HABERLER>POLİTİKA
1 Eylül 2024 Pazar - 15:30

AK Partili İnan, 'Dilruba milat' dedi, ekledi: Bundan sonrasına hazır olun!

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, sokak röportajında kurduğu ifadeler ile tutuklanan ve daha sonra serbest bırakılan Dilruba Kayserilioğlu’nun İEF açılışında protokole alınmasının kendileri için milat olduğunu söyledi. İnan, “Siz, milyonlarca AK Partiliye hakaret edenleri protokolde ağırlayıp bize meydan okuyamazsınız. Bu hareketinizle, bu terbiyesizliğinizle bir milat başlattınız. Siz, hakareti artık meşru kılacak derecede bir tehlikeye yol açtınız. Bundan sonra bizden duyacaklarınıza da işiteceklerinize de hazır olun” dedi.

AK Partili İnan,  Dilruba milat  dedi, ekledi: Bundan sonrasına hazır olun!

Ozan EKİZ / EGEDESONSÖZ – AK Parti İzmir İl Danışma Meclis Toplantısı, Balçova Termal Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıda konuşma yapan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, İzmir Enternasyonel Fuarı’na dair önemli açıklamalarda bulundu.

‘BİZE GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM DEDİLER’
İnan, konuşmasının başlangıcında CHP’ye yönelik eleştirilerde bulunarak, “Partimiz 23 yaşında. 23 yıldır bütün dünyanın, sevenlerin de kızanların da, hayranlıkla bakanların da, hasetlerinden çatlayanların da kardeşim adamlarda lider var diyerek övgüde bulunduğu…  Ülkesini geliştiren, yükselten bir davayı yürütüyoruz. Bunu; güçlü bir liderle, tecrübeli bir liderle, dünyayı avucunun içi gibi bilen bir liderle, nasıl başlamışsa yolculuğuna öyle devam eden bir liderle, öyle devam eden bir kadroyla gerçekleştiriyoruz. Üç yüz yıllık makası kapatıyoruz. Bu kadrolar buna ev sahipliği yapıyor. Başımız minareler kadar dik. İşte başbakanımız burada. Biz; sadece barajlar, şehir hastaneleri, spor tesisleri, kültür merkezleri yapmadık. Sadece Marmaray, Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Tüm dünyanın hayranlık duyduğu Çanakkale Köprüsü, Dünyanın en büyük havalimanını yapmadık. Biz bir zihniyet devrimi gerçekleştirdik. Fakat değiştiremediğimiz tek şey ana muhalefetin genetiği oldu. Kıymetli hemşehrilerim, bu millete ve oy verenlere türlü türlü hakaretler edildi. Göbeğini kaşıyan adam dediler. Makarnacı dediler, cahil dediler. Koyun sürüsü dediler. Bu hakaretleri sahiplenenler hep CHP oldu. Bugün değişen yine bir şey yok! Bugün de en ağır hakaretleri ediyorlar. Yine şaşırmıyoruz. Çünkü genetikleri bunu emrediyor.

‘FUAR’DA KAÇAK AÇILIŞIN ONUR KONUĞU OLDU’
İnan, İzmir Enternasyonel Fuarı’nda yaşanan protokol krizine değindi. İnan, geçtiğimiz günlerde yaptığı sokak röportajı ile tutuklanan ve daha sonra serbest bırakılan Dilruba Kayserilioğlu’nun Fuar’da protokolde bulunmasına karşı olarak sert eleştirilerde bulunarak, “İzmir fuarı… Türkiye’nin bir değeri… Oyun bahçesine çevirdiler. Biz ise İzmir Fuarı’na Cumhurbaşkanı Yardımcımızla katılarak temsilde en üst düzeyde İzmir’de olarak İzmir fuarına verdiğimiz değeri gösterdik. İzmir fuarının itibarı dün gece itibariyle Ak Parti tarafından korunmuştur. Onlar kaçak açılışla, 93 yıllık bir geleneği bozmaya çalıştılar. Bozdurmadık. Ama açılışınız kaçak olursa yanınıza oturan ise kriminal bir ahlaksız olur.  Onu da kaçak açılışın onur konuğu yaparsınız! Allah aşkına samimi olarak konuşmak durumundayız. Bir AK Partili ‘’bir CHP’liye yan baksa’’ idamını isteyecek olanlar! Hakaret ak partiye oy verenlere edilince Özgürlük havarisi kesiliyor! Hakaret edene hangi duygularla sahip çıktığınızı biz çok iyi biliyoruz. CHP’nin özgürlük, insan hakları, ifade özgürlüğü gibi istekleri yok! Kendilerinden olmayanın özgürlüğünü kısıtlama isteği var” dedi.

BİZE DİL UZATIRSANIZ KARŞINIZDA AK GENÇLİK VE İZMİR TEŞKİLATI OLACAK
Geçtiğimiz günlerde TBMM’de yaşanan gerginliklere ve CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın sözlerine değinen İnan, “Geçtiğimiz haftalarda Meclis’te bize terörist demeye kalktılar. Sosyal medyada züppe demeye kalktılar. Sokakta seçmenimize ağza alınmayacak hakaretler ediyorlar! Ya siz bizi ne sanıyorsunuz! Bugün burada bu kadar kalabalığız. Ama bilin ki dışarıda milyonlarız milyonlar! Bizi, yıllarca merhum Adnan Menderes’in idam fotoğraflarıyla tehdit edenler yenemedi… Siz sinek vızıltıları ile mi yeneceksiniz? Şu saatten sonra değerlerimize, inancımıza, demokrasimize ve en önemlisi cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a dil uzatırsanız karşınızda göreceğiniz ilk teşkilat AK Gençlik olacak, İzmir teşkilatı olacak” ifadelerini kullandI.

BU TERBİYESİZLİKLE MİLAT BAŞLATTINIZ
Kayserilioğlu’nun İzmir Enternasyonel Fuarı’ndaki protokolde yer almasına sert tepkiler gösteren İnan, “Siz, milyonlarca AK Partiliye hakaret edenleri protokolde ağırlayıp bize meydan okuyamazsınız. Bu hareketinizle, bu terbiyesizliğinizle bir milat başlattınız. Siz, hakareti artık meşru kılacak derecede bir tehlikeye yol açtınız. Bundan sonra bizden duyacaklarınıza da işiteceklerinize de hazır olun. Biz memleket gerilmesin diye sessiz kaldıkça siz edepsizleştiniz. “Aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş” derler, birkaç belediye fazla aldınız diye havalandınız. 2028 seçimlerinde bu milletin tokadını yine yiyeceksiniz” dedi.

CHP LİDERİ ÖZEL’E: SAÇLARI BOYAYIP GÖZLÜK ÇIKARMAKLA OLMUYOR BU İŞLER
Kayserilioğlu’nun Fuar açılışında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yanında yer almasına karşı tepkiler gösteren İnan, “Ey Özgür Özel! Bu millet seni de o yanına oturttuğun terbiyesiz malum şahısla birlikte göndermesini çok iyi bilir! Öyle; Saçları boyayıp gözlük çıkartmayla olmuyor bu işler! Biz milletvekili seçildiğimiz gün yemin ettik. Tuzu kurulara, kalbur üstülere, seçkinlere şirin gözükmek için Seçilmedik dedik. İzmir’de yaşayan, İzmir’in arka sokaklarında yaşayan, Çocuklarımız için, annelerimiz için, çile çeken insanlarımız için çok çalışacağız dedik. İzmir’in 5 km derinliklerine girdiğimizde gördüğünüz İzmir bambaşka. Bu şehri 25 yıldır yönetenler, başarısızlıklarının konuşulmasından rahatsız oluyorlarsa onları daha fazla rahatsız edeceğiz” dedi.

‘İZMİR’E KAYBETTİRENLERLE MÜCADELEMİZ MERTÇE DEVAM EDECEK’
İzmir Körfezi’nde yaşanan balık ölümlerine değinen İnan, “Siz İzmirlilerin yıllarını heba ettiniz ve etmeye devam ediyorsunuz! Körfez temizliğinden trafiğe, ulaşımdan altyapıya, Şehircilikten çevreye kadar her alanda İzmir’e kaybettirenlerle mücadelemiz Sonuna kadar mertçe devam edecek. Emin olun ki eleştirilmekten rahatsız olanlarda birazcık mahcubiyet olsaydı İzmir bu hale gelmezdi. Yangınlar çıktığında bakana ulaşamadık diye yalan söyleyenler bugün çıkıp elimizi uzatıyoruz diyebilecek kadar pervasızlıkla konuşabiliyor. Biz Türkiye’nin 81 ilini hiçbir zaman ayırt etmedik! Fakat körfeze yıllardır atık suları ve kanalizasyonu doğrudan döküyorsunuz. Bugün çıkmış biz kirlettik ama bakanlık temizlesin diyebilecek kadar büyük bir aymazlık içerisindesiniz! Bu şehri düşünüyorsanız çıkar gelirsiniz yanımıza, birlikte ne yapmamız gerekiyorsa onu yaparız! Asli görevini yerine getiremeyenler oturduğu yerden sağa sola buyruklarını ileterek bu şehre hiçbir şey kazandıramazlar” ifadelerini kullandı.

‘VATANDAŞLAR ‘İTFAİYE GELMEDİ’ DEDİ’
Son olarak İzmir’de yaşanan yangınlara değinen İnan, şu ifadeleri kullandı:

İzmir yangınını söndüremediniz! Biz vekillerimizle sahada koştururken tek bir cümle duyduk! İtfaiye gelmedi. Hadi bize inanmıyorsunuz. Dükkanı evi yanan İzmirlilere de mi inanmıyorsunuz! Kral çıplak demeyi beceremiyorsunuz! Madem yangını söndürdünüz! Öyle olsaydı itfaiye daire başkanınıza ödül verirdiniz! Ama emekli ettiniz. Daha neyi konuşuyorsunuz!

 
Başkan Tugay'dan mesaj seli: Dersimi iyi çalıştım!
 
Bakan Işıkhan ‘her şey birkaç ayda oldu’ dedi: İzmir Büyükşehir en borçlu belediye!
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İzmir İçin 2 Eylül 2024 Pazartesi 14:02

Milleti ne ile tehdit ediyor korunma zırhının arkasına sığınmasın açık konuşsun millet neyle tehdit edildiğini öğrensin millet kendisini tehdit edenlerin kim olduğunu görsün

Yorumu oyla      0      0  
Skandal! 2 Eylül 2024 Pazartesi 01:20

"Az bilmiş" adlı şahısta gözaltına alınacak mı? CHP seçmenine ahlaksız diyor.

Yorumu oyla      0      0  
Az Bilmiş 1 Eylül 2024 Pazar 20:26

Ağzına sağlık sayın vekilim. Bana söyleyecek bir laf bırakmamışsınız. Her şeyi söylemişsiniz. Ben yine de şunu yazayım. Bunlar GOY GOYCU. Bunlar goy goyculuk yapıyorlar. Nasıl geçmişte Tayfun KAHRAMAN a yaktılar şimdi de DİLRUBA'' yı yaktılar. Seçmenlerini zehirleyip bırakıyorlar. Seçmenleri de işte böyle olduğu gibi ahlâksızca konuşuyorlar.

Yorumu oyla      0      2  
1 Eylül 2024 Pazar 18:41

Kafaya koymuş, elde kalan tek belediyeyi de CHP'ye kaptıracak.

Yorumu oyla      0      0  
VfV 1 Eylül 2024 Pazar 17:01

Sen Fesli Deli Kadir'i, Barzaniyi, Müslim,i, Hamas liderlerini, dünyanın terörist ilan ettiği kişileri kırmızı halıyla ağırlayınca sorun yok değil mi?

Yorumu oyla      3      0  
Gani 1 Eylül 2024 Pazar 15:45

Eyyup Kadir ,Alpay''ın yamağı, milleti tehdit edip durma. Bir seçimlik siyasi ömrün kaldı. Sonra sokaklarda ancak tebdili kıyafetle gezersin.

Yorumu oyla      2      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili İnan'dan fuar çıkışı: CHP'lilerin parti toplantısı değildir!
İzmir Enternasyonal Fuarı'nın açılışına sadece CHP'lilerin katılmasına ...
İYİ Parti Lideri’nden İEF tepkisi: Böyle bir ciddiyetsizlik olmaz!
Bu yıl 93'üncüsü düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı'nın açılış tarihinin ...
'Milli Teknoloji Hamlesi ile Mavi Vatan’a güç katıyoruz'
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Milli Teknoloji Hamlesi'yle ...
 
Ömer Çelik'ten 'nefret söylemi' açıklaması
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Her türlü nefret söylemiyle ve nefret siyasetiyle ...
AK Parti'den CHP'ye 'Dilruba' tepkisi!
Sokak röportajındaki ifadeleri sebebiyle tutuklanan ve geçtiğimiz gün ...
Erdoğan: Ağustos, Türk'ün zafer ayıdır
Zafer Bayramı Özel Konseri'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ...
 
Dervişoğlu'ndan 'İEF' kararı: Gitmiyoruz!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "İzmir Fuarı hem kıymetli ...
CHP lideri Özel: Türkiye'nin en iyisi Cemil Tugay!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Sayın Cemil Tugay’ın süreç analizinde gerçeği ...
İmamoğlu'ndan 'hutbe' tepkisi: Allah onu ıslah etsin
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, cuma hutbesinde Mustafa Kemal Atatürk'ün adının ...
 
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O köy devlete kafa tutamaz!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Çeşme Projesi’ni kim sabote etti?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Dinimiz Âmin
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
 Narin (İnce) Habercilik ve Medya Etiği
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Gazzeli Çocuklara Mektuplar (5) Yönetmen değil, önce insanım!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Okullar açıldı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva