HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
12 Aralık 2011 Pazartesi - 13:39

Baykal'dan Kocaoğlu'na: Yalnız değilsin başkan

Baykal'ın İzmir mesaisi devam ediyor. Ziyaret turuna İl Genel Meclisi'nden başlayan Baykal, Kocaoğlu'na 'operasyon' desteği verdi.

Baykal dan Kocaoğlu na: Yalnız değilsin başkan

FATİH YAPAR/CAN ÖZLÜ/EGEDESONSÖZ – Büyükşehir’e yapılan ikinici dalga operasyonundan sonra zor günler geçiren ve yakın çalışma arkadaşları tutuklanarak cezaevine gönderilen Başkan Kocaoğlu’na destek olmaya geldiğini belirten Baykal, “Benim için buraya gelip başkanla birlikte olmak her şeyden önemliydi. Bu olmasaydı İzmir’e gelmeyi düşünmüyordum. Başkan beni güler yüzlü bir şekilde karşıladı. Bu güler yüzü gitsin istemiyoruz. Yaşananlardan dolayı ağırbaşlı olması lazım ama tebessümünü hep korusun istiyoruz. Onun bizlere ve İzmir’e umut vermesi gerekiyor. Güç dönemden geçiyoruz. Hepimize düşen görev umudu, iyimserliği ve gülen yüzü soldurmamaktır. Türkiye’de o kişi bu kişi değil onlarca kişi acılar yaşıyor. Mustafa Balbay bin gündür cezaevinde. Bunun 3’te biri hücrede geçti. Ortada bir suç ve delil de yok” dedi.

Baykal'dan çok sert yeni CHP eleştirisi... Haber için tıklayınız...

Baykal'dan yoğun İzmir mesaisi fotoğrafları için tıklayın

Başkan Kocaoğlu’nun asla yalnız olmadığını belirten Baykal, “Yalnız değilsin başkan. Milyonlarca insan konunun ne olduğunu çok iyi biliyor. Bu durum İzmir’in kaderidir sizin değil. Ankara’da mücadele edemeyenler İzmir üzerinden mücadele etmeye çalışıyorlar. Biz neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz” diye konuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mitingde altını çizdiği yargının siyasallaşması konusuna da değinen Baykal, “Bizim muhatabımız yargıçlar değildir. Yargıyı bu hale getiren siyaset anlayışı ile mücadele etmeliyiz. Alman yargısı tarafından suçlu olduğu tespit edilenler Türkiye’de ellerini kollarını sallayarak dolaşıyorlar” ifadelerini kullandı.
 
SAYGI GÖSTERECEKLER
Başkan Kocaoğlu’na sahip çıkan Baykal, “Başkan onun bunun keyfi, taktiri veya kızgınlığı ile bu göreve getirilmedi. Bu göreve İzmir halkının yüksek iradesi ile layık görüldü. Önce herkes buna saygı göstermeyi öğrenecek” dedi. Binali Yıldırım’ın eleştirilerine burada da cevap veren Baykal “AKP yetkililerinin; Özensiz, suçlayıcı, ağır ifadelerine alıştık. Fakat Binali Yıldırm’a yakışmadı. İzmir’i bir yerden düşürmeye kimsenin gücü yetmez. Kimsenin de haddi değildir. Özgür siyasi tercihlere herkes saygı duymayı öğrenmelidir. Burada daha ne söyleyelim. Nezaket ve demokrasi dersi mi verelim” dedi. 

Başkan Aziz Kocaoğlu destek ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İzmir’de sizi görmekten, ağırlamaktan dolayı son derece mutluyuz.  Bizim zor günümüzde bize gelmeniz ve bize destek vermeniz bizim için kelimelerle ifade edilemeyecek bir destektir.  Sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. 

BAYKAL’DAN KÜRÜM’E ÖVGÜLER
Baykal’ın bir sonraki durağı ise Karabağlar Belediyesi oldu. Başkan Sıtkı Kürüm’ü makamında ziyaret eden Baykal övgüler yağdırdı. Baykal “Karabağlar Konaktan ayrılarak yeni bir ilçe yapıldı. Dün gezdiğimiz projelerden çok etkilendim. Sıtkı başkan bu işi biliyor. Partimize yakışan bir belediyecilik hizmeti var. Bazı insanlar doğuştan belediyeci oluyor. Diploma ile eğitim seviyesi ile belediye başkanı olunmuyor. Kişinin davranışları, aile içindeki durum, sosyal yapı da belediye başkanlığı için en büyük etken. Bunu Sıtkı Başkan da görüyorum” dedi. Baykal, belediye başkanlığı niteliklerini sayarken, Kürüm’ün eşi Fatma Kürüm’e de onaylatınca gülüşmeler yaşandı. Baykal, kendisine getirilen ve içinde nane yaprağı bulunan limonatanın tadını da çok beğendi. Baykal’ın üçüncü gün programına, ilk iki günden farklı olarak Gaziemir ekibi de dahil oldu. Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, eşi Birsen Şenol ve ilçe başkanı Elif Becek de Baykal’ı yalnız bırakmadı. Elif Becek, üç gün boyunca Baykal’ın ziyaret programına dahil olan ilk ilçe başkanı olarak dikkat çekti. Menemen Blediye Başkanı Tahir Şahin ve Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı da eski lideri yalnız bırakmadı.

“Buca’ya büyük hizmetler vereceğine inanıyorum”
CHP Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal Buca Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Ercan Tatı’nın çok güç günleri atlattığını belirten Baykal, “Kendisinin Buca’ya büyük hizmetler vereceğine inanıyorum” dedi. İzmir’e bir nikah için gelen CHP Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, belediyelere gerçekleştirdiği ziyaretleri Buca’dan başlattı. Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’ın da katıldığı Buca Gölet tesislerindeki sabah kahvaltısından sonra Buca Belediyesi’ne gelen Deniz Baykal’ı yol üzerindeki Belediye şantiyesindeki işçiler karanfillerle karşıladı. Baykal daha sonra hizmet binasında Başkan Ercan Tatı’dan çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Mücadelenin semeresi

Deniz Baykal, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’yı kutladı. Baykal Buca’nın  üniversite, sebze ve balık halleri, mezarlıklar, cezaevleri gibi  İzmir’in yükünü çeken alanlarına sahip olduğunu belirtirken, “Buca buna karşılık metropolle entegre olamamış önemli bir ilçemiz. Bu nedenle hem Büyükşehir hem de Buca Belediyemize önemli görevler düşüyor” dedi. 

Başkan Ercan Tatı’nın Buca’nın sorunlarını ve projelerini iyi biçimde kavradığını da kaydeden Deniz Baykal, “Başkanımız göreve geldiğinden beri çok sıkıntı yaşadı ama yılmadı. Başkanımız belediyeyi oturtmuş görünüyor. Ama Buca insanı hala bazı hizmetleri Buca dışına çıkarak alıyor. Bunun değişmesi gerekiyor. Büyük belediye projelerinin Buca’da uygulanması gerekiyor. Yolda gelirken şantiyedeki işçilerimizin gözlerindeki mutluluğu ve güveni gördüm. Bu beni mutlu etti. Buca Belediye Başkanımızın ilçesine büyük hizmetler vereceğine inanıyorum” diye konuştu..

‘Çok verimli projeler yürütüyorsunuz’
İzmir İl Genel Meclisi Bakanı Serdar Değirmenci’yi Makamında ziyaret eden CHP Eski Genel Başkanı Antalya Milletvekili Deniz Baykal, il genel meclislerini önemsediğini, mevcut yapısının daha da güçlendirilmesi gerektiğini söyledi.
 
Makamında CHP Eski Genel Başkanı Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ı ağırlayan İzmir İl Genel Meclisi Başkanı Serdar Değirmenci, İzmir İl Genel Meclisinin yapısı hakkında bilgi verdi. Değirmenci, “İzmir’in 30 ilçesi, 597 köyü var. Yüz ölçümü çok büyük. Kırsal kesimin kalkınması için çalışıyoruz” dedi.

Her alanda varız
Spordan, kültüre, sağlıktan eğitime kadar bir çok alanda çalışmalar yürütüldüğünün haturlarab Başkan Değirmenci, “Her yıl olduğu gibi bu yılda bütçemizin % 20’lik kısmını eğitime ayırdık. Okullarımızın yakacak ihtiyaçları dahil olmak üzere, onarım, bakım ve yapımını gerçekleştiriyoruz. Sosyal Projelerle örnek işler yapıyoruz. Kent Güvenlik sistemi MOBESE’nin yapımı için pay ayırdık. Öte yandan Kırsal Kesimin Katı Atıklarının Toplanması Projesini de hayata geçirerek, tüm Türkiye’ye örnek olduk. Kentimizin ve kırsal kesimin kalkınması için her alanda çalışmalar yürütüyoruz” dedi.

İl Genel Meclislerini Önemsiyorum
CHP Eski Genel Başkanı Antalya Milletvekili Deniz Baykal ise yaptığı konuşmada, İl Genel Meclislerini önemsediğini belirtti.  Baykal, “İl Genel Meclislerini önemsiyorum. Merkezi hükümet ve Belediyelerinin dışında kırsal kesimin ihtiyaçlarını karşılayan yerel yönetim birimisiniz. Ayrılan bütçeyle kırsal kesimin ihtiyaçlarını karşılamak zor olsa da hizmette boşluk dolduran yapıya sahip yerel yönetimlersiniz” dedi.  İl Genel Meclislerinin imkanlarının genişletilmesi gerektiğini de savunan Baykal, İl Genel Meclislerine çok görevler düşüyor. İl Genel Meclis Üyeleri milletvekilleri gibi seçimle görev başına gelerek, yerel parlamento olarak çok verimli çalışmalar yürütüyorlar. Köylerimizin tüm ihtiyaçlarını İl Genel Meclisleri karşılıyor. Bu yüzden İl Genel Meclislerini önemsiyor, daha da güçlendirilmeleri gerektiğine inanıyorum” diye konuştu.  Yapılan konuşmaların ardından İzmir İl Genel Meclisi Başkanı Serdar Değirmenci, 1993 yılı 8 Haziran’da Ayında Menemen’de yapılan Gediz Ölmesin Öldürmesin Panelinde çekilen bir fotoğrafı Baykal’a hediye etti.

'Bornova her geçen gün güzelleşiyor'

Bornova Belediyesi’ne de bir nezaket ziyaretinde bulunan Baykal, Başkan Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’dan bilgiler aldı. Baykal, Bornova Belediyesi’nin başarılı çalışmalarını ilgiyle izlediklerini söyledi
 
Baykal’ı, Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır karşıladı ve makam odasında ağırladı. Sındır, 29 Mart 2009 tarihinden bugüne yapılan belediye çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Ziyarete Bornova Belediyesi meclis üyeleri de katıldı.
 
Göreve geldiği günden itibaren insan odaklı projelerle Bornovalılara hizmet ürettiklerini vurgulayan Başkan Sındır, “Örnek çalışmalara imza attık ve atmaya devam ediyoruz. Mevlana Toplum ve Bilim Merkezimizde çocuklarımıza uygulamalı olarak bilimi öğretiyoruz. Bu projemiz bir çok belediye tarafından örnek alındı. Yeşil alan miktarı konusunda Avrupa ortalaması olan 7 metrekareyi yakaladık. Naldöken’de kurduğumuz giysi ve eşya bankası ile ihtaycı olan tüm yurttaşlarımızın yanında yer alıyoruz. Evde yaşlı, gebe ve loğusa bakım çalışmalarımız devam ediyor. Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu 35 kişilik profesyonel kadrosuyla her yıl 3-4 değişik oyunu sahneye koyuyor. Bornova’da sokak arasında pazaryeri bırakmamak için 7 ayrı projeyi hayata geçirdik. Göreve geldiğimizde 105 milyon lira olan belediye bütçesini sağladığımız idari ve mali disiplinle 160 milyon liraya çıkardık” dedi.

Bornova Belediyesi’nin başarılı çalışmalarını büyük bir gurur ve mutlulukla takip ettiklerini belirten Deniz Baykal da şöyle konuştu: “Bize sunduğu sıcak karşılama ve verdiği bilgilerden dolayı Başkan Sındır’a çok teşekkür ediyoruz. Bornova’da 50 bin kişilik üniversite potansiyeli bulunuyor. Başkan Sındır da üniversite ve belediyenin potansiyelini ortak projelerle birleştirerek önemli projelere imza atıyor. Bornova bu projelerle her geçen gün daha da güzelleşiyor.”

Konak’ta Baykal’a coşkulu karşılama
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Konak Belediyesi’ni ziyaret etti. Deniz Baykal, Konak Belediyesi semt merkezlerinde mesleki ve kişisel gelişim kurslarına katılan Konaklı kadınların ilgi ve sevgi yağmuruyla karşılandı. Coşkulu geçen ziyarette başta Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan olmak üzere, CHP eski PM üyeleri Mehmet Sevigen ve Yılmaz Ateş, eski İzmir Milletvekili Canan Arıtman, CHP İl eski Başkanı Kemal Karataş, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye çalışanları ve partililer bulundu. Başkan Tartan, göreve geldiği tarihten bugüne kadar yaptığı çalışmaları televizyon ekranından aktardı.
 
İzmir’de yerel yönetimlere ve partililere destek için ziyaretlerde bulunan Deniz Baykal Konak’ta büyük ilgi gördü. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan İzmir’e en güzel moralin üretken ve güç veren kadınların etkisiyle olduğunu hatırlattı ve şunları söyledi:
“Genel Başkanımız Deniz Baykal İzmir’e her geldiğinde ayrı bir heyecan yaşıyoruz ve şeref duyuyoruz. Onun devlet adamı kişiliğiyle çizdiği genel tabloyu yerel yönetim anlayışımızda yansıtmaya çalıştık. Konak’ta güzel bir heyecan yakaladık. Bu heyecan bir sevgi çemberine dönüştü ve Konak İzmir’in gülen yüzü haline geldi.”
 
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, İzmir’de bulunmaktan ve burada gördüğü çalışmalardan, başarılı işlerden memnun olduğunu ifade etti. “İzmir yetkin ellerde” diyerek İzmir’de yaşanan zor sürecin en kısa zamanda sonlanacağını söyleyen Baykal, Konak’ta ciddi bir halk desteği olduğunu vurguladı. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın kentin değerlerine sahip çıkarak sosyal demokrat anlayış içerisinde etkin bir çalışma sergilediğini belirterek şöyle konuştu:
“Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, siyasal yaşamında ve öncesinde ortaya koyduğu kimlik ve saygınlıkla, yerel yönetimde de yeni bir dönem açtı. Türkiye’nin en önemli kentlerinden olan İzmir’in merkezinde, Konak’ta belediye başkanlığı yaparak bu sorumluluğu üstlendi. İzmir’in ve Konak’ın imajını hem Türkiye’ye hem de dünyaya tanıtma konusunda başarılı çalışmalara imza attı. Hakan Tartan Konak’a çok yakıştı. Konak da bu işten ciddi şekilde kazançlı çıkıyor.”

KAHVEYİ KARŞIYAKA’DA İÇTİ
Kahvaltıyı Buca’da öğle yemeğini Karabağlar’da yiyen Deniz Baykal yorgunluk kahvesini de Karşıyaka’da içti. Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’ı ziyaret etmeden önce Karşıyaka Çarşısı’nda Karşıyaka Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Osman Küçükavcı’nın kahve dükkanında kahve içen Baykal, izdiham nedeniyle zor anlar yaşadı. Fotoğraf çektirmek isteyenlerin akınına uğrayan Baykal daha sonra çarşıdan yürüyerek belediye binasına geldi. Ziyarette Baykal’a eski Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen, İzmir eski Milletvekilleri Canan Arıtman, Abdürrezzak Erten, Bülent Baratalı,  İl eski Başkanları Kemal Karataş ve Ekrem Bulgun, Parti eski Meclis Üyesi Mehmet Süne ve Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm ile partililer eşlik etti.

Karşıyaka forması
Başkan Durak’ın makam odasına giren Baykal’a burada Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çalışkan ve Durak tarafından ‘Deniz Baykal’ yazılı Karşıyaka forması hediye edildi. Baykal, “Her kulüp kendisine Atatürk’ün bir konusunu bulur ve Atatürk’ü kendisi ile özdeşleştirir. Karşıyaka Spor Kulübü gerçekten Mustafa Kemal ile ilişkisi olan bir spor kulübüdür” dedi. Ziyaretin internetten canlı yayınlandığının söylenmesi üzerine de Baykal, “Teknoloji artık gelişti. Sizi tebrik ederim” ifadelerini kullandı. Baykal, kahvenin üzerine başka bir şey içmeyeceğini söylerken sadece aşure yemekle yetindi. Baykal, ziyarette kadınların sayısının fazlalığını görünce sormadan edemedi. Başkan Durak, “Mecliste bayan ağırlığımız ve bürokratlar arasındaki bayan sayımızın fazlalığı ile göz dolduruyoruz. Büyükşehir’de 4 bayan meclis üyesinin 2’si bizim ilçemizden” dedi. Baykal da “Zaten Karşıyaka’ya da bu yakışır” cevabını verdi.

Belediye Başkanı Durak, deprem konusunda bilinçlendirme çalışmaları ve projeler geliştirdiklerini de anlatırken 150 bin eve dağıtılacak olan deprem bilgilendirme rehberini de Baykal’a hediye etti. Hediye paketinde bardak ve Karşıyaka kitabı da yer aldı. Baykal, ziyarette bol bol fotoğraf çektirdi.

BAYKAL: “ADALETTE ŞİKE VAR”
CHP eski lideri Deniz Baykal, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya’yı da makamında ziyaret etti. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği Baykal, ilk kez egedesonsöz.com tarafından gündeme getirilen, Yeni CHP anlayışına yönelik eleştirilerini burada da tekrarladı.Baykal “Artık bir adım öteye geçmemiz lazım. Bu da iktidardır. İzmir ve Türkiye açısından CHP’lilerin el ele vermeleri ve birlik içinde olmalarıdır. Halka, topluma güven veren, toplumun beklediği çalışmaları, açılımları inanç ve kararlılıkla söylemek gerekir. CHP’nin kendi iç çekişmelerini tahrik etmeye ihtiyacı yok. CHP’nin kendi tarihi ile kendisi ile kavga etmesine gerek yok. Bizim ilkelerimiz tüm dünyanın saygı gösterdiği değerlerdir. Onlara sahip çıkmalıyız ve kendimizi, kendimiz tartışır hale gelmemeliyiz. Geçmişimize ve kadrolarımıza sahip çıkmalıyız. Gözümüz ileride olacaktır ama kendi partililerimizin hakkını da vermeliyiz. Böyle bir anlayış içinde özlenin iktidar yolu açılabilir. İzmir güç günler yaşıyor. Bunlar gelip geçer. Demokrasimiz maalesef tam oturmadı. Hala küçük kavgalar ve küçük intikam hesapları yapılıyor. Hukuku ve yargıyı kullanarak adaletsizlik yapılıyor. Söyleme bakılırsa ileri demokrasi ancak en temel hak ve özgürlükler bile elimizden alınıyor. Türkiye bunlara teslim olmayacak. Biz Türkiye’ye demokrasiyi getirmiş bir partiyiz. Zamanında bunun için insanlar canlarını verdi. Gerekirse yine o bedeli öderiz ancak geçit vermeyiz. Sporda şike kötüdür ama adalette şike daha kötüdür” ifadelerini kullandı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
DOĞRUCU 13 Aralık 2011 Salı 10:36

DENİZ BAYKALA HELAL OLSUN. İZMİRE VE İZMİRİN BAŞKANINA SAHİP ÇIKIP MORAL VERDİĞİ İÇİN. GERÇEK DOST KÖTÜ GÜNDE BELLİ OLUR

Yorumu oyla      12      8  
AREN 12 Aralık 2011 Pazartesi 20:49

sayın baykal ne olur izmire gelme

Yorumu oyla      17      10  
BUCALI 12 Aralık 2011 Pazartesi 18:32

SAYIN TATI TENİS KLÜBÜ BATIRDINIZ, YEDİ GÖLLERİ ÇALIŞMAZ HALE GETİRDİNİZ, ŞİRİNYER BUZ PİSTİNİ BATIRDINIZ, KREŞİN VAY HALİNE BİRİNE PEŞKEŞ ÇEKTİNİZ. DÜĞÜN SALONUNU DA HALLEDİYORDUNUZ ALLAHTAN MUZAFFER KATER ENGEL OLDU. SAYIN BAYKAL HALA NİYE TEŞEKKÜR EDİYOR ANLAMADIM. HEYKELDEKİ BAYRAK DİREĞİNİ ÇOK BEĞENDİ HERHALDE…

Yorumu oyla      16      12  
BUCALI 12 Aralık 2011 Pazartesi 18:27

SAVCILIK İDDİA NAMESİNDEN ÖĞRENDİĞİMİZ ( HALİT TUNCUN YAZISINDAN) ERCAN TATI VE ARKADAŞLARININ TEMİZLİK İHALESİNİN A.AZİZ YILDIZDA KALMASI İÇİN ALDIKLARI 300 BİN TL NE OLDU ONUDA ERCAN TATIYA BİR SORSANA SAYIN BAYKAL

Yorumu oyla      15      10  
BUCALI 12 Aralık 2011 Pazartesi 18:21

KILIÇDAROĞLU TAŞARON KALDIRILSIN DİYE UĞRAŞIYOR. DENİZ BAYKAL BUCA BELEDİYESİNDE TAŞARON İŞÇİ OLARAK ÇALIŞAN İŞÇİLERİN GÖZLERİNDEKİ MUTLULUĞU GÖRÜYOR.TAŞARONDA ÇALIŞAN,YARINI BELLİ OLMAYAN İŞÇİ NASIL MUTLU OLUR SAYIN BAYKAL, SEN BU İŞÇİLERLE DALGAMI GEÇİYORSUN. BİR KERE BUCA İÇİN FAYDALI BİR ŞEY YAP VE ERCEN TATIYA TAŞARON İŞÇİ ÇALIŞTIRMAYI BIRAKMASINI SÖYLE …

Yorumu oyla      17      9  
12 Aralık 2011 Pazartesi 17:53

Herkes şaşkın, AK Partililer bu soruşturmaların neticesi ne olacak diye birbirlerine sorarken, CHP liler ise, bu operasyon rüzgârını nasıl arkamıza alır mağduru oynarız çabasında. Kimse operasyonun içeriğiyle ilgilenmiyor. Oysa ortada çok vahim olaylar oluyor kimse bunu sorgulamıyor, yâda sorgulamak istemiyor. Bu gelişen olaylar da tek suçlu YARGI demek nasıl bir anlayıştır.

Yorumu oyla      16      7  
12 Aralık 2011 Pazartesi 16:40

o kahvaltı yaptığınız buca gölet tesisleri sn. Şeboy un eseridir. oraya başkan diye oturttuğun tatı şimdiye kadar hazıra konupta var olanları allayıp, pullayıp açılış yapmaktan başka ne halt etti acaba. Ha pardon; bir tane Bayrak direği dikmişti sahi. Hazır yapılanlara konup caka satarak belediye başkanlığı olmaz, kendi bir tane proje hayata geçirebildimi, HAYIR. Buca oturttuğun kişi sayesinde 10 yıl kaybetti ve bazılarını doyurmaktan başka bir iş gördüğüde yok.

Yorumu oyla      20      11  
isimsiz 46 12 Aralık 2011 Pazartesi 15:48

usta hizip , buca belediye başkanı için şöyle demiş ; " Başkanımız belediyeyi oturtmuş görünüyor.." Valla doğru , öyle bir oturttu ki , yerinden kaldırmak mümkün değil..Birbirinize çok yakışıyorsunuz sayın baykal ve tatı..Ortak paydanız , ne chp , ne cumhuriyet , ne sosyal demokrasi ne de Mustafa Kemal..Sizin tek ortak noktanız ,bal yapmayan arı olmanız...Bal yapamaz ama sadece sokarsınız..

Yorumu oyla      25      15  
MİLES 12 Aralık 2011 Pazartesi 15:42

GALİBA GENEL BAŞKANLIKTAN SONRA BELEDİYE BAŞKANLIĞI DÜŞÜNÜLÜYO.....

Yorumu oyla      20      13  
12 Aralık 2011 Pazartesi 15:19

ne coşkulu kalabalık başkanlar belediye işçilerini toplatıyor kalabalık olsun diye sonrada basına verip yazdırıyorlar ancak kandilerini kandırırlar başkasını kandıramazlar aslında kendileride inmıyorlar ama ne yapsınlar bir umut ya baykal gelirse çünkü son dönemleri olduğunu kendileride biliyorlar çoğu birdaha seçilmiyecek izmirden başka il yokmu sadece izmirlende iktidar olunmuyor ülke geneli önemli gidin gelin izmir

Yorumu oyla      23      13  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İş sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat
Karşıyaka Belediyesi işsiz olan veya farklı iş kollarını öğrenmek, meslek ...
Başkan Çalkaya yaşlılarla buluştu
Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, ilçede yaşayan yaşlılar ile ...
Beş bin efe rekor kıracak
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Ege Efe Kültür Derneği Yönetim ...
 
Adı gibi umudunu yitirmedi
Konak Küçükada Mahallesi’nde yaşayan Konak Belediyesi Çocuk Senatosu üyesi ...
Bornova’da yüzme keyfi kışın da devam ediyor
Bornova Belediyesi’nin Işıkkent’te hizmete açtığı yarı olimpik yüzme havuzu, ...
Bayraklı Belediyesi’nden Saint Antuan’da yeni yıl konseri
Bayraklı’daki tüm kesimlere eşit yaklaşan Başkan Hasan Karabağ, Sent Antuan ...
 
Çakma yazar Çeşme Belediyesi'ni 43 bin lira dolandırdı
Kendisini ünlü bir yazar olarak tanıtan M.Y isimli bir kişi kitap yazacağını ...
Operasyona rağmen İzmir'i karış karış geziyor
Temsil görevi ve toplantılar dışındaki tüm zamanını İzmirlilere ayırmaya ...
Çiğli'de okullara destek devam ediyor
Çiğli Belediyesi Aralık ayında dört okulun daha fiziki ihtiyaçlarını karşılamak ...
 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
İzmirli kız ve Onur E. Yıldız meselesi
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sinema dünyasına İzmirli iki yıldız!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk nasıl şımarır?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (8) 'Sokak satıcıları'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva