HABERLER>POLİTİKA
22 Temmuz 2011 Cuma - 12:46

Bayır disipline verdi, Kılıçdaroğlu gönül aldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İl Başkanı Bayır tarafından Disiplin Kurulu’na sevk edilen Ödemiş İlçe Başkanı Emin Öztürk’e sahip çıktı. Öztürk’ü telefonla arayan Kılıçdaroğlu “Seni üzmüşler. Canını sıkma, takipteyiz” dedi.

Bayır disipline verdi, Kılıçdaroğlu gönül aldı

Can Özlü/Egedesonsöz/Özel - CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır tarafından, basında yer alan açıklamaları gerekçe gösterilerek, kesin ihraç istemi ile tedbirli olarak İl Disiplin Kurulu’na sevk edilen, Ödemiş İlçe Başkanı Emin Öztürk’e, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’ndan destek geldi. İlk disiplin kurulu toplantısında, hakkındaki tedbir kararı kaldırılan ancak disiplin süreci devam eden Başkan Öztürk’e telefonla ulaşan CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun “İzmir’de seni biraz üzmüşler. Sürecin takipçiyiz. Canını sıkma. Aynı istekle çalışmaya devam et” dediği öğrenildi.
 
Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun sergilediği desteği çok anlamlı ve onur verici bulan Ödemiş İlçe Başkanı Emin Öztürk, 50 yıllık partili olarak ilk kez böyle bir şeyle karşılaştığını ve gurur duyduğunu söyledi. Öztürk “Özdere’deki yazlığımda tatil yaparken, Özel Kalemi aracılığı ile genel başkanımız aradı. İzmir’deki her adımı dikkatle takip ettiklerini söyledi. ‘Yakın zamanda seni üzmüşler. Canını sıkma. Aynı istekle çalışmaya devam et’ dedi. 50 yıllık partiliyim. İlk kez bir genel başkan birebir beni aradı ve sahip çıktı. Gururlandım. Kimseyle kırgın olmadığımı söyledim. Serzenişte ya da şikayette bulunmadım. Benim CHP için yaptıklarımı herkes bilir. Kimseyle sorunum yok. Süreç beni haklı gösterecektir” dedi.

Neler olmuştu?
CHP İzmir’de, Ödemiş İlçe Başkanı Emin Öztürk ile Karabağlar İlçe Başkanı Birol Ağırbaş, kesin ihraç talebi ile İl Disiplin Kurulu’na sevk edilmiş, kurulun ilk toplantısında haklarındaki ‘tedbir’ kararı kaldırılmıştı. İsmet İnönü’den beri parti üyesi olduğunu belirten Öztürk, disiplin kararına tepki göstermiş, İl Başkanı Bayır’ı ‘çaylak’ olmakla suçlamıştı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 15 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
öz ödemişli'ye 23 Temmuz 2011 Cumartesi 07:12

Allah'tan dilerim sende böyle bir acıyı yaşama sana da böyle bir yorum yapmasınlar. Seni azıcık insan olmaya davet ediyorum.

Yorumu oyla      13      6  
arbay 23 Temmuz 2011 Cumartesi 01:11

arkadaşlar işte bu yüzden iktidar olamıyoruz.durumu öğrenen iki milletvekili ve il başkanımız heman hastaneye koştular..ama denildiği gibi bir hayati durum söz konusu değil yani beyin kanaması değilmiş.her şeye rağmen örgüt yan yana omuz omuza bunun dışında düşünenler kavga isteyenler yorum yapmasın.arkadaşlar işte bu yüzden iktidar olamıyoruz.durumu öğrenen iki milletvekili ve il başkanımız heman hastaneye koştular..ama denildiği gibi bir hayati durum söz konusu değil yani beyin kanaması değilmiş.her şeye rağmen örgüt yan yana omuz omuza bunun dışında düşünenler kavga isteyenler yorum yapmasın.

Yorumu oyla      12      6  
öz ödemişli 22 Temmuz 2011 Cuma 23:18

çok komik bir haber,emin öztürk yıllardır chp önünü kesmiştir ÖDEMİŞ'de,,gruplaşmalara neden olmuştur,onun için bir arpa boyu yol alamadı CHP HERKES partide mevki olarak birbirine saygı göstermelidir,bu bir parti görevi ve terbiyesidir EGER sen böyle davranmıyorsan ya istifa edecesin yada disiplin ile partiden uzaklaşacaksın,daha seçim öncesi medya önünde kendisinden yaşca büyük oldugu için AGABEY diye hitap eden bir il başkanına yerden yere vurmaya kalktı,il başkanımız seçim öncesi partiye zarar gelmesin diye sesini çıkarmadı,belkide 5-6 kez ödemişe gitti,tarım mitinginin gerçekleşmesini sagladı,sevgili arkadaşlar il başkanımız parti kültürünü çok iyi bilen,gençlik kollarına bir agabey gibi davranan,en önemliside saygı gösteren bir il başkanımız var,demokrat,halkçı,ULUSALCI,İZMİRLİ,30 YILLIK PARTİLİ İL BAŞKANIMIZ VAR,SONUNA KADAR ARKANDAYIZ TACETTİN BAŞKAN,,,SAYGILARIMLA ÖZ ÖDEMİŞLİ MEHMET

Yorumu oyla      17      9  
Serkan Yalçın 22 Temmuz 2011 Cuma 20:02

utanın be utanın! adam canıyla cebelleşiyor yaptığınız yorumlara bak insan görünümlü canavarlar! katakulli ile bir yere gelmek isteyeceğinize adam gibi bileğinizin hakkıyla gelin de ondan sonra konuşun.

Yorumu oyla      19      9  
ali haydar turabi 22 Temmuz 2011 Cuma 15:57

bu haber doğruysa ve buna rağmen hala o il başkanı koltuğunda oturmayı sürdürüyorsa ben söyleyecek bir şey bulamıyorum.

Yorumu oyla      19      22  
Haber bazılarının canını sıkmış olsa gerek! 22 Temmuz 2011 Cuma 15:45

Yorum yapamayıp yorumları "katılmıyorum" şeklinde değerlendirenler de iyi biliyor ki bu haber Emin Öztürk farkını ortaya koyan bir başka deyişle sizin karnınızı şişiren bir haber... Yeni haberlere hazırlıklı olun!

Yorumu oyla      17      23  
Mahir 22 Temmuz 2011 Cuma 15:34

Seferihisar da chpli meclis üyeleri aleni bağımsız ve akp li meclis üyeleri ile ortak hareket etmekte ,ilçe başkanı il başkanlığına ihraç kararını iletti ama koray acaroğlunu dinleyen yok.CHP Bu yüzden seferihisar da çöküşe geçti.Bir önceki belediye başkanı Hamit nişancınında Ak p ye yakın gözükmesi ile güçlenen akp genel seçimlerde chp ile aradaki oy farkını iyice düşürdü.

Yorumu oyla      16      7  
Haber bazılarının canını sıkmış olsa gerek! 22 Temmuz 2011 Cuma 15:34

Yorum yapamayıp yorumları "katılmıyorum" şeklinde değerlendirenler de iyi biliyor ki bu haber Emin Öztürk farkını ortaya koyan bir başka deyişle sizin karnınızı şişiren bir haber... Yeni haberlere hazırlıklı olun!

Yorumu oyla      17      30  
kenan (beydağlı) 22 Temmuz 2011 Cuma 15:34

Yahu bu haberin kaynağı kim bilemiyorum..ama tahminimi söyleyeyim.(m.a.fırt)söylenenlerin hepsi saçma Genel başkan bu kadar işi arasında il başkanını yok sayarak (kaldı ki kendi atadığı)emin başkanı aramaz..ama bu senaryolarada C.H.P. liler güler geçer.

Yorumu oyla      32      14  
aziz tekin 22 Temmuz 2011 Cuma 15:24

Aslında bu güzel bir haber. Ama geç kalınmış bir özür var. Emin Öztürk tanığım en olumlu dürüst siyasetçilerden birisidir. Aziz Tekin

Yorumu oyla      20      32  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şahin: İnceleme bir hafta içinde sonuçlanır
İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Silvan'daki terör saldırısının ardından ...
Erdoğan: Asker yerine polis
Başbakan Erdoğan, iç güvenlik harekâtında asker yerine polisin kullanılması ...
Tekin’den İzmir’e uyarı
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, “isyancı başkanlar” ve “gölge ...
 
CHP: Hükümet dediğimize geldi
Cumhuriyet Halk Partisi, Başbakan Erdoğan’ın Kıbrıs’la ilgili son açıklamalarını değerlendirdi.
Vekillerden uyarı: Siyasete karışmayın
Başkanların gizli toplantılarına, Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu ...
İl başkanları EXPO için birleşiyor
Üç siyasi partinin İzmir İl başkanları, kentin geleceğine yön verecek ...
 
AK Partili vekil: Başbakan’a dokunmak ibadettir
AK Parti'li Hüseyin Şahin, Başbakan Erdoğan’ın kendilerine enerji verdiğini ...
Tacettin Bayır'ın en mutlu günü
CHP İl Başkanı Tacettin Bayır dede oldu. İki yıl önce evlenen oğul Doğuş ...
Vural'dan Meclis TV tepkisi
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Meclis TV'nin yayınlarının yeniden ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva