HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
15 Nisan 2011 Cuma - 15:25

Başkan'dan 'toptan çözüm' ziyaretleri

“Toptan Çözüm” ekiplerinin Buca ve Gaziemir’deki çalışmalarını belediye başkanlarıyla birlikte inceleyen Başkan Kocaoğlu, “kent merkezinde sağlanan olanaklar, kenar semtlerde ve kırsalda yaşayan vatandaşlara da sağlanacak” dedi.

Başkan dan  toptan çözüm  ziyaretleri

İZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “Toptan Çözüm” ekiplerinin Gaziemir ve Buca’daki çalışmalarını yerinde inceledi. Ziyaretleri sırasında Başkan Kocaoğlu’na eşlik eden Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ve Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı’na teşekkür eti;  “El ele İzmir için varız” mesajı verdi.

Mahallelerdeki tüm ihtiyaçlarını karşılamak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Toptan çözüm ekiplerimizle birlikte en acil ihtiyacı olan mahallelerimizden başlayarak yol, su, kanal, temiz su şebekesi, dere ıslahı, istinat duvarı gibi tüm çalışmaları toparlayıp çıkmayı hedefliyoruz” dedi. Başkan Kocaoğlu, “Kentin merkezinde ne gibi olanaklar sağlanıyorsa, kent merkezinde ya da kırsalda yaşayan vatandaşlarımıza da aynı imkanı sağlayacağız diye yola çıktık. Göreve geldiğimiz 7 yıldan bu yana da bu şekilde çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

 
İlçe başkanlarından teşekkür
İlçe ziyaretleri sırasında Başkan Kocaoğlu’na eşlik eden Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, “Göreve geldiğimizde Aziz Başkanımız ile beraber ilçemizin her türlü hizmetini yapmak için talip olmuştuk. Bugün bunu canlı olarak görüyoruz. Aziz Başkanımızın ‘merkezde ne varsa taşrada da o olacak’ söylemi eyleme geçti. Aziz Başkanımla birlikte ben de bu sokaklarda yürümekten ve bu hizmetleri vermekten gurur duyuyorum. Bu bir ekip çalışmasıdır. Başkanımız sadece Buca için değil, parti gözetmeksizin 30 ilçe için çalışıyor, biz de ona destek vermek için var gücüyle peşindeyiz” diye konuştu.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ise “Aziz Başkanımız önderliğinde beraber, ekip olarak çalışıyoruz. Sağolsun, çok büyük faydaları var bizlere. İlçe belediyelerinin ekonomik durumu belli. Büyükşehir’in benim bölgeme çok katkıları var. Her zaman teşekkür ediyoruz, o bizim ağabeyimizdir. Başkanımız önderliğinde bir ekip çalışması yapıyoruz ve İzmir için beraber çalışıyoruz” diye konuştu.
 
Neler yapıldı?
İzmir Büyükşehir Belediyesi, muhtarlarla yapılan görüşmeler sonunda eksik ve ihtiyaçları belirlenen bölgelere “hızlı bir biçimde” girerek alt yapı ve fiziki düzenlemeleri yaparken, sağlık taraması ile okullarda spor malzemesi, kışlık giysi ve süt dağıtımlarını da ihmal etmiyor. Çalışmaları yerinde incelemek için Gaziemir ve Buca bölgesine giden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Gaziemir’de Binbaşı Reşat Bey, Buca’da ise İnönü, Mustafa Kemal, Fırat ve Kuruçeşme mahallelerini ziyaret etti.

Programına “Toptan Çözüm” ekipleri tarafından yapılan Şehit Jandarma Komando Er Halit Taş Parkı’nın açılışını yaparak başlayan Başkan Kocaoğlu, parka adı verilen şehit erin babası Ahmet Taş, annesi Hediye Taş ve yeğenleri Halit, Kader ve Elif Taş’la da bir araya geldi.

Daha sonra Buca ilçesine geçen Başkan Kocaoğlu, ilçe belediye başkanları ve belediye bürokratları, burada İnönü, Mustafa Kemal, Fırat ve Kuruçeşme mahallelerinde gerçekleştirilen yol, tretuvar, kaldırım, park ve kanal çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemelerin ardından Kuruçeşme’de bir kahve toplantısı gerçekleştiren Başkan Aziz Kocaoğlu, vatandaşların istek ve önerilerini dinleyerek tek tek not aldı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir Başkanlar Kurulu’na taze kan
Kentin önde gelen sivil toplum örgütlerinin başkanlarından oluşan İzmir ...
14. yıl onuruna 14 açılış
Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, bu yıl 14.’sü düzenlenen ...
Konak’ta dünya çocuklar için dönecek
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konak’ta uluslararası bir şenlikle ...
 
100 yıllık arşiv sanatseverlerle buluştu
Karşıyaka Belediyesi, Latife Hanım Köşkü Anıevi ve Bilim Müzesi’nden sonra ...
Bornova'dan derneklere destek
Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Divriği Kültür ...
Konak'ta sosyalleşme devam ediyor
Konak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yıl boyunca faaliyetleriyle ...
 
Bayraklı'dan hafta sonu vergi hizmeti
Bayraklı Belediyesi Gelir Müdürlüğü 2 Mayıs tarihine kadar hafta sonları ...
Spor okullarından dans şöleni
İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Okulları Halk Dansları Topluluğu, İsmet ...
Çamlıkule parkı açıldı
Buca Belediyesi’nin kısa sürede yapımını bitirdiği Çamlıkule mahallesindeki ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva