster’in fikrini değiştirdi
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Türkiye’ye davet ettiği yazar Paul Auster ...
Koçer’den şeffaf sandık garantisi!
CHP Çiğli İlçe Başkanı Ali Rıza Koçer, şeffaf bir delege seçimi yapacaklarını ...
'Başbakan 46 dakikanın 45'inde CHP'yi konuşuyor'
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın ülkenin sorunları yerine ...
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva