HABERLER>POLİTİKA
7 Temmuz 2022 Perşembe - 20:15

AK Parti İzmir'de bayram havası... Kim/ne mesaj verdi?

Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir İl Teşkilatı, AK Parti İzmir İl Başkanlığı öncülüğünde Kurban Bayramı dolayısıyla Bayramlaşma Programı düzenledi. Programda AK Parti’nin 2023 seçimlerinde İzmir’de birinci olması için yapılacaklar konuşulurken CHP İzmir'e ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne de eleştiriler geldi.

AK Parti İzmir de bayram havası... Kim/ne mesaj verdi?

Ceren KORKMAZ / EGEDESONSÖZ – AK Parti İzmir İl Başkanlığı Kurban Bayramı öncesinde partililerin bayramlaşmasını amaçladığı Bayramlaşma Programı’nı Bornova Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenledi.

Programa AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Melek Eroğlu, AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Hac nedeniyle Suudi Arabistan’da bulunduğu için katılamadığını aktararak bayram kutlamasında bulundu.

YILDIRIM: ASIL BAYRAM HAZİRAN 2023!
AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, canlı bağlantı ile katıldığı programda tüm İzmirlilerin bayramını kutlayarak şu sözleri ekledi:

“Hayırlı akşamlar, herkesin bayramı kutlu, geleceği parlak olsun. Arife gününden kurban bayramı diğer bayramlardan biraz farklı. İşi gücü fazla olan bir bayram. Arife gününde kabir ziyaretler,, bayram günü kurban kesimi telaşıyla devam eder. Teşkilatımız da bayramlaşmayı bu yüzden bir önceki güne almış. Bu vesileyle siz değerli yol arkadaşlarımızla bayramlaşma gururumu yapıyorum. Bu vesileyle özünde yardımlaşma, dayanışma duyguları olan, beraberliğin yoğunlaştığı bayramı kutlayacağız. Bayramlar kardeşliğimizi daha da pekiştirmek için önemli ve güzel günlerdir. Önümüzde Kurban Bayramı’ndan sonra asıl bayram hazırlıkları başlıyor. 2023 Haziran’daki bayrama İzmir Teşkilatı dimdik ayakta, canla başla çalışıyor. Geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz, Cumhurbaşkanımızı rekor bir oyla seçeceğiz. İzmir buna hazır mı? Allah sizden razı olsun. Durmak yok, yola devam... İlerleyen dönemde bir dizi etkinliği düzenleyeceğiz, İzmir’e kuzeyden güneye gezeceğiz, programı gerçekleştireceğiz. Şimdiden yapacağınız ibadetleri Allah kabul etsin. Ailenizle, sevdiklerinizle nice güzel bayramlara.”

SÜREKLİ: CUMHURBAŞKANIMIZI İZMİR’DE BİRİNCİ YAPACAĞIZ!
İzmir’de yaptıkları çalışmalardan bahseden Sürekli, “Çok yoğun bir maratondan çıktık. İzmir’de hiç durmadık, göreve geldiğimizden bu yana aralıksız çalışıyoruz. İzmir’de çelik gibi teşkilat var.

Bu seçimde vefa önemli olacak. 20 yılda çok büyük hizmetler yapıldı. Bu seçimde bizim teşkilatlarımızla Cumhurbaşkanımızı tekrar cumhurbaşkanı yapacağız. Adaylığını da İzmir’den açıkladı. Bu nedenle bizim için bu büyük bir sorumluluktur. Amacımız da Cumhurbaşkanımızı birinci yapmaktır. Haziran 2023’te bunu yaşayacağız. Ramazan boyunca yaptığınız çalışmalar ve rekor iftar yemeği için sizi tebrik ediyorum. İl danışma meclisimizde 1,5 günde o coşkuyu toplayan teşkilatımıza da teşekkür ediyorum. İzmir teşkilatı bunlara 7/24 hazır. Bugün muhalefete girmeyecektik ancak vekil Kaya öyle bir anlattı ki ben de coştum. Soyer, kokuyla ilgili sorunları kabul etmiş. Körfezde yüzülemeyeceğini Sayın Cumhurbaşkanımız yıllardır söylüyor. Biz de yıllardır söylüyoruz. Algı operasyonu yaptılar, biz onları muhataba almıyoruz. Kendi il başkanınızı da anlatın. Hala başka şeyler anlatıyorlar. İnşallah 2024’te göreve gelecek AK Partili büyükşehir belediye başkanıyla bunlar çözülecek.” ifadelerini kullandı.

ÇANKIRI: BAYRAMDAN SONRA DAHA AKTİF OLACAĞIZ
Çankırı, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı ve eski dönem belediye başkanlarıyla yapılan toplantıdan söz ederek “Dün Sayın Cumhurbaşkanımızla 1800’e yakın geçmişten bugüne kadar belediyecilik yapmış başkanlarla çok anlamlı toplantı gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız da çok duygulu anlar yaşadı. Çünkü geçmiş dönemde yapmış olduğu belediyecilikle o toplantıda olmaktan, dostlarıyla olmaktan çok gurur duydu. Orada yapılan en önemli konuşmalardan ve bizim yol haritamızı çizen konuşmalar oldu. Bizim en önem verdiğimiz şey vefaydı... Bu dönemde ne kadar birbirimize sahip çıkmamız gerektiğinin altını çizdik. Şimdi Kurban Bayramı’nı yaşayacağız ama sonra asıl bayram 2023’de olacak. Tatilden sonra daha aktif bir şekilde sahada olacağız. Biz milletvekilleri olarak sahadayız, hep de olacağız ve en iyi sonucu alacağız” dedi ve herkesin Kurban Bayramı’nı kutladı.

NASIR: ANAHTARI GENÇLERE TESLİM EDECEĞİZ
2023 hedeflerinde kendilerine büyük görev düştüğünü belirten Nasır, “Cumhuriyet kurulduktan sonra Türkiye’de ve bölgemizde Türkiye iç meselelerle uğraşırken esas noktaya odaklanamadı. Bu kısır döngü milletin kurduğu, iktidar yaptığı AK Parti hükümetleri dönemine kadar sürdü. Bu dönem kırılan kısır döngüyle bölgesinde ekonomide, diplomaside ve bürokraside attığı adımlarla büyük yol kat etti. 20 yılda oynanan oyunların kat ve katına maruz kaldık. İlerleyen yıllarda anahtarı siz gençlere teslim edeceğiz. 2023 yılının kırılma noktası olduğunu emperyalist güçler söylüyor. O kumpaslar, terör olayları neler yaşadık. 2023 hedeflerinde AK Partili kadınlar Elif gibi arkasında oldular. Bu kırılma noktasıyla ilgili saldırılar devam edecek. Ama bu tarihi dönemde bize büyük görev düşüyor. Daha çok çalışmamız gerekiyor. Çünkü 2023 hem istiklal hem de istikbal mücadelesi olacak. Bu ülkeyi dünyada lider konuma getiren liderimizin öncülüğünde kimseye fırsat vermeyeceğiz. AK Parti’nin davası muhabbettir, aşktır. Aşkla da sonsuza kadar devam edecektir” şeklinde konuştu.

KIRKPINAR: İZMİR’DE BİRİNCİ ÇIKACAĞIZ
AK Parti olarak 20 yıldır çok iyi hizmetlere imza attıklarını belirten Kırkpınar, İzmir’de birinci çıkmaları gerektiğinin altını çizerek “Kuru bir parti olmadığımızı gösterdik. Yine çok fazla çalışarak hem Türkiye’de hem İzmir’de birinci olmak zorundayız. Cumhurbaşkanımız 16 seçimde bizleri hep omuzladı. Ancak benim vekil arkadaşlarımızdan isteğim bu seçimi bizim seçimimiz gibi sırtlayalım. Bu şekilde birinci parti olacağız, hiç şüpheniz olmasın. Ben İzmir Teşkilatı’nda bu gücü görüyorum. İnşallah 2023’ü başarıyla sonuçlandıracağız” sözlerini kullandı.

KAYA: İZMİR’İN ELİNDE SEÇENEK VAR, O DA AK PARTİ!
Kurban Bayramı’nı kutlayarak sözlerine başlayan Kaya, CHP ve Büyükşehir’e eleştirilerde bulunarak “Teşkilatın üzerine düşen görevleri hatırlattı. Türkiye’yi neredeyse il il teşkilatlarımızı dolaşıyoruz. Sadece İzmir Teşkilatı mensubu olduğum için demiyorum ancak İzmir’deki partimiz sahada çok iyi iş çıkarıyor. İl Teşkilatımız 2023’e giden yolu anlamış ve ciddi çalışmalar yürütüyor. Biz bunları yaparken CHP, Büyükşehir İzmir’in sorunlarıyla uğraşmıyor. İşte bizim yaptığımız Konak Tüneli olmasa trafik ne halde olacaktı... Sahada CHP’yi görüyor musunuz? Göremezsiniz. Bizim teşkilatımız çalışıyor. Soyer, 3 yıl sonra körfezde yüzeceğim dedi. 3,5 yıl oldu. Gördünüz mü denizde? Kokuyu körfezin etrafında hissediyorduk şimdi her yerinde hissediyoruz. Diyor ki kimsenin elinde sihirli değnek yok hemen çözülemez diyor. E biz söyledik. Bu körfezin kirlenmesinin sebebi sizsiniz dedik, CHP dedik. Hükümetten aktarılan kaynaklardan ikinci sırada İzmir... Altyapıya kaynak ayırmadıkları için hem kokuyu hem kirliliği çekiyoruz. Kimsenin elinde sihirli değnek yok ama İzmir’in seçeneği var. Gönderirsin CHP’yi biter. Menderes neydi, şimdi nereye geldi... Dolayısıyla sözüm şudur; Soyer gerçekleri kabul etmiş. Ama dediğimiz gibi İzmir’in elinde seçenek var bu da AK Parti’dir” diye konuştu.

BEKLE: HEDEFLERİMİZİ UNUTMAYALIM
Bekle, 2023’te yapılacak seçimlere yönelik İzmir’de gerekenlerin yapılacağını belirterek, “İzmir’de ne gerekiyorsa yapmak nasip olacak. Birkaç gün önce sandık çalışmalarımızı yaparken düşündüm ki 20 yıl sonra hala millete, demokrasiye verdiğimiz değerle bunu yapıyoruz. Çünkü aklımızda sandıkla başarıya ulaşmak, milletimizin gözüne girmek. Başka planlarımız hiç olmadı bizim. Ramazan ayında bu teşkilatlar 1 milyon haneye dokundu. Boşuna demiyor millet, yaparsa AK Parti yapar diye... Hedeflerimizi unutmamak lazım. Biz 2024’te meydanlarda zevkle dolaşırken Bizler Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasındaki dualarıyız. Ne mutlu ki hep beraberiz” dedi.

 
Eşini ve çocuğunu kaçırmıştı... Teslim oldu!
 
Kredi kısıtlama kararı esnetildi
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
mahmut 7 Temmuz 2022 Perşembe 23:51

ak parti inanmış bir şekilde yoluna devam ediyor. izmir sonunda hak ettiğine kavuşacak

Yorumu oyla      2      3  
Ak genclik 7 Temmuz 2022 Perşembe 23:14

Siz bugune kadar izmire ne verdiniz hiç bir ilceye mahaleye gelebiliyormusunuz önce gelin halka anlatın niye gelemediginizi biz de bakarız halinize

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan İsralli mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ...
CHP İzmir'de bayramlaşma mesaisi... Hükümete Menderes çıkışı: Sizleri millet görevden alacak!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü, CHP İzmir İl Başkanlığı öncülüğünde ...
Kılıçdaroğlu'ndan Meclis'e 'olağanüstü toplantı' çağrısı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şiddetle mücadele kanununu çıkarmak ...
 
Çavuşoğlu, Rus mevkidaşı Lavrov ile görüştü
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ...
Torun, Bakan Soylu’ya Menderes üzerinden ateş püskürdü: Unutursak kalbimiz kurusun!
Belediye Başkanlığı görevini yürütürken geçici süreyle görevden uzaklaştırılan ...
Kaya, 'CHP'nin İzmir'e bakışı bu' dedi... 'Ekipler en son Özfatura döneminde uğramış!'
Balçova Balıkçı Barınağını ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut ...
 
'Helalleşme' turu: 28 Şubat mağdurunu ziyaret etti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, 28 Şubat ...
Bakanlık'tan Ümit Özdağ'a suç duyurusu
İçişleri Bakanlığı, göçmenlerle ilgili çeşitli iddialarda bulunan ve "İç ...
AK Partili Sürekli ve Kaya Torbalı'dan Büyükşehir'e yüklendi!
AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kaçın, demokratlar geliyor!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Deniz çayırlarına çocuklarınız için acıyın…
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden itibardan tasarruf olmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva