HABERLER>POLİTİKA
15 Ağustos 2011 Pazartesi - 09:22

AK Parti İzmir'den 10. yıla özel İftarlı kutlama

AK Parti İ lteşkilatı partinin 10. yılı görkemli bir törenle kutladı. İftar yemeği ile başlayan etkinliklerine katılan AB Bakanı Egemen Bağış, AB yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. hizmmte sınır tanımadıklarını belirten Bağış “Darısı İzmir’in başına” dedi.

AK Parti  İzmir den 10. yıla özel İftarlı kutlama

Can Özlü/Egedesonsöz - AK Parti İzmir İl Teşkilatı, partinin 10. yaş gününü görkemli bir törenle kutladı. İftar saati ile birlikte başlayan etkinliklere iki binin üzerinde davetli katıldı. Bayraklı’daki Arena eğlence merkzindeki kutlama töreni, Genel Merkez’in, gösterişten “uzak durun” telkinlerini de boşa çıkardı! Kutlama töreni ve iftar yemeğine AB Bakanı Egemen Bağış, eski Devlet Bakanı Mehmet Aydın, İl Başkanı Ömer Cihat Akay, İzmir Büyüşehir Belediye Başkanvekili Sırrı Aydoğan, eski ve yeni milletvekilleri, parti il ve ilçe teşkilatları, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
 



SOMALİ’YE 10 BİN LİRA
150 bin liraya yakın masrafın yapıldığı kutlama gecesinde, Somali’de açlık ve kuraklık çeken insanlar için on bin liraya yakın bağış toplanması dikkat çekti. Gecede Türk Kızılayı ile İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı da yardım topladı. Kutlama etkinleri çerçevesinde Türk Halk ve Türk Sanat Müziği eserleri sesledirildi. Kanun ve ney dinletisi ile konuklara doyumsuz müzik keyfi yaşatıldı. Türk Sanat Müziği Sanatçısı Yılmaz Demirtaş da seslendirdiği parçaalr ile geceye renk kattı. Menü de ise çorba, çoban kavurma ve güllaç ikram edildi. Gecede zeybek gösterisi de yapıldı. Bağış sanatçıların tüm ısrarlarına rağmen, mikrofonu eline alıp şarkılara eşlik etmedi. 10. yıl pastasını da tüm partililer birlikte kesti.
 


KÖTÜ YAFTALAYANLAR MAHCUP OLDU
Gecede konuşan AB Bakanı Egemen Bağış, 10 yıl boyunca partiye ve kendilerine farklı etiketler yapıştırılmak istendiğini ancak bütün bu kötü çabaları boşa çıkardıklarını söyledi. Bağış “İnsanları hor görenler, milleti aşağılayıcı gözle bakanlar bizi anlayamazlar. Bize olduğumuzdan farklı etiketler yapıştırmaya kalkanlar hep mahcup oldular farklı yaftalayanlar hayal kırıklığına uğradılar. Bu millet Türkiye’nin değişebileceğini dönüşebileceğine bizimle inandı. Bugün artık hiçbir sorunun çözümsüz olmadığına inanıyoruz. Niye okuyucular, gizli gündem falı tutarak, bizimle ilgili gelecekten haber verenler emellerine ulaşamadı. Biz hayalleri gerçeğe dönüştürdük. Olmaz denenleri yaptık. Her alanda devrim sayılabilecek devrimlere imza attık. Demokrasi ve kardeşlikten ayrılmadık. Darısı İzmir’in başına.” dedi.
 


AB ENGELLERİ KALDIRMALI
Avrupa Birliği yolunda emin adımlara ilerlediklerine dikkat çeken Bağış, samimiyetten uzaklaşmadıklarının altını çizdi. Bağış sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye’yi batıdan uzaklaştırdığımızı söylediler. Ekseni kaydırdığımızı söylediler. Aldırmadık. AB yolunda en somut adımları atan hükümet biz olduk. Bu toprakların evladı menderes’in 1959’da başlattığı AB sürecisi 45 yıl sonra gerçek bir hedef haline getirdik. AB büyük düşünmeli. Türkiye’nin önündeki tüm siyasi engelleri kaldırmalıdır. Aksi taktirde AB, 21. yüzyılın hasta adamı olmaktan kurtulamayacaktır”
 
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ise “Başbakanımızın dediği gibi partimizin hamurunu millet kardı. Kumaşını millet dokudu. Bize sadece tabelayı asmak kaldı. 9 yıllık iktiadarımızda millete bedel ödetmedik. Kısa sürede güven istikrarı tahsis ettik. Şimdi İzmir’de hizmet ve dayanışma zamanı. Şimdi İzmir’de büyük düşünme ve değişim zamanı. Şimdi İzmir’de AK Parti zamanı” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 15 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ahmet Çiğdem 16 Ağustos 2011 Salı 12:40

AKP'ye kayıyor diye hayıflanmayalım arkadaşlar AKP'de bu ülkenin partisi.

Yorumu oyla      13      7  
hayrettinbasaran 16 Ağustos 2011 Salı 11:35

Arkadaşlar Güzel İZMİR adım adım AKP'ye doğru kayıyor.Bunu belki içinde yaşayanlar göremeyebiliyor.Ancak, dışaıdan 2-3 günde bir İZMİR'e gelen ve biraz gözlem yapan biri olarak bunu çok rahat görebiliyorum. eğer gerekli çalışmalar yapılıp,halk ile kaynaşlmaz ise inanın yerel seçimlerin CHP açısından üsran olacağı o kadar açık ki. Son söz Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir.

Yorumu oyla      14      6  
Ramiz Dayı derki :) 16 Ağustos 2011 Salı 02:14

Yeğemlerim bakınız, bunlar ARENA ya ruhsatsız diyip fink atmadılar mı? Sonrada tanesi 100 tl den iftar yemeği verdiler, düşünün kaç kişi katıldı ve o deniz kenarında lüks ortamda iftar açıldı, evet Başağbileri onlara 10. yılda şatafat yok dedi. Onlarda şatafat yapmadılar, çünkü onların en şatafatsız halleri buydu,,, Şimdi ramiz dayı derki, bu saltanat yalan, bu koşum saltanatı yalan, bu cayırtı bu patırtı yalan, yalan onların her şeyi, yaldızları yalan, bir tek hava fişekleri yoktu,yalan olmasın

Yorumu oyla      15      7  
15 Ağustos 2011 Pazartesi 23:56

Fanatik ak partili neredesin? D Dilini mi yuttun? Bilgisayarın mı arıza yaptı?

Yorumu oyla      18      6  
Ozan 15 Ağustos 2011 Pazartesi 20:09

bunlarda hiç Allah korkusu da yok, yazık.

Yorumu oyla      21      7  
anti-fanatik 15 Ağustos 2011 Pazartesi 19:17

Fanatik AKP’linin yazdıklarına dikkat. Tam olarak AKP’nin ne olduğunu gözler önüne seriyor. Bir yandan fakir evlerinde iftar yaptıklarından bahsederken “ NEREDE OTURACAĞIMIZI SANA MI SORACAĞIZ, İSTER VİLLADA OTURUR İSTER YALIDA, İSTER JEEPE BİNER İSTER MERCEDES, İSTER YAMANLARDA OKURUZ İSTER AMERİKADA” diyor. Tam AKP’li kalantorlara uygun bir söylem. Bu tipik söylemi AKP’den medet umanların dikkatine sunmak lazım. AKP kimlerin hizmetinde imiş daha iyi anlaşılsın.

Yorumu oyla      21      7  
15 Ağustos 2011 Pazartesi 16:58

Fanatik AKP'liye İŞTE SEN BU'SUN

Yorumu oyla      27      6  
fanatik ak partili 15 Ağustos 2011 Pazartesi 16:34

ben ekmeğimin ağası çocuklarımın işyerimdeki işçilerin marabasıyım ama sen nesin ? nerede oturacağımızı sana mı soracağız ister villada otururuz ister yalıda,ister jeepe bineriz ister mercedese ister yamanlarda okuruz ister amerikada gücünemi gitti koç :)))

Yorumu oyla      14      27  
sen ağamısın? maraba mı? 15 Ağustos 2011 Pazartesi 15:51

Fanatik AKP'liye, Sizin partinizde çocukları Amerika'da okuyan, villalarda oturan, ciplere binip, marka kıyafetler giyen, Lüks otellerde iftar açan AĞALAR ile ayak işlerine bakan MARABALAR MI var?

Yorumu oyla      32      8  
fanatik ak partili 15 Ağustos 2011 Pazartesi 14:51

dervişin fikri'ne YORUMUNUZA BAKILIRSA AK PARTİ İZMİRE BAYAĞI UZAKSINIZ FAKİR EVLERİNDE İFTAR GÖRMEK İSTİYORSAN İLÇELERİ GEZ KARDEŞİM GÖR NAPSAYDIK BU İNSANLARLA İFTARI RESİMLE DEŞİFREMİ ETSEYDİK.YORUM YAPARKEN EL İNSAF BİRAZ İNSAFINIZ OLSUN.İL BAŞKANI PRTOGRAM YAPARKEN İLÇELERDE İL BAŞKAN YARDIMCILARI FAKİR KARDEŞLERİMİZİN EVLERİNDE İFTAR AÇIYORLAR.KADIN KOLARIDA AYRI ÇALIŞIYORLAR ORDAN YAZMAKLA OLMAZ

Yorumu oyla      16      34  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan terörle mücadeleye tarih verdi
Terör konusunda "bıçak kemiğe dayandı" diyen Başbakan Erdoğan, Ramazan ...
İşte tutuklu vekilleri kurtaracak öneri
Türkiye gündeminden düşmeyen tutuklu vekillerin durumuna ilişkin bir öneri ...
'Silivri'deki normal bir yargılama değil'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mehmet Haberal’ın tekrar hastaneye ...
 
Zeybek: Türk'üm demek yasak hale getirildi
Partisinin İzmir'deki iftar yemeğinde konuşan Demokrat Parti Genel Başkanı ...
'Suriye'yi iç mesele olarak takdim etmesi...'
MHP Lideri Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın "Suriye bizim iç meselemiz" sözlerini eleştirdi.
İşte Has Parti'nin yeni MYK'sı
Has Parti'nin yeni Merkez Yürütme Kurulu (MYK) belirlendi.
 
Gül: Daima ayrı bir yeriniz var
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Eşi Hayrünnisa Gül, Ramazan ayının ilk iftar ...
Kılıçdaroğlu da Somali yolcusu
CHP lideri Kılıçdaroğlu, bayramın birinci günü Somali'ye gitmeyi düşündüğünü söyledi.
Aksünger'den DİSK'e ziyaret
CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, DİSK’i ziyaret ederek Genel İş ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva