HABERLER>POLİTİKA
7 Ocak 2012 Cumartesi - 19:16

Arınç: İzmir'de oy hedefimiz yüzde 47

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, önümüzdeki genel seçimlerde İzmir'de yüzde 47 oy almayı hedeflediklerini söyledi.

Arınç: İzmir de oy hedefimiz yüzde 47

İZMİR -Ak Parti İzmir İl Gençlik Kolları üçüncü olağan kongresi Kaya Termal Otel'de yapıldı. Mevcut Başkan Bilal Kırkpınar ve Ertuğrul Çağatay Köse'nin yarıştığı genel kurula Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Gençlik Kolları Başkanı iken milletvekili seçilen Hamza Dağ, İzmir milletvekilleri Nesrin Ulema, İlknur Denizli de katıldı. 

Bülent Arınç'tan, İlker Başbuğ açıklaması
 
Kongrede konuşma yapan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Bugünkü heyecanımızı parti çalışmalarına aktarabilirsek, başarılarımıza başarılar katacağız. Gençlik kollarımıza güveniyoruz, onları seviyoruz. Onların sevgilerinin bütün İzmir'i kucaklayacağına inanıyoruz" dedi.
 
Ak Parti'nin son genel seçimde 21.5 milyon kişinin oyunu alarak yüzde 50 oy oranını yakaladıklarını hatırlatan Arınç, "Bugün bizim üye sayımız ne kadardır diye sordum. Sormamak gerekiyor demek ki. Herkes zafer sarhoşu. 5 milyon 600 bin üyemiz var. Her geçen gün artıyor. 1 milyon 300 bin civarında üyemiz de gençlik kollarında" diye konuştu. Siyasete başlamak isteyen gençlere de tavsiyede bulunan Bülent Arınç, bunun için ilk adımın gençlik ve kadın kolları olması gerektiğini vurguladı.
 
"EY İZMİRLİLER TERCİH ETTİĞİNİZ SİYASİ PARTİ NEREDE?"
Türkiye'de bir çok belediye Ak Partili iken İzmir'de sadece bir tane olduğunu, onun da Bayındır olduğunu söyleyen Bülent Arınç, "Ülkemizde bu kadar belediye başkanı varken İzmir'de sadece birini takdim edebiliyorum. Ben hakikatten yanayım. İzmir'deki şartlarımızı durumumuzu da konuşmak mecburiyetindeyiz. Böyle muhteşem kalabalığın elde ettiği siyasi sonuç bir tek belediye başkanlığı olmamalıydı" dedi.
 
İzmir'de ilk seçimde oy oranlarının yüzde 17 olduğu gerçeğinin unutulmaması gerektiğini vurgulayan Bülent Arınç, "Üçüncü parti olduk. Birinciyi çok fazla kıskanmıyorum ama ikinci olan partinin Ak Parti'ye tercih edilmiş olmasını hala anlayabilmiş değilim. İkinci olan parti Genç Parti'nin bugün adı var mı? Ey güzel İzmirliler bize tercih ettiğiniz siyasi parti bugün nerede? Yılmadık usanmadık. 2007'de yüzde 30 oy aldık. 6 ay önce yüzde 37 oy aldık. Bu oy oranı başarıdır" diye konuştu.

 
İZMİR HEDEFİ YÜZDE 47
Bülent Arınç, 2011 seçimlerinde aldıkları oy oranının artacağından adı gibi emin olduğunu belirterek şunları söyledi:
 
"Önümüzdeki seçimlerde İzmir'de ne olacak biliyor musunuz? En az yüzde 47. Bu İzmir'i hep beraber alacağız. Emin olun. İzmir'e bizim sevgimiz, minnet borcumuz var. Bu güzel kentteki insanlar bir gün mutlaka Ak Parti'yi tercih edecekler. Etmemişlerse bizim bir yanlışımız vardır, bizim bir eksiğimiz vardır. Önümüzdeki seçimlerde oy oranını en az yüzde 10 artırmalıyız. Bu akılcı bir hedeftir. İzmir'in insan yapısının Balıkesir'den, Manisa'dan, Bursa'dan farkı yok."
 
AKAY: GENÇLİĞİ MİLİTAN DEPOSU OLARAK GÖRMÜYORUZ
Ak Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay "Biz gençliği oy deposu olarak, militan deposu olarak görmüyoruz. Sizlerle gurur duyuyoruz" dedi.

Mevcut İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar, Ak Parti öncesinde uygulanan politikalarla gençliği düşünemez ve düşündüğünü ifade edemez hale getirdiklerini iddia ederek yeni dönemde gerçekleştirecekleri projeleri anlattı. Kırkpınar, özellikle EXPO 2020 adaylığı için çalışma yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.(DHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 29 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
9 Ocak 2012 Pazartesi 12:57

bu yorumdan sonra dursun kartal beyde bi yerlere gelir artık herhalde birde imamhatipliyse yemde yanında yat.

Yorumu oyla      13      6  
8 Ocak 2012 Pazar 22:30

CEHEPELİLER NE BU HAZIMSIZLIK İCRAATLARDAN NİYE RAHATSIZ OLUYORSUNUZ. SİZİN ELİNİZDE OT BİTMİYOR AMA BAKANIMIZ İZMİRDE YOL BİTİRİYOR. SİZDE HİZMET EDİN BU MİLLETE YAPANLARI KISKANMAYIN. NASIL YAPACAGINIZI BİLMİYORSANIZ BİZ SİZE 2014 DE İZMİR NASIL HİZMETE DOYAR GÖSTERECEZ. ARKANIZA YASLANIN KEMERLERİNİZİ BAĞLAYIN..

Yorumu oyla      14      7  
İLAHİ ADALET 8 Ocak 2012 Pazar 22:26

AKPARTİ BU İZMİR İ ALIR

Yorumu oyla      14      7  
huseyın ahmetoğlu na 8 Ocak 2012 Pazar 18:12

senin yorumların arada sırada denk geliyor .bilip bilmeden yadaş olarak hertürlü yorumu yapıyorsun ..tutukluların hemen hepsini tanıyorum .ceplerine bir kuruş atan varsa her türlü cezayı çeksin ama masum insanlar siyasi oyunlarla tutuklu bulunuyorlar malesef .bizim anlatmaya çalıştığımız bu. siyasi oyunlarla belediyeyi başarısız göstermekle insanları suçsuz yere tutuklamayla oy alınmaz.durust siyaset yapsınlar kazansınlar bizde tebrik ederiz.ama nerde ülkenin haline bak ama atgözlüğünü çıkararak

Yorumu oyla      16      7  
ahmet 8 Ocak 2012 Pazar 15:59

Nederlerse o seçim mi yok öyle bişey sadece bilgisayar oyunu saat 17 seçim biter saat 17.20 AKP İKTİDAR.Sen nereye istersen ona oy ver elektrik kesilir gereği yapılır

Yorumu oyla      13      9  
hayal görüyorsunuz 8 Ocak 2012 Pazar 15:51

Evet AKP liler yargıyı da siyasallaştırıp alet edip büyük yolsuzluklar varmış gibi imaj yaratarak, tuneller köprüler vadederek, ulaştırma bakanı Yıldırımı aday gösterrerek izmiri alamazsınız. Boşuna ağzınızın suyu akmasın İzmirliler yaşam biçimlerine müdahale edileceğinden korkuyor önce kafanızın içini değiştireceksiniz... İzmirli sizlere izmiri talan ettirmeyecek

Yorumu oyla      14      9  
ALINTERİ GÖREVLİSİ 8 Ocak 2012 Pazar 14:41

DURSUN KARTAL SEN HAYAL GÖRMEYE DEVAM ET.İZMİR'LİLER AKEPEYE GEÇİT VERMEZ.HÜKÜMET TARAFINDAN İZMİR'LİLERE GÖTÜRÜLECEK HİZMETLERE KÖSTEK ÇEKİLMESİNİ,İZMİR'LİLER ÇOK İYİ GÖRÜYOR.İŞTE EN SON OTOBÜSLERDE KULLANILAN YAŞLI KARTLARINA SÖZÜM ONA SAYIŞTAY TARAFINDAN DUR DENİLMESİ.ANKARA'YA,İSTANBUL'A SERBEST OLAN YAŞLI KARTLARI İZMİRLİ YAŞLILARA YASAK.İZMİR'Lİ BU OYUNLARI GÖRÜYOR.İZMİR!Lİ AKEPEYE GEÇİT VERMEZ.BUNU BİR KEZ DAHA İSPATLAYACAĞIZ.TÜM DÜNYA BİR KEZ DAHA GÖRECEK...

Yorumu oyla      15      9  
R.SERDAR 8 Ocak 2012 Pazar 13:27

*6 Ocak Cuma günkü Yeni Şafak Gazetesinde Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım için “TAV Bakanı” ifadesi kullanılıyor ve İDO ihalesini kazanan TAV adlı firmaya yasaya aykırı büyük menfaatler sağlandığı yazıyordu. Ulaştırma Bakanına dokunulabilir mi?

Yorumu oyla      15      10  
Zagor 8 Ocak 2012 Pazar 13:10

Demekki neymis ? Bayar Gavurmus, Mendere Gavurmus, Özal Gavurmus. Bunu söyleyen , din bütün bir kardesimiz. O kadar dini bütünki Iftira atiyor, giybet yapiyor. Islamin atesi Padisahtan sonra yeniden yükseliyorsa digerleri gavurdu diyor dini bütün kardesim. Allah bizleri sizin gibi Müslümanlardan korusun.

Yorumu oyla      15      10  
Fehmi Serim' e 8 Ocak 2012 Pazar 13:07

Fehmi bey sizin kafanız mı güzel??? Heralde akşamdan kalmasınız???

Yorumu oyla      14      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Arınç: Tutuklama makamın itibarına gölge düşürmez
Arınç, eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ'un tutuklanmasına ...
Kılıçdaroğlu'ndan yargıya sert eleştiri
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Türkiye bugün bir kısım için kapalı, bir kısım ...
Demirtaş'tan G.Kurmay Başkanı'na şok sözler!
Barış ve Demokrasi Partisi Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Genelkurmay ...
 
CHP’de ‘sandık’ için geri sayım
CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, delege seçimleri öncesi ilçe başkanları ...
CHP’li Güven’den Silivri çıkarması
CHP İzmir Milletvekili Hülya Güven, Ergenekon davası kapsamında tutuklu ...
“Başbuğ’un tutuklanması demokratikleşmeyi gösterir”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, ...
 
Karşıyaka'da yönetim düştü, Sürekli Ankara'ya davet edildi
AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Tuncay Bozkurt, ilçe kongresinden bir ...
CHP'li muhaliflerden 'tüzük kurultayı' hamlesi
22 Aralık’ta reddedilen ‘tüzük kurultayı’ isteği sonrası, CHP’li muhalifler ...
Bahçeli: Kimse TSK’yı terör örgütü olarak gösteremez
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Konumu ve görevi ne olursa olsun, hiç ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva