HABERLER>POLİTİKA
14 Aralık 2015 Pazartesi - 10:21

AK Partili Kaya’dan 2 ilçede ‘Yıldırım’ mesajlar!

Gaziemir ve Buca İlçe Danışma Meclisi toplantılarına katılan AK Parti İzmir Milletvekili, "Dev projelerin ustası, büyük yatırımların ve hizmetlerin mimarı olan Sayın Bakanımız Binali Yıldırım İzmir için büyük bir şans. İzmir'in bütün meseleleri Sayın Bakanımızın liderliğinde daha kolay çözüme kavuşacak” dedi.

AK Partili Kaya’dan 2 ilçede ‘Yıldırım’ mesajlar!

AK Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Mahmut Atilla Kaya, partisinin Gaziemir ve Buca İlçe Danışma Meclisi Toplantılarına katıldı.

Her iki ilçedeki toplantıda da partililere hitap eden Kaya, hükümetin açıkladığı 2016 Eylem Planı'nın hem sosyal hem de ekonomik getirilerinin büyük olacağını ifade etti. Kaya, işçiden emekliye, askerden polise, öğrencilerden genç mezunlara, kadınlardan esnaflara, öğretmenlerden polislere kadar pek çok kesim için müjdeler içeren 2016 Eylem Planı'nı kararlılıkla uygulayacaklarını belirtti.
 
AK Parti İzmir Milletvekili Kaya Gaziemir'deki konuşmasında, Gaziemir Belediyesi'nin 24 Kasım'da düzenlediği Öğretmenler Günü balosunda Gaziemir Belediyesi Özel Kalem Müdürü tarafından bir öğretmenin darp edilmesi konusuna da değindi. Söz konusu olayın oldukça üzücü olduğunu ifade eden Kaya, "Çоcuklаrımızı еğitmеktеn, sеvgi, mеrhаmеt vе gеlеcеk inşаsındаn bаşkа аmаcı оlmаyаn еğitimcilеre hürmet etmek zorundayız. Gaziemir'de 24 Kasım'da yaşanan menfur hadiseyi kınadığımızı daha önce farklı platformlarda dile getirmiştik. Yaşanan hadise, CHP zihniyetinin eğitimin asli unsurları olan öğretmenlerimize bakışını net bir şekilde ortaya koymuştur. Gaziemir'de yaşanan üzücü hadise, bir gerçeğin hepimizin gözleri önünde ortaya çıkmasına sebep olmuştur. CHP'nin tahammülsüz yapısının herkes tarafından görülmesini sağlamıştır. Tabi olayın hemen akabinde şiddete uğrayan eğitimcinin 'Ben de CHP'liyim, bu parti için her şeyimi verdim' tarzında yaptığı açıklamalar da oldukça düşündürücüdür. Şiddete uğrayan, baskı gören, ötelenen bir kesimin, kendilerine bunu reva görenlerle aynı safta yer alması belki Stockholm Sendromu ile açıklanabilir. Ben bu üzücü olayın ve ardından yaşananların CHP'ye oy vermiş herkes tarafından iyi irdelenmesi gerektiğini düşünüyorum. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmenlere özel düzenledikleri baloda öğretmenleri azarlayan, üstüne üstlük bir de şiddet uygulayan bir zihniyetin nasıl bir pervasızlık içinde olduğunu artık siz düşünün" dedi.


 
Millete hizmet yolunda çalışıyoruz
AK Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Mahmut Atilla Kaya, Buca İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda da kalabalık bir gruba hitap etti. Kaya, AK Parti'nin bugüne kadar her daim milletin beklentileri doğrultusunda çalıştığını, bundan sonra da aynı istikamette çalışmaya devam edeceğini belirtti. Millete, ülkeye, vatandaşlara hizmet yolunda hiçbir zaman durmayacaklarını, hiçbir zaman yorulmayacaklarını söyleyen Kaya, "Önümüzdeki yol ne kadar meşakkat ve zahmet gerektirirse, ondan daha çok fazla emek sarf edecek, alın teri dökeceğiz. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünde inşallah çok farklı bir Türkiye'yi hep birlikte kuracağız. Terörün olmadığı, kardeşliğin güç kazandığı bir Türkiye'de inşallah çok güzel eserleri, çok güzel hizmetleri vücuda getireceğiz. Teşkilatımızın çok değerli mensuplarının gayretli çalışmaları ve inancı sayesinde 2019'da Buca'mızın da, İzmir'imizin de kentine ve tarihine saygılı yerel yönetimlerle buluşmasını sağlayacağız. İzmir'de başarıya ulaşmak adına hep birlikte maksimum seviyede gayret göstereceğiz. Bu noktada sizlerden beklentimiz büyüktür. Bundan sonra daha fedakar olacağız. Durmadan, dinlenmeden, yorulmak nedir bilmeden, gece-gündüz aşkla çalışıp İzmir'i hak ettiği yönetime kavuşturma hedefimize doğru yürüyeceğiz" sözlerini sarf etti.
 
İzmir'in şansı Binali Yıldırım
AK Parti'nin, İzmir'de eser siyaseti, hizmet siyaseti yapmakta olduğunu ve bu noktadaki kararlılığını her fırsatta gösterdiğini belirten Kaya, İzmir'in daha kalkınmış bir şehir olabilmesi adına, İzmirlilerin daha mutlu olabilmesi adına çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Türkiye'nin kalkınma ve büyüme yolculuğunun mimarlarından olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın İzmir için büyük bir şans olduğunu vurgulayan Kaya, "Dev projelerin ustası, büyük yatırımların ve hizmetlerin mimarı olan Sayın Bakanımız Binali Yıldırım İzmir için büyük bir şans. İzmir'in bütün meseleleri Sayın Bakanımızın liderliğinde daha kolay çözüme kavuşacak. Sayın Bakanımız millete ve memlekete hizmet söz konusu olduğunda, söz konusu olan İzmir olduğunda geri kalan her şey teferruattır anlayışıyla çalışmaktadır. Kendisinin bu özelliğini herkes bilmekte, siyasi rakipleri bile hakkını teslim etmektedir" dedi.

 
Elçi'nin son 24 saniyesi: Geçmeden mi vuruldu?
 
Ege Üniversitesi’nde ilk aday belli oldu
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
14 Aralık 2015 Pazartesi 15:33

İzmir'in şansı Binali Bakan şu metroları bir el atsa ... Ankara'ya yapılıyor, bizim başımız kel mi ? Hızlı tren yapılıyor diyorsunuz, Ankara Hızlı Tren Garı bitmek üzere, biz de bırak bitmeyi, daha inşaat yok.

Yorumu oyla      14      5  
14 Aralık 2015 Pazartesi 15:30

Gaziemir'de ki öğretmen olayına girmiş ve chp zihniyeti demiş. Gaz atarak öğretmenin ölümüne sebep olanların bunu söylemesi ...

Yorumu oyla      14      5  
menderes2 14 Aralık 2015 Pazartesi 12:42

Hani Menderes'e hastane

Yorumu oyla      15      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan, Çipras ve Merkel Sakız’dan İzmir’e geçecek!
2016'nın ilk haftalarında Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türkiye Cumhurbaşkanı ...
AK Parti'den Gülen harekatı: ABD savunma bekliyor!
Türk hükümetinin anlaştığı Londra merkezli Amsterdam Hukuk Bürosu, hafta ...
Figen Yüksekdağ'dan 'hendek' eleştirisi
HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, hendeklerin sadece sonuç olduğunu ...
 
CHP 18 başkandan kongre zirvesi: 4 maddelik açıklama!
CHP İzmir’de 20 Aralık’ta gerçekleşecek il kongresi öncesinde hareketli ...
CHP’li Sındır: Darbenin en büyük bedelini...
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, 14. Olağan Bornova Gençlik ...
AK Partili vekillerden fuar çıkarması
AK Parti İzmir Milletvekilleri Necip Kalkan ve Atilla Kaya beraberindeki ...
 
AK Partili Kaya'dan yüzde 82'ye teşekkür ziyareti
AK Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Mahmut Atilla ...
İzmir’e kongre telefonu: Kimi aradı/ne sordu?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu il kongresi öncesinde İzmir Büyükşehir ...
Türkiye ile Rusya arasında sürpriz gelişme
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ta düzenlenen ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
50 yıl önce nasıl katil oldu?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva