HABERLER>POLİTİKA
13 Aralık 2015 Pazar - 11:00

AK Partili Kaya'dan yüzde 82'ye teşekkür ziyareti

AK Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Mahmut Atilla Kaya, 1 Kasım Genel Seçimleri'nde AK Parti'ye verdiği yüzde 82'lik destek ile İzmir'de en yüksek oy oranına ulaşan mahalle olan Menderes'in Küner Mahallesi'ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

AK Partili Kaya dan yüzde 82 ye teşekkür ziyareti

Beraberinde Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ve AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre ile Küner'e giden Kaya'yı, Muhtar Ahmet Kaya çiçekle karşıladı. Küner'de kalabalık bir gruba hitap eden AK Partili Kaya, Türkiye'nin demokrasi tarihinin en parlak sayfalarından birinin 1 Kasım seçimleriyle birlikte açıldığını ifade etti. 1 Kasım'da Küner'de yüzde 82 oy aldıklarını hatırlatan Kaya, "Künerli hemşehrilerimize verdikleri destek için, basiretleri için, ferasetleri için, dirayetleri ve sağduyuları için ne kadar teşekkür etsek azdır. Sandık başına giden, demokratik tercihini kullanan her bir vatandaşımıza şükranlarımı sunuyorum. Milli iradeye sahip çıkan, güven ve istikrara sahip çıkan, kaos simsarlarına yüzde 82'lik oy oranı ile tokat gibi bir cevap veren Küner'in güzel insanlarına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 
 
AK PARTİ SÖZÜNÜN ERİDİR
Torbalı'da doğup büyüdüğünü, Menderes'in Torbalı'nın komşu ilçesi olması nedeniyle bölgeyi çok iyi bildiğini hatırlatan Kaya, Küner'de uzun yıllara dayanan dostlukları bulunduğunu ifade etti. Künerli dostlarının seçim öncesinde kendilerine verdiği sözü tuttuğunu ve AK Parti'ye tarihi bir destek verdiğini belirten Kaya, "Künerli dostlarımız sözlerini tuttu ve sandıklardan AK Parti ezici bir üstünlükle çıktı. Hemşehrilerimiz bize inandı ve büyük bir teveccühle bu kutsal emaneti AK Parti kadrolarına teslim etti. Biz bu emaneti canımızdan aziz bileceğiz, hiç şüpheniz olmasın. Vatandaşlarımızın beklentilerini biliyoruz. 64. Hükümet'in eylem planı Sayın Başbakanımız tarafından Ankara'da açıklandı. 1 haftada, 3 ayda, 6 ay ve 1 yıllık süre zarfında gerçekleştireceğimiz icraatları kamuoyuyla paylaştık. AK Parti sözünün eri bir partidir. Milletimizin verdiği destek asla karşılıksız kalmayacak" dedi. 

TERÖRLE MÜCADELEYE DEVAM
Türkiye'nin temel meselelerinin çözümü ve ülkenin 2023 hedeflerine doğru hız kesmeden yürümesi için çalışmaya devam edeceklerinin mesajını veren Kaya, özellikle terörle mücadelede taviz vermeyeceklerini ifade etti. 13 yıl boyunca terörle mücadele ve kamu güvenliği açısından AK Parti'nin çok önemli operasyonlar gerçekleştirdiğini hatırlatan Kaya, söz konusu operasyonlara kararlılıkla devam edeceklerini söyledi. Terörle mücadelede taviz vermeyeceklerini belirten Kaya, "Terör olduğu sürece terörle mücadele olacak. Terörle mücadele, terör bitene kadar kesintisiz devam edecek. Huzurdan ve kardeşlikten rahatsız olanlar karşısında ülke olarak cesur ve kararlı bir duruş sergilemeye devam edeceğiz. Devletimizin ve milletimizin büyüklüğü, birliği, dirliği, kararlılığı bütün tuzakları yok etmeye fazlası ile yetecektir. Milletimiz müsterih olsun" sözlerini sarf etti. 
 

 
İzmir'de Suriyeli'ye 'askıda ekmek'
 
Travel Turkey'de Rusya ile kriz yorumu: Tek çare...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’e kongre telefonu: Kimi aradı/ne sordu?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu il kongresi öncesinde İzmir Büyükşehir ...
Türkiye ile Rusya arasında sürpriz gelişme
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ta düzenlenen ...
HDP İzmir’den fuar mesaisi
İzmir’de açılan Travel Turkey Fuar'ını HDP Milletvekilleri Ertuğrul Kürkçü ...
 
HDP vekillerden İzmir'de fuar ziyareti
İzmir'de açılan Travel Turkey Fuar'ını HDP Milletvekilleri Ertuğrul Kürkçü ...
Sinan Oğan: Seçilirsem Cumhurbaşkanı adayı…
MHP'den ihraç edilen ancak bir süre sonra mahkeme kararıyla partiye dönerek ...
Balbay'dan sert tepki: Bizden değilsen öl demektir!
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay, Başkent Üniversitesi'nin İzmir'deki ...
 
CHP İzmir’de fotoğrafı değiştirecek gelişme: Yüksel bombası!
Kavalar’a destek verme kararı alan Başkan Kocaoğlu tepkilerin ardından ...
AK Parti’de Ankara’daki İzmir sorumlusu belli oldu
AK Parti’de genel seçimin ardından yeniden şekillenen üst yönetimde teşkilattaki ...
Başkan Atila’dan Kavalar’a tebrik ziyareti
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, geçen hafta sonu yapılan kongrede ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
50 yıl önce nasıl katil oldu?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva