HABERLER>POLİTİKA
18 Şubat 2012 Cumartesi - 10:22

Akay: “Teşkilatın hakimi, hekimi, ağabeyiyim”

AK Parti İzmir İl Teşkilatı, 30 ilçenin kongresini birlik ve beraberlik içinde tamamladı. AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, güven tazeleyen ve yeni seçilen ilçe başkanlıklarına ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Akay: “Teşkilatın hakimi, hekimi, ağabeyiyim”

İZMİR - AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay "uç beyleri" olarak nitelendirdiği ilçelerde Teşkilatının Hekimi, Hakimi ve Ağabeyi sloganları ile karşılandı. AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay Bornova, Kemalpaşa ve Gaziemir ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.
 
İl Başkanı Akay'a Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem, Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sinan Aydın, Dış İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Aziz Demir, AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar, Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Kenan Çakar eşlik etti.
 
AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve il yönetim kurulu üyeleri ilk ziyaretini Bornova İlçe Teşkilatına yaptı.
 
AK Parti Bornova İlçe Başkanı Hüseyin Özkan'ın ev sahipliğinde Kayadibi köyünde, yörük çadırında düzenlenen kahvaltıda bir araya gelindi. Yoğun katılımla yapılan toplantıda Ak Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti Bornova İlçe Başkanı Hüseyin Özkan burada kendilerine hediye edilen Yörük poşularını taktı.
 
2014 Bornova'nın yılı olacak
AK parti Bornova İlçe Başkanı Hüseyin Özkan, soğuk havada şömine başında yapılan sıcak toplantıda, İl Başkanı Akay'a ve yönetim kurulu üyelerine; üye sayılarını artıracaklarını ve 2014 yerel seçimlerinde ise Bornova'da Ak Belediyeciliğinin kazanacağı sözünü verdi.
 
Bornova'daki toplantının ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ile yönetim kurulu üyeleri İzmir Ekonomisinin nabzı attığı Kemalpaşa ilçesini ziyaret etti. Başkan Akay,Kemalpaşa ilçe teşkilatını ziyaret ettikten sonra, Kemalpaşa evlendirme salonunda partililerle bir araya geldi.
 
AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar, İl Başkanı Akay ve yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
Kemalpaşa Ev ödevlerini eksiksiz yaptı
AK parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar; Bizler il başkanımızı ağabey olarak. O bizi uç beyleri olarak ifade ediyor. Kemalpaşa ilçe teşkilatı olarak Kemalpaşa da bugün özlenen birlik ve beraberlik içinde büyük başarılara imza attık. Kemalpaşa buna layık, 30 ilçe arasında kendisine verilen tüm ödevleri hep birincilikle yerine getirdi. Bundan sonra da yerine getirmeye devam edecektir. Bunu da 2014 yerel seçimlerinde emanet olarak verdiğimiz belediyeyi geri alarak kanıtlayacağız dedi.
 
İzmir AK Parti Teşkilatının Hakimi,Hekimi, ağabeyi sloganları arasında kürsüye gelen İl Başkanı Akay, Kemalpaşa'nın güler yüzlü kalbi sıcak insanlar AK gönüldaşlarım geçte olsa 2011 genel geçimlerde göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı geçte olsa hepinize teşekkür ediyorum dedi.
 
Kırgınlıkları giderdik
Ak Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Ben İl Başkanı olduktan sonra Kemalpaşa ilçe teşkilatın da bir Başkan değişikliği oldu. O zaman burada bir boşluk dönemi söz konusu olmuştu. İzmir İl genel meclisi üyesi arkadaşımız Mustafa Köse'ye teşkilatın sahipsiz kalmaması teşkilatın her gün kapısının açık kalması, Işığının yanık olması gerektiğini dile getirdim. Ve o emaneti almasını her gün teşkilatın kapısını açması ve ışığını yakmasını istedim. Soğuk bir kış günüydü. Aylardan şubat ayıydı. Üst salonda çok sıcak bir toplantı yaptık. Adeta o günün soğuğunu hiç kimse his etmemişti. Birlik ve beraberlik içinde çıkılan o günden sonra göreve başlayan Yaşar Kırkpınar, sizlerin sahip çıkması sizlerin desteği ile güzel ilçemiz Kemalpaşa da İzmir'in en başarılı seçim sonucu aldık.
 
Şimdi emaneti geri alacağız
İzmir İl Başkanı Akay, Kemalpaşa ilçemizde bütün ilçelerden daha fazla oy oranıyla birinci parti larak çıktık. Demek ki biz bazı şeyleri doğru yaptık. Doğru yaptığımıza da inanmıştık. Eğer bir insanın inancın da ark niyet yoksa Allah o işi hayırlı kılar. Yaşar Kırkpınar ve sizleri Başbakanımıza karşı mahcup etmedi. % 49.9 gibi bir oranla biz 2011 haziran seçimlerinde Kemalpaşa da birinci parti olduk. Aslında bizim 2009 yerel seçimleri de bizim açımızdan yol kazası oldu. Şimdi 2014 yerel seçimlerinde o yol kazasını geride bırakarak Kemalpaşa ilçesinin kaybettiği yılları AK Belediyeciliği ile geri kazandıracağız diye konuştu.
 
Kemalpaşa ilçesinde AK Partiye gönül verenlerle ve üyelerle yaklaşık üç saat süren toplantının ardından, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziemir İlçesini ziyaret etti. Toplantıya Gaziemir eski belediye Başkanı Adnan Yüksel'de katıldı, İl Başkanı Akay, Ak parti Gaziemir İlçe başkanı Sabır Telingün başarılar diledi,
 
İzmir'e sevdalıyız Gaziemir'e sevdalıyız
Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün, İzmir'e Sevdalıyız, Gaziemir'e sevdalıyız dedi. 2014 yerel seçimlerinde inşallah bu sevdamızı İzmir'e ve İlçelerine AK Belediyeciliği kazandırarak kanıtlayacağız dedi. Yeni üyelerle Gaziemir ilçesinde AK Parti bayrağını en yukarıya çıkarma sözü verdi.
 
Kaybolan yıllara AK belediyecilik ilaç olacak
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Gaziemir ilçe teşkilatının günden güne birçok sorumluluk üslendiğini ve bunun altından başarı ile kattığını ifade ederek, 2014 yerel seçimine kadar plan program dahilinde yaptıkları çalışmayla, Kadın ve gençlik kolları ile mahalle temsilcilerin desteği ile Gaziemir'e Ak belediyeciliğini getireceklerine inandığını söyledi. Akay, Bugün Gaziemir'de olan her
sorumsuz işlerden biz sorumluyuz Gaziemir'in kaybolan yıllarını geri kazandırmak için çalışacağız. dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ALİ ALTUN 4 Mart 2012 Pazar 00:42

doğulular bize oy vermedi dedi doğuluları partiden soğuttunuz sayın akay bey.biz rıfatı vekil yaptık dediniz ama göçmenler oy vermedi akpartiye dediniz.göçmenlerde akpartiye küstü.rıfat vekilim çalıştı.göçmenler olarak oy verdik akpartiye.geriye ne kaldı.40000 laz var izmirde.ali aşlıkta burdan vurgu yaptı eleştirdi sizi..sizin yüzünüzden herkes partiye küsmüş oldu.

Yorumu oyla      15      6  
Bora Kılıç 19 Şubat 2012 Pazar 01:33

Bir Yunan atasözü der ki; saçlardaki beyazlar aklı değil yaşı gösterir.Bir Türk atasözü de der ki; akıl yaşta değil baştadır.hakimlik, hekimlik ve de abilik kapasite meselesidir.O yüzden senden tek isteğimiz gölge etme yeter.

Yorumu oyla      16      6  
üye kaydetmek 18 Şubat 2012 Cumartesi 22:20

bazı ilçelerde üyekaydediyorlar zorla hatıa binaen üye kaydedilmez üyebaşbakanın sevgisiyle ekibinin sevgisiyle insanlara hizmet sevgisiyle birde mahalle teşkilatlarının insanilişkileriyle ilçenin başkan ve yöneticilerinin ilçede ve mahallelerde ziyaret ve hizmetleriyle samimiyetleriyle güler yüzleriyle insanları sinif landırmamalarıyla ilde gelenlere samimi ve güleryüzle karşılamaları ile halk rağbet eder ve üye olur bayraklı bu zamana kadar 23 bin üye yaptı bundan sonra 5 bin daha artırsınlar.

Yorumu oyla      14      6  
18 Şubat 2012 Cumartesi 20:51

ayrıca diğer ilçeleri bilmem ama Karşıyaka da il başkanımız ve genel merkez çoooook doğru bir karar verdi. Bu da K. Ali Sürekli'nin kurduğu yönetimden belli.Sizin düşünceniz küçük olsun bizim olsun,makam koltuğum olsun.Derdiniz çalşmak ,seçim kazanmak değil ki!

Yorumu oyla      12      10  
adalet 18 Şubat 2012 Cumartesi 20:48

saçma sapan konuşma cenk... kongre sürecinde sistemin kapalı olduğunu, üye girişi yapılamadığını bilmiyor musun? ayrıca hangi güzel havadan bahsediyosun? sadece size güzel olandan mı? burdan atmak serbest nasılsa !

Yorumu oyla      12      10  
Cenk Çildoğan 18 Şubat 2012 Cumartesi 17:35

bizim desteğimiz bizim güvenimiz sayın ak parti karşıyaka eski ilçe başkanımız tuncay bozkurt beyedir yolun yolumuzdur yolun açık olsun yollara düşme günüdür allah yar ve yardımcımız olsun ben tuncay bozkurt başkanımıza güveniyorum inanıyorum zafer inananlarındır saygılarımla tuncay bozkurt başkan seninleyiz sonuna kadar

Yorumu oyla      17      7  
Cenk Çildoğan 18 Şubat 2012 Cumartesi 17:31

Ak parti Sayın İzmir İl Başkanı olan Ömer Cihat Akay Beye sesleniyorum ak parti karşıyaka ilçe başkanlığını üye kayıtlarında sonuncu olmuştur eski karşıyaka ilçe başkanımız olan tuncay bozkurt beye yapılan haksızlıktır Tuncay Bozkurt Başkanımız İlçe başkanımızken üye kayıtlarında artış vardı ama siz o güzel havay ıo güzel atmosferi bozdunuz sayın başkan karşıyakayı 2014 seçimlerinde ak belediyecilile tanıştıracağız diyorsunuz yanılıyosunuz sayın başkan

Yorumu oyla      18      8  
Cenk Çildoğan 18 Şubat 2012 Cumartesi 11:07

teşkilatın ağabeyiyim hekimiyim hakimiyim diyen il başkanımız olan ömer cihat akay beye sesleniyorum karşıyaka da ki o güzel havayı o güzel atmosferi bozmayı başardınız ama karşıyakada belediyeyi alacağız diyosunuz yanılıyosunuz sayın il başkanım ömer cihat akay bey üye kaydetmede bile sonuncu olan karşıyakamızda tuncay bozkurt başkanımız ilçe başkanıyken üye kayıtlarında bile artış vardı böyle giderse karşıyakada yine seçimlerde %16 larda kalırız biz sana güveniyoruz tuncay başkanım seninleyiz

Yorumu oyla      22      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DP Lideri Zeybek, İzmir'den hükümeti eleştirdi
Demokrat Parti (DP) İzmir İl Başkanlığı'nın düzenlediği 'İktidara yürüyüş' ...
Kılıçdaroğlu'ndan İzmir için çarpıcı planlar!
Milliyet Ege yazarı İbrahim Akbulut, köşesine CHP İzmir ile ilgili önem iddiaları taşıdı.
CHP'li İnce: Mesele 'Allah'a şükür' dememesi
CHP'li Muharrem İnce, AK Parti Milletvekili Hakan Şükür'ün televizyonda ...
 
MHP’li Oktay Vural: Maskeli devlet dönemi
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, MİT mensuplarının soruşturulmasını ...
CHP Parti Meclisi’nde ‘baskın' şoku
CHP Parti Meclisi Toplantısı sürerken salonun önünde kargaşa çıktı.
AKP’li vekilleri taşıyan araç kaza yaptı
Kırıkkale'de meydana gelen zincirleme trafik kazasında AK Parti Kayseri ...
 
CHP Bornova’da adaylık ibresi Dündar’a döndü
Başkanların ilçesi Bornova’da dün yapılması beklenen kritik zirve ani ...
AK kadınlar il kongresi öncesi toplandı
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak, Kadın Kolları ...
Flaş! MHP İzmir yasta: Tanrıverdi ölü bulundu!
İl Başkanvekili Nurettin Tanrıverdi Güzelbahçe’de ölü bulundu. Cesedi ...
 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva