HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
19 Aralık 2023 Salı - 20:46

Alanda dikkat çeken isim... Tugay'dan Karşıyaka'da gövde gösterisi!

Karşıyaka Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Cemil Tugay, CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Açıklama yapan Tugay, "Ekibimiz hazır, projelerimiz hazır" dedi. Açıklamaya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve CHP Bergama Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Özuslu'nun da katılması dikkat çekti.

Alanda dikkat çeken isim... Tugay dan Karşıyaka da gövde gösterisi!

EGEDESONSÖZ - Karşıyaka Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Cemil Tugay Karşıyaka CHP İlçe Başkanlığı’na gitti.

Tugay’ın ziyareti sırasında Karşıyaka Çarşı boyunca destek seli yaşandı. Yaşanan yoğunluk sebebiyle buluşma ilçe başkanlığının binası önünde gerçekleştirildi.

ALANDA DİKKAT ÇEKEN İSİM
Ziyaret sırasında dikkat çeken bir isim Tugay’a eşlik etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve CHP Bergama Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Özuslu, Tugay açıklama yaparken yanında bulundu.

Ziyareti sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Tugay, şunları söyledi:

İzmir’imize hak ettiği tüm güzellikleri getirmek için yola çıkıyoruz. İzmir'imizde toplumun tüm kesimlerini kucaklamak için yeni bir başlangıcın ilk adımını atıyoruz. Ekibimiz hazır, projelerimiz hazır. Kimseyi kimseden ayırmadan; yorulmadan bu şehir için, yurttaşlarımız için çalışmaya söz veriyoruz. Yaşasın Karşıyaka; Yaşasın İzmir; Yaşasın CHP; Yaşasın Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Yaşasın, Yücelsin ve Hak Ettiği Değeri Bulsun Büyük Türkiye Cumhuriyeti!

 
Irak'ta yerel seçimlerin gayri resmi sonuçları açıklandı
 
İzmirli firmaya 'rekabet' soruşturması!
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ayse 21 Aralık 2023 Perşembe 12:46

Bazı ilçe başkanları değişim adı altında anlasmalari vardı önce kilictarogluna evet sonrada hayır diyen Manisalıolanda var birlikte karar verirler.cemil tugayda bu dortlunun yanında yer alır.kendi ambarında culsuz olan büyükşehirin olanaklarini da aynı karşıyaka gibi reçetesi i yazar.kesinlikle oy yok.genel merkez iyyi düşünsünler.

Yorumu oyla      1      1  
Ayse 20 Aralık 2023 Çarşamba 18:36

Karşıyaka bel.baskani rüya de ında mi görmüş.

Yorumu oyla      1      1  
ünal 20 Aralık 2023 Çarşamba 12:32

YAKIŞIR İZMİRE

Yorumu oyla      1      2  
menemenli 20 Aralık 2023 Çarşamba 11:49

KARŞIYAKADA NE YAPTIN Kİ SIRA BÜYÜKŞEHİRİ BATIRMAYA MI GELDİ? VALLAHİ SANA GEÇİT YOK ADAYIMIZ TUNÇ SOYER! ÖZUSLU SEN DE DÖNMEYE BAŞLAMIŞIN HELAL OLSUN BERGAMAYA ADAY OL DA Bİ FARK YE AKPDEN AKILLANIRSIN BELKİ

Yorumu oyla      2      2  
GERÇEK CHP Lİ 20 Aralık 2023 Çarşamba 10:04

CEMİL BEY YEREL MEDYAYA VERDİĞİ MÜLAKATTA ÖZGÜR ÖZEL DEN OLUR ALDIM ZAMANIM YOKTU ANKARADAN BAŞVURU YAPTIM VS DEDİ. BU AÇIKLAMA ÖZGÜR ÖZEL İ ZAN ALTINDA BIRAKIYOR, ÖZGÜR ÖZEL BİZ ANKET YAPIYORUZ, PARTİ TEŞKİLATI İLE GÖRÜŞÜYORUZ ONA GÖRE KARAR VERECEĞİZ DİYOR SONRA İCAZET VERİP AKP TEK ADAMLIĞINA SOYUNUYORSA İZMİR İÇİN ÖZGÜR ÇZEL BAŞLAMADAN BİTER. O ZAMAN ÖZGÜR ÖZEL SAMİMİ DEĞİLDİR, HERŞEY OYUNDUR LAFTIR. AYRICA ANKARA DAN ADAY OLDUM NE DEMEK, BU İZMİRE İZMİRLİYE SAYGISIZLIKTIR, CEKETİMİ KOYSAM KAZANIRIM MANTIĞIDIR, BU KİŞİ ADAY OLURSA ÇOK KİŞİ SANDIĞA DAHİ GİTMEZ, ÖZGÜR ÖZEL BU KİŞİYİ DİYET BORCU DİYE ADAY YAPARSA KENDİNİ BİTİRİR, KENDİ SİYASİ HAYATI DA SON BULUR HABERİ OLSUN, KİMSEYİ APTAL YERİNE KOYAMAZSINIZ.

Yorumu oyla      7      1  
smrn35 20 Aralık 2023 Çarşamba 09:05

İLÇE BELEDİYE YÖNETEMEYEN ADAMIN BÜYÜKŞEHİR İ NE HALE GETİRDİĞİNİ GÖRDÜK SIRA BUNDA MI? MUSTAFA HEMEN VEKİLLİĞİN PEŞİNE DÜŞMÜŞ ANLADI BERGAMADA SEÇİLEMEYECEĞİNİ

Yorumu oyla      10      1  
tünay 20 Aralık 2023 Çarşamba 08:30

sadece belediye personelinin katıldığı bir etkinlik olmuş. onların katılması da gayet normal. çünkü birçoğu rüyasında göremeyeceği makamlara geldiler. zaten sonuç ortada. bu ekiple batık bir belediye devredecekler. gelen başkan adına üzülüyorum. geldiğinde fazladan alınmış ve liyakatsiz yüzlerce personel, piyasa borçları, kredi borçları, çözülmeyen sorunlar bulacak. allah şimdiden kolaylık versin

Yorumu oyla      20      2  
çarşı 19 Aralık 2023 Salı 23:52

Kalabalık toplayarak insanların çok memnun olduğu izlenimi vermeye çalışmış ama gerçek çok farklı. Yerel bir kanal tarafından 2 ay önce yapılan ankette başarı oranı yüzde 13 çıkmıştı. Bana göre de sokakta karşılığı yok, insanlar geneli memnun değil. Gerçek bir anket yapılırsa hiç şansı yok, ama belediye bağlantılı birine çakma ankey yapılırsa o ayrı. Özgür özel burada sınav verecek, ya doğru adayları seçecek yada sandıpa gömülecek.

Yorumu oyla      23      1  
Büşbüş 19 Aralık 2023 Salı 22:38

Fotoğraflara baktım yüzde doksan belediye çalışanı halktan kimse yok onlarda ya koltuk peşinde yada mecburen gelmiş korkudan Karşıyaka Belediyesini batırdın yetmedi birde Büyükşehir’i bitir yazık güzelim İzmire zaten Karşıyakamız 5 yıl kaybetti Kent aş maaş almadı daha ay bitti memurlar sosyal denge alamadı aylardır piyasaya olan borçları söylemiyorum bile ama kadroları keyfine göre verdin yalakalarına yazıklar olsun bu parti kimlere kaldı

Yorumu oyla      22      1  
ksk li 19 Aralık 2023 Salı 22:09

Karşıyakayı yönettin izmir kaldı, aday olursa oyum ümit özlale ye, sadece özgür özel ci diye aday yapılırsa özgür özel itibarını yerle bir eder, doktorluğa dönsün herkes bildiği işi yapsın beceremedi, sadece konuştu siyaset yaptı, başarısız oldu. Güle güle

Yorumu oyla      23      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Savaş sırasında imzalanan ilk sözleşme İzmir'den
İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Ukrayna’nın Çernivtsi kenti arasında “kardeş ...
Soyer’den örgüte 4,5 yıl raporu: İzmir’de neler yapıldı?
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP'nin kentteki yöneticilerinin ...
2024 buluşması... Ticaretin kalbi Fuar İzmir'de atacak!
Türkiye'nin fuarlar kenti İzmir, 2024 yılında da dünyayı Fuar İzmir'de ...
 
Menderes Belediyesi'nden rüşvet iddiasına yanıt: Aslı astarı yok!
İş insanı Yakup Toprak'ın rüşvet iddialarına yanıt veren Menderes Belediyesi ...
İZSU'dan Yarımada mesaisi... İçme suyu sorununa neşter!
İZSU Genel Müdürlüğü, Çeşme ve Karaburun ilçelerinin su ihtiyacını karşılamak ...
Cumhuriyet Söyleşileri Zeynep Oral ve Semih Çelenk ile devam ediyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, Cumhuriyet’in 100. yılı etkinlikleri ...
 
Gümrükçü'den 4,5 yıl sunumu: Dünyanın en zor işi Çiğli'de başkanlık yapıp anketten çıkmak!
Çiğli'de belediye başkanlığı yapmanın zor olduğunu belirten Utku Gümrükçü, ...
Başkan Soyer 'Maraş Katliamı' mesajı: El ele vermek zorundayız!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Elazığ Kültür ve Dayanışma ...
Karşıyaka'nın yeşil raporu... 5 yılda 46 yeni park!
Karşıyaka Belediyesi, çocukların daha güvenli oynayacağı, yurttaşların ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kalbimizi ateşe verdikleri gün!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Avrupa’yı daha da zor günler bekliyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Galiba, bu filmi seyretmiştik…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva