HABERLER>POLİTİKA
16 Aralık 2011 Cuma - 19:21

AK Partili Akay’dan CHP’li Bayır’a Baykallı misilleme!

Eski Genel Başkanı Baykal’la yaşadığı randevu krizi sonrası Kılıçdaroğlu’nun nezaket uyarısıyla karşılaşan Tacettin Bayır’a, AK Partili mevkidaşı Akay’dan ders gibi çıkış: Baykal bize gelse seve seve kabul ederdik.

AK Partili Akay’dan CHP’li Bayır’a Baykallı misilleme!

İZMİR-EGEDESONSÖZ-ÖZEL- CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın İzmir’i ziyareti sırasında İl Başkanı Tacettin Bayır ile yaşadığı ‘randevu krizi’ AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ile Bayır arasında polemik konusu oldu.
 
BAYIR’DAN ÇOK SERT YANIT: NEZAKETİ SENDEN Mİ ÖĞRENECEĞİM
Zaman zaman CHP İl Başkanı Tacettin Bayır ile medya üzerinden atışan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay’ın son çıkışı Baykal’la Bayır arasındaki randevu kriziydi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından da uyarıldığı hatta kimilerine göre nezaket dersi verildiği iddia edilen Bayır’a karşı nezaket uyarısı yapan meslektaşı AK Partili Ömer Cihat Akay, “Ben nezaketi Akay’dan mı öğreneceğim’ yanıtıyla karşılaşınca Bayır’a yanıt vermekte gecikmedi.
 
ESKİ BİR GENEL BAŞKANA RANDEVU VERMEMEK NEZAKETSİZLİKTİR
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, egedesonsöz.com’a yaptığı açıklamada Bayır’ın randevu vermediği Baykal’a açık davette bulundu. CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın 16 yıl genel başkanlığını yürüttüğü partisinin il başkanıyla yaşadığı randevu krizini basından izlediğini ve çok şaşırdığını söyleyen Akay, “Kılıçdaroğlu’nun kendisini uyardığı söyleniyor. Gerçekten de yaşandığı iddia edilen olay uyarıyı gerektiriyor. Çünkü 16 yıl genel başkanlık yapmış bir parti büyüğüne randevu vermemek her şeyden önce siyasi nezaketsizlik örneğidir’ dedi.
 
BAYKAL BİZE GELMEK İSTESE HEMEN KABUL EDERDİK
Bu sözlerinin eleştiriden çok durum tespiti olduğuna dikkat çeken Akay, “Ben nezaketi Ömer Cihat Akay’dan mı öğreneceğim’ diyen Bayır’ı daha da kızdıracak bir açıklama yaptı. AK Parti İzmir İl Başkanı Akay, CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın aynı taleple kendilerine gelmesi halinde seve seve kabul edeceklerini belirterek, “Eğer Deniz Baykal bizi arayıp şu saatte sizi ziyaret edeceğim’ deseydi seve seve kabul ederdik. Daha önemli işimiz olsa da bırakıp, o saatte makamımızda karşılar, gerekli saygı ve misafirperverliğimizi gösterirdik.
 
DENİZ BAYKAL’A AÇIK DAVET
Bu teklifimiz hala geçerlidir. Sayın Baykal ne zaman arzu ederse partimizi ziyaret edebilir. Kendisini onun arzu ettiği, uygun olduğu saatte karşılamaya, randevu vermeye AK Parti teşkilatları adına söz veriyorum. Hem de bu sayede eski bir genel başkana hala rakibimiz de olsa saygının, nezaketin nasıl olması gerektiğini birilerine göstermiş olurduk’ diye konuştu.

KONGRE SÜRECİ
Egedesonsöz.com’a kongre süreciyle ilgili de açıklama yapan Akay, şu ana kadar seçimleri tamamlanan 18 ilçenin 17’sinde genel merkezin dediğinin olduğunu hatırlatarak, “Genel merkezimiz çok iyi bir çalışma yapıyor. Süreci birlikte sağlıklı bir şekilde yönetiyoruz. Ankara’dan aldığım enerji doğru yolda olduğumuz yönünde. Diğer kongrelerimizi de tamamlayıp, teşkilatlarımıza karşı sorumluluğumuzu yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 14 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
BAŞKAN'A 17 Aralık 2011 Cumartesi 14:48

SN AKAY, BÜYÜKŞEHİRİ ELEŞTİREMEZ O ANCAK PARTİSİNDE ÇALIŞAN KOŞTURAN VE BİR ŞEYLER YAPMAYA ARZUSUYLA YANIP TUTUŞAN BAŞBAKAN SEVDALILARINI KÜSTÜRÜR. SIKIYSA SN KOCAOĞLUNU BİRAZ ELEŞTİRSİN. EEEEEEELEEEEŞŞŞTİİİREMEZ. BURAYA YAZIYORUM. YOKSA ARALARINDAKİ BÜYÜ BOZULUR, EKMEK KAPISI KAPANIR. GENEL MERKEZ BUNU NASIL GÖRMEZ, ADAMIN PARTİYE ZERRE KADAR KATKISI YOK. TEK KATKISI KESER MİSALİ, ANLAYANA ?????

Yorumu oyla      14      6  
MUHALEFET Mİ İKTİDAR MI? 17 Aralık 2011 Cumartesi 09:32

SAHİ SN. AKAY I NE İLGİLENDİRİYOR BAŞKA PARTİLİLERİN İŞİNE NEDEN BURNUNU SOKUYOR.SN. AZİZ KOCAOĞLU İLE İLGİLİ ŞU ANA KADAR HERHANGİ BİR MUHALEFETİ DUYAN,OKUYAN OLMUŞMUDUR ACABA.BUNU GENEL MERKEZİNİZ HİÇ Mİ SORGULAMIYOR.NEDİR BU ARALARINDA AŞK MUHABBETİ.BİRBUÇUK YILDIR TIK YOK.BÜYÜKŞEHİR MECLİS ÜYELERİNE SAHİPLENENİ GÖRDÜNÜZMÜ?AK PARTİ DE KENDİNİ SORGULAMALI.

Yorumu oyla      14      6  
başkana 17 Aralık 2011 Cumartesi 09:06

SN AKAY, CHP YE YAKINLIK GÖSTERİP TRİBÜNLERE OYNAYACAĞINA KENDİ PARTİNE BAK. İLÇE YÖNETİM VE DELEGE LİSTELERİNDE KENDİSİNE MUHALİF OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜ HER İSMİ LİSTELERDEN ÇIKARDIN, ÇIKARTMAYAN İLÇELERİN KONGRELERİNİ DE İPTAL ETTİRDİN. NEDEN, KORKTUĞUNDAN. KOMŞUYU BIRAK BAŞKAN. ÖNCE KENDİ KAPININ ÖNÜNÜ SÜPÜR BAŞKAN KENDİ KAPININ ÖNÜNÜ.

Yorumu oyla      15      6  
Şakir Turan 17 Aralık 2011 Cumartesi 09:03

Deniz Baykal akıllı bir siyasetçi ise Ertuğrul Günay beyi takip eder,AKP ye katılır.Başımızın üstünde yeri var sayın Baykalında.

Yorumu oyla      13      11  
partili 16 Aralık 2011 Cuma 23:52

sayın akay chp nin iç işlerine fazla dalıyor bence nereden biliyor randevu verilmediğini ben randevu saatinde chp il yönetiminin beklediğini gördüm,yazık sayın akay silah çekilen kongrelerinin üstünü kapamak için gündem saptırıyor,ve sitenizde ne yazıkki buna alet oluyor

Yorumu oyla      14      6  
kemal 16 Aralık 2011 Cuma 23:17

bu kadar yalan olurmu?olayları çarpıtmak neden?TACETTİN BAŞKAN VE YÖNETİMİ sayın baykalı beklediler ama yönlendirenler sayesinde baykal bey biatçılara inanarak gitmedi,siyaseti,nezaketliği ögreneceğimiz en son kişi SENSİN cihat bey,şimdi söyle bakalım sen ticaret yaparken ne yaptında HAPİS YATTIN BİZE BUNU ANLAT,SÖYLE SEN LÜTFEN

Yorumu oyla      15      6  
GÜNÜN TEKLİFİ 16 Aralık 2011 Cuma 22:45

Bu röportaj'ın yarın genel merkez okuyacak,mensubu olduğun partide PÖPÜLER SİYASET YOKTUR.Genel başkanın haberi olmadan nasıl alabilirsin.HİYARERŞİK DÜZEN nasıl işlediği belli.DENGELİ BİR TEKLİF DEĞİL.Saygılar.

Yorumu oyla      16      6  
mehmet KARAL 16 Aralık 2011 Cuma 22:12

SİYASET, VEFADAN NASİBİNİ ALMAMIŞLARLA BAYIRA SÜRÜKLENİR.

Yorumu oyla      17      7  
E R T U Ğ R U L 16 Aralık 2011 Cuma 22:00

helal olsun başkanım. bayıra nezaket dersi vermişsin. muhalif dahi olsa insanlarla medeni ilişkiler kurmakta üzerinize yok. izmirin böyle siyasetçilere ihtiyacı var: adab bilen.

Yorumu oyla      13      9  
sayın başkn 16 Aralık 2011 Cuma 21:55

sayın başkan her kes yerinde kalsın çünkü herkes öncelikle kendi isanlarına sahip çıksın o zaman.chp kendi insanına sahip çıkmıyor bizde onlardan görüp aynısını bizde yapıyoruz kongere seçimleri oluyor hemen düşman oluyoruz önce biz ilçeve mahallelerimize bakalım sizde örnek olun birleştirin kendi teşkilatınızı. soruyorum bayraklınerede çiğli nerede k.yaka nerede menderes nerede biz isterizki sizle beraber kolkola yanyana hep beraber olalımama siz chp nin duruşuna bakıyorsunuz.önc.bize bakın

Yorumu oyla      13      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti'den Gül'ün görev süresi ile ilgili net açıklama
Elitaş: ''2007’de seçilen Sayın Cumhurbaşkanı’nın görev süresi 28 Ağustos 2014’te dolacak''
Kılıçdaroğlu uyardı: 2012 Türkiye için kriz yılıdır
Parti genel merkezinde iki gün sürecek olan İl Genel Meclisi Üyeleri Toplantısı'nda ...
CHP İzmir’de kongreler için ilk adım atıldı
İlçe kongrelerine hazırlanan CHP İzmir İl Örgütü’nde üye kayıt listeleri ...
 
‘Vergi yükü yeni yılda da hafiflemeyecek’
Mecliste görüşmeleri devam eden 2012 yılı Bütçe Tasarısının 6. Maddesi ...
CHP Bornova'dan Kocaoğlu'na destek
CHP Bornova İlçe Başkanı Enver Dündar, operasyonlarla sarsılan İzmir Büyükşehir ...
Başbakan Erdoğan’dan Sarkozy’ye uyarı mektubu
Ermeni soykırımı iddialarıyla ilgili Fransa lideri Sarkozy’ye mektup gönderen ...
 
Meclis'te Başbakan'a geçmiş olsun kuyruğu!
Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ...
Çiçek'ten Gül'ün görev süresi açıklaması
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Cumhurbaşkanının görev süresi ile ilgili olarak, ...
Genel Merkez yetkiyi Bayır'a bıraktı
CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, Ankara ziyaretinden eli dolu döndü. ...
 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
İzmirli kız ve Onur E. Yıldız meselesi
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sinema dünyasına İzmirli iki yıldız!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk nasıl şımarır?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (8) 'Sokak satıcıları'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva