HABERLER>POLİTİKA
14 Nisan 2011 Perşembe - 11:09

AK Parti seçim startını verdi

AK Parti Karabağlar İlçe Seçim Bürosu birinci ve ikinci bölge AK Parti milletvekili adaylarının katılımlarıyla teşkilat mensupları eşliğinde açıldı.

AK Parti seçim startını verdi

İZMİR - Karabağlarİlçe Başkanı Kadir Uçar'ın evsahipliğinde düzenlenen açılışa İl Başkanı Ömer Cihat Akay, İl Yönetim Kurulu üyeleri, birinci ve ikinci bölge Milletvekili adayları; Ali Aşlık, Nesrin Ulema, Hamza Dağ Bilal Doğan,Maksut Karaosman, Rifat Sait, Osman Sakman, Cemal Bekle'nin yanısıra çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.
 
Açılışta halka hitap eden Ali Aşlık,Bilal Doğan,Rıfat Sait,Cemal Bekle,Osman Sakman,Maksut Karaosman,Nesrin Ulema ve Hamza Dağ Karabağlar'ın seçimlerde çok önemli bir ilçe olduğuna vurgu yaparak; tüm teşkilatlarla birlikte AK Partiyi İzmir'de birinci parti yapacaklarını söylediler.
 
Açılışta konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ise diğer partilerde olan çekişmenin kırılmanın AK Partide yaşanmadığına dikkat çekerek " AK Partinin farkı, büyüklüğü burada bir kez daha ortaya çıktı. Milletvekili adayı olup da listelere giremeyen arkadaşlarıma da teker teker teşekkür ediyorum. Onlar davalalarına AK Siyasete sıkı sıkıya bağlı olduklarını gösterdiler. Teşkilatçılık budur. Listelerde yer alan Milletvekili adayı arkadaşlarımızın görevi, üstlendikleri sorumluluk çok büyük. Onlar geleceğin, 2023 Türkiye'sinin yol haritasını çizecekler" diye konuştu.
 
Akay, siyaset anlaşıyışıyla,üslübuyla,duruşuyla, dava anlayışıyla AK Partinin farklı bir parti olduğunu söyleyerek; "Milletimize hizmet etmeye devam etmek sadece bir yükümlülük değil, tarihi bir sorumluluktur. Hepimiz bu davanın gönüllü neferleriyiz.Bizler Türkiye için, AK siyaset yapan AK Partinin mensuplarıyız. Bu bir menfaat birlikteliği değil, bir yol arkadaşlığı, bir dava kardeşliğidir. Huzurun, barışın ve adaletin egemen olduğu bir Türkiye için,var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.Durmak yok yola devam diyeceğiz. Türkiye'nin önünü açacak, anayasa değişiklikleri bu meclisten geçecek. Bu seçimlerde, Büyükşehiri AK Partiye getirecek çalışmaların da altyapısını yapacağız" dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
BERK 19 Nisan 2011 Salı 15:35

AK PARTİ İzmir'de dayların içinde en iyisi Harun Özdemir,Tv. yorumcusu,siyaset bilimci,kent yönetimi politikası uzmanı,siyaset bilimci,eğitim bilimci,ekonomist,dış politika uzmanı,ilahiyat uzmanı v.b. nasıl olurda sayın başbakan ve ak parti teşkilatı Harun Özdemir gibi bir şahsiyeti öne çıkarmazlar. çıkarmazlar.I.bölge ı.sıradan aday olması gerekirken 10.sıradan aday gösterilmiş hakikaten çok üzüldüm.Bir vesileyle Harun ÖZDEMİR'le tanıştım. Nasıl böyle bir şahsiyeti İzmir ön plana çıkarmıyor şaşıyorum.İzmir deki alevi dedelerine Harun Özdemir'i sormanızı istiyorum.Harun özdemir şahsında tüm alevi oyları ak partiye gelecektir.

Yorumu oyla      12      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Karşıyaka sahaya indi
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Adnan Alabay, Gurup Başkanvekili Vekili Necat ...
Vekillik sevdası koltuktan etti
Yasa gereği, seçimle geldikleri görevlerden istifa ederek aday olanlar, ...
Başbakan yol arkadaşlarını bırakmıyor
Başbakan Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde kendisini ...
 
PM üyeleri bastırdı Kılıçdaroğlu direndi
Listeler için toplanan PM'deki gerginlik basına yansıdı. Başta Sinan Aygün'ün ...
Kılıçdaroğlu'na 'Recep Bey' şoku
Bir reklam firması CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, ''Atma Recep Din ...
CHP Listesi’nde 'baba' etkisi var mı?
Demirel, CHP’nin, aday listelerine ilişkin kendisinden görüş aldığı iddialarıyla ...
 
İthal adaylara inat aday oldu!
İzmir siyasetinin yakından tanıdığı Avukat Tarcan Ülük, YSK listelerinde ...
Yüksel, Bayır'ı yalanladı!
Aday listelerinde bazı sıralarda ‘hatalı’ yazılmış olabileceği yönünde ...
İZSİAD seçimlere damga vuracak
İZSİAD 12 Haziran’da yapılacak genel seçimler öncesinde belirlenen milletvekili ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva