HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
12 Aralık 2011 Pazartesi - 09:59

Operasyona rağmen İzmir'i karış karış geziyor

Temsil görevi ve toplantılar dışındaki tüm zamanını İzmirlilere ayırmaya çalışan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bulduğu her fırsatta mahalle ve köyleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Operasyona rağmen İzmir i karış karış geziyor

İZMİR -  Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik polis baskınlı operasyonlara rağmen çalışma prensibinden taviz vermeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, mahalle mahalle, köy köy dolaşarak halkın sorunlarına çözüm üretmeye çalışıyor. Son olarak Güzelbahçe’nin Yelki ve Seferihisar’ın Ulamış mahallesi ile Turgut, Gölcük, Gödence ve Yeni Orhanlı köylerini ziyaret eden Başkan Kocaoğlu, bu bölgelerde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan park ve spor sahalarının açılışlarını da gerçekleştirdi.
 
Her gittiği yerde davul, zurna ve halk oyunları gösterileriyle karşılanan Başkan Kocaoğlu, ziyaret programına Güzelbahçe’nin Onurcan Sitesi ile başladı. 3700 metrekarelik alanda gerçekleştirilen çevre düzeni ve park çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kocaoğlu, Yelki Mahallesi’nde de içerisinde spor aletlerinin de bulunduğu parkın açılışında, kendisine ikram edilen aşureden yedi. Ulamış İlköğretim Okulu’nda çocuklara spor malzemesi ve eşofman dağıtan başkan Kocaoğlu, köy meydanında öğrencilerin zeybek gösterisini izledi, kahvede köy sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi, notlar aldı. Kocaoğlu ardından Turgut Köyü’ne geçerek Büyükşehir tarafından yapılan spor sahası ve parkın açılışını yaptı, gençlere spor malzemesi ve eşofman dağıttı. Gölcük Köyü’ne de uğrayarak vatandaşların yol düzenlemesi isteğini değerlendiren başkan Kocaoğlu, ardından Gödence’ye geçti. Burada davul zurnayla karşılanan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, halk oyunları ekibinin gösterisini ilgiyle izledi. Yeni Orhanlı’da vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Kocaoğlu, kendisini görmek ve dinlemek için köy kahvesinde toplanan vatandaşların tek tek sorunlarını dinledi.
 
SIRA BU KEZ KÖYLERLE
Aciliyet sırasına göre tüm ilçe, mahalle ve köylerde çalışmaların hızla sürdüğünü belirten Başkan Kocaoğlu, “Hangi semte giderseniz gidin 2003 yılını hatırlayın bir de şimdiye bakın. Hafta sonları ekiplerimizle birlikte köyleri geziyoruz. Acil yapılacak işleri yapıyoruz. Yeni ihtiyaçları belirleyerek, hizmet etmeye devam ediyoruz. Mahallelerimizin elini yüzünü toparladık. 2014 yılına kadar da 164 köyümüzü toparlamaya çalışacağız” dedi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 95 köyde otobüs seferi başlattıklarını geriye kalan köylerde de 150 yeni otobüsün hizmete girmesi ile birlikte seferlere başlayacaklarını söyledi. Tüm otobüslerin yeni ve klimalı olacağını söyleyen Başkan Kocaoğlu, tarih olarak da 2012 yılı Eylül ayına işaret etti. Son 6 ay içinde 164 köyden 32’sinde çalışma başlattıklarını hatırlatan Başkan Aziz Kocaoğlu,   seracılığı teşvik etmek istediklerini ve arazi arayışına başladıklarını belirterek Seferihisar’da bulunan 200 dönümlük bir Hazine arazisi için İzmir Jeotermal A.Ş’nin tahsis talebinde bulunduğuna dikkat çekti. Başkan Kocaoğlu’nun ziyaretlerine Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Seferihisar Belediyesi Başkan Yardımcıları Hüseyin Ercan, Nilgün Durmazer, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer ve meclis üyeleri de katıldı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Örnek Bir Davranış... 12 Aralık 2011 Pazartesi 18:57

Evet ne olursa olsun hayat yine devam ediyor ve bu ince düşüncesinden ve nezaketinden takdir ediyorum Sayın Belediye başkanımızı...Hiç bir baskı ve tepkilere rağmen yola devam BAŞKAN...

Yorumu oyla      13      6  
mert 12 Aralık 2011 Pazartesi 18:27

Şahsen yelki ve ulamış çok eskden köydü . ancak son gittigmde birer semt haline gelmiş büyük alanlar olduklarını gördüm. yani belde gibi bişeyler o yüzden köy demek bana pek dogru gelmiyor ..

Yorumu oyla      12      6  
AHMET 12 Aralık 2011 Pazartesi 14:49

YAZABİLİRLERMİ ARKADAŞIM VAHAP GÜLER ONLARIN İŞİ GÜÇÜ OYUN OYNAMAK HİLLE YAPMAK BELKİ İZMİRİ BÖYLE ALIRIZIN PEŞİNDELER HAKSIZ KÖTÜLEMEK SAHTE BELGELERLE OPERASYONLAR DÜZENLEMEK AMAÇLARI ÜZÜM YEMEK DEĞİL BAĞCIYI DÖVMEK AMA İZMİRLİ BUNLARI BİLİYOR İNANMAZ.

Yorumu oyla      19      7  
Vahap Güler 12 Aralık 2011 Pazartesi 10:36

Hangi ilde köylerde park gördünüz yazın bakıyım akapeliler ? Ne oldu nereye saklandınız ??? Yoksunuz bu haberde...Akp li belediyeleri yazın bakalım hangisi köylere park ve basketbol sahası filan yaptırıyor ayrıca asfaltlıyor ???? İzmir köye dönmüş sizin beyniniz geri kalmışsa biz napalım.

Yorumu oyla      25      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çiğli'de okullara destek devam ediyor
Çiğli Belediyesi Aralık ayında dört okulun daha fiziki ihtiyaçlarını karşılamak ...
Flaş! Teslim olan Derbentoğulları cezaevinde!
Büyükşehir’e yönelik ikinci operasyon sonrası önce tutuksuz yargılanmasına ...
Selanik-İzmir dostluk köprüsü sağlamlaştı
Yunanistan'da geçen Kasım ayında yapılan yerel seçimde göreve gelen Selanik ...
 
Kore ve Kıbrıs Kahramanları tek çatı altında
Türkiye genelinde 200 üyesi bulunan, Kore ve Kıbrıs kahramanları derneğinin ...
Konak’tan AB projesine büyük destek
Konak Belediyesi, Karataş Lisesi’nin Ulusal Ajans ile birlikte geliştirdiği ...
İşte operasyondaki son 13 tutuklamanın gerekçesi
İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik ikinci şok operasyonda önce gözaltına ...
 
'Bugün Türkiye'nin en önemli ihtiyacı adalettir'
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ''Bugün Türkiye'nin, ...
Narlıdere geleneksel aşure gününde buluştu
Tahtacı Kültür Derneği Narlıdere Şubesi tarafından düzenlenen geleneksel ...
Kadifekale'ye 200 milyon liralık yatırım
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent dönüşümünde Türkiye’ye örnek bir model ...
 
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
İzmirli kız ve Onur E. Yıldız meselesi
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva