HABERLER>POLİTİKA
26 Haziran 2011 Pazar - 10:02

AKP'liler iddayı notere taşıyor

Bayraklı’da AK Parti ve CHP’li belediye meclis üyelerinin seçim sonuçları tahmini üzerinden iddiaya girerken bir de sözleşme imzaladı.

AKP liler iddayı notere taşıyor

Fatih Yapar/Egedesonsöz - Seçimlerin ardından alınan oy oranları partilerin durum değerlendirmesi yapmasına neden olurken seçime yönelik iddialar da ortaya çıkmaya başladı. Kimi partili takım elbisesine iddialaşırken kimi de yemeğine ya da herhangi bir hediyelik eşyaya bahse girdi. Bu iddianın en ilginçlerinden birisinin de AK Parti ile CHP arasında yapıldığı öğrenildi. Bayraklı Belediyesi’nin AK Parti ve CHP’li meclis üyeleri seçimden önce tahminlerde bulunurken bir de sözleşme imzalayarak işi resmileştirdi. Ak Parti’li Meclis Üyeleri Hüsnü Boztepe ve Kemal Büyükkesim CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Hıdır Akgün, Bünyamin Coşkun ve Rıza Urhan ile Beymen’den takım elbisesine iddiaya girdi. Büyükkesim’in imza attığı fakat fiili olarak içinde bulunmadığı sözleşmeye dökülen iddiaya göre AK Partililer Bayraklı’da birinci parti çıkacaklarını ifade ederken CHP’liler ise kendilerinin ipi göğüsleyeceğini belirtiyor.
 


İMZA ALTINA ALINDI
Sözleşmeye yazılan,  “12 Haziran Pazar Günü yapılacak seçimde Hüsnü Boztepe Bayraklı’da AK Parti birinci parti olacak CHP’yi sandığa gömeceğiz dedi. Hıdır Akgün ise CHP birinci parti olacak dedi. Bünyamin söz aldı. CHP birinci parti olacak dedi. Hüsnü Boztepe AK Parti birinci olacak dedi. Ben, Rıza Urhan CHP’nin Bayraklı’da 2011 Genel Seçimlerinde birinci parti olacağını garanti ederim. İkinci parti AKP olacak” cümlelerinin altına ikisi Ak Parti’li, 3’ü CHP’li belediye meclis üyeleri imza attı.
 
NOTERLİ ÇAĞRI
Beymen marka takım elbisesine girilen iddianın ardından bir sonuç alamayan AK Partili Boztepe kazandıklarının CHP’liler tarafından kendisine verilmediğini ifade etti. CHP’lileri sözlerinde durmaya çağıran Boztepe, eğer bir sonuç alamaması halinde imzalı tutanağı belediye meclis toplantısında herkesin gözü önünde okuyacağını belirtti. Bu girişimlerden de bir sonuç alamaması halinde tutanaklarda imzası bulunan CHP’lilerin noter aracılıyla imza tespitini isteyip çağrıda bulunacağını da dile getiren Boztepe, kendilerine bir haftalık süre tanıdığını söyledi.
 
İZGİ ŞAHİT OLDU
İddianın komisyon toplantısında gerçekleştiğini belirten Boztepe, “CHP’li Rıza Urhan’ın mahallesi Emek’te birinci parti çıktık. Ayrıca Hıdır Akgün’ün sandığından bile partimiz birinci çıktı. Ben onlara gereken uyarıyı yaptım fakat beni dinlemediler. Kendilerine ‘Beymen’in yerini biliyor musunuz?’ dedim. Sözlerini yerine getirsinler ve herkese örnek olsunlar” dedi. Boztepe, DİSK'e bağlı Tekstil İşçileri Sendikası Genel Başkanı Rıdvan Budak’tan Türkiye geneli sonuçları tahmini nedeniyle 2 adet takım elbise kazandığını belirtti. Boztepe ayrıca, CHP İl Başkan Yardımcısı Abdullah Engin’den bir yemek kazanırken şahitliğini Konak eski Belediye Başkanı Erdal İzgi’nin yaptığı Antalya’nın sonuçlarına dair iddiasından kazandığı 3 adet takım elbiseyi de CHP’li Avukat Mehmet Ali Altın’dan beklediğini sözlerine ekledi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
DOĞRUCU DAVUT 28 Haziran 2011 Salı 23:23

BUNDAN SONRA HASAN KARABAĞ DÜŞÜŞE GEÇECEKTİR.YENİLGİ YENLGİYE GEBEDİR.YENİLENDE BİR TÜRLÜ YENİLGİYE DOYMAZ.HASAN BEY DEMİŞKİ.ŞİMDİ DAHA ÇOK HIRSLANDIM.DEMEKKİ ŞİMDİ DAHA BÜYÜK KONUŞUP DAHA BÜYÜK HATALAR HATALARIN ALTINA İMZA ATACAKTIR.AKPLİ KARDEŞLERİMİ ŞİMDİDEN 2014 İÇİN TEBRİK EDİYORUM.YENİ BELEDİYENİZ HAYIRLI OLSUN.ASIL MÜCADELE 2014 DEN SONRA BAŞLIYOR..

Yorumu oyla      15      7  
kadir tokgoz 26 Haziran 2011 Pazar 23:23

cıkarları icin sonradan akpli meclis uyesi arkadaslar, Hasan baskani icerden dısardan akıl almaz oyunlarınızla alt etmeye calistiniz ama nafile... Hasan Baskan gordugunuz gibi hala dimdik ayakta.. halk Hasan baskana guveniyor ve sizlere cevabını yerel secimlerde verecektir.. AKP liler bayraklıda sımarıklıktan sapıksaçma iddalar ortaya atmaktan karalamaktan baska bisey yaptığınız yok.. o yuzden susun da islerine baksın insanlar.. HASAN KARABAG'A BASARILAR DİLİYORUM...

Yorumu oyla      15      11  
DOĞANÇAYLI 26 Haziran 2011 Pazar 22:38

HÜSNÜ BEYİ TEBRİK EDİYORUM.AYRICA İMZACI OLAN HIDIR EFENDİ GÜMÜŞPALA DA NE ZAMAN CHP Yİ BİRİNCİ ETMİŞ Kİ İMZA ATIYOR.GERÇİ BU MECLİS ÜYELERİ EMİR ALDIKTANTAN SONRA GÜBRE KAĞITLARINA DA İMZA ATARLAR.

Yorumu oyla      19      6  
gönüllü 26 Haziran 2011 Pazar 22:25

bayraklıda yerel seçimlerde akpartiye chp 17 bin oy fark attı bu fark yanlış aday seçimi idi şimdi ise vekil adaylarını gördü halk hemen 17 bin + 4481-21481 akparti chp ye fark attı bu zaten bilinen bir şeydi çalışan teşkilatlara öncelikle mahalle temsilcilerine bayraklı akparti ilçe başkanına ve bizim gibi akparti gönüllülerine teşekkür ederiz.

Yorumu oyla      18      7  
BAYRAKLIYI SEVENLER 26 Haziran 2011 Pazar 16:37

İZMİRLİ VE BAYRAKLILI KARDESLERİMİZ YENİ YENİ GERCEKLERİ GÖRMEYE BASLIYORLAR CHP ZİHNİYETİNİN İZMİRDE VE BAYRAKLIDA YAPABİLECEGİ HİÇ BİRSEY YOKTUR ONLAR ANCAK UÇAK BİLETİNİ ALIRLAR BURAYA BAYRAKLIYLA HİÇ FİKİR VE YAŞAM OLARAK UYUŞMAYAN KİŞİLRİ GETİRİP KENDİLERİ DİNLER KENDİLERİ ALKIŞLAR KONSER CİCEK BOCEK BASKANIN BELEDİYE İMKANLARIYLA YAŞ GÜNÜ KUTLAMALARI GÖZLE GÖRÜNÜR BİRTANE İŞ YAPTIKLARI YOK VE BAYRAKLI HALKI DA GEREKLİ HESABINI SANDI KDA GÖRDÜ 2014 BUNLARA GEREKLİ CEVABI SANDIKDA TEKRAR VERECEKTİR BURDA HALKI YANITTILAR AK PARTİ GELİRSE EVLERİNİZİ YIKACAKLAR BUNLAR SİYASETİ YALAN DOLAN ÜZÜRİNE KURMUSLAR AMA NEYAZIKKI YALANCININ MUMU 2011 12 HAZİRANDA SÖNDİ İNŞALLAH 2O14 TAMAMIYLA İŞ YAPANLAR HİZMET YAPANLAR İŞ BAŞINA GELECEKTİR

Yorumu oyla      22      10  
HAKKI 26 Haziran 2011 Pazar 15:17

CHP liler SÖLERINDE DURMAKMIŞLAR HÜSNÜ BEY HAHHIYLA KAZANMIŞ AMA BENIM BİR ÖNERIM VAR BAYRAKLIDA SEÇİMLER HASAN KARABAĞ YALIŞ POLİTİKASI YÜZÜNDEN KAYBEDILDI BU İDDAYİ KAYBEDEN MECLİS ÜYELERI HASAN KARABAĞ DAN ALMALARI GEREKIR BU ARKADAŞLAR HASAN BEYIN YAPTIRDIĞI ANKETE GÜVENMİŞLER VE İDDAYA GİRMİŞLER SÖZUNUZDEN DURUN GEREKENI YAPIN

Yorumu oyla      21      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti’de tatil planları suya düştü
Henüz 12 Haziran seçimlerinin yorgunluğu üzerinden atamayan AK Parti İzmir ...
Bayır'dan Kılıçdaroğlu'na performans raporu
CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, önceki gün Ankara’da Genel Başkan ...
İzmirlilerden Kılıçdaroğlu’na destek
CHP İl Başkanlığı’nın bugün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na destek ...
 
Haberal milletvekilliği kaydını yaptırdı
CHP'den Zonguldak Milletvekili seçilen ancak tahliye olamayan Mehmet Haberal'ın ...
CHP’de “saflar” belli oldu
CHP’de seçimin ardından başlayan olağanüstü kurultay girişimlerine karşı ...
Erdoğan'dan boykota ilk açıklama
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tutuklu vekillerin durumuyla ilgili açıklama ...
 
Kılıçdaroğlu Erdoğan'a çok kızdı
18. Olağan Genel Kurulu gerçekleştiren Türkiye İhracatçılar Birliği (TİM), ...
Köşkten önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, tüm sorunların çözüm yerinin TBMM olduğunu ...
CHP varoşa çıktı, AK Parti sahile indi
Varoşlardaki gücünü kaybettiği gerekçesiyle önceki seçimlerde İzmir'de ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
'Pişman olmuş adama Nobel verdiler!'
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Altın anahtarla açılan Sümerbank'ın acı sonu!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva