HABERLER>POLİTİKA
20 Temmuz 2011 Çarşamba - 17:36

AK Partili vekil: Başbakan’a dokunmak ibadettir

AK Parti'li Hüseyin Şahin, Başbakan Erdoğan’ın kendilerine enerji verdiğini belirterek, “Başbakanımıza dokunmak bile bence ibadettir” dedi.

AK Partili vekil: Başbakan’a dokunmak ibadettir

BURSA - AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl ilçesinde çalışmalarından ve kendisini ziyaret etmelerinden dolayı partililere teşekkür yemeği verdi.
 
Atış Poligonu'nda düzenlenen yemekte konuşan Hüseyin Şahin, seçimlerin ardından mazbatalarını aldıklarını, diğer partiler gibi sonradan yemin etmediklerini söyledi.
 
Şahin kendisine, Plan Bütçe Komisyonu'nda ve parti yönetiminde önemli görevler verildiğini belirterek, geçtiğimiz hafta Ankara'ya gelerek kendilerini ziyaret edip “Hayırlı olsun” diyen AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı'na da teşekkür etti.
 
Kendisini onure eden arkadaşlarının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile 5 dakika da olsa görüşüp ellerini sıktıklarını belirten Şahin, şunları söyledi:
 
"Geçen hafta ilçe teşkilatından 16 -17 arkadaşımız Ankara'yı ziyaret etti. Ben çok memnun oldum. Gönül isterdi ki daha çok arkadaşımız gelsin. Gelen arkadaşlarla birlikte sayın Başbakanımızla 5 dakikalığına bile olsa sohbet etmek imkanı bulduk. Fotoğraf çektirme imkanımız oldu.
 
Teşkilattaki arkadaşlarım sayın Başbakanımıza yakınen sorular sordular, elini sıktılar. Sayın Başbakanımıza dokunmak bile inanın bence ibadettir. Ben bunu söylüyorum. Çünkü varlığı ile bile bizlere enerji veriyor. Çalışma tempomuz ne kadar yoğun olursa olsun artması için enerji veriyor." (DHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Işık Dikicigil 20 Temmuz 2011 Çarşamba 22:59

YORUMSUZ :) ALLAH AKIL FİKİR VERSİN BU ZAT_I MUHTEREM VEKİLE BİAT KÜLTÜRÜ DEDİĞİMİZ ŞEY BU İŞTE. ŞIH- ŞEYH BİR DE AĞALIK CUMHURİYET EŞİT YURTTAŞ DER BUNLAR BAZILARINA SIFAT TAKIP KUTSALLIK BU TAMAMEN KOMPLEKSLİ OLMAKTIR

Yorumu oyla      15      6  
AHMET NEVZAT GÜVEN 20 Temmuz 2011 Çarşamba 21:57

YAPTIĞIM YORUMA CEVAP YAZAN BEYEFENDİ VE ONUN GİBİ DÜŞÜNENLER ŞU SORULARA CEVAP VERSİNLER: -NEDEN AÇIK SEÇİK VE NET OLARAK SÖYLENEN BİR SÖZÜ TEVİL YOLUYLA DÜZELTMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ* SİZİ BUNA İTEN SEBEP NE? ADAMIN AVUKATI MI OLDUNUZ? -AYRICA EĞRİYE EĞRİ DEMEZSEK,FRANSIZ CUMHURBAŞBAKANININ DEDİĞİ GİBİ KEDİYE KEDİ DEMEZSEK GERÇEKLERE NASIL VARACAĞIZ? -NİYE ELEŞTİRMEKTEN ÇEKİNİYOR YADA KORKUYORUZ? -AYRICA SÖZLERE DİKKAT ETMEDEN CEVAP VERİYORSUNUZ.ADAMCAĞIZ DEMİŞ Kİ DOKUNMAK BİLE İBADETTİR. BU LAFI SÖYLEYEN KİŞİ MİLLETİN VEKALETİNİ TAŞIYAN VE MİLLETE HİZMET İÇİN SEÇİLMİŞ BİR MİLLET VEKİLİ.ŞİMDİ SORMAK GEREKMEZ Mİ; AKP VEYA MECLİSTE SAYIN VEKİLLER İBADET ETMEYE Mİ GİDİYORLAR? MECLİS İBADET YERİ Mİ? -AYRICA BU NASIL BİR İBADET? -BAŞBAKANININ NERESİNE VE NASIL DOKUNARAK İBADET YAPIYORMUŞ? BUNU SÖYLESİN? -ÜLKEMİZDE HER ŞEY İYİCE ZIVANADAN ÇIKMAYA BAŞLADI.ÜLKEMİZİ İÇİNDE BULUNDUĞU AÇMAZLARDAN ÇIKARACAK PROJELER ÜRETMEK YERİNE YALAKALIK YAPARAK NEREYE GİTMEYE ÇALIŞIYORUZ? BU SÖZLERİ SÖYLEYEN ZATI MUHTEREM SON 2 AYDIR ÜLKEMİZDE ARTAN NATO-ABD TRAFİĞİNİN NEDENLERİ HAKKINDA EN KÜÇÜK BİR DÜŞÜNCE KIRINTISINA SAHİP Mİ? BUNU SÖYLESİN.DAHA DÜN VERDİĞİMİZ 13 ŞEHİDİMİZ İLE BU TRAFİĞİN BİR İLGİSİ VARMI? BU KONUDA NELER BİLİYOR ONLARI SÖYLESİN.GELECEĞİ YAKLAŞAN DEV EKONOMİK KRİZE KARŞI BİR ÇÖZÜM DÜŞÜNÜYOR MU? ONU SÖYLESİN. ZİKRİ İBADETİ İSE EVİNDE YAPSIN. NE DEMİŞLER SÖZ BİLİYORSAN SÖYLE SÖZÜNDEN FEYZ ALSINLAR,SÖZ BİLMİYORSAN SUKUT ETTE SENİ BİR ADAM SANSINLAR.

Yorumu oyla      15      6  
hüseyin ahmetoğlu 20 Temmuz 2011 Çarşamba 21:30

ahmet nevzat kardeşim;hüseyin kesinlikle sizin anladığınız ibdet anlamında kullanmamıştır.fakat sn başbakanın yanında bulunmak ve onunla birlişkte beraber yapılacak hizmete milletimiz vatanımız için elbeete ki ibadet kadar sevabı vardır diye düşünüyorum.izmir

Yorumu oyla      12      9  
AHMET NEVZAT GÜVEN 20 Temmuz 2011 Çarşamba 19:08

DAHA NELER DUYACAK VE GÖRECEĞİZ.BU AÇIKLAMALARI YAPAN ZATI MUHTEREM BUNUN NASIL BİR İBADET OLDUĞUNU SÖYLESİN.BİZİM DİNİMİZ İSLAMDIR VE DİNİMİZDE İBADET ŞEKİLLERİ BELLİDİR.İBADETİN ÖZÜ İSE DUADIR. BUNU SÖYLEYEN VEKİL BU İBADETİN HANGİ DİNDE VE NASIL ODLUĞUNU SÖYLESİN.İBADET YANİ DUA ALLAH İÇİNDİR.TAPINMAYA LAYIK OLAN ALLAHTIR. ŞİMDİ SAYIN VEKİL BAŞBAKANA ALLAH'LIK SIFATIMI VERİYOR?BENİM ALLAH'IM RTE DİR Mİ DİYOR?BU SÖYLEDİKLERİNİ DİYENLERE DİNİMİZDE ZINDIK DENİR.MÜRTED DENİR.BU TÜR BİR İDDİA DÜPEDÜZ ALLAHSIZLIĞIN İLANIDIR.HER ŞEYİ UMARDIM DA AKP LİLERİN ALLAHSIZ OLACAKLARINI UMMAZDIM.DEMEK Kİ AKP DE HER ŞEYDEN NUMUNE VARMIŞ

Yorumu oyla      14      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tacettin Bayır'ın en mutlu günü
CHP İl Başkanı Tacettin Bayır dede oldu. İki yıl önce evlenen oğul Doğuş ...
Vural'dan Meclis TV tepkisi
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Meclis TV'nin yayınlarının yeniden ...
CHP’den ‘gölge kabine’ açılımı
Yemin kriziyle zor anlar yaşayan CHP, muhalefet biçimini değiştiriyor. ...
 
Öcalan'dan Erdoğan'a: Bir haftada hallederiz
Abdullah Öcalan, "Silah bıraksınlar, yoksa bir şey olmaz" diyen Başbakan ...
'Eğer dönem başkanı olurlarsa...'
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Bir kez daha seslenmek istiyorum; Kıbrıs ...
'Bir gün Ermeniler de ev alabilecek'
Ermeni Sivil Toplum Örgütlerini kabul eden Dışişleri Bakanı Davutoğlu'na ...
 
AK Parti İzmir Teşkilatı’ndan Ankara çıkarması
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve beraberindeki heyet Ankara’ya ...
'Kıbrıs diye bir devlet yok'
KKTC'ye giden Başbakan Erdoğan, kendisini karşılamaya gelen yaklaşık 2 ...
Gürsel Tekin'den Meclis TV tepkisi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Meclis TV'nin yayınlarıyla ilgili ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva