HABERLER>POLİTİKA
13 Nisan 2023 Perşembe - 15:46

AK Partili Saygılı’dan Soyer ve Aslanoğlu’na sert çıkış: İzmir’i iş bilmezlere bırakmayız!

Aday tanıtım toplantısında konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, "Hükümetten alacağımız çok diyorlar. Sen hesap kitap mı bilmiyorsun? Bir bilanço, gelir gider tablosu vardır. 98 aldı 2,5 yatırım yaptı diyor. Biz iktidar dönemimizde 226 milyar TL izmir'e yatırım yaptık. Yalan söylüyorlar. TOKİ aracılığı ile 30 bin üzerinden konut, hastaneler, statlar, gençlik merkezi, tüneller yaptık. Milletimiz kimin eğri, kimin doğru, kimin fırsatçı kimin iyi niyetli, kimin çalışkan kimin gösteri budalası olduğunu çok iyi biliyor" diye konuştu.

AK Partili Saygılı’dan Soyer ve Aslanoğlu’na sert çıkış: İzmir’i iş bilmezlere bırakmayız!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Milletvekilliği seçimlerine kısa bir süre kala siyasi partilerde aday tanıtım toplantıları hız kazanırken bugün aday tanıtımlarını gerçekleştiren AK Parti İzmir'de il başkanı Bilal Saygılı muhalefete sert sözlerle yüklendi.

SAYGILI'DAN CHP'Lİ İSİMLERE ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı "AK Partimiz 21 yıldır 15 seçimden ve halk oylamasından çıkmayı başarmıştır. Çünkü AK Partimiz geçmişten aldığı ilhamı, geleceğin dünyasını inşasında kullanmıştır. Bölgede ve dünyada güçlü Türkiye’nin temsil edilmesine başlamışız. AK Partimiz hayali gerçek kılmak, verilen sözü eyleme çevirmekte hep bir yolu bulmuştur. AK Partimiz millet ile güveni daha yolun başında sağlamıştır. Dava demiştir, sözümüz söz demiştir. Her düşmanı bertaraf edebilmiş, her engeli aşmıştır. Böyle bir başarının dünyada örneği var mı? Bu bir destandır. Bu destanı yazan liderimizdir. Şimdi bir seçime daha gidiyoruz. 22 yıl önce partimizin kurulduğu dönemde hemen sayın Cumhurbaşkanımız kuruculara 'Türkiye'de bu gidişe dur demek için biz 3 günlük yola çıkmadık. Uzun soluklu bir yola çıktık. Bu böyle biline' diye.  Ne Türkiye'de ne İzmir'de hiçbir şey eskisi gibi değil. Sağlıktan sanayiye, eğitimden ulaşıma, her alanda çağ atladık. Reformist bir parti olarak Cumhuriyet tarihimize damgamızı vurduk. Şimdi sıra Türkiye Yüzyılı'nda doğru adımları atmakta. Türkiye Yüzyılı için daha çok birleşmekte, paylaşmakta ve çalışmada. Asrın felaketi yaşamış bir Türkiye olarak seçime gidiyoruz. Yolumuz uzun, sözümüz söz. Türkiye'nin geleceğini ve İzmir'i iş bilmez ellere bırakma şansımız yok.Bugün iktidarda olsalar, ne deprem bölgesinde attığımız temellerin dualarını örebilirler, ne de bugüne kadar yaptığımız yatırımlara sahip çıkabilirler. Biliyoruz, milletimiz bu boş vaatlere boş vermeyecektir. Milletimiz bu dili uzunların, sözüne itibar edilmezlerin, dikili ağaçları olmayanların boş vaatlerine ve onların sırtında kambur dönüştüreceği hizmet anlayışına geçit vermeyecektir.

İZMİRLİLER GÖNÜL RAHATLIĞI İLE…
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sert sözlerle yüklenen Saygılı, “Biz bugün verdiğimiz er sözü tutmanın bahtiyarın yaşarken, son 3 günde basını görüyorsunuz. Hükümetten alacağımız çok diyorlar. Sen hesap kitap mı bilmiyorsun? Bir bilanço, gelir gider tablosu vardır. 98 aldı 2,5 yatırım yaptı diyor. Biz iktidar dönemimizde 226 milyar TL İzmir’e yatırım yaptık. Yalan söylüyorlar. TOKİ aracılığı ile 30 bin üzerinden konut, hastaneler, statlar, gençlik merkezi, tüneller yaptık. Milletimiz kimin eğri, kimin doğru, kimin fırsatçı kimin iyi niyetli, kimin çalışkan kimin gösteri budalası olduğunu çok iyi biliyor. 15 Mayıs'ta fırsatçılar, gösteri ustaları gerektiği cevabı alacak, Cumhur İttifakı yine tarih yazacaktır. Her biri memleket sevdalısı, İzmir sevdalısı, liyakatlı, çalışkan, bu şehrin kalkınmasına çalışmak için hazır ve nazır adaylarımız ile karşınızdayız. İzmirliler gönül rahatlığı ile asla tereddüt etmeden bu kıymetli dostlarımıza bu kadroya evet diyecektir. Bu kadro icraatın kadrosudur.  Adaylarımıza dil uzatan devşirmeciler bakalım bir de. Partisini kuran Atatürk'e ırkçı diyor. Kimi terörle mücadelenin karşısında duruyor. Kimi şehit yakınına küfür edene 1'nci sırada aday yapan bir iktidar gözüküyor. Bunlar ancak şer iktidarıdır. Bu güne kadar 'biz ne yaparsak yapalım İzmir'in oyunu alırız' görüşüne İzmirliler dur diyecektir. Biz İzmirli vatandaşlarımıza güveniyoruz. İzmir mührü kendine hizmet olarak gördüğü AK parti'den Cumhur İttifakı'ndan yana vuracaktır" diye konuştu

 
Baba öldü, oğlu ve gelini yaralı... Manisa'da feci kaza!
 
Antakya Medeniyetler Korosu dayanışma için sahnede
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Gidicisiniz 13 Nisan 2023 Perşembe 23:39

AKP'yi yolcu etmeye hazırlanıyoruz.

Yorumu oyla      2      3  
ertugrul 13 Nisan 2023 Perşembe 21:24

350 metre ilerde cami varken üniversite içine ypılan camiye isminizi verdiniz ya başınız göge erdi..bir gün gelde namaz kıl bakalım kaç kişi var camide...ALLAH layıgınızı versin..

Yorumu oyla      4      3  
gazo 13 Nisan 2023 Perşembe 17:43

Kimin ne iş bildiğini çok iyi biliriz,sizin ne işleri bildiğinizide

Yorumu oyla      6      3  
Bülent Işık 13 Nisan 2023 Perşembe 16:19

226 milyarın ne kadarı Izban hatlarına biçtiğiniz değer?

Yorumu oyla      6      4  
Yav He He 13 Nisan 2023 Perşembe 16:08

Yap-islet-devret ne zamandan beri kamu yatırımı sayılıyor? Son 20 yılda İzmir'in toplam verdiği nedir, karşılığında ne yapıldı? Hızlı tren dediniz, proje yılan hikayesine döndü. Otogar metro aynı sekilde. Çandarlı Limanı ve daha bir çok proje unutuldu. Şehir hastanesi 9 yıldır bitmedi. İş bilen siz mi oluyorsunuz? Çok bildiğiniz için mi bugün TL'yi batırdıniz.

Yorumu oyla      9      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP’li Kalyoncu’dan muhalefete ‘liste’ eleştirisi: Atatürk düşmanını aday yaptılar!
MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, muhalefetin aday listeleri ile ...
'Terörle arasına mesafe koyamayanlara karşıyız'
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Terörle arasına mesafe koyamayanlara ...
Bakan Kasapoğlu'ndan İzmir'de 14 Mayıs mesajı!
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "14 Mayıs sabahı, 15 ...
 
MHP’li Osmanağaoğlu’ndan İzmir Büyükşehir’e salvo: 2,5 yılda enkazı kaldıramadılar!
MHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, aday tanıtım ...
Tacettin Bayır’dan adaylık listesi yorumu: Fedakarlık yapmak bize düştü!
Kendisiyle birlikte beş İzmir Milletvekili’nin aday listesinde yer almamasını ...
MHP İzmir’de adaylar vitrinde… İl Başkanı Şahin’den mesaj: Bugün düğün günümüz!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir milletvekili adayları toplantısı ...
 
Cumhurbaşkanlığı seçimleri oy pusulası paylaşıldı
İyi Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi, YSK ve Yargıtay İlişkilerinden ...
AK Partili Sürekli sahaya indi: Milletine sırtını dönenlerden olmadık!
AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, Ankara’daki ...
'Adil bir dünya için var gücümüzle çalışacağız'
Cumhuriyetin 100. Yılında Türk Dışişleri-Asırların Diplomasi Birikimi ...
 
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Sensedim - 266 Gün
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Atatürk’ün, Çeşmeliler ile ilk teması...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kalbi güzel kötü adam!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İngiltere seçimini okuyalım
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva