HABERLER>POLİTİKA
7 Şubat 2012 Salı - 16:26

Koçer’den şeffaf sandık garantisi!

CHP Çiğli İlçe Başkanı Ali Rıza Koçer, şeffaf bir delege seçimi yapacaklarını ve her mahallede sandık kuracaklarını söyledi. Koçer “Hakkımızda ortaya atılanlar gerçeği yansıtmıyor. Belediye Başkanı ile bir sorunumuz yok” dedi. Muhalifler belirlenen yeni yerlere de itiraz etti.

Koçer’den şeffaf sandık garantisi!

CAN ÖZLÜ/ EGEDESONSÖZ - Delege seçimlerini bir hafta öne çeken ve Pazar günü 27 mahallede sandık başına gidecek olan CHP Çiğli İlçe Örgütü’nde, İlçe Başkanı Ali Rıza Koçer ve yönetim kurulu üyeleri son dönemdeki tartışmalara açıklık getirdi. İlçe binasında gerçekleştirilen toplantıya Koçer, ilçe yöneticileri, İl Başkan Yardımcısı Vezir Aslan ve çok sayıda partili katıldı. Mahalle seçimleri öncesi yaşanan yer ve zaman sıkıntılarının gerçeği yansıtmadığını dile getiren Koçer, Belediye Başkanı Metin Solak ile de aralarında bir sorun bulunmadığını, delege seçimlerini davul zurna ile yapacaklarını söyledi.
 
“SOLAK’IN İDDİALARI DOĞRU DEĞİL”
Belediye Başkanı Solak’ın “Koçer, partililere Büyükşehir’den iş vaat ediyor” eleştirilerinde aslının bulunmadığını belirten Koçer “İlçe başkanı ve belediye başkanı kendi görevlerini yapar. Benim böyle bir söz vermem mümkün değildir. Kimse de benim ağzımdan böyle bir vaat duymamıştır. Keşke öyle bir gücüm olsa da 10 kişi dahi olsa ekmek parası kazandırabilsem. Solak benim iyi bir dostumdur. Örgüt içinde ister istemez bazı kırgınlıklar olabilir ancak belediyeyi inkâr eden partisine de ihanet etmiş demektir. Böyle bir ayrılıkçı düşüncemiz olamaz. Rekabet doğaldır. Kimseden sandık kaçırılmayacak ve şeffaf bir seçim dönemi geçirilecek. En düzeyli sandık yarışı Çiğli’de yaşanacak. Davul zurna ile seçim yapacağız. Belediye ile örgütü karşı karşıya getirmek isteyenler farklı partililerdir. Ne yaparlarsa yapsınlar Çiğli’yi alamayacaklar, zapt edemeyecekler” dedi.
 
“HER YERDE SANDIK KURACAĞIZ”
CHP Çiğli İlçe Örgütü’nün, Türkiye’nin en başarılı parti örgütlerinden biri olduğuna dikkat çeken Koçer “2009 yerel seçimlerinde 43 bin oy aldık. AKP’ye 9 bin oy fark attık. 12 Haziran Genel Seçiminde bu oy farkı 20 bine çıktı. AKP her ilçede oylarını artırırken Çiğli’de oyları düştü. Bu kadar başarılı, birlik ve beraberlik içinde olan örgütü başarısız gibi göstermeye çalışmak doğru değil. Örgütün performansı seçim sonuçları ile ölçülür. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde başarı vardır. Buradaki başarının artıdır kolektif çalışmanın ürünü vardır. Kavganın olduğu yerde başarısızlık vardır. Kavga etmeyi hiçbir zaman kendimize yakıştıramadık, kavga etmeyi de hiç tercih etmedik. Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Seçimlerde ‘ortak liste çıkaralım’ dedik ama bazı arkadaşlar blok liste ile yarışmak istedi. Masa başında delege seçimi yapmadık, bu kez de yapmayacağız” diye konuştu.
 
MUHALİFLER YERLERİ YİNE ŞİKÂYET ETTİ!
Öte yandan; CHP Çiğli İlçe Örgütü’nün, il başkanlığına daha önce sunduğu sandık yerleri tartışma yaratmış, trafo ve gecekondulara sandık kurulmasının yanlış olduğu belirtilmişti. Çiğli İlçe Yönetimi, yeni sandık yeri listesini de il yönetimine sundu ancak muhalif partililer yeni liste üzerinde de şikâyette bulundu. Solak’a yakın muhalif partililer, Egekent Mahallesi sandık yerinin Çağdaş Mahallesi’nde gösterilmesine, Küçükçiğli seçimlerinin yapılacağı Malatyalılar Lokali yanında sandık kurulacak yer bulunmamasına itiraz etti. İstasyonaltı Mahallesi'nin sandık yeri olarak da ilçe binasının gösterilmesi, muhaliflerce tepki topladı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ASLI 9 Şubat 2012 Perşembe 17:03

ESRA GÜN ARKADAŞ NE KADAR BİLGİSİZCE BİR YAZI YAZMIŞSIN ÖYLE KOÇER KİME YALVARMIŞ BENİ AFFET DİYE KİMİ TEHDİT ETMİŞ ÖNCE ONU BİR AÇIKLA YADA ÖĞRENDE GEL..2009 SEÇİMLERİNDE AKP'YE ÇALIŞTIĞINI SÖYLEYENLER NEDEN DELİL BULUP İSPAT EDEMEDİLER ÇÜNKÜ BUNLAR BİRİLERİNİN OYUNUYDU LÜTFEN BU OYUNLARA GELMEYİN.BU İŞLER AKPLİLERİN OYUYLA BAŞKAN SEÇİLİP BAKAN PEŞİNDE KOŞTURMAYA BENZEMİYOR CANIM KARDEŞİM..KİMİ TEHDİT ETMİŞ BİRDE BUNU AÇIKLA İSİM VER BAKALIM VEREBİLİYORSAN..BİRİLERİNİN GAZIN GELMEYELİİİMMMMMM..

Yorumu oyla      16      163  
deniz 9 Şubat 2012 Perşembe 16:46

SAYIN ALİRIZA KOÇERİ YAPMIŞ OLDUĞU ÇALIŞMALARDAN DOLAYI KUTLUYORUM.UMARIM EMEKLERİNİZ BOŞA ÇIKMAZ.ŞİMDİ GELELİM MUHALİFLERE ANLAMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYORUM METİN SOLAK NEDEN ÇİĞLİLİ İNSANLARIN İŞE GİRMELERİNİ ENGELLEMEYE ÇALIŞIYOR..YOK B.ŞEHİR 400 KİŞİLİK KOÇERE KONTENJAN VERMİŞ KEŞKE VERSE NEDEN RAHATSIZLIK DUYUYORSUNUZ BUNU BİR AÇIKLAYIN.SEÇİMLERDE KOÇER BAŞKAN ÇALIŞIRKEN AKP'Lİ BAKANLARIN PEŞİNDE DOLAŞAN METİN SOLAK DEĞİLMİYDİ ŞİMDİ İLÇEYE LAF EDİYOR.AYRICA PARTİNİN ASANSÖRLERİ TIKIR TIKIR İŞLİYOR

Yorumu oyla      16      133  
gulo 9 Şubat 2012 Perşembe 09:14

köçer dıyorsun akp ye çiğlide 9 bin oy fark attık evet dogrudur ama örgüt çok başarılydı .sende mevcut ekibin ile chp çiğli de kaybetsin diye akp ye destek veriyordun bunuda söyleyecek cesareti göster

Yorumu oyla      107      10  
Hüseyin Kızılkaya 9 Şubat 2012 Perşembe 00:06

Egekent Mahallesinin yerinin çağdaşta olması neden sizleri rahatsız etti anlıyamadım.Evet görünüşte Çağdaş mahallesinde görünebilir iki mahalle yanyana olmasının sakıncası ne bizler CHP'liyiz kalben ve ruhen CHP'liyiz. Biz eğer birbirimizi çekemiyorsak o zaman buna bahaneler yaratmaya gerek yok.Egekent seçim yeri ve Çağdaş Mahalleleri seçim yerleri hava koşulları düşünülerek orası tercih edilmiştir.Ben pazar günü yapılacak olan İlçe Delegeleri seçiminin örgütümüze hayırlı olmasını dilerim

Yorumu oyla      19      105  
sinan 8 Şubat 2012 Çarşamba 21:52

ha ha haaa çok komikya bahane bulamadılar asansör çalışmıyor diyor biri..gelip gitmediğiniz belli ama içiniz rahat olsun 2009 dan beri asansör çalışıyor.:))başka bahaneniz var mı merak ettik:))

Yorumu oyla      19      124  
CHP de Koltuk Sevdalılarına Hayır 8 Şubat 2012 Çarşamba 09:55

Sayın Sinan bey egekent mahallesinde hiç mi yer yokta çağdaşta yer gösteriliyor. Bırakın bu ufak ayak oyunlarını. İstasyonaltı mahallesinin ilçe binasında olursa o merdivenleri yaşlı parti üyelerimiz nasıl çıkacak?(asansör çalışmıyor) Tabi siz boşverin üyeleri ilçe yöneticileri ve sayın Köçer oy kullanın yeterli değil mi? O kadar şeffaf ki sayın Köçer yapmaya çalıştıkları çok belli. Yaptıkları yapacaklarının teminatı gibi...

Yorumu oyla      291      17  
ali ece 8 Şubat 2012 Çarşamba 09:54

Koçer trafoya koş. Koş koçer koş. koçer üye sil. bu halkı çocuk mu sandın sayın koçer. çocuk mu kandırıyorsun? KOÇER ILIK SU İÇ !

Yorumu oyla      155      16  
dilek türkoğlu 8 Şubat 2012 Çarşamba 09:48

koçer mi en çalışkan ilçe başkanı.. arkadaşım kimse kimseyi kandırmasın güldürmesin! sayın koçerin yaptıkları ortada. en önemli görevi de seçimlerde 'DEMOKRATİK' bir ortam sağlaması; gerek üye silerek gerek tarih değiştirerek gerekse saçma sapan seçim yerleri göstererek.bu zihniyetin artık değişmesi gerek. nitekim öyle de olacak.

Yorumu oyla      171      16  
savino 8 Şubat 2012 Çarşamba 08:59

çiğlinin değil sadece, türkiyedeki en çalışkan ilçe başkanıdır koçer..2009 seçimlerinde siz akp lilerle kahvaltıdan akşam yemeklerine koştururken koçer mahallelerde seçim çalışması yapıyordu..2000 kişiyi silende koçer değil sizde neyin ne olduğunu biliyosunuz.çamur at izi kalsın..

Yorumu oyla      23      306  
Esra GÜN 7 Şubat 2012 Salı 23:26

Kardeşim köçer bugüne kadar hizmet etmiş bıraksın artık yeterrr...Partiyi kendi malıymış gibi kullanıcaksın 2000 kişi siliceksin sonrada affedin beni diye yalvarıcaksınız insanlar yaptıklarının arkasında durmalılar bence 2009 seçiminde AKP destek olan kimdi yine bu ilçe başkanıydı baykal gitti sende senin yardakçılarında gitsin büyükşehirde çalışan arkadaşlarımızıda rahat bırakın tehdit etmeyin sonuçta unutmayınki onlarda partilinizdir...

Yorumu oyla      319      19  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Başbakan 46 dakikanın 45'inde CHP'yi konuşuyor'
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın ülkenin sorunları yerine ...
Poligon seçimine disiplin yolu!
Karabağlar Poligon Mahallesi’nde yapılan ve olaylı geçen seçimlere disiplin ...
Bahçeli: Yüzde 50 oy bölünelim diye mi verildi?
Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, Gençliğe Hitabe ...
 
Erdoğan: O yazarla İsrail'e gidip piknik yap
CHP'li Kılıçdaroğlu'nun ABD'li yazar Auster'ı davet etmesiyle ilgili konuşan ...
Başkan Sındır: Böyle giderse Bornova'yı kaybederiz!
Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, hiçbir listeyle ilgisinin ...
Akay teşkilata “ev ödevi” verdi
30 ilçe iki belde kongresini tamamlayan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer ...
 
CHP'den Hükümet’e Suriye teklifi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu Hükümet’e Suriye ilgili bir çağrıda bulundu.
CHP'li Tekin: İlker Başbuğ idam edilmeli
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'den çarpıcı açıklamalar...
CHP'den hükümete 'dinci devlet' suçlaması
Başbakan Erdoğan'ın 'dindar bir nesil' ile Hüseyin Çelik'in 'gençliğe ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva