HABERLER>POLİTİKA
25 Haziran 2011 Cumartesi - 13:17

CHP’de “saflar” belli oldu

CHP’de seçimin ardından başlayan olağanüstü kurultay girişimlerine karşı Genel Merkez’e destek kararı alan İzmir İl Başkanlığı basın açıklaması yaptı. Toplantıya olağanüstü kurultay için imza vereceği söylenen isimler katılmazken, toplantı CHP içindeki safları da belli etmiş oldu.

CHP’de “saflar” belli oldu

FIRAT SOYLU/EGEDESONSÖZ - Olağanüstü kurultay seslerinin giderek yükseldiği CHP’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibine İzmir İl Örgütü’nden destek geldi. Tarihi Havagazı Fabrikası’nda basın mensuplarının karşısına geçen CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun açtığı yolda yürüyen CHP kısa sürede Türkiye için umut ışığı olmuştur” dedi. Öte yandan toplantıya İzmir’deki 48 kurultay delegesinden olağanüstü kurultay için imza verenlerin yanı sıra, Karabağlar, Buca, Konak, Karşıyaka, Menemen ve Çeşme Belediye Başkanı’nın katılmadığı görüldü.

 
SEÇİMDE BAŞARISIZLIK YOK
Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel ile Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da hazır bulunduğu toplantıda konuşmasına tutuklu İzmir Milletvekili Mustafa Balbay’ın sözlerinden örnek vererek başlayan İl Başkanı Bayır, seçim çalışmalarında gösterdikleri başarılı çalışmalardan ötürü il ve ilçe yöneticilerine, kadın ve gençlik kolları üyelerine teşekkür etti. Sonuçlara bakıldığında Türkiye geneli ve İzmir açısından somut bir başarı yakalandığını söyleyen Bayır, “Sadece İzmir’de AKP ile aramızdaki oy farkı 101 bin’den, 172 bin’e çıkmıştır. Makas daha da açılmıştır. Türkiye sonuçları yüzde 20’lerden, yüzde 26’lara yükselmiştir. Milletvekili sayısı hem İzmir’de hem de Türkiye genelinde artmıştır” dedi.
 
“TAM DESTEK VERİYORUZ”
Kılıçdaroğlu ve ekibinin seçim sürecindeki çalışma temposu ve gayretinin tüm Türkiye’de örnek gösterilerek taktir topladığını ifade eden Bayır şöyle konuştu:
“Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun açtığı yolda yürüyen CHP, kısa sürede Türkiye için umut ışığı olmuştur. Bu ilkeli çizgide ilerleyen CHP’nin başarıya ulaşarak iktidar olacağına ve Türkiye’yi aydınlığa kavuşturacağına inancımız sonsuzdur. Bu nedenlerden dolayı başarısız söylemlerini doğru bulmuyoruz. Her yurttaşın insanca yaşayacağı, çağdaş, demokratik, özgürlükçü, insan haklarına ve hukuk devletine saygılı bir Türkiye kurmak hedefine, el ele, birlik içinde ve Genel Başkanımızın önderliğinde yürüyeceğiz. Bu düşüncelerle Genel Başkanımıza ve Genel Merkez yönetimine İzmir örgütü olarak tam destek veriyoruz.” Bayır’ın konuşması sırasında salonda toplanan partililer Kılıçdaroğlu’na yönelik destek sloganları attı.
 
KİMLER KATILDI, KİMLER YOKTU?
Olağanüstü kurultaya karşı Kılıçdaroğlu ve parti yönetimine destek için düzenlenen toplantıda aynı zamanda kurultay delegesi olan Balçova, Narlıdere, Güzelbahçe, Gaziemir, Çiğli, Bayraklı, Bornova, Aliağa, Torbalı, Alaçatı, Bergama, Urla Belediye Başkanları katılarak destek açıklamasına katıldı. Buca, Konak, Karşıyaka, Karabağlar, Menemen, Çeşme, Kemalpaşa, Foça, Kiraz, Seferihisar, Selçuk, Menderes, Karaburun, Dikili Belediye Başkanı’nın katılmaması dikkat çekti. Ayrıca olağanüstü kurultaya gidilmesi için imza verecekleri öğrenilen, eski Bornova ilçe Başkanı Mehmet Türkmenoğlu, eski İl Başkanı Rıfat Nalbantoğlu, eski PM üyesi Mehmet Süne, Karabağlar İlçe Başkanı Birol Ağırbaş, Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Kadir Sinan da katılmadı. Destek için yapılan toplantı CHP içindeki safları da belli etmiş oldu. Parti kulislerinde toplantıya katılmayanların olağanüstü kurultay için imza verme eğilimde olan kişiler olduğu belirtilirken, 6 Temmuz’da sona erecek olan süreç sonunda muhaliflerin bekledikleri imza sayısına ulaşacakları iddia edildi.
 
LİNÇ EDİLECEKTİ
Toplantı sonunda İl Başkanı Bayır ve Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yer aldığı masaya doğru yönelen bir partili söz almak istedi. Kendisinin de konuşmak istediğini dile getirmesi üzerine İl Başkanı Bayır, partiliyi dışarıya davet etti. Kendisine söz verilmemesine sinirlenen partili dışarıda eleştirilerini ve şikayetlerini yüksek sesle dile getirmek isteyince diğer partililerin tepkisiyle karşılaştı. Biranda tepki gösterenlerin arasında kalan partili zor anlar yaşadı. Partililerin muhalif olarak düşündükleri kişin üzerine yürüdükleri ve tartakladıkları görüldü. Olayın büyümesi üzerine konuşma yapmak isteyen kişi il yöneticileri tarafından kalabalığın arasından güçlükle çıkarıldı. Partililerin elinden güçlükle alınan kişinin Kılıçdaroğlu muhalifi olmadığı aksine destek konuşması yapmak istediği öğrenildi.

 
KOCAOĞLU: İMZA ATANLAR OLABİLİR
Destek toplantısına katılarak İl Başkanı Bayır’ın hemen yanında oturan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, toplantı sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gerekli açıklamayı Bayır’ın yaptığını kendisinin bu konuda konuşmasına gerek kalmadığını belirten Kocaoğlu, “Benim söyleyecek başka bir sözüm yok. İçerde bende masada oturuyordum. Olağanüstü kurultay için imza toplayabilirler. En doğal ve demokratik hakları. İmza atanlarda olacak atmayanlarda bu gayet doğaldır” diye konuştu.

BAYIR: KATILMAYANLAR İMZA ATACAK DEMEK YANLIŞ OLUR
CHP İl Başkanı Tacettin Bayır, İzmir’deki 48 kurultay delegesi arasından toplantıya katılmayan 26 delege arasından Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Menderes Belediye Başkanı Ergun Özgün, Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin dışında kalan 19 ismin kendisini arayarak mazeret bildirdiğini dile getirdi. Destek toplantısına katılmayanların olağanüstü kurultay için imza verecek gibi algılanmasının kesinlikle yanlış olacağını ifade eden Bayır, katılamayan belediye başkanlarının kendisini arayarak mazeretlerini bildirdiğini söyledi. Kendisini arayan 19 ismin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verdiğini açıkladığını ve bunlar arasından bazılarının bu desteklerini faksla da belgelediklerini söyleyen Bayır, “Burada olmamaları destek vermiyor anlamına gelmez. Toplantıyı çok geç bildirdik. Önceden program yapan arkadaşlarımız programlarını iptal edemedi. Katılamayan arkadaşlarımız beni arayarak gerekçelerini bildirdi. Hepsi destek olacağını söyledi. Sözlü olanların yanı sıra faksla desteğini beyan edenler var. Bazı arkadaşlarımız da şehir dışında olduğunu beyan etti. Belediye Başkanı arkadaşlarımızın dışında kalan kurultay delegesi arkadaşlarımızdan olağanüstü kurultay için imza veren 8 ismin dışında kalanlar ise desteklerini açıkladı” diye konuştu.

İŞTE TOPLANTIYA KATILIP KAYILMAYANLARIN TAM LİSTESİ:

 
İZMİR KURULTAY DELEGELERİ
 
 
 
 
 
 
1
BİROL AĞIRBAŞ
KARABAĞLAR İLÇE BAŞKANI
katılmadı
2
İSMAİL AKINCI
MENEMEN İLÇE BAŞKANI
 
3
ADNAN ALABAY
KARŞIYAKA İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYESİ
 
4
YUSUF BARATALI
URLA İLÇE BAŞKANI
 
5
ABDÜL BATUR
NARLIDERE BELEDİYE BAŞKANI
 
6
EKREM BULGUN
İZMİR ESKİ İL BAŞKANI
 katılmadı
7
MEHMET ALİ ÇALKAYA
BALÇOVA BELEDİYE BAŞKANI
 
8
SERDAR DEĞİRMENCİ
İL GENEL MECLİS BAŞKANI
katılmadı
9
CEVAT DURAK
KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKANI
katılmadı
10
ENVER DÜNDAR
BORNOVA İLÇE BAŞKANI
 
11
ŞENER EROL
FOÇA İLÇE BAŞKANI
 
12
MEHMET GÖNENÇ
BERGAMA BELEDİYE BAŞKANI
 
13
ASKER GÜNEŞ
NARLIDERE İLÇE BAŞKANI
 
14
ÖZDEN MUSTAFA İNCE
GÜZELBAHÇE BELEDİYE BAŞKANI
 
15
HASAN KARABAĞ
BAYRAKLI BELEDİYE BAŞKANI
 
16
RIDVAN KARAKAYALI
KEMALPAŞA BELEDİYE BAŞKANI
 
17
SELÇUK KARAOSMANOĞLU
URLA BELEDİYE BAŞKANI
 
18
SÜLEYMAN KAYA
KINIK BELEDİYE BAŞKANI
katılmadı
19
BEKİR KESKİN
ÖDEMİŞ BELEDİYE BAŞKANI
 
20
AZİZ KOCAOĞLU
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI
 
21
ALİ RIZA KOÇER
ÇİĞLİ İLÇE BAŞKANI
 
22
İSMET KORKMAZ
KİRAZ BELEDİYE BAŞKANI
katılmadı
23
SITKI KÜRÜM
KARABAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI
katılmadı
24
MUSTAFA MOROĞLU
BALÇOVA İLÇE BAŞKANI
 
25
RIFAT NALBANTOĞLU
 İL BAŞKANI
katılmadı
26
ÖMER TURGUT OĞUZ
ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI
 
27
LEVENT ÖLÇER
BAYRAKLI İLÇE BAŞKANI
 
28
ERTAM ÖZEN
KARŞIYAKA İLÇE BAŞKANI
katılmadı
29
İDRİS YÜCEL ÖZEN
ESKİ İL GENEL MECLİSİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ
katılmadı
30
ERGUN ÖZGÜN
MENDERES BELEDİYE BAŞKANI
katılmadı
31
OSMAN ÖZGÜVEN
DİKİLİ BELEDİYE BAŞKANI
katılmadı
32
M.EMİN ÖZTÜRK
ÖDEMİŞ İLÇE BAŞKANI
katılmadı
33
KAMİL OKYAY SINDIR
BORNOVA BELEDİYE BAŞKANI
 
34
ABDULKADİR SİNAN
KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ
katılmadı
35
TUNÇ SOYER
SEFERİHİSAR BELEDİYE BAŞKANI
katılmadı
36
MEHMET SÜNE
BUCA İLÇE BAŞKANI
katılmadı
37
TAHİR ŞAHİN
MENEMEN BELEDİYE BAŞKANI
katılmadı
38
SÜLEYMAN VASFİ ŞENTÜRK
BEYDAĞ BELEDİYE BAŞKANI
 
39
HAKAN TARTAN
KONAK BELEDİYE BAŞKANI
katılmadı
40
ERCAN TATI
BUCA BELEDİYE BAŞKANI
katılmadı
41
AYTEKİN TUNUS
KONAK İLÇE BAŞKANI
 
42
MEHMET TÜRKMENOĞLU
ESKİ BORNOVA İLÇE BAŞKANI
katılmadı
43
FAİK TÜTÜNCÜOĞLU
ÇEŞME BELEDİYE BAŞKANI
katılmadı
44
İSMAİL UYGUR
TORBALI BELEDİYE BAŞKANI
 
45
SEDAT UZUNBAY
ESKİ İZMİR MİLLETVEKİLİ
katılmadı
46
HÜSEYİN VEFA ÜLGÜR
SELÇUK BELEDİYE BAŞKANI
katılmadı
47
SERDAR YASA
KARABURUN BELEDİYE BAŞKANI
katılmadı
48
İDRİS YAVUZYILMAZ
BERGAMA İLÇE BAŞKANI
katılmadı
  

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 22 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
DOĞRUCU DAVUT 26 Haziran 2011 Pazar 19:09

BAYRAKLI BELEDİYE BAŞKANI HASAN KARABAĞ VE İLÇE BAŞKANI LEVENT ÖLÇER.KATRANDA YOKLAR.NEDEN ACABA.NEDEN NUR YÜZLERİNİ GÖREMEDİK.DEVE KUŞU MİSALİ.DEVE KUŞU BAŞINI KUMA GÖMER LAKİN .AÇIKTA KALAN BİR YERLERİ HEP KALIR.NE GARİP BİR ŞEY DAHA BİR YIL ÖNCE BAYKALI DESTEKLEMEK İÇİN ANKARAYA GİDEN BU İKİ UYANIK ŞİMDİ BAYKAL OLMASIN DİYEN OLUŞUMUN İÇİNDE.SİYASET BUMU.BİRAZ DİK DURUN.OMURGALI OLUN.SİYASETİ KİRLETTİNİZ,TEMİZLENMEMEK ÜZERE.TEK DERTLERİ KOLTUKLARI ALTINDAN ÇEKİLMESİN.BU UĞURDA BABALARI BİLE OLSA, BABALARINI BİLE.....YOK YOK YOK.PARK AÇILIŞLARINDA,DERNEK AÇILIŞLARINDA ÖN SIRALARI HİÇ KİMSEYE BIRAKMAYAN SEVGİLİ KANKİLERİN NEDEN ŞİMDİ ÖNLERDE OLMADIĞINI ANLAMIŞ OLMALISINIZ UMARIM..BİRDE BAYKAL İMZALARI TOPLARSA BU İKİLİ FAKA BASARMI DERSİNİZ.OLURMU OLUR...O ZAMAN NE GÜLERİM AMA...

Yorumu oyla      12      7  
SAFTİRİK 26 Haziran 2011 Pazar 15:52

CHP'de SAFLAR DA, KURNAZLARDA belli oldu. Bakınız fotoğrafa görünüz halk çocuğu milletvekilini.

Yorumu oyla      15      7  
Yazıklar olsun 26 Haziran 2011 Pazar 03:15

Böyle durumlarda akıl verenler çok olur. CHP kurultaya giderse iyi olur gitmezse daha iyi olur gibi. İnanın gün akıl verme fikir verme günü olmaktan çoktan çıktı. Cahil cesaretinin yarattığı baskıcı dönemi yaşıyor CHP. Tekin olmayan yönetici tayfasına pür dikkat. CHP'nin geleceği tekin olmayan ellerde ZİYAN OLUYOR. CHP tekin olmayan ellerin çektiği piyangodan çıkan vekillerin sorumluluğunda eriyor.

Yorumu oyla      17      7  
bozkurt 26 Haziran 2011 Pazar 01:05

YÜKSEL’DEN SERT TEPKİ Görevden alınan Alaattin Yüksel ise karara sert tepki gösterdi. İzmir’i CHP’nin en başarılı olduğu il olarak niteleyen Yüksel, görevden almanın başarıya karşı yapılmış bir darbe olduğunu savundu. Türkiye’nin birinci meselesinin AKP Hükümeti’nden kurtulmak olduğunu söyleyen Yüksel, “Şimdi görüyorum önce CHP yönetiminden kurtulmak gerek. CHP yönetiminden kurtulmadan AKP yönetiminden kurtulmak mümkün değildir. Cumhuriyet’in 80. yılına yakışmayan bir hükümet var. Onu oradan indirecek tek güç CHP. Ancak CHP yönetimini bunu, yönetimini yenileyerek sistemini yenileyerek başarabilir” diye konuştu. Genel Başkanı Baykal’ı korkularının yönettiğini ifade eden Alaattin Yüksel, Türkiye’nin en başarılı il örgütünün görevden alındığını söyleyerek “Biz Türkiye’nin geleceği için siyaset yapıyoruz. Onlar sadece koltukları için siyaset yapıyorlar. Bu değişecek” dedi.2005 http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/310049.asp

Yorumu oyla      16      7  
Umuda yolculuk 25 Haziran 2011 Cumartesi 21:59

Bugün Bursada yapılan toplantıya 17 ilçe başkanından sadece 4 ü katılmış, YCHP nin ömrü kısa oldu. CHP hep ayakta kalacaktır.

Yorumu oyla      17      8  
ertan tan 25 Haziran 2011 Cumartesi 21:57

Fotoğraftaki Murat Öncel'mi? !!! Siyasetten midem bulanıyor...

Yorumu oyla      17      7  
YUSUF METİN 25 Haziran 2011 Cumartesi 20:41

Deniz baykalın siyaset tarihi nedeniyle kurultay girişimi bana şaşırtıcı gelmiyor.Ancak düne kadar önder sav ve ekibiyle kanlı bıçaklı olanlar bugün aynı safta yer alıyorlarasıl şaşırtıcı olan budur. Kurultay isteyenlerin ortak paydası yeni dönemde milletvekili adayı gösterilmeyenlerdir. Şimdi şapkanızı önünüze koyup bir düşünün kurultay isteyen arkadaşlar,ECEVİT dönemini ayrı tutarsak geriye kalan dönemlerde kaç defa bu parti iktidar istemiştir deniz baykal ve ekibinin hiçbir zaman iktidar olmak gibi bir amacı olmamıştır.Siz kurultayisteyen baylar bugün alınan yüzde yirmi altılık oy oranını kendinize başarısızlığın gerekçesi yapıyorsunuz, peki:Deniz baykal bu partiyi kaç defa başarıya taşıdı parti barajın altında kalınca neden ozamanlar sesinizi çıkarmadınız.Aslında sizlerin türkiyede iktidar olmak gibi bir amacınız yok sizler düne kadar deniz baykalın parti içi iktidarından nemalanan kesimi oluşturuyorsunuz bugün çırpınışlarınız bundandır.Sizler artık dünyanın bugünkü gelişimi karşısında geçmişi temsil ediyorsunuz. Asıl içinize sindiremediğiniz türkiye siyaset tarihinde ilk defa ALEVİ kökenli bir insanın CHPnin başında olmasıdır.Bizlersadece bu nedenden dolayı seçimde bu partiye bırakın çalışmayı oy verdiğinizden bile şüpheliyiz.Aslında sizlerin yeri MHPdir .Artık kirli ve karanlık ellerinizi kılıçtaroğlunun üzerinde çekin.

Yorumu oyla      14      12  
darkangel 25 Haziran 2011 Cumartesi 19:55

gümbür gümbür geliyoruz inadına baykal gelecek çapulcu tayfası ancak bujadar yürütebilir partiyi ağustosta kurultay zamanı izmir ekbi abbas yolcuuuuuuuuuuuuuuuu

Yorumu oyla      15      9  
sezen 25 Haziran 2011 Cumartesi 19:06

tutarsız susam adam seni dövmekten beter etti hala orda oturyosun paran var ama yetmiyor yetmiyor tokatlasa iyiydi

Yorumu oyla      19      6  
25 Haziran 2011 Cumartesi 18:32

ya bu CHP kavgadan başka bir şey üretemiyormu bakın akp proje üstüne proje üretirken chp durmadan kurultay ve kavga üretiyor bu gidişle hiç bir zaman iktidarda olamasınız önümüzdeki belediye seçimlerinide kay bedersiniz gördüğünüz gibi izmir çantada keklik deyil hiç bir partininde kalesi deyil geçmişte sağ partilerin izmirde iktidar olduğunu hepimiz biliyoruz onun için vazgeçin parti içi çekişmede ve biran önce nasıl iktidar oluruz onun çalışmasını yapın siz kavga etikçe akp güçleniyor canan arıtman şimdi yaptığı öncülüğünü keşke 2007 de yapsaydı ve konulmıyacağını biliyordu aday olmasaydı çok güçlü ise bağımsız olsaydı nekadar güçlü olduğunu kanıtlasaydı ozaman her yerde daha rahat eleştirisiz herkesi eleştirebilirdi hiç kimsenin gücü partinin gücünden fazladeyil partile kazanıyorlar başkanlarda öyle bakın karşıyakaya kim aday olursa olsun kazanır bu başkanın başarısıyla bir alakası yok karşıyaka yapısı chp ye oy vermeye uygun bayraklı karabağlar buca kemalpaşa yapıları farklı bunu siyaset yapan herkeste biliyor yanı kimse kendini çok başarılı sanmasın halkın içine bir normal vatandaş olarak girdikleri zaman işte ozaman bakın nasıl tepki alacaklar ama öyle yapmıyorlar 4 5 korumayla kimse kendilerine yaklaştırılmıyor telefonlar ya korumada ya sekreterde ulaşılmıyor hiç merak etmasinler herzaman bu saltanat yok elbet bitecek ozaman anlıyacaklar.

Yorumu oyla      12      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan boykota ilk açıklama
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tutuklu vekillerin durumuyla ilgili açıklama ...
Kılıçdaroğlu Erdoğan'a çok kızdı
18. Olağan Genel Kurulu gerçekleştiren Türkiye İhracatçılar Birliği (TİM), ...
Köşkten önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, tüm sorunların çözüm yerinin TBMM olduğunu ...
 
CHP varoşa çıktı, AK Parti sahile indi
Varoşlardaki gücünü kaybettiği gerekçesiyle önceki seçimlerde İzmir'de ...
Bahçeli sert konuştu
MHP Lideri Bahçeli, seçilmiş milletvekillerinin tahliye edilmemesiyle ...
Gaziemir CHP tek ses tek yürek
Gaziemir CHP örgütü, seçim sonuçlarını başarısızlık olarak değerlendirip ...
 
Günay ailesinin mutlu günü
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın oğlu İnanç Erden Günay, Sergül ...
90 bin farka pankartlı teşekkür
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Adnan Alabay seçimde alınan olumlu sonuçlar ...
Alan da Meclis'e giremiyor
MHP'den milletvekili seçilen Balyoz davası sanığı Engin Alan'ın tahliye talebi reddedildi.
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
'Pişman olmuş adama Nobel verdiler!'
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Altın anahtarla açılan Sümerbank'ın acı sonu!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva