HABERLER>POLİTİKA
17 Şubat 2012 Cuma - 12:53

Flaş! MHP İzmir yasta: Tanrıverdi ölü bulundu!

İl Başkanvekili Nurettin Tanrıverdi Güzelbahçe’de ölü bulundu. Cesedi karaya vuran Tanrıverdi’nin ölümünün intihar mı yoksa kaza mı olduğu bilinmiyor.

Flaş! MHP İzmir yasta: Tanrıverdi ölü bulundu!

CAN ÖZLÜ/ EGEDESONSÖZ- MHP İzmir İl Başkanvekili Nurettin Tanrıverdi hayatını kaybetti. Olay sabah saatlerinde, kıyıya vuran bir ceset gören görgü tanıklarının polise ihbar vermesi ile ortaya çıktı. Olay yerine gelen emniyet güçlerinin incelemelerinin ardından, cesedin MHP İl Başkanvekili Tanrıverdi’ye ait olduğu ortaya çıktı. Demir- çelik ve saç sektöründe uzun yıllardır ticaret yürüten ve bir dönem de Ticaret Odası başkanvekili Akın Kazançoğlu ile ortaklık kuran 58 yaşındaki Tanrıverdi’nin cesedi Güzelbahçe sahilinde, kıyıya vurmuş olarak bulundu. Adli Tıp Morgu’na kaldırılan Tanrıverdi’nin ölüm nedeni, ilk belirlemelere göre ‘boğulma’ olarak ortaya kondu. Tanrıverdi’nin yüzme bilmediği öğrenildi.
 
YARI ÇIPLAK BULUNDU!
Görgü tanıklarının ihbarı ile cesedin bulunduğu bölgeye gelen emniyet birimleri de incelemelerini intihar şüphesi üzerinde yoğunlaştırdı. Adli Tıp’taki ilk belirlemelerde Tanrıverdi’nin sağ kaşında ve alnında, kıyıya vurmaktan kaynaklanan yara izleri olduğu öne sürüldü. Cesedin, karaya yarı çıplak halde vurduğu da belirtildi. Yarı çıplak olmasının dalgalara bağlı olabileceği düşünülüyor. Ayrıca ailesinin ailesinin polise verdiği ifadede  Tanrıverdi'nin yüzme bilmediği, boğulmuş da olabileceğini söyledikleri öğrenildi. Ayrıca işadamı Tanrıverdi’nin piyasa yüklü miktarda borcu olduğu ve yakın çevresine de işlerin içinden çıkılamaz bir hal aldığını söylediği ifade edildi. Yakınları bu iddiayı yalanladı. Tanrıverdi evli ve iki çocuk babasıydı.
 
KARAKAŞ: “ÜZÜNTÜMÜZ BÜYÜK”
MHP İzmir İl Başkanı Nejat Karakaş ise Tanrıverdi’nin ölümü ile derin bir üzüntü içine girdiklerini söyledi. Karakaş “Oldukça üzüntülüyüz. Beklemediğimiz bir haber oldu. Tanrıverdi’nin herhangi bir sıkıntısı ya da sorunu olduğuna bugüne kadar tanık olmadık. Adli tıp’tan çıkacak olan kesin sonucu bekliyoruz. Olayın ne şekilde geliştiği ve nasıl bu noktaya geldiği ile ilgili kesin bilgileri de ozaman alacağız” dedi.

 

URLA'DAKİ TOPLANTIDA MORALİM BOZUK DİYEREK AYRILMIŞ
Dün Urla'da bir toplantıya katılan ve 'moralim bozuk' diyerek toplantıdan ayrılıp İzmir'e doğru yola çıkan Tanrıverdi'nin aracıyla denize uçmuş olmasından şüpheleniliyor. Emniyetten elde edilen bilgilere göre Tanrıverdi'nin otomobilinin de bulunduğu kaydediliyor. Bazı çevrelerin 'borcu nedeniyle intihar etmiş olabilir' dediği Tanrıverdi'nin aile çevresi ve siyaset arkadaşları, ticari hayatı düzgün olan işadamı Tanrıvverdi'nin intihar etme olasılığının bulunmadığını söylüyor. 

OKTAY VURAL'A ÇOK YAKIN BİR SİYASETÇİYDİ
MHP İzmir Teşkilatı'nda TBMM Grup Başkan Vekili Oktay Vural'la birlikte siyaset yaptığı bilinen Tanrıverdi, milletvekili adayı olarak listede açıklanmış ancak YSK tarafından adaylığa mani sabıkası olduğu iddiasıyla adaylıktan düşürülmüştü.  

CENAZESİ YARIN İKİNDİ NAMAZINDA
Otopsisinde her hangi bir darp izine rastlanmadığı, kesici ya da delici alet izi, çürük bulunmadığı öğrenilen Tanrıverdi'nin yarın ikindi namazından sonra Balçova Uğur Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
hasan kahramanca 19 Şubat 2012 Pazar 12:43

çok sevdiğim iyi bir arkadaş ve iyi bir dost yardım sever, çok büyük bir kayıp, seni çok özleyeceğiz. mekanın cennet olsun.

Yorumu oyla      12      6  
İlhan Pınar 18 Şubat 2012 Cumartesi 11:05

Çok sevdiğim, aile dostum, Nurettin Kardeşim'e Allah'tan rahmet, sevgili eşine ve çocuklarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

Yorumu oyla      12      6  
Kerim ÇETİN 18 Şubat 2012 Cumartesi 00:42

Ak Parti Güzelbahçe teşkilatı olarak üzüntü içindeyiz.Merhuma allahtan rahmet,kederli ailesine başsağlığı diliyorum.Mhp İzmir ailesinin başı saolsun.Acınızı paylaşıyoruz.Ak Parti G.Bahçe İlçe Bşk.

Yorumu oyla      14      6  
m.ali kasabalı-bilgetrafik 17 Şubat 2012 Cuma 20:09

Aydın ın köşk ilçesi ılıdağ köyünden çıkarak izmir siyasetinin ve ticaretinin önemli bir şahsiyeti olması beni çok gururlandırmıştı zamansız ölüm haberine çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin ailesine ve çalışanlarına baş sağlığı diliyorum

Yorumu oyla      15      6  
ramzi dayı 17 Şubat 2012 Cuma 17:20

sistem paran varsa adamsın diye insanlara dayattığı için insaları bunalıma sokup intihara sürüklüyor... Kaç iş adamı battı, kaqç işçi işsiz kaldı ve borçları yüzünden intiharı seçti...Allah rahmet eylesin...

Yorumu oyla      15      6  
Vahap Güler 17 Şubat 2012 Cuma 14:20

Allah rahmet eylesin.Yakınlarına ve Mhp camiasına başsağlığı dilerim.

Yorumu oyla      21      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Konak ve Karabağlar'da ittifak arayışları hızlandı!
Delege seçimlerinin ardından gözlerini ilçe kongresine çeviren Konak ve ...
Kılıçdaroğlu: Başbakan, Gül'e kızıp saldırın diyebilir
CHP Lideri, MİT mensuplarına soruşturma için Başbakan'ın iznini zorunlu ...
Ömer Cihat Akay'a bayan rakip
İzmir’de Nisan ayında yapılacak Ak Parti İl kongresinde mevcut başkan ...
 
CHP Karşıyaka’da seçimler sonrası birlik mesajları
Karşıyaka’da yapılan seçimler sonucunda delege seçilenleri kutlamak için ...
CHP'li Şafak Pavey'den Engin Ardıç'a cevap
Sabah Gazetesi yazarı Engin Ardıç, dünkü köşe yazısında CHP Milletvekili ...
Hüseyin Çelik: Gülen grubuna cephe almayız
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik, ‘AK Parti-cemaat çatışması’na ...
 
MİT teklifi TBMM'de: Tartışmalı madde geçti
TBMM Genel Kurulunda, Devlet İstihbarat Hizmetleri ve MİT Kanununda Değişiklik ...
MHP Çiğli'de Karal dönemi sona eriyor
MHP Çiğli İlçe Başkanı Nevzat Karal ilçe kongresinde aday olmayacağını açıkladı.
“60 Yaş Kart uygulamasında haklı olduğumuz görüldü”
Ak Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül 60 yaş kart uygulaması ile ilgili ...
 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva